IP: *.w92-153.abo.wanadoo.fr 24.11.12, 15:51
Hej
mam do Was pytanie czy wam sie kiedys cos podobnego wydarzylo
skorzystalam z trzech osob wrozek/wrozow z ciekawosci moze aczkolwiek przy roznym postwaieniu pytania kazda wrozba konczy sie w ten sam sposob
wszytskie wrozby sie pokrywaja w 90% czy to mozliwe?
Obserwuj wątek
    • Gość: Olga Re: Wrozby IP: *.dynamic.mm.pl 24.11.12, 16:03
      hej. Tez tak mialam w zeszlym roku, niestety z perspektywy czasu nic sie nie sprawdzilo:(
      • Gość: szukajcodp Re: Wrozby IP: *.w92-153.abo.wanadoo.fr 24.11.12, 16:09
        moja pierwsza wiarygodna wrozba juz sie sprawdza jest dosc obszerna i osoba wrozaca jest wspaniala osoba ktora jest niesamowice wiarygodna we wszytskim tym co mowi ludzia

reszta jest od tak sobie robiona, wrozby pozytywna z negatywnym zakonczeniem powiedzmy ale to niewiarygodne

• Gość: Renata Re: Wrozby IP: *.dynamic.mm.pl 25.11.12, 13:17
      Miałam tak samo, a tym że były 4 wróżki.Trzy z nich mówiły to samo( pytałam o faceta) miało byc super natomiast czwarta zwiężle i krótko powiedziała że nic z tego nie będzie i tak się stało niestety . Też myślałam że skoro 3 wróżki mówia to samo to się spełni a gadanie czwartej nie bralam pod uwage.Czas pokazał że wlasnie ta czwarta miała racje.
      • Gość: szukajcodp Re: Wrozby IP: *.w86-210.abo.wanadoo.fr 25.11.12, 13:25
        wiesz wlasnie chodzi o to ze niby wrozba nie jest mega pozytywna ale ja sie bazuje na jednej a pozostale po prorstu mowia mniej wiecej to samo az jestem zaskoczona nie pisze tutaj o rzekach miodem plynacych i gorach zlotych
      • wrozkadagmaraw1985 Re: Wrozby 07.02.19, 08:29
        Nie pyta się o to samo ciągle bo potem energia się miesza i wychodzi kłamstwo
    • agrentowy4321 Re: Wrozby 04.03.23, 17:00
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: Wrozby 25.04.23, 02:02
      To dziwne
    • irona.sonata Re: Wrozby 03.05.23, 02:07
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka