Gość: fabiana IP: *.pl 02.04.12, 13:10 A czy mógłby mnie ktoś skierować do dobrego astrologa?? chciałabym zrobić sobie kosmonogram, popytac o kilka rzeczy dot. przyszłości... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vladymir Re: Dobry astrolog IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 11:54 A czego Pan/Pani od kogo takiego oczekuje? Astrologii używa się, gdy zawodzi zdrowy rozsądek i wszelka "racjonalna" wiedza. Nie jest ona ani przyspieszonym kursem rozwoju duchowego, ani łatwą receptą na szybkie pieniądze/idealną miłość/kosmiczny seks. Jest natomiast świetnym narzędziem w rękach doradcy osobistego, który i powie coś o człowieku, i ma pojęcie o tzw. złożu karmicznym, i właściwie oceni możliwości klienta - np. odpowiedzialny doradca nie wywróży wielkiej fortuny komuś, kto nie umie stówki dłużej utrzymać, ale sensownie doradzi jak postępować z pieniędzmi, które już się ma, albo uświadomi mechanizmy psychologiczne nieudanych związków i, patrząc w horoskop klienta, powie które z tych mechanizmów klient powinien przepracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabiana Re: Dobry astrolog IP: *.pl 06.04.12, 10:19 Oczekuję tego wszystkiego- co Pan tak świetnie podsumował. Chciałabym aby mi doradził, jak najlepiej mogę wykorzystać swój potencjał i wykorzystać czas, nawet w przypadku mało komfortowego dla mnie zderzenia dwóch planet. Wiem z numerologii, co mam do przepracowania, jakich trudności mogę się spodziewać w różnych dziedzinach życia. A teraz chciałabym poznać siebie od strony astrologicznej..powiedzmy,że ktoś mi powiedział kilka zdań o obecnym tranzycie, który u mnie trwa i zaszczepił ciekawość, bo opis tego tranzytu jest bardzo trafiony.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabcia Re: Dobry astrolog IP: *.219.110.81.devs.futuro.pl 06.04.12, 16:00 polecam najwyższą półkę astrologiczną- prof.dr. Leszek Weres, ma swoją stronę w internecie, jest tam i numer telefonu i email. jest zapracowany, chory ale syn pilotuje maile i można z nim złapać kontakt, koszt-spory,czas oczekiwania ja- 4 tygodnie,miejsce spotkania było na moje życzenie w Poznaniu, mówi prawdę, tak szczerą ze aż boli ale tak jest, wychodząc masz nagranie z sesji na swoim dyktafonie, ludzie sluchaja tego pozniej wiele razy,negujac wpierw jego sady ale pozniej sami przyznaja mu race ze jest tak jak on mowil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vladymir Re: Dobry astrolog IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 10:55 To zjawisko i ja znam ze swojej, ćwierćwiecznej już praktyki: często, gdy klient słyszy werdykt, zastanawia się "co ten facet wypił?". Ale, gdy nadchodzi czas wskazany w werdykcie, słowa astrologa wracają "powiększone"; wtedy stają się zrozumiałe, a często - o ile werdykt był trafny - słysząc je w sobie ponownie, klient rozumie, że na dobrą sprawę jest przygotowany do tego, co ma mu się trafić, że działa "jak w natchnieniu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vladymir Re: Dobry astrolog IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 11:06 I jeszcze ciekawa sprawa: nie każdy nie każdemu ma coś ciekawego do powiedzenia. Miałem sporo klientów, których odsyłałem do innych wróżbitów - bo kontaktu podczas pierwszego spotkania nie było, szkoda mojego czasu i pieniędzy klienta. Ale wielu z takich odesłanych wracało potem do mnie, jakbym to koniecznie ja miał i coś powiedzieć. Wtedy spotkanie bardziej przypominało sesję terapeutyczną, niż odczytanie horoskopu. Gdy wreszcie udało się dogrzebać do istoty kontaktu mojego i klienta (czasem podejrzewałem wręcz tzw. spotkanie karmiczne), padały słowa, na które on czekał - kontakt się kończył, klient był wolny i ja też. Wygląda na to, że na tym osobliwym rynku działają prawa nieco inne, niż na typowym rynku towarów i usług, nie wystarczy tylko odpowiednio się zareklamować. Sporo spotkań wróżbity i jego klienta to spotkanie TEGO wróżbity z TYM klientem. Oczywiście, profesjonalista każdemu klientowi zawsze coś tam sensownego powie, ale nie zawsze klient, nawet doceniając profesjonalizm wróżbity, będzie usatysfakcjonowany. Czasem trzeba odwiedzić kilku wróżbitów, zanim otrzyma się właściwą odpowiedź. I, co ciekawe, udzielający TEJ odpowiedzi wróżbita, to niekoniecznie ktoś znany i powszechnie polecany. Nie bardzo wiadomo, dlaczego tak się dzieje, ale... tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabiana Re: Dobry astrolog IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 11:13 Panie Vladymirze, otworzyłam watek, aby uzyskać opinie/polecenie o dobrym sprawdzonym astrologu. Czy Pan kogoś poleca? Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: Dobry astrolog 07.04.12, 11:26 Taaaa, można się domyślać że ten "pan" już występuje na tym forum jako pewna pani. Niech zgadnę kogo poleci... ;) Gość portalu: fabiana napisał(a): > Panie Vladymirze, otworzyłam watek, aby uzyskać opinie/polecenie o dobrym spraw > dzonym astrologu. > Czy Pan kogoś poleca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dobry astrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 12:01 W końcu ciekawy wątek. Dla zainteresownych polecam książkę Tao psychologii Jean Shinoba Bolen . Rzecz co prawda stricte nie o astrologii - o zdarzeniach synchronicznych, ale myślę, że Pan Vladymir pisząc o kontakcie klient - astrolog/pytanie - odpowiedź mógł mieć to zjawisko na myśli. ps. Tagoria bądź uprzejma nie zasiewać swoimi kąśliwymi uwagami wątku. Wolność wypowiedzi - owszem, ale dobrze aby takowa miała sens. Pozdrawiam. Pana Vladymira szczególnie :-). Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vladymir Re: Dobry astrolog IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 12:26 Siebie - jak Pani widzi - nie polecam nachalnie, choć pewnej ilości ludzi udało się jakoś tam pomóc, wracają do mnie i polecają następnym. Jak "pewna pani" nie występuję, ani na tym forum, ani nigdzie indziej, bo transseksualistów szanuję, ale mnie samemu całkiem dobrze w moim męskim ciele i takiejż psychice. A co do wiarygodnej rekomendacji... W Polsce taki system nie istnieje, nad czym ubolewam. U naszych zachodnich sąsiadów działa DAV - stowarzyszenie, które, wystawiając rekomendację swojemu członkowi, bierze za to odpowiedzialność; podobnie amerykańska AFA. U nas jest Polskie Stowarzyszenie Astrologiczne, ale systemu rekomendacji (jeszcze) nie ma. Zaproponuję stworzenia takiego systemu na najbliższym (to już 19 - 21 kwietnia) Kongresie PSA. Jeśli coś z tego wyjdzie, to na stronie stowarzyszenia będzie lista rekomendowanych astrologów. Póki co, proponuję buddyjską zasadę "jeśli uczeń jest gotowy, jego mistrz sam się znajdzie". Jeśli ktoś ma dobrze sprecyzowane pytania, to jest spore prawdopodobieństwo, że trafi na "swojego" astrologa, który na te pytania udzieli zadowalającej klienta odpowiedzi. Niekoniecznie to tylko "sprawdzanie się" przepowiedni, ale raczej ukazanie możliwości działania, bo horoskop to - jak często mawiam - mapa i pojazd, ale ani droga, ani kierowca. Jeśli ktoś oczekuje, że mu astrolog ustawi życie "dzień po dniu", to potrzebuje raczej terapii zwiększającej poczucie sprawstwa, niźli horoskopu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: Dobry astrolog 07.04.12, 13:03 1/Spontaniczne skojarzenie mnie naszło z tym ,co czytałam w jednym takim wątku niżej. Kąśliwa? ja? oj Gosieńko.......... doprawdy zabawne. 2/Rozumiem - wątek "grupy zamkniętej". Na prawdę przypadkiem w to wlazłam. Następnym razem uważniej poczytam kto pisze/. 3/Dobrze, że wiesz jaką masz płeć i psychikę. Warto to co jakiś czas utrwalać w sobie. Cześć :) Gość portalu: Vladymir napisał(a): > Siebie - jak Pani widzi - nie polecam nachalnie, choć pewnej ilości ludzi udało > się jakoś tam pomóc, wracają do mnie i polecają następnym. Jak "pewna pani" ni > e występuję, ani na tym forum, ani nigdzie indziej, bo transseksualistów szanuj > ę, ale mnie samemu całkiem dobrze w moim męskim ciele i takiejż psychice. > A co do wiarygodnej rekomendacji... W Polsce taki system nie istnieje, nad czym > ubolewam. U naszych zachodnich sąsiadów działa DAV - stowarzyszenie, które, wy > stawiając rekomendację swojemu członkowi, bierze za to odpowiedzialność; podobn > ie amerykańska AFA. U nas jest Polskie Stowarzyszenie Astrologiczne, ale system > u rekomendacji (jeszcze) nie ma. Zaproponuję stworzenia takiego systemu na najb > liższym (to już 19 - 21 kwietnia) Kongresie PSA. Jeśli coś z tego wyjdzie, to n > a stronie stowarzyszenia będzie lista rekomendowanych astrologów. > Póki co, proponuję buddyjską zasadę "jeśli uczeń jest gotowy, jego mistrz sam s > ię znajdzie". Jeśli ktoś ma dobrze sprecyzowane pytania, to jest spore prawdopo > dobieństwo, że trafi na "swojego" astrologa, który na te pytania udzieli zadowa > lającej klienta odpowiedzi. Niekoniecznie to tylko "sprawdzanie się" przepowied > ni, ale raczej ukazanie możliwości działania, bo horoskop to - jak często mawia > m - mapa i pojazd, ale ani droga, ani kierowca. Jeśli ktoś oczekuje, że mu astr > olog ustawi życie "dzień po dniu", to potrzebuje raczej terapii zwiększającej p > oczucie sprawstwa, niźli horoskopu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dobry astrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 13:16 Tagoria mnie nie bawi nic a nic, jak ktoś bezlitośnie obnaża swoją ignorancję, kompleksy i głupotę, a przede wszystkim brak dobrego wychowania, które w skrócie można nazwać chamstwem. Pozdrawiam Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vladymir Re: Dobry astrolog IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 14:54 NIE KARMIĆ TROLLI! (tabliczka przed wejściem na zaprzyjaźnione forum internetowe). Po komentarzach tagorii - przyznaję, wymiękam, to mój ostatni post w tej sprawie... cóż za iście salonowa elegancja! Jaki perfekcyjny związek z tematem wątku!.. Jaki piękne świadectwo o wypowiadającym się... Na zagrywce podobnej do tej, jaką tu prezentuje tagoria zaczynał robić karierę niejaki Nikodem Dyzma, ale kudy mu do dzisiejszych metod subtelnego lansu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: Dobry astrolog IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.04.12, 17:39 Witam Ja też chciałam skorzystać z porad astrologa ,ale nie znam swojej godziny urodzenia . Więc chyba szkoda kasy na astrologa . Czy mógł by mi ktoś odpowiedzieć czy musi być dokładna godzina urodzenia ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Dobry astrolog/ do Zainteresowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 18:54 Witaj, Najlepiej byłoby gdyby na to pytanie odpowiedział Pan Vladymir, ale trudno przewidzieć, czy jeszcze tu zajrzy. Z mojego doświadczenia - dokładnej godziny również nie znam - mama nie przywiązuje wagi do szczegółów tego typu - podała mi godzinę przybliżoną. Zadzwoniłam do Urzędu Stanu cywilnego (to było dawno temu - miła Pani z archiwum sprawdziła czas w metryce - teraz ze względu na ustawę o ochronie danych pewnie w ten sposób się nie uda) i podała wersję oficjalną. Obie godziny podałam podczas spotkania. Pozdrawiam Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: Dobry astrolog/ do Zainteresowanej IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.04.12, 10:17 Gość portalu: Gosia napisał(a): > Witaj, > > Najlepiej byłoby gdyby na to pytanie odpowiedział Pan Vladymir, ale trudno prze > widzieć, czy jeszcze tu zajrzy. > > Z mojego doświadczenia - dokładnej godziny również nie znam - mama nie przywiąz > uje wagi do szczegółów tego typu - podała mi godzinę przybliżoną. Zadzwoniłam d > o Urzędu Stanu cywilnego (to było dawno temu - miła Pani z archiwum sprawdziła > czas w metryce - teraz ze względu na ustawę o ochronie danych pewnie w ten spo > sób się nie uda) i podała wersję oficjalną. Obie godziny podałam podczas spotka > nia. > > Pozdrawiam > Małgorzata Witaj Już próbowałam ustalić ale urodziłam się 50 lat temu w małej gminie i nie ma notatki z godziną narodzin. Dziękuję za poświęcony czas pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: Dobry astrolog 07.04.12, 18:31 Czytam i uśmiecham się szczerze :D Nie spodziewałam się że gdy napiszę kilka słów od niechcenia, to w ogóle ktoś się tym zainteresuje.... A tu prosze, niemal armaty wytoczone przeciw jednemu wpisowi, jakbym co najmniej zamach stanu zrobiła (Dyzma, tak? hahaha) ;))) Ze mną nie podyskutujesz w ten sposób. Nie lubię bawić się w gry słowne, aby udowadniać sobie kto umie klecić lepsze zdanka. Napisałam zresztą wyżej, że wdepłam tu przypadkiem........ Z uśmiechem pozdrawiam życząc radosnego świętowania ;) Gość portalu: Vladymir napisał(a): > NIE KARMIĆ TROLLI! (tabliczka przed wejściem na zaprzyjaźnione forum internetow > e). > Po komentarzach tagorii - przyznaję, wymiękam, to mój ostatni post w tej sprawi > e... cóż za iście salonowa elegancja! Jaki perfekcyjny związek z tematem wątku! > .. Jaki piękne świadectwo o wypowiadającym się... > Na zagrywce podobnej do tej, jaką tu prezentuje tagoria zaczynał robić karierę > niejaki Nikodem Dyzma, ale kudy mu do dzisiejszych metod subtelnego lansu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Dobry astrolog IP: *.inowroclaw.mm.pl 07.04.12, 23:08 Dajcie spokoj, scence fiction ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beneku Re: Dobry astrolog na pewno nie Piotr Piotrowski 10.04.12, 18:59 Na pewno nie Piotr Piotrowski!!! !!! On się dopiero uczy. Za kilka lat może zdobędzie umiejętności (choć brakuje mu intuicji), ale czy chcesz, żeby uczył się na Tobie? Ja wydałam pieniądze na rozmowę z nim. To wystarczy. Mój wniosek - niech się uczy na ludziach, ale za darmo. On napisał książkę o Chironie i stale o tym Chironie mówi, choć dla profesjonalnych astrologów Chiron nie jest aż taki ważny. Jest pupilem pań z PSA, ponieważ jest dość młody i jest przystojny, to fakt - blondyn, angielska uroda, potwierdzam. Vladimira nie znam, nie korzystałam, ale dobija mnie jego nonszalancja: "ludzie chcą mieć powodzenie, pieniądze i kosmiczny seks". Trzeba trochę pokory, gdy chce się być doradcą duchowym. A na początku mojej przygody, bardzo rozczarowała mnie jasnowidz Nadzieja, przysłała mi stek bzdur, bełkot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Dobry astrolog to właśnie Piotr Piotrowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 22:40 Byłam u Pana Piotra mniej więcej rok temu i pomógł mi wyprostować parę spraw. Moja córka dzięki niemu wyplątała się z koszmarnego związku. Mogę powiedzieć tylko jedno - wyjątkowy profesjonalizm i ogromna wiedza. A książek Pana Piotrowskiego mam na półce kilka i wielu uczy się astrologii właśnie z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
acrux_79 Tutaj szukacie "wiarygodnych opinii" ? 31.08.12, 04:28 Chyba trzeba być słabo rozgarniętym, by ufać ludziom z ulicy. Przecież z jednej strony czają się tu lizusy, a z drugiej konkurencja i oszczercy. Ogarnijcie się, moi drodzy! Jeśli w mało reprezentatywnych miejscach pytacie o czyjąś wiarygodność, to równie dobrze można Wam było kiedyś wcisnąć wycieczkę Travel, albo akcje Amber Goldu, ot co! Proście o opinie na priv, poszukujcie wypowiedzi wybranych osób, bo inaczej możecie wylosować kota w worku, albo ... worek w kocie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobry astrolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.12, 12:21 Możesz iść do Gibaszewskiego, jest dobry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabiana Re: Dobry astrolog IP: *.pl 20.04.12, 14:40 powiesz coś więcej? ile Cie to kosztowało? osobiście czy przez skypa? dawno temu? coś już się sprawdziło z tego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry astrolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.12, 14:59 Od czasu do czasu przyjeżdża do Warszawy i wtedy można spotkać się osobiście. Kosztuje kilkaset zł, dostajesz nagranie rozmowy. Ja byłam 2 lata temu i dużo się dowiedziałam na temat ruchu planet w moim zodiaku i ich wpływu na życie. Te informacje już się potwierdziły i sprawdziły się. Dużo spraw wychodzi z tzw.: tranzytów i o to trzeba się dopytywać. Trzeba mieć dokładną godzinę urodzenia. Można też rozmawiać telefonicznie - to nie robi różnicy, jakość rozmowy jest ta sama, a nawet lepsza koncentracja. Ja kończyłam moją rozmowę telefonicznie i dostałam później nagranie do odsłuchiwania. To jest zaskakujące, że podczas rozmowy wyłapujemy i przyswajamy sobie to, co chcemy usłyszeć, na inne informacje zwracamy uwagę podczas odsłuchiwania, a jeszcze inny obraz sytuacji i lepszą świadomość uzyskujemy, gdy odsłuchuje się po pewnym czasie, np. po 2 latach. Mogę podać więcej informacji na priv. Napisz do mnie na filet-77@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: Dobry astrolog IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.05.12, 07:43 Czy ktoś zna i korzystał z astrologa Mirosław Czylek ze Szczecina .Nawiązałam kontakt z Panem internetowy i próbuje ustalić moją godzinę urodzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
acrux_79 Re: Dobry astrolog 31.08.12, 04:29 Chyba trzeba być słabo rozgarniętym, by ufać ludziom z ulicy. Przecież z jednej strony czają się tu lizusy i przydupasy chwalący kogoś, a z drugiej konkurencja i oszczercy, mający interes by komuś nabruździć. Ogarnijcie się, moi drodzy! Jeśli w mało reprezentatywnych miejscach pytacie o czyjąś wiarygodność, to równie dobrze można Wam było kiedyś wcisnąć wycieczkę Travel, albo akcje Amber Goldu, ot co! Proście o opinie na priv, poszukujcie wypowiedzi wybranych osób, bo inaczej możecie wylosować kota w worku, albo ... worek w kocie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma.0 Re: Dobry astrolog 31.10.12, 12:27 witam, korzystaliscie moze z usług pana piotrowskiego? ile taki pan życzy sobie za wizytę i czy przyjmuje w warszawie? dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator8811 Re: Dobry astrolog 10.11.14, 23:48 Początkowe pytanie dotyczyło Pana Mirosława Czylka, otóż nie polecam usług tego Pana. Odnosi się wrażenie że ,,odwala robotę,, leje wodę, zmyśla itd. Szkoda czasu i pieniędzy. Jeśli mogę kogoś polecić to: Piotrowski, Gibaszewski, Marzewski, Zylbertal. Odpowiedz Link Zgłoś
acrux_79 Re: Dobry astrolog 05.02.15, 01:47 Dziękuję za bezstronną opinię. Zgadzam się z nią, faktycznie, robię dokładnie to, co opisano w tym anonimowym poście. Cztery wymienione osoby cenię i polecam, cholera, w zasadzie to chyba one nie mają o mnie tak "bezstronnej" opinii. A szkoda, przecież to była tak doskonała okazja, by mi dowalić :( Odpowiedz Link Zgłoś