Gość: VIKISC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 17:54 ONA 19.05.1982 ON 10.12.1978 CZY MOZE KTOS COS POWIEDZIEC NA TEN TEMAT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kklamerka Re: BYK I STRZELEC 15.07.04, 19:30 Ja miałam odwrotnie Byk-on i Strzelec-ona Nie wyszło zupełnie Strzelec za bardzo impulsywny Byk - zamknięty w sobie Ale może to był wyjątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKISC Re: BYK I STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 20:13 KURDE NIE STRASZ JUZ KIEDYS SLYSZALAM ZE BYK I STRZELEC TO NIE TO A MOZE KTOS JESZCZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fionka Re: BYK I STRZELEC IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 25.07.04, 16:03 moi rodzice ----idealnie dobrani!!!!!juz 30 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
viol-a Re: BYK I STRZELEC 25.07.04, 18:52 hejeczka!!jestem byczkiem z18maja i z wlasnego doswiadczenia wiem,ze sa to inne swiaty,ktore trudno jest polaczyc.przewaznie nie udaje sie to,czy mowa o stosunkach kumpelskich czy o zwiazkach malzenskich(moi rodzice)ciesze sie,ze tak udane,dlugoletnie zwazki byczo-strzeleckie istnieja ale niestety sa tylko potwierdzeniem reguly...zycze kolejnego wyjatku:D Odpowiedz Link Zgłoś
darkoholik Re: BYK I STRZELEC 28.07.04, 02:07 Hejka! Was też odsyłam do tematu: Wasze próśby o porównania astrologiczne osób, to przestaniecie bładzić i bredzić. pozdrowionka Grzesiek PS. Jestem Strzelcem Słonecznym, Rybą Ascendentalną (asc. w dwadzie Byka) i wokół mnie same Byki. Ja wiem dlaczego, ale nie powiem. Męczcie się, albo nauczcie astrologii. Jak komuś się nie chce albo nie ma predyspozycji, to niech idzie do astrologa fachowca po poradę i fine. Pozdrawiam Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś