Dodaj do ulubionych

Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych

23.02.13, 10:17
Witam, rozłożę karty za darmo osobom które są w związku lub chcą zapytać o relacje z jakąś osobą. Tu stawiam jeden rozkład. Proszę o pytania.. Do wróżby trzeba dołączyć imiona osób którym mam powróżyć, data urodzenia nie będzie konieczna.

Wróżba bardziej wnikliwa lub w innym temacie proszę kierować na e-maila (odpłatna)

pozdrawiam,
Westalka7
Obserwuj wątek
    • butterfly130 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 23.02.13, 10:25
      Witam! Proszę o rozkład partnerski: ja Anna 130675 on Andrzej 160158
      Dziekuję i pozdrawiam
      • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 23.02.13, 11:35
        butterfly130
        Widzę u Was dość poważne problemy w związku... dużo kłótni, zmęczenia...Są tajemnice, kłamstwa... Ty starasz ociekać od tych problemów, nie chcesz się nad tym zastanawiać... myślisz o przeprowadzce? On myśli o zakończeniu.. lub już to zakończył? Mam wrażenie, że Ty myślisz, że to przejściowe? Stoi między Wami mur... Ale pamiętaj, że trzeba brać sprawy jakimi są i twardo podejmować decyzje, obiektywnie..
        pozdrawiam,
        Westalka7
      • monika536 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 16.03.13, 16:29
        Witam,proszę o rozkład dla związku-Monika 29.04.1971 i Marek 23.03.1954.Pozdrawiam.
      • k800i91 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 13.04.13, 19:01
        mariusz 13 9 1986 ewa 24 12 1984
    • Gość: Gość7 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.13, 10:28
      Jak się będzie układało nasze życie uczuciowe do końca tego roku?Ilona,Sławek Dziękuje za poświęcony czas
      • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 23.02.13, 11:47
        Ilono

No cóż, ewidentnie wychodzi po Twojej stronie jakiś mężczyzna, oddalisz się bardzo od męża, będziesz myślała o innym, możliwy romans z tym człowiekiem, on będzie chciał być z Tobą. Co do Twojego męża, on Cię kocha i nie przeczuwa złego, bardzo beztrosko patrzy na Wasz związek. Łączą Was finanse.. Ten rok, będzie taki zmienny, raz gorzej, raz lepiej. Będzie dużo rozmów, motywacji.
        • Gość: Gość7 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.13, 14:05
          Obecnie nie mieszkamy razem,wyrzuciłam go z domu bo powodem była jego zdrada.Dziękuje za karty
          • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 24.02.13, 07:28
            Zdrada była bezmyślna, on się po prostu zabawił.... to człowiek, który najpierw zrobi później pomyśli. On kocha i jest pewien, że wszystko się ułoży, podchodzi tak do tego... na luzie?
            Ale u Ciebie widzę drugi związek, ewidentnie Twój.
      • gosia.1.k Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 23.02.13, 18:30
        Czy uda nam się przetrwać trudne chwile i nasze drogi nigdy się nie rozejdą a mąż zawsze będzie mnie kochał i nie zostawi mnie dla innej ?

Andrzej 05.11.1974
        Małgorzata 25.12.1977

Dziękuję
    • Gość: Asiapelasia Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.maxnet.biz 23.02.13, 10:35
      Pieknie prosze o rozklad partnerski na Asie (19-05-78) i Artura (27-12-67) Dzikeuje i pozdrawiam
      • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 23.02.13, 12:02
        Asiapelasia

Na pierwszy rzut oka tworzycie udaną parę, wspieracie się, troszczycie o siebie nawzajem, podziwiacie.. Ale to co w Was siedzi.... Ty skupiona na przeszłości oddalasz się od niego bardzo mentalnie a i on miewa myśli o jakiejś innej kobiecie... Niby się staracie, dbacie o związek ale w waszych umysłach czegoś brakuje... Ty uważaj, bo na horyzoncie może się pojawić ktoś kto Ci namiesza.. jakiś pan
        • Gość: Asiapelasia Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.maxnet.biz 23.02.13, 12:16
          Przepraszam, ale pisze Pani totalna bzdure! Nic sie nie zgadza.
          • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 23.02.13, 13:04
            Zajrzałam do kart jeszcze raz i znów wyszło Twoje odejście i znów pokazał się KTOŚ. Co do Waszej sytuacji to pojawiły się karty przeciążenia z Twojej strony, rozczarowania, ale są też dobre karty....
            • Gość: Asiapelasia Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.maxnet.biz 23.02.13, 23:56
              Miedzy nami nie ma zwiazku, ja bym chciala zeby byl... Wiec nie bardzo potrafie odczytac to co Pani pisze. Tym bardziej "dobre karty" kiedy nie jest dobrze, bo go przy mnie nie ma.
              • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 24.02.13, 07:21
                A to zmienia postać rzeczy, stąd te karty wsparcia, szacunku... Następnym razem trzeba zadać pytanie "czy Będziemy razem" bo jak rozkładam ogólnie, to karty ogólnie mi opowiadają o relacji. Wy się lubicie, podziwiacie, szanujecie, tak jak pisałam wcześniej, świadczy to o dobrym porozumieniu (dlatego to wyszło, to są takie uniwersalne kary, mówiące o harmonijnym związku partnerskim, znajomości koleżeńskiej, lub nawet ludzi obcych, którzy sa dla siebie mili) ale z tego co pamiętam nie będzie fajerwerków, które świadczyły by o tym że będziecie parą, ta relacja utrzyma się na takim etapie na jakim jest. Ale karty dwa razy pokazywały kogoś innego przy Tobie a i on ma kogoś innego na oku.

• Gość: Kati Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.play-internet.pl 23.02.13, 10:36
      Jesli moge prosic: Kasia i Piotrek , pozdrawiam serdecznie i czekam.
      • Gość: stynka Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.play-internet.pl 23.02.13, 10:40
        Jesli mogę to poproszę Justyna-Grzegorz
        • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 23.02.13, 13:14
          stynka

To co karty wyraźnie pokazują, to potrzebę odpoczynku.... dla Was obojga. Widać u Was jakiś kryzys ale to coś zupełnie niegroźnego, co minie.. wyjaśnicie sobie wszystko , na przyszłość bardzo dobra karta Wam wyszła, pokonacie wszystko... Tylko..... hmm.... więcej zaufania i mniej kłamstewek. Odpocząć i cierpliwie czekać.
          • Gość: stynka Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.play-internet.pl 23.02.13, 14:52
            Dziekuje za rozkład,ale kryzys trwa już długi czas i się tylko zaostrza.
            • Gość: chmurka Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 15:06
              Witam cieplutko.Bardzo proszę o analizę związku i przyczynę jego rozpadu.Po której stronie leży problem.On 02.01.1948r Władysław.Ona 15.01.1951 Zofia.
            • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 24.02.13, 07:37
              Zaostrza się, bo jesteście już tym bardzo zmęczeni... Tarot jasno pokazywał potrzebę wypoczynku a to czy wypoczynku od siebie (mała separacja) czy wspólny to już wasza decyzja... Musicie zrobić tak, żeby nie myśleć o sobie i o problemach, wysłać się na "urlop" ... Z tego co karty pokazują bardzo dobrze to na Was wpłynie, cierpliwości... Wiem, że nastawieni jesteście na siebie negatywnie... nawet na pierwszy rzut nie wychodzą kłótnie a kłamstwa, intrygi, zdrady, podstęp a to bardziej wykańcza człowieka..
      • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 23.02.13, 12:41
        Kati

Twoje wyobrażenia o idealnym związku zaczynają odpływać w dal..zaczynasz odczuwać, że otacza Cię szara rzeczywistość, Twój partner wydaje się być dość dziecinny, widać, że nie dorósł do poważnego związku, nie czuje odpowiedzialności. Między Wami jakieś zawirowania finansowe, kłopoty co tez nie wpływa dobrze na relację. Wy bardzo ze sobą walczycie, macie inne poglądy i każdy z Was broni ich zaciekle, bez ustępowania. Jakieś rozliczenia widzę między Wami, wychodzi na to, że dadzą one wymierny wynik i zacznie się polepszać ta sytuacja

pozdrawiam,
        Westalka7
    • Gość: Alan Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.play-internet.pl 23.02.13, 11:22
      Witam jak się potoczy moja znajomość z Sylwią. Alan
      • Gość: Polka Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.play-internet.pl 23.02.13, 11:42
        Tomasz i Katarzyna- dziekuje
        • Gość: kasia Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 12:10
          witam jak potoczy sie nasza znajomosc Kasia i Tomek? dziekuje
          • Gość: gosc Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 12:29
            Karolina i Paweł :)
            podrawiam,
            • Gość: Karolina Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 20:34
              Witam,

Chciałabym się dowiedzieć czy z naszej relacji wyniknie poważny związek, taki na "życie" ;) Karolina i Paweł,

pozdrawiam ciepło,
              Karolinka
              • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - gość - Karolina 25.02.13, 13:25
                Karolino,

Zajrzyj w głąb swego serca i sama się poważnie zastanów czy chcesz spędzić z Pawłem resztę życia? Ja widzę, że niedługo zaczniesz sama oddalać się od tej relacji i po Twojej stronie leży zerwanie tej znajomości. Pana Pawła sprawdziłam dwa razy... on nie jest z Tobą szczery do końca i myślę, że jak to odkryjesz, zakończysz związek. Ale tak jak wspominałam na początku, sama dobrze zastanów się czy naprawdę go kochasz.. bo mam wrażenie, że kieruje Tobą raczej rozsądek.. a i karta końcowa mówi o tym, że na koniec tego odetchniesz i jak to zakończysz poczujesz się lepiej, jakby kamień spadł Ci z serca.
                • Gość: gosc Re: Rozkład Partnerski - gość - Karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 23:20
                  czy moge dopytac w jakim sensie nie jest Pawel szczery? Bo wiem doskonale, ze jest zamkniety w sobie i wiele rzeczy musze wyciagac z niego, a czasem poprostu cierpliwie czekac az sie otworzy ale wiem tez z doswiadczenia ze predzej czy pozniej sie otwiera.... i ufam mu... a w glebi serca powiem szczerze, że jest tak ze bardziej sie dla mnie liczy jego szczescia niż moje wlasne...i choc czasem to szczescie znaczy bycie gdzie indziej niz obok mnie jezeli wiem, że cos sprawia mu radosc to dopinguje go w tym jak moge, nie jest to egoistyczne, wywarzone uczucie, nie jest czasami rosądne - wiec mysle a raczej czuje ze jest to milosc... dlatego wrozba bardzo mnie dotknela bo nie wiem jak traktowac slowa o nieszczerosci ? czy chciala Pani powiedziec ze widac przy nim inna kobietę? bo ja jedyne jak moge to sobie tlumaczyc , tę nieszczerosc to ze czasami nie mowi wszystkiego, nie mowi do konca co go gryzie, martwi, boli ale tez nie musi bo w wiekszosciprzypadkow ja poporstu wiem jak cos jest nie tak i na tyle ile moge pomagam choc moze nie zawsze mam taka moc... bardzo bym prosila o odp jezeli moge Pani zajac jeszcze chwilke - czy w Pani kartach wyszlo ze on mnie zdradza? Karolina
        • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 24.02.13, 18:30
          Katarzyno ( bo rozumiem, że Polka to Ty)

Przede wszystkim po Twojej stronie widzę bardzo dobre karty, Na pewno bardzo kochasz Tomka, masz z nim związanych dużo planów, to tak jakby wasz związek był na samym początku lub.. reaktywacja, albo po prostu rozwijacie dalej swój związek? widać u Was rodzinę, lub chęć jej posiadania i z jego i z Twojej strony.. Ale Pan Tomek trochę jakby miał jakieś kłopoty... coś go trapi, nad czymś myśli i czuje się do Pani trochę nie fair... Jednak też nie ma tu nic co świadczyło by, że faktycznie coś ukrywa...
          • Gość: ILONA Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.13, 18:39
            Witam serdecznie i prosiłabym o wróżbę na przyszłośc uczuciową , rozwodzę się właśnie...
            Pozdrawiam,Ilona.
      • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 24.02.13, 18:12
        Alan

Czy ona kogoś ma? Bo po jej stronie ktoś jest... o kim myśli (albo marzy jej się taki stabilny zdecydowany mężczyzna) ... Ty zakochany ona bardziej jakby romansem była zainteresowana, poza tym pokazuje się karta wyboru. Ona trochę kłótliwa
        • Gość: Alan Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.play-internet.pl 24.02.13, 19:44
          Szanowna Pani Westalko zgadza się jest taki czarny przystojny facet co chodzi tam gdzie on pracuje czy może o niego chodzi czy ona o nim myśli? bo ja go tam widzę jak łazi.
          prosiłbym o sprawdzenie czy tak czy nie. Jeśli tak to się pani dobrze wstrzeliła.
          pozdrawiam
          Alan
    • Gość: malutka Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.147.133.148.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.02.13, 13:04
      Witaproszę sprawdzić relacje. Ja Karolina i starszy o 3 lata Wojciech
      • Gość: agnes212 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 13:36
        Ja też proszę o rozkład Agnieszka i Piotr.
        • Gość: Dorota Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.chomiczowka.waw.pl 23.02.13, 13:44
          Bardzo proszę o rozkład Dorota i Piotr może tak nie odlegle a tylko do końca roku
          • Gość: Margaretka Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 15:46
            Witam serdecznie
            Proszę o rozkład partnerski Małgorzata i Qais

Pozdrawiam i dziękuję za poświęcony czas
    • Gość: gość Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.nplay.net.pl 23.02.13, 14:28
      Bardzo proszę o darmową wróżbę na wysłanego maila :) Pozdrawiam
    • mara2000 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 23.02.13, 15:14
      Witam,
      jak to wszystko się dalej potoczy?
      Marta/Rafał
      • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - Mara 2000 01.03.13, 17:01
        Oj oj oj... Marto... Dużo walki, dużo kłamstw.. oboje uciekacie z tej relacji, nikt nie chce wyciągną tak naprawdę ręki.. a zdrada wypada u Was obojga.... widać poddanie się już zupełne, ale nikt nie chce wykonać kroku do rozstania... Ta sytuacja jeszcze trochę potrwa, wychodzi tu karta opóźnień, co świadczy o nieprędkiej zmianie losu.

pozdrawiam,

Westalka
        • mara2000 Re: Rozkład Partnerski - Mara 2000 01.03.13, 19:52
          Rozstalismy sie we wrzesniu....
          Zdrada tylko z jednej strony....czy mamy jeszcze szanse?

Pozdrawiam i dziękuje
        • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - Mara 2000 01.03.13, 22:50
          Miałam zapytać czy Wy w ogóle jesteście razem, bo każdy jakby żył swoim życiem.. Jak na razie karty nie mówią o powrocie, na wyniku wyszedł wisielec, to karta oczekiwania, opóźnień, to zawsze świadczy o kłopotach związanych z czasem, że coś się przedłuży. Co do zdrady, byc może karty pokazały przyszłość, bo bardzo jasno mówiły o zdradzie u Pani jak i u Pana. Przy Pani stał mężczyzna przy nim kobieta, u pani 5 mieczy a u Pana 3 miecze, obie te karty są jednoznaczne.... Pani Marto na razie trzeba uzbroić się w cierpliwość, wiem jakie to ciężkie, proszę mi wierzyć, być może rozłąka dobrze Wam zrobi, bo chciałam to zasugerować we wróżbie, ale nie mogę też skłaniać ludzi do podejmowania takich decyzji... Natomiast mogę juz Pani powiedzieć, że dociągnęłam kartę, która mówiła o szczęśliwym zakończeniu.. Niestety Pani Marto, to nie nastąpi prędko.. Ale też rozłąka po takich wydarzeniach nie powinna być za krótka, to pozwala sprawdzic czy ludziom naprawdę na sobie zalezy. powodzenia Westalka
          • Gość: kasia Re: Rozkład Partnerski - Mara 2000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 23:44
            witam chcialam ponowic moje pytanie,jak potoczy sie nasza znajomosc Kasia i Tomek? dziekuje serdecznie i pozdrawiam
          • Gość: zołza Re: Rozkład Partnerski - Mara 2000 IP: *.lodz.mm.pl 02.03.13, 08:08
            Witam, chciałabym spytać kiedy i w jakich okolicznościach poznam mężczyznę, z którym ułożę sobie życie. Pozdrawiam
          • mara2000 Re: Rozkład Partnerski - Mara 2000 02.03.13, 18:48
            Bardzo dziękuję.
            Pozdrawiam
    • Gość: kika Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.lodz.mm.pl 23.02.13, 15:15
      Witam, czy Piotr będzie moim mężem? Pozdrawiam Weronika
      • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - kika 01.03.13, 17:07
        Odpowiem wprost.. nie, Piotr nie zostanie Twoim mężem, coś przeszkodzi.
        • 16m19 Re: Rozkład Partnerski -pomoc 02.03.13, 23:14
          Czy będę z Przemkiem. Pozdrawiam Kaśka
    • Gość: korale Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.nowydwor.mm.pl 23.02.13, 16:16
      Czy jest jeszcze dla nas szansa. Jak bedzie dalej? Co on do mnie czuje? Klaudia27.10.1994 Daniel 21.03.1991
      • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - korale 01.03.13, 17:17
        Klaudio,

Jakoś specjalnego zakończenia definitywnego nie ma między Wami, co oznacza, że macie szansę. Owszem jest teraz wiele sprzeczności, wahań i wyborów, ale też ciężko bedzie się Wam od siebie uwolnić a już na pewno mentalnie. Które z Was takie uparte jest? Czeka was taki czas rozliczenia jeszcze. Dlatego tu warto przede wszystkim uspokoić swoje wnętrze, dojść do rownowagi i wtedy dopiero podjąć decyzję co dalej, czy warto. On ma względem Ciebie ciepłe uczucia.

pozdrawiam,

Westalka
    • Gość: Izabella Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.fbx.proxad.net 23.02.13, 16:44
      Witam
      Bardzo prosze o rozklad partnerski Izabella 21/03/1945, Michal 29/12/1942.
      Dziekuje za poswiecony mi czas.
    • Gość: pysia123 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: 79.162.198.* 23.02.13, 18:37
      Witam chciałam dowiedzieć czy mój obecny partner będzie moim mężem ? ja karolina on krystian
    • edytaholk Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 24.02.13, 08:15
      Witam,
      Edyta 13.09.77, Sławomir 06.04.77,

Dziękuję
      • Gość: piotr Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.play-internet.pl 24.02.13, 09:25
        Witam bardzo proszę o zobaczenie co widać w moim związku anna piotr moja data ur.19,05,66 dziękuje za poświęcenie mi czasu poZdrawiam piotr
    • Gość: monia7878 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.play-internet.pl 24.02.13, 09:57
      To Ja poproszę Bardzo-Monika 02.07.1976r.,Robert 13.08.1973r.- Chciałam zapytać o znajomego-kiedy się odezwie,czy będą jeszcze spotkania,bo czekam na jakiś sygnał/kontakt z jego strony? Czy ta znajomośc się rozwinie? Czy będzie z tego trwaly/poważny związek? Jakie On ma do mnie plany/zamiary? Co myśli o naszej znajomości - o mnie? Czy to jest znajomośc na przyszlość?
      • Gość: brunetta Re: Rozkład Partnerski - do westalka7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 10:34
        Czy mogłabym prosić o podanie e-mailu do Pani aby wysłać bezpośrednio pytanie a nie tu na forum.Pozdrawiam i dziękuję ;)
        • Gość: brunetta westalka7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 22:55
          Czy mogłabym prosić o podanie e-mailu do Pani aby wysłać bezpośrednio pytanie, a nie tu na forum.Pozdrawiam i dziękuję ;)
          • westalka7 Re: westalka7 - Brunetta 25.02.13, 17:04
            Oczywiście możesz przesłać pytanie na e-mail. westalka7@gazeta.pl
    • wik-i74 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 24.02.13, 12:11
      WITAM SERDECZNIE!!! PROSZE O ROZKŁAD PARTNERSKI GOSIA 09.06.74 KRZYSIEK 16.08.69 CZY MAZ COS UKRYWA ?Z GÓRY DZIEKUJE I ZYCZE MIŁEGO DNIA:)))
      • westalka7 Re: Rozkład Partnerski - Ważna Informacja 24.02.13, 18:19
        Proszę zadawać pytania... Bo podanie imion i tyle... to trochę mało.. karty pokażą ogólna sytuację, co Was nie satysfakcjonuje...

• Gość: Ewa Re: Rozkład Partnerski - Ważna Informacja IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.13, 18:23
          Proszę o rozkład kart :ona Ewa 071175 on Rafał 210676
        • Gość: izka Re: Rozkład Partnerski -poprosze IP: *.range81-159.btcentralplus.com 24.02.13, 19:37
          witam serd,,poprosze pytanko-czy spotam sie jeszzce z moim bylym tzn czy cos bedzie miedzy nami lub tylko rozmowa-luiza-pedro____bardzo dziekuje
        • Gość: monia7878 Re: Rozkład Partnerski - Ważna Informacja IP: *.play-internet.pl 24.02.13, 19:39
          To Ja poproszę Bardzo-Monika 02.07.1976r.,Robert 13.08.1973r.- Chciałam zapytać o znajomego-kiedy się odezwie,czy będą jeszcze spotkania,bo czekam na jakiś sygnał/kontakt z jego strony? Czy ta znajomośc się rozwinie? Czy będzie z tego trwaly/poważny związek? Jakie On ma do mnie plany/zamiary? Co myśli o naszej znajomości - o mnie? Czy to jest znajomośc na przyszlość?

Z góry serdecznie dziekuje i pozdrawiam
          Monika
        • wiolaalgiz Re: Rozkład Partnerski - Ważna Informacja 24.02.13, 20:21
          Witam serdecznie.
          Wiola 12.06.76 i Christian 09.10.65. Kilka dni temu rozstalismy sie. Czy on skontaktuje sie ze mna w przeciagu tygodnia? Czy bedziemy jeszcze razem, czy tez zapomniec o nim?
          Pozdrawiam
        • Gość: Polka Re: Rozkład Partnerski - Ważna Informacja IP: *.play-internet.pl 24.02.13, 20:26
          Jak sie pouklada miedzy mna a mezem? Chcialabym pokonac kryzys? Czy sie uda ? Katarzyna i Tomasz. Pozdrawiam
      • wik-i74 Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 25.02.13, 18:00
        wik-i74 napisał(a):

> WITAM SERDECZNIE!!! PROSZE O ROZKŁAD PARTNERSKI GOSIA 09.06.74 KRZYSIEK 16.08.
        > 69 CZY MAZ COS UKRYWA ?PRZECHODZIMY KRYZYS CO BEDZIE DALEJ? Z GÓRY DZIEKUJE I POZDRAWIAM:)))
    • Gość: Polka Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.ists.pl 24.02.13, 19:43
      Czy uda nam się pokonać kryzys w małżeństwie? , jak pracować nad związkiem ?, Katarzyna i Tomasz. Pozdrawiam
    • Gość: Karolina Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.ists.pl 24.02.13, 20:07
      Piotr i Karolina, przestaliśmy się spotykać , dużo nas dzieli, do tego ciężkie przeżycia w jego życiu i choć wiem ,że to miało być tylko na chwilę to tęsknię , czy jeszcze będziemy razem ?
      Dziękuję za poświęcony czas.
    • wiolaalgiz Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 24.02.13, 20:17
      Witam serdecznie.
      Wiola 12.06.76 i Christian 09.10.65
      Pozdrawiam
    • Gość: xena Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.02.13, 20:54
      Witam
      Mam na imie Marzena a mezczyzna o ktorego pytam Krzysztof.
      Czy wrocimy do siebie z bylym partnerem?
      Dziekuje
    • bronxi Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 24.02.13, 21:28
      Dzień dobry poproszę o partnerski Ewa i Roland z góry bardzo dziękuję:)
    • Gość: MONIKA Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 21:41
      Monika CZy jest szansa ,abyśmy byli razem Mirosław.
      • baaasiek Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 25.02.13, 10:35
        Mam na imię Basia 7.11.1988 on Rafał zodiakalny lew urodzony 1986 r. Na razie nasze relacje są przyjacielskie,czy mamy szanse na związek? Czy on widzi we mnie tylko koleżankę?
    • Gość: Magda Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 22:35
      Witam. Magda 07.08.1978 on Tomasz 14.12.1977. Co z naszym związkiem i z jakich przyczyn sie rozpada. Jakim człowiekiem jest Tomasz?
    • Gość: kika Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych IP: *.mofnet.gov.pl 25.02.13, 08:41
      Witam,
      pytałam ale nie uzyskałam odpowiedzi. Jak potoczy się relacja z Piotrem?Czy będzie moim mężem? Pozdrawiam
    • rybka.ch Re: Rozkład Partnerski - zapraszam chetnych 25.02.13, 12:59
      Witam, proszę o rozkład Ja Renata 12.11.1979, on Hubert 22.11.1978
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka