Gość: Marysia IP: *.inowroclaw.mm.pl 01.04.12, 09:35 wykup płatną reklame nie zasmiecaj kazdego tematu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Do randahl8 IP: *.toya.net.pl 01.04.12, 10:36 no a moderatorka ma to w d.... pewnie kase dostała i pozwala na zaśmiecanie bo inaczej wytłumaczyć się nie da tego zaśmiecania Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Do randahl8 02.04.12, 18:39 Radzę się zastanowić, zanim napisze się pomówienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do randahl8 IP: *.toya.net.pl 04.04.12, 12:44 To nie jest pomówienie mylą ci się pojęcia moderatorko skoro kilka osób zwraca uwagę ze osoba robi spam przy każdym poście to moze warto by było się zainteresować chyba ze masz w tym swój udział nie moja sprawa ale wystarczy napisać ze będą pojawiać się te spamy i sprawa zamknięta bo jest to wkurzające i nie tylko dla mnie a moderatorka powinna się troszkę zainteresować co się dzieje na forum czyż nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Do randahl8 IP: *.ip.netia.com.pl 04.04.12, 12:48 znowu minionej nocy umieścił mase tych swoich informacji !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
happyy1 Re: Do randahl8 04.04.12, 13:12 Dlatego tez zwróciłam uwagę bo od tego jest moderatorka aby wyjasniła czemu pozwala na te spamy jest to wnerwiające od tego są płatne reklamy nie muszę ich czytać bo mnie to wkurza co wchodzę aby przeczytać post to pojawia się ta reklama ale skoro moderatorka nie umie wybrnąć z tej sytuacji i pisze ze o jakiś pomówieniach pod jej adresem to szkoda słów no tak najłatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do randahl8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 17:45 A może lepiej zadzwonic albo napisac sms do tych panstwa moze oni sie tym zainteresuja ze ktos robi im taka "reklame" Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: Do randahl8 04.04.12, 18:37 Dobry pomysł. Napiszcie też na forum@agora.pl - skoro moderatorka nie nadąża usuwać ten spam, to może tamci zablokują temu gościowi IP. Gość portalu: gość napisał(a): > A może lepiej zadzwonic albo napisac sms do tych panstwa moze oni sie tym zaint > eresuja ze ktos robi im taka "reklame" Odpowiedz Link Zgłoś