Gość: gość IP: *.vectro.com 06.09.12, 01:11 Poprosze o opinie osób, ktore korzystaly z usług tej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie polecam!!!!!!! Re: Wróżka Noma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.12, 09:00 nie polecam juz byl o niej watek poszukaj;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Wróżka Noma IP: *.sta.asta-net.com.pl 06.09.12, 12:37 daruj sobie tę wróżkę. Arogancka, prymitywna naciągaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Wróżka Noma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.12, 12:58 A mi się sprawdza, wróżę sobie u niej od roku i jakoś nie zauwazyłam, żeby była arogancka, jeśli na początku akżdego smsa pisze "Witam serdecznie :)". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Wróżka Noma IP: *.sta.asta-net.com.pl 06.09.12, 21:09 Jeżeli ktoś nie zna, to można ją zobaczyć na wrozbyonline w nagraniach z wieczoru wróżb. Wyjątkowa karykatura. Język na poziomie gimnazjum dla pracujących... Czasami próbuje używać słów, których znaczenia nie zna i wtedy jest naprawdę zabawnie. Np. mówi summa sumarów, zamiast summa summarum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: Wróżka Noma IP: *.euro-net.pl 07.09.12, 07:51 A czy teraźniejszość się zgadza? Bo powiedziała mi taką rzecz, która spędza mi sen z powiek... Odpowiedz Link Zgłoś
anitas8 Re: Wróżka Noma 07.09.12, 16:37 jak dla mnie to nic sie nie zgadza,szkoda zachodu,same brednie i wymysly,zero daru i prawdy,dziwne podejscie i interpretacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Wróżka Noma IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.09.12, 21:43 Nie przejmuj się. To nie jest prawdziwa wróżka, ona nie potrafi wróżyć. Wątpię, że cokolwiek zobaczyła w tych kartach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Wróżka Noma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 21:54 dokladnie to jakas porazka;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nusia Re: Wróżka Noma IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.09.12, 20:44 Nie polecam. Odpychający wygląd, odpychający sposób bycia oraz, najważniejsze- zerowa sparwdzalność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc żadnej wróżki nie ocenia się po wyglądzie p.Nusiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 00:11 Noma to piękna i młoda kobieta nie wróżyłam sobie nigdy u niej wiec się w tej kwestii (sprawdzalność) nie wypowiadam ,ale krzywdzące jest pisać ,że cytuję : "jest odpychająca",jesteście panie pewnie dorosłe ,więc wypadało by powiedzieć jej w 4 oczy a nie pomawiać na forum,no chyba że to konkurentki z wo.....zazdroszczą klasy młodszej koleżance.Wstyd takie rzeczy pisać na forum i to coraz nowe wątki zakładać. Odpowiedz Link Zgłoś
hegema Re: Wróżka Noma 09.09.12, 19:29 co za chamstwo, to forum to dno, a ci, ktorzy tak krytykuja niech sami naucza sie wrozyc Odpowiedz Link Zgłoś
tagoria Re: Wróżka Noma 10.09.12, 13:54 Wyglądu nie można oceniać. Ma ta pani Noma odpychający stosunek to klienta to jest fakt bo skorzystałam raz i więcej nie wrócę. Druga taka to Karo w wydaniu wielkiego czarnowidztwa. Wszystko u niej jest do d... zero światełka nadziei. kamikaze2 napisał(a): > Pewnie,że nie ocenia się po wyglądzie ani wróżki ani nikogo,jak można tak o kim > ś publicznie pisać"odpychający wygląd" co to znaczy? Nie wydaje mi się aby wygl > ąd tej Pani był odpychający do tego stopnia by o tym pisać na forum! Nie korzys > tałąm z jej usług jeszcze,więc nie wypowiem się,znam wiele wróżek o różnym wygl > ądzie, ale do głowy bi mi nie wpadł taki pomysł,żeby oceniać wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Wróżka Noma IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.09.12, 17:52 Ciekawe, że nie było oburzenia gdy ktoś napisał, że Pani Noma nie jest zbyt inteligentna, a wszyscy zareagowali, gdy ktoś napisał, że nie jest zbyt urodziwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Wróżka Noma 11.09.12, 19:43 Widać ludzie wychodzą z założenia, że hańbą dla kobiety jest brak urody, a brak inteligencji może się zdarzyć, bo w końcu kobieta to kobieta. Szowinizm. I to w babskim wydaniu. Ręce załamać i płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teide Re: Wróżka Noma IP: *.204.49.48.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.09.12, 08:28 Haha dawno się nie uśmiałam tak na żadnym forum. Przejęzyczenia zdarzają sie wszystkim. Jak na osobie nie inteligetna dobrze sobie radze. Wiecie, co wole byc taka;) Serio. Kolejna sprawa co do wygladu na brak zainteresowania nigdy nie narzekalam wiec zle nie jest;) Czarnowidztwo? Uwazasz, ze lepiej jest mowic bedzie dobrze? Bo wiekszosc klientow uwaza za czarnowidztwo jesli sie powie nie bedziesz z nim. Kolejna sprawa ja w odroznieniu do co niektórych wrozek mam karty znam je i sa moja pasja:) A na klientow nie narzekam z niektorymi sie przyjaznie, wiec zle nie jest:) Ale pozdrawiam wszystkich tych, ktorzy w zyciu maja jedna przyjemnosc pisac komentarz. Emmo jestes "wrozka" nie wiem, bo nie znam ale wrozka nie powinna oceniac nikogo ani zadnego problemu. Na marginesie do konca wrzesnia mnie nie ma wiec plakac rozumiem nie bedziecie, ze znowu moj program;p Pozdrawiam was;) Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Wróżka Noma 14.09.12, 10:25 Słuchaj, ja Cię broniłam w tym momencie, być może źle zrozumiałaś moje słowa. Po tym co napisałaś - więcej jednak nie będę, bo nie życzę sobie takich komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_cole Re: Wróżka Noma 14.09.12, 10:29 Dodam jeszcze od siebie, że powinnaś nauczyć się rozróżniać życie prywatne i zawodowe. Przyjaźń z klientami nie jest dobrą opcją, możesz ich wysłuchać i doradzić, jednak nie bądź im przyjaciółką, bo prędzej czy później tego pożałujesz. Uważaj na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Wróżka Noma IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.09.12, 11:20 Słuchaj Nomo, mi na Twoim miejscu nie byłoby do smiechu... Każdą swoją wypowiedzią tylko się pogrążasz A co do programów to mam nadzieję, ze nie będzie Ciebie nie tylko we wrześniu. Jest tylu wspaniałych wróżbitów, ciekawie opowiadających o kartach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teide:) Re: Wróżka Noma IP: *.toya.net.pl 14.09.12, 23:14 Emmo ja obroncow nie potrzebuje nie na forum. Wybacz pati czy jak ci tam nie jestes moim pracodawca ani osoba z ktora wspolpracuje zapewne masz 15 lat i siano w glowie wiec w pazdzierniku wracam:) a dla Ciebie zastanowie sie nad przelozeniem wakacji by poprowadzic program;) i smieszy mnie pisanie na forum przez takich ludzi jak Ty:) Co do przyjazni uwazam ale czasami i w pracy bratnia dusze mozna spotkac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mook Re: Wróżka Noma IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.09.12, 11:33 Fajnie, że się Pani tu udziela Pani Nomo. Może dowiem się dlaczego moja opinia na temat Pani wróżb nie ukazała się na Pani profilu? Jak się Pani czuje żerując na nadziejach i uczuciach klientów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teide Re: Wróżka Noma IP: *.toya.net.pl 16.09.12, 07:02 Ja na niczyich nadziejach nie zeruje. NA brak klientow nie narzekam:) Jednak jak ktos obskakuje wszystkie wrozki na stronie, na tej innej i lazi jeszcz po wrozkach to sie nie ma co dziwic ze sie nie sprawdza. Jak ktos sie bawi energiom energia bawi sie czlowiekiem. Warto poczytac na ten temat:) A wchodze bo bawia mnie wasze komentarze tutaj. Ja jak mi sie ktos nie podoba nie ogladam, bo mi czasu szkoda. Jak mi sie nie sprawdza nie podoba nie kupuje czy nie korzystam z uslug. To, ze jestem mloda i mam doswiadczenie duze zawdzieczam swojej pracy i rzeczy ktora mam od urodzenia. Potrafie sie obronic i nic nie jest mi udowowdnione. Poza tym jesli ktos nie ma odwagi stanac i powiedziec czegos w oczy a potrzebuje do tego forum to dla mnie ma siano w glowie i jest dzieckiem neostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Wróżka Noma IP: *.sta.asta-net.com.pl 16.09.12, 10:57 Jest Pani wyjątkowo butną i bezczelną osobą. Szkoda, że nie można Pani udowodnić oszustw- kopiowania cudzych opisów i artykułów i podawanie ich jako własnych. To była sprawa dla prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
7salvador Re: Wróżka Noma 27.09.12, 16:05 Gość portalu: Pati napisał(a): > Jest Pani wyjątkowo butną i bezczelną osobą. > Szkoda, że nie można Pani udowodnić oszustw- kopiowania cudzych opisów i artyku > łów i podawanie ich jako własnych. To była sprawa dla prokuratury. Ależ można, gdyż prokuratura już została powiadomiona, z odpowiednim materiałem dowodowym, dość obszernym zresztą. Wróżko Nomo, co na to karty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Noma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.12, 11:55 Pani Nomo powinna pani wrocic do szkoly i nauczyć się poprawnego formułowania zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
7salvador Re: Wróżka Noma 27.09.12, 15:54 czytam sobie tę dyskusję i jednoznacznie stwierdzam, że "wróżka Noma" jest absolutną kretynką. Po pierwsze: - wdaje się w dyskusje na forum, które pisze brutalną i nieprzyjemną prawdę o niej samej - wyzywa w jakże widocznych nerwach od "dzieci neostrady" a sama prezentuje identyczny (jeśli nie gorszy poziom) - używa kwiecistej polszczyzny pełnej błędów ortograficznych (vide: "energiom" zamiast "energią"), stylistycznych, generalnie prezentuje poziom średnio inteligentnego nastolatka - opowiada historie z prywatnego życia, chwaląc się prywatnymi znajomościami z klientami i rzekomym powodzeniem u mężczyzn - w czasie prowadzenia programów co chwila nerwowo spogląda na telefon i na samą siebie, nigdy nie patrzy w obiektyw. Ma o sobie wysokie mniemanie i traktuje ten program jako prywatną rewię mody. a w programie? cóż, duka, jęczy, stęka, ma bardzo ograniczony zasób słów i gminną manierę mówienia "om" zamiast "ą". - gada niestworzone rzeczy o rzekomym "darze od urodzenia", w co chyba nikt o zdrowych zmysłach nie uwierzy O kradzionym opisie i kradzionych artykułach już nie wspomnę. A ona jeszcze ma czelność się stawiać. Generalnie widać, że nie jest lubiana, zajmuje miejsce naprawdę utalentowanym wróżbitom. Ludziom nie powinno źle się życzyć ale mam szczerą nadzieję, że szybko zakończy karierę "wróżki" i rozpocznie gruntowną reedukację na poziomie szkoły podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mook Re: Wróżka Noma IP: *.bgz.pl 17.09.12, 13:41 Zwracam honor o tyle, że moja opinia pojawiła się dziś na profilu Pani Nomy. Natomiast co do wartości wróżb niestety nie mogę zmienić zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżka Noma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.13, 12:42 zgadzam sie z przedmówczynią ze nie należy po wyglądzie czy tez po pozorach osądzać (nikogo, piszących tutaj - też), ale jednak moim zdaniem, nic nie zastąpi doswiadczenia życiowego. Tylko osoba która sama wiele przeszła i przeżyła może zrozumieć i współczuć innym osobom, no i ewentualnie - doradzać. Natomiast wysyp ostatnio młodych wrżóżek i wrżóbitów - to co najmniej nieporozumienie! Odpowiedz Link Zgłoś