Dodaj do ulubionych

Powroze, ale.......

27.09.12, 20:40
Powroze z Tarota osobom , ktore sie zglosza i zadadza pytanie konkretne-dotyczace kwestii, ktora sie niedlugo rozstrzygnie. Np. " czy ten, a ten zadzwoni do mnie do 2 tygodni?", albo "czy paszport, ktory mi zginal jest gdzies w moim pokoju?", albo "Mam 2 dwie propozycje pracy ..., ktora wybrac?". Nie bede odpowiadac na pytania typu:
" Kiedy spotkam mezczyzne swojego zycia?"
Rowniez bardzo prosze o odpowiedz, tzn. o powiadomienie mnie o trafnosci wrozby, kiedy sprawa sie wyjasni.
Zapraszam!
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Powroze, ale....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 20:57
      Witaj debbie
      czy do konca roku spotkam się z M i są jakieś szanse by być razem?
      kasia 30.04.80 z gory dziękuje
      • Gość: Pytająca Re: Powroze, ale....... IP: *.inowroclaw.mm.pl 27.09.12, 21:18
        Czy Rafal zaprosi mnie na swoja parapetowke : Renia 71.05.11
        • debbie11 Re: Powroze, ale....... 30.09.12, 20:32
          mysle, ze tak.

Gość portalu: Pytająca napisał(a):

> Czy Rafal zaprosi mnie na swoja parapetowke : Renia 71.05.11
          • Gość: Pytająca Weryfikakcja IP: *.inowroclaw.mm.pl 30.09.12, 20:47
            Spytałam sama, odpowiedz : NIE :(
            • debbie11 Re: Weryfikakcja 01.10.12, 00:24
              zobaczymy :)
              Prosze dac znac

> Spytałam sama, odpowiedz : NIE :(
              • Gość: Pytająca Re: Weryfikakcja IP: *.inowroclaw.mm.pl 01.10.12, 09:34
                Ja broń boze nie mam do Pani zalu!!! W rozmowie z tym Panem nadarzyła się okazja w tym temacie to spytałam czy mnie zaprosi czy tez nie. Powiedział, że niestety ale mnie nie zaprasza.
                • debbie11 Re: Weryfikakcja 02.10.12, 02:34
                  aha! Ja myslalam,ze Pani sama zapytala kart!

> Ja broń boze nie mam do Pani zalu!!! W rozmowie z tym Panem nadarzyła się okazj
                  > a w tym temacie to spytałam czy mnie zaprosi czy tez nie. Powiedział, że nieste
                  > ty ale mnie nie zaprasza.
      • debbie11 Re: Kasia 30.09.12, 20:38
        Mysle,ze bedziesz w szczesliwym zwiazku, ale raczej nie z M i chyba trzeba bedzie na to poczekac...
        Aha, i wychodzi,ze sie z M do konca roku nie spotkasz. Sorry

Gość portalu: kasia napisał(a):

> Witaj debbie
        > czy do konca roku spotkam się z M i są jakieś szanse by być razem?
        > kasia 30.04.80 z gory dziękuje
    • Gość: gość Re: Powroze, ale....... IP: *.play-internet.pl 27.09.12, 21:28
      Witam.

Czy w ciągu miesiąca rozwiążę moje problemy zawodowe (a konkretniej - czy znajdę osobę u której będę mogła skończyć to co zaczęłam)?

pozdrawiam serdecznie
      Anna 120473
      • debbie11 Re: Anna 30.09.12, 20:41
        wychodzi mi,ze nie :(...

Gość portalu: gość napisał(a):

> Witam.
        >
        > Czy w ciągu miesiąca rozwiążę moje problemy zawodowe (a konkretniej - czy znajd
        > ę osobę u której będę mogła skończyć to co zaczęłam)?
        >
        > pozdrawiam serdecznie
        > Anna 120473
    • Gość: Małgorzata Re: Powroze, ale....... IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.12, 21:45
      Witam serdecznie,niedawno podjęłam pracę po paru miesiącach poszukiwań , czy to praca na dłużej , dostałam umowę na okres próbny 3 miesiące.Czy powinnam może po cichu rozglądać się dalej ? Pozdrawiam
      Małgorzata , 24.5.70 r.
      • debbie11 Re: Malgorzata 30.09.12, 20:48
        bez paniki, ale rozgladalabym sie za nowa praca. W kartach wychodzi tez nauka- jakies douczanie sie na wlasna reke,albo kurs.Chyba,ze to Pani uczy.

Gość portalu: Małgorzata napisał(a):

> Witam serdecznie,niedawno podjęłam pracę po paru miesiącach poszukiwań , czy t
        > o praca na dłużej , dostałam umowę na okres próbny 3 miesiące.Czy powinnam może
        > po cichu rozglądać się dalej ? Pozdrawiam
        > Małgorzata , 24.5.70 r.
        • Gość: Małgorzata Re: Malgorzata IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.12, 20:54
          Dziękuję serdecznie , czyżby mieli nie przedłużyć umowy? myślę o studiach,ale to raczej odległa perspektywa,nie stac mnie po prostu..
          • debbie11 Re: Malgorzata 30.09.12, 21:27
            moga nie przedluzyc, zwlaszcza jesli, to zalezy od mezczyzny.

Gość portalu: Małgorzata napisał(a):

> Dziękuję serdecznie , czyżby mieli nie przedłużyć umowy? myślę o studiach,ale t
            > o raczej odległa perspektywa,nie stac mnie po prostu..
    • Gość: lizia Re: Powroze, ale.......dziekuje IP: *.range86-144.btcentralplus.com 27.09.12, 23:17
      witam debbie,,,,chetnie skorzystam jako ze mam dylemat dostalam nowa prace,pracuje od 3 tygodni i pytanko czy dlugo tam popracuje jeszcze poniewaz mam mieszane uczucia co do tego miejsca i szefowej nie znosze....,,luiza,2 sierpnia,78..serdecznie dziekuje za podpowiedz
      • Gość: poproszę Re: Powroze, ale.......dziekuje IP: *.chomiczowka.waw.pl 28.09.12, 06:13
        Dorota 28.07.67 Czy w październiku będę miała kontakt z Piotrem 4.06.72 - telefon mail,spotkanie itp Bardzo dziękuję
      • debbie11 Re: Luiza 30.09.12, 21:10
        Chyba faktycznie dlugo tam nie popracujesz. A wychodzi, ze szefowa jest obiektywnie ok, tylko jestescie bardzo inne i moze dlatego jej nie lubisz.

Gość portalu: lizia napisał(a):

> witam debbie,,,,chetnie skorzystam jako ze mam dylemat dostalam nowa prace,prac
        > uje od 3 tygodni i pytanko czy dlugo tam popracuje jeszcze poniewaz mam mieszan
        > e uczucia co do tego miejsca i szefowej nie znosze....,,luiza,2 sierpnia,78..se
        > rdecznie dziekuje za podpowiedz
    • Gość: M Re: Powroze, ale....... IP: *.play-internet.pl 28.09.12, 08:38
      Witam
      Chciałam zapytać czy w październiku będę pracować
      Maria 29.01.75
      Dziękuję za poświęcony czas
      • debbie11 Maria 30.09.12, 21:19
        Jest mozliwosc podjecia pracy, ale musisz bardziej aktywnie podejsc do sprawy. A jezeli szukasz pracy, to karty sugeruja,zebys nawet podjela prace, ktora brzmi niepowaznie. Tzn. wydaje sie zbyt malo platna,albo jest zupelnie inna niz to o co sie do tej pory staralas. Moze sie okazac calkiem dobra praca, albo doprowadzic do innej pracy. Np. poznasz tam kogos waznego.

Gość portalu: M napisał(a):

> Witam
        > Chciałam zapytać czy w październiku będę pracować
        > Maria 29.01.75
        > Dziękuję za poświęcony czas
    • Gość: gosc11 Re: Powroze, ale....... IP: *.home.otenet.gr 28.09.12, 11:28
      Chcialm sie zapytac czy w pazdzierniku poznam mezczyzne, z ktorym stworze zwiazek ? Barbara 17-11-62 dziekuje slicznie :)
    • Gość: asia Re: Powroze, ale....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.12, 09:55
      czy znajdę pracę do listopada w miejscu zamieszkanie obecnego?
      • Gość: gość Re: Powroze, ale....... IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.09.12, 10:29
        jeśli nie nauczysz się poprawnie układać zdań to na pewno nie ;)
        • Gość: asia Re: Powroze, ale....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.12, 19:57
          :) napisałam to za szybko tzw myślenie skrótowe.
          ale pisać to ja jeszcze umiem :)
          Pytanie miało brzmieć inaczej czy znajdę pracę do 1 listopada w miejscu zamieszkania czy szukać pracę poza obrębem :)
          • Gość: asia Re: Powroze, ale....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.12, 19:58
            czy szukać pracy poza jego obrębem* :) znów za szybko :).

Pozdrawiam
            • Gość: poproszę Re: Powroze, ale....... IP: *.chomiczowka.waw.pl 01.10.12, 18:28
              Nie żebym była namolna , nie chcę też sie narzucać ale zostałam pominieta w odpowiedzi i chciałabym po ludzku wiedzieć dlaczego?Pozdrawiam serdercznie Dorota
    • Gość: Iza Re: Powroze, ale....... IP: *.dynamic.hispeed.ch 29.09.12, 15:35
      Czy stworze zwiazek na cale zycie z mezczyzna, ktorego niedawno poznalam? Nazywa sie Mark.
      Iza, urodzona 25.08.1987

Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz! :)
      • Gość: gość Re: Powroze, ale....... IP: *.chomiczowka.waw.pl 29.09.12, 16:17
        No i zero odpowiedzi...hmmm....:(
    • Gość: MONIKA Re: Powroze, ale....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.12, 20:55
      KIEDY POPRAWI SIĘ MOJA SYTUACJA FINANSOWA.MONIKA 31 03 78 PROSZĘ O WRÓŻBĘ.
    • Gość: ania Re: Powroze, ale....... IP: *.wroclaw.mm.pl 01.10.12, 11:19
      Czy zostanę żoną pana A?
    • agrentowy4321 Re: Powroze, ale....... 04.03.23, 17:43
      Obłędne
    • irona.sonata Re: Powroze, ale....... 25.04.23, 02:49
      Oniemiałam
    • irona.sonata Re: Powroze, ale....... 03.05.23, 02:49
      To zadawane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka