mer-lin17 12.05.12, 18:10 Uczę sie znaczenia kart od paru miesięcy. Powróże za darmo,jeśli podacie imię,datę urodzenia i konkretny problem. Nie stosuję rozkładów ogólnych,za mało jeszcze umiem,więc osoby proszące o to będą ignorowane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: wrózenie...zapraszam... IP: 193.239.60.* 12.05.12, 18:55 marta, 23.10. 1986 i damian 12.04.1984 Jesteśmy parą od kilku lat, czy weźmiemy ślub i będziemy ze sobą na zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
mer-lin17 Re: marta 12.05.12, 19:14 Damian nie czuje potrzeby sformalizowania związku, jest mu wygodnie tak,jak jest. Będziecie dlugo ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytająca wróżba IP: *.dynamic.mm.pl 12.05.12, 19:37 Zostawił bez slowa, cisza od roku czy wróci? renata 11.05.71 robert 12.09.64 Odpowiedz Link Zgłoś
mer-lin17 Re: renata 12.05.12, 19:47 nie odezwie się,jest uparty i zawzięty.I uważa,że to on jest stroną psozkodowaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: marta IP: 193.239.60.* 12.05.12, 19:50 niestety te wrozby nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia, bo ja nie jestem z zadnym damianem, wiec nie powinien wyjsc zaden zwiazek miedzy nami Odpowiedz Link Zgłoś
mer-lin17 Re: marta 12.05.12, 20:10 Widze,ze masz problem. Po pierwsze- nie napisalam,ze jestem jasnowidzem,tylko,ze ucze sie kart, więc odpowiadam tylko na zadawane pytania. Wróz a jasnowidz to dwie rózne profesje. A po drugie-jak klamiesz,to dostajesz odpowiedz na jaką zaslugujesz.Jesli u lekarza też sklamiesz,to bedzie ciebie probowal leczyc na fałszywą chorobę.I niekoniecznie to będzie dla ciebie korzystne. No,chyba,ze trafisz na doktora Hausa,on od razu wyleczy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: marta IP: 193.239.60.* 12.05.12, 20:19 chce uzmyslowic ludziom ktorzy prosza tutaj o wrozby ze to co im sie powie jest jak loteria, moze byc prawda a moze nie, wiec po co komu takie wrozby? skoro w kartach wyszedl zwiazek ktorego nie ma to rownie dobrze u innych osob beda wychodzic rzeczy ktorych nie ma, no bo jak mozna poprzez podanie na forum jedynie imienia i daty urodzenia przeprowadzic wrozbe? osob o danym imieniu i danej dacie urodzenia jest dosc duzo, wiec jakim cudem wrozba ma dotyczyc osoby ktora pisze Odpowiedz Link Zgłoś
mer-lin17 Re: marta 12.05.12, 20:48 Pewnie masz rację,bo malo jeszcze wiem.Wyszło mi,ze zadnego formalnego związku nie będzie.Potem spytalam,czy będzie w twoim zyciu na slużej i wyszlo,ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość na chwile Re: do me-rlin 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 00:45 Nie marnuj energii na to forum tu wszyscy wszystkich wrozacych juz obskoczyli a Renata od 2 lat pyta o tego samego faceta.Szanuj energie bo cie tak wykoncza darmo ze bedziesz musiał zawiesic wrozenie i odpoczac widzisz po całej Marcie jakie inteligentne pytania .Ucz sie ,ale szanuj swoja energie .dobrze radze ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 22:05 Damian 24.07.1992 Kiedy znajdę dziewczynę czy tej wiosny i w którym Miesiącu i dniu? Jak Będzie Sytuacja z Poznaniem Dziewczyny? Gdzie ją Poznam Dziewczynę? Jak Ona ma Na imię? Jej wygląd? Jej Korol włosów czy ma długie czy krótkie włosy? Czy z nią stworze stały związek? Czy się z nią o żenię kiedy w którym roku? Czy będę miał ile dzieci? Czy jestem płodny? Kiedy znajdę Prace czy tej wiosny i w którym Miesiącu i dniu? Ile Będę zarabiał na sam poczutego ja jestem po szkolę Po liceum Profilowanym o kierunku socjalnym i nie przystopowałem do matury? Ile Będę miał Dzieci? W Jakiej Pracy będę zarabiał na początek miedzy 800 a 1200 zł? Czy Będzie Praca na stałe? Proszę o szczegółową odpowiedz i poważnie proszę do dla mnie jest Bardzo Poważna sprawa Proszę na pisać mi na e-meil do mój damian.grochocinski@poczta.pl ale szczegółowo i bez zarodów ale poważniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość na chwile Re: co za durne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 00:40 Re: wrózenie...zapraszam...IP: 193.239.60.* Gość: marta 12.05.12, 18:55 Odpowiedz marta, 23.10. 1986 i damian 12.04.1984 Jesteśmy parą od kilku lat, czy weźmiemy ślub i będziemy ze sobą na zawsze? a pozniej pisze tak :" ość portalu: marta napisał(a): > niestety te wrozby nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia, bo ja nie jestem z > zadnym damianem, wiec nie powinien wyjsc zaden zwiazek miedzy nami" Madrzejszych pytan nie widziałam i dorosła kobieta WSTYD I HAŃBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: co za durne pytanie IP: 193.239.60.* 13.05.12, 11:32 wstyd i hanba? ze wrozby nie pokazuja prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: wrózenie...zapraszam... IP: *.alfanet24.pl 12.05.12, 20:03 27.11.1976 - kiedy i za kogo wyjdę za mąż? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia44114 Re: wrózenie...zapraszam... 12.05.12, 21:09 Witam serdecznie,mam ogromny problem ze znalezieniem pracy,sytuacja jest naprawdę patowa.Czy znajdę ją i kiedy?Małgorzata,24.05.1970 r. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: wrózenie...zapraszam... 12.05.12, 22:01 Co jutro będę miała na obiad? Jak trafisz obiecuję, że bezpłatnie będę Cię reklamować na wszystkich forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wrózenie...zapraszam... IP: 85.93.218.* 13.05.12, 00:14 co za durne pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrózenie...zapraszam... IP: *.play-internet.pl 13.05.12, 00:42 Co mnie czeka w miłości? Czy mój facet kogoś ma i chce odejść? Anna 120473 Odpowiedz Link Zgłoś
mer-lin17 Re: macie rację 13.05.12, 15:04 Macie rację,za malo umiem,uczę się dopiero od 6 miesięcy. Wpierw probowalem na osobach znajomych,jakos to wychodzilo,ale znałem je,więc moglem się sugerowac.Chcialem sprobowac na osobach nieznajomych,ale...nie wyszlo.Dlatego wycofuję się i pouczę jeszcze trochę. Co do rodzaju pytan.Moim zdaniem nie ma glupich pytan,mogą byc najwyżej dziwne.I jeszcze jedno - sprobowalem za darmo,bo jak moge robic to za pieniądze,jak dopiero sie ucze??? I do gazety - nie pisalem,ze potrzebuję, by mnie reklamowano,to jakas pomylka.A na obiad był ryż,smacznego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alusia Re: macie rację IP: *.net.stream.pl 13.05.12, 16:08 Witam serdecznie. Ala, ur. 24.04.1977r. Jestem kilka lat po rozpadzie związku. W związku z tym musiałam wszystko zmienić. Brakuje mi partnera na stałe. Czy "grozi" mi kolejny sylwester bez rodziny (mam już dość!), czy też uda mi się w końcu z kimś być. Gdzie chodzić, aby spotkac tę 2 połówkę, kiedy ja ją poznam? Serdecznie Panią pozdrawiam i z niecierpliwością oczekuję odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: macie rację 13.05.12, 16:57 Nie zgadłeś, w naszym domu ryż był ostatnio z rok temu, preferujemy jako dodatek do obiadu ziemniaki lub kaszę. Kompletnie nie trafione, a ponoć jasnowidz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mer-lin17 Re: macie rację 13.05.12, 19:51 ja mialem ryż... jak juz pisalem-ja nie jasnowidz...to nie ten wątek,gazeto,pomylilas się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alusia Re: macie rację IP: *.net.stream.pl 13.05.12, 20:31 a odpowie Pan na moje pytanie? bardzo proszę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falcon Re: wrózenie...zapraszam... IP: *.tvgawex.pl 13.05.12, 20:25 1 03 1964 Lech Czy związek z Kasią będzie udany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: wrózenie...zapraszam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 22:02 Damian 24.07.1992 Kiedy znajdę dziewczynę czy tej wiosny i w którym Miesiącu i dniu? Jak Będzie Sytuacja z Poznaniem Dziewczyny? Gdzie ją Poznam Dziewczynę? Jak Ona ma Na imię? Jej wygląd? Jej Korol włosów czy ma długie czy krótkie włosy? Czy z nią stworze stały związek? Czy się z nią o żenię kiedy w którym roku? Czy będę miał ile dzieci? Czy jestem płodny? Kiedy znajdę Prace czy tej wiosny i w którym Miesiącu i dniu? Ile Będę zarabiał na sam poczutego ja jestem po szkolę Po liceum Profilowanym o kierunku socjalnym i nie przystopowałem do matury? Ile Będę miał Dzieci? W Jakiej Pracy będę zarabiał na początek miedzy 800 a 1200 zł? Czy Będzie Praca na stałe? Proszę o szczegółową odpowiedz i poważnie proszę do dla mnie jest Bardzo Poważna sprawa Proszę na pisać mi na e-meil do mój damian.grochocinski@poczta.pl ale szczegółowo i bez zarodów ale poważniej. Odpowiedz Link Zgłoś
renka352 Re: wrózenie...zapraszam... 13.05.12, 22:15 Renata 25.10.1974.Czy Piotr odezwie się do mnie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: wrózenie...zapraszam... 13.05.12, 22:21 Nie, za to odezwie się Dawid. Odpowiedz Link Zgłoś
renka352 Re: wrózenie...zapraszam... 13.05.12, 22:55 widze że niezle sie bawisz....oby tak dalej a zostaniesz wróżka...ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
femina77 Re: wrózenie...zapraszam... 13.05.12, 22:39 anna 25.02.77 od jakiegos czasu szukam pracy jak dlugo jeszcze to potrwa ? z góry dziękuję pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tranka Re: wrózenie...zapraszam... 14.05.12, 15:11 Witam Pania/Pana mam na imię Ania, chciałabym zapytać o męża. Mój mąż nie ma szczęścia zawodowo, oferty pracy których się podejmuje generalnie są ciekawe i opłacalne ale szybko wygasają i taka sytuację mamy teraz. Mąż dowiedział się, że spółka w której pracuje ma być zlikwidowana. W związku z faktem sporego obciążenia kredytowego nasza sytuacja finansowa musi być stabilna. Mąż ma dylemat, i sporo obaw czy znajdzie pracę, czy jeśli znajdzie to nie będzie znów trefna, czy może powinien rozwinąć swoja działalność szerzej. Ma mocno pesymistyczne nastawienie do zaistniałej sytuacji. Pomyślałam, że może się zabezpieczyć i sprzedać obecne duże mieszkanie i kupić mniejsze? Przez ta sytuację w domu atmosfera robi się nieciekawa a mamy 2 wspaniałych dzieci więc trzeba spokoju i stabilizacji. Proszę o podpowiedź co dalej będzie jak to się ułoży? Co z sytuacją zawodową męża? Pozdr Ania Ania 32 lata, 30.03.1980 Paweł 32 lata, 07.07.1980 Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: wrózenie...zapraszam... 16.05.12, 16:09 Młody chłop, poradzi sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: wrózenie...zapraszam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.12, 11:29 Witam Mam na imię Marzena data ur. 09.09.2012, spotykam sie z mężczyzna który wkrótce mi sie oświadczy. Moje pytanie brzmi czy to ten właściwy mężczyzna, czy bede z nim szczesliwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: wrózenie...zapraszam... 16.05.12, 18:49 Póki co jesteś jeszcze embrionem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankra Re: wrózenie...zapraszam... IP: *.promax.media.pl 16.05.12, 14:59 Aneta .16.05.73.czy pojadę do niemiec do pracy,i czy zawsze będę samotna .DZIĘKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: wrózenie...zapraszam... IP: *.szczecin.mm.pl 16.05.12, 16:07 marta 22.01.1992 jak poradzic sobie z moimi problemami? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: wrózenie...zapraszam... 16.05.12, 18:50 Rozwiązywać je i się nie poddawać. Odpowiedz Link Zgłoś
duleczka88 do gazeta_mi_płaci...błagam powróz;)))) 16.05.12, 19:47 kochana,ja tu widzę,że jako wrózka sobie dorabiasz;)bardzo mi się podobaja twoje odpowiedzi:D no i jak kocha mnie???;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: do gazeta_mi_płaci...błagam powróz;)))) 16.05.12, 21:14 Podaj datę ostatniego stosunku z owym Panem to powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
duleczka88 Re: do gazeta_mi_płaci...błagam powróz;)))) 16.05.12, 22:58 Ojej:( myslałam,ze zobaczysz to szaleństwo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: do gazeta_mi_płaci...błagam powróz;)))) IP: *.ip.netia.com.pl 16.05.12, 23:30 Gazeta, ty sie chyba bardzo nudzisz, i nie lubisz ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: wrózenie...zapraszam... 24.04.23, 14:32 Elektryzujące i nurtujące Odpowiedz Link Zgłoś