Dodaj do ulubionych

AIDA - POTREZBNE NAMIARY

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 13:12
Bardzo potrzebuję informacji , jak mozna skontaktowac się z wrożką Aidą, wiem
ze czeka sie dość dlugo, ale czy ktoś z Was dyspounje np nr tel.? Będę
niezmiernie wdzieczna!
Z góry dziękuje , pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: AIDA - POTREZBNE NAMIARY IP: *.b.jawnet.pl 20.06.04, 13:48
      Jeżeli interesują cię informacje na temat wróżki AIDY, wejdź sobie na forum
      strony ZDROWO. Tam są jej namiary, jak również opinie o niej. Szkoda tylko, że
      wszystkie negatywne ... Zanim się wiec zdecydujesz, poczytaj sobie i dobrze się
      zastanów.
      • eremita24 Re: AIDA - POTREZBNE NAMIARY 23.06.04, 22:27
        czy możesz podać konkretnie linka, nic na tej stronie nie mogę znalezc o Aidzie!
        Dzięki!
    • Gość: Al Re: AIDA - POTREZBNE NAMIARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:21
      no wlasnie na tej stronie nic nie ma
      • Gość: Karol Re: AIDA - POTREZBNE NAMIARY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.04, 09:30
        Ponieważ już się wypaliła
    • Gość: Kaja Re: AIDA - POTREZBNE NAMIARY IP: *.costam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 16:14
      Poszukajcie na forum na stronie www.zyjzdrowo.pl
      Jeśli chodzi o nr telefonu to kiedyś na forum podano taki: 0602358649 a Aida
      podobno przyjmuje na Marszałkowskiej 140
      • cassadaga5 Re: AIDA - POTRZEBNE NAMIARY 29.06.04, 17:33
        Czy moglibyście wypowiedzieć się na Forum o wróżce Aidzie?
        Czy warto do niej pójść? Czy jest taka dobra we wróżeniu z kart, czy to czysta
        reklama? Będę wdzieczna. Z góry dziękuję.
        • Gość: Obiektywna Re: AIDA - POTRZEBNE NAMIARY IP: *.futuro.pl 29.06.04, 18:24
          Z tego co widziałam to ona jest jasnowidzem a nie wróżką (w związku z tym nie
          wróży z kart). Jest bardzo dobra i precyzyjna. Dużo artykułów było o niej w
          miesięczniku "Wróżka". Wróżyła tez min. Alicji Walczak z "Big Brother".
    • Gość: KASIA Z RYBNIKA Re: AIDA - POTREZBNE NAMIARY IP: *.eu.org 03.08.04, 12:06
      Chciałabym prosić o nr. tel. lub informacje jak mozna skontaktowacx sie z
      wrózką Aidą.BARDZO PROSZĘ !
    • Gość: mumi Re: AIDA - POTREZBNE NAMIARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 09:35
      tel. do Aidy 022 826 71 43, dzwoń tylko we wtorki od 10 do 14 (rejestracja).
      Albo comórka (ale tam raczej nie odbierają) 602 358 649. Wiosną tego roku taxa
      wynosiła 300 PLN. Uwaznie słuchaj co mówi (ewetualnie zapisuj) a jeśli czegoś
      nie rozumiesz to dopytaj się dokładnie. Pozdrawiam :)
      • Gość: Ola Re: AIDA - POTREZBNE NAMIARY IP: 195.26.24.* 06.08.04, 12:15
        Byłam u Aidy, jeszcze za czasów kiedy nie była aż tak popularna (6-7 lat temu)i
        nie widziano jej w Gali itp...Powiem tylko, że nic mi nie powiedziała
        konkretnego, nic ciekawego i nic się nie sprawdziło. Byłam też u Ryszarda
        Zawadzkiego (całkiem niedawno)- porażka i wyrzucone pieniądze. Trzeci raz nie
        wybiorę się do żadnego wróżbity:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka