Gość: Kaśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 09:20 Witam, Mam pytanie kogo polecacie z allegro, korzystałam z kilku wróżek, pytałam o to samo a odpowiedzi były bardzo różne, może kogoś sprawdzonego polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kACHNA Re: wróżby z allegro IP: *.ip.netia.com.pl 27.02.12, 09:45 Po pierwsze zrobiłas bład że pytałas o to samo kilu wróżek, dlatego odpowiedzi są sprzeczne a po drugie juz kilka razy był zakładany ten wątek o takim samym temacie wiec poszukaj, Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: wróżby z allegro 27.02.12, 10:06 A czemu korzystasz w ogóle z takich usług? Lubisz być robiona w balona? Pomyśl tylko na zimno i logicznie: gdyby jakaś wróżka miała 100%, czy nawet 80% sprawdzalności bankierzy, linie lotnicze, partie polityczne, policja biliby się o taką osobę proponując jej wielotysięczne stawki w zamian za współpracę. Ale tak nie jest. Z prostej przyczyny: to zwykli naciągacze, oszuści, być może mający dobre predyspozycje psychiczne do manipulacji innymi. Czemu wróżki nie przewidziały wysokiego kursu franka, katastrof lotniczych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do gazeta_mi_placi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 13:14 Wklejam tu Twój post i może łaskawie wytłumaczysz ,dlaczego raz najeżdżasz na wróżki a innym razem piszesz ze chcesz nią zostać.Rozumiem że z Tobą wszystko ok. A tu post na potwierdzenie moich słów: "Pytanie do wróżek wróżących zawodowo przez net. gazeta_mi_placi 10.02.12, 08:45 Odpowiedz Mam pytanie, otóż sytuacja zmusiła mnie do podjęcia jakiejś pracy. Jakie są wymagania aby otworzyć własną działalność gospodarczą pt. wróżenie przez internet (np. wróżki z Allegro czy reklamujący się w innych miejscach), czy trzeba kończyć jakieś kursy i jeśli tak to jakie (proszę o konkrety), jak się rozliczacie z fiskusem? Co w sytuacji gdy klient składa reklamację, w jaki sposób ją uznajecie lub nie? Ile przeciętnie należy brać za jedną wróżbę dla jednej osoby (kwota)? Z góry dziękuję za odpowiedzi. " p.s/ja mam umowę o dzieło na portalu i etat na państwowej posadce i płacę podatki a Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: do gazeta_mi_placi IP: *.ip.shentel.pl 27.02.12, 13:20 Rozdwojenie jaźni kochana;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do gazeta_mi_placi IP: *.t-mobile.pl 27.02.12, 13:22 bo robi sobie jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: do gazeta_mi_placi IP: *.ip.shentel.pl 27.02.12, 13:25 juz dawno to zauważyłam...dlatego ją "olewam";) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu i tam Re: wróżby z allegro IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.02.12, 10:20 Zgadzam się wróżki to jedna wielka ściema, nawet jak coś się sprawdzi to przypadek..Ja się wyleczyłam z wróżek nie potrzebuje rad wróżki -potrafię sama pokierować swoim życiem. Przekonałam się że nie chcę wiedzieć co mnie czeka, niech życie biegnie swoim biegiem i to ja chcę nim kierować sama!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu i tu Re: wróżby z allegro IP: *.ip.netia.com.pl 27.02.12, 10:35 Ja mysle ze to taki temat że beda wpisywać jakies wrózki gdzie sie niby sprawdza i przy okazji reklama i klienci bo dziwnym trafem akurat ta wróżka ma aukcje na allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: wróżby z allegro IP: *.ip.shentel.pl 27.02.12, 10:36 he he he;)czy aby na pewno?????;) na Allegro tylko Estelle,Katarina i sargas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu i tu Re: wróżby z allegro IP: *.ip.netia.com.pl 27.02.12, 11:12 oj nie nie , cała masa inny także, tych mniej znanych także, no chyba ze to ktoś stary pod nowym nickiem :) Odpowiedz Link Zgłoś