romska_ksiezniczka Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem 08.02.13, 18:14 Wątek zamykam,nie będę już więcej się tu pojawiać i odpowiadać na pytania. Odpowiem tylko jeszcze na 1 zaległą wiadomość z 6 lutego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 22:13 czy jej wróżby się sprawdzają ? warto korzystać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 13:15 czyżby kolejna reklama , kto napisze mi wiarygodną opinie o tej pani bo słyszałam różne i chce to zweryfikować ,może ktoś poda mi gdzie przyjmuje itp czy to jedna z tych anonimowych wróżek ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 13:22 Dziwna sprawa wszystkie pozytywne opinie są z tego samego ip ten sam styl pisania i stylistyka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 14:42 czyżby nic się nie sprawdzało wam?? ktoś na pewno korzystał gdyż ta pani się tu non stop ogłasza Czekam na wasze opinie szukam wiarygodnej osoby przez internet ale nie taka wróżka anonimowa Odpowiedz Link Zgłoś
tarocistka_kinga do osoby powyżej 20.06.13, 17:16 Non stop się tutaj nie ogłaszam,a nawet jeśli to nikt nie zmusza do skorzystania. Fakt używałam różnych pseudo wcześniej,od jakiegoś czasu używam tylko tego i przy nim pozostanę w sumie to nie pseudo bo to moje prawdziwe imię. Jeśli ktoś chce się zapoznać z opiniami(różnymi)to może zajrzeć na portal wrozby.mojeforum.net,mój nick tam Karty w moich dłoniach Udzielałam tam odp przez ponad 2 lata,myślę że z pozytywnym skutkiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: do osoby powyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 20:45 tam sa raczej pozytywne komentarze na pani temat Odpowiedz Link Zgłoś
tarocistka_kinga Re: do osoby powyżej 21.06.13, 10:03 Najwidoczniej większość była zadowolona. Pozdrawiam wnikliwą konkurencję:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: do osoby powyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 15:35 ja jestem potencjalną klientką jasnowidzem to na pewno pani nie jest :) pytałam o opinie i je znalazłam może pani podać swoją stronę bo jakoś nie znalazłam lub podać na siebie kontakt np telefon . i najważniejsze ile kosztuje wróżba ? Odpowiedz Link Zgłoś
tarocistka_kinga Re: do osoby powyżej 22.06.13, 16:10 Widzi Pan(i)to może nie warto korzystać z moich usług-skoro taka kiepska jestem w ocenie. Kto jest inteligentny i choć trochę zna się na obsłudze internetu znajdzie sposób,aby się ze mną skontaktować. Pozdrawiam "całą świtę" z pewnego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: do osoby powyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 16:19 może ma pani racje lepiej z pani usług nie korzystać dziwna pani jakaś . ps.nigdzie nie było pani numeru telefonu . Odpowiedz Link Zgłoś
tarocistka_kinga Re: do osoby powyżej 22.06.13, 16:37 A jednak się znalazł jakiś kontakt do mnie?Szybciutko:) I od paru dni Pani drąży czy ma skorzystać z mojej porady czy nie? Podpowiem Pani-nie:). p.s.ależ wam się nudzi-zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytanie Re: do osoby powyżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 23:23 Dziękuję za tego linka wcześniej na tym forum poznałam bardzo dobrą wróżkę Ange3 . Dziękuję ci za to i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tarocistka_kinga [...] 24.06.13, 08:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zonka.40 Re: do osoby powyżej 24.06.13, 09:38 Ten temat administrator powinien usunąć Widać ze Kinga się nakręca wiec ten temat nic nie wnosi klikajcie o usunięcie tego tematu . Odpowiedz Link Zgłoś
tarocistka_kinga do zonki-nie,temat ma zostać 24.06.13, 09:54 Jestem autorem tego tematu i nie chcę aby go usuwano więc proszę administrację o uszanowanie mojej prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
zonka.40 Re: do zonki-nie,temat ma zostać 24.06.13, 10:00 tematy gdzie jest tyle złych emocji powinno się usuwać Odpowiedz Link Zgłoś
tarocistka_kinga Re: do zonki-nie,temat ma zostać 24.06.13, 10:07 W innym temacie sama nakręcałaś te złe emocje i jakoś Ci to nie przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Do Zonki40 IP: *.play-internet.pl 24.06.13, 12:48 A może to Pani prowokuje a potem każe usuwać tematy? Dlaczego ma przepaść cała praca wróżki, skoro tylko posty z czerwca są nieprzyjemne i pochodzą od anonimowej osoby (każdy mógł to napisać, nawet konkurencyjna wróżka). Chyba chodziło Pani o usunięcie konkretnych postów, a nie całego tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
zonka.40 Re: Do Zonki40 24.06.13, 12:59 ja nie prowokowałam tutaj niczego w tym temacie każdy mógł to napisać (konkurencja ,frustrat czy nawet sama zainteresowana ) chodziło mi o usunięcie postów z czerwca Odpowiedz Link Zgłoś