Dodaj do ulubionych

Wróżka Sulejówek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.13, 15:47
Poszukuję aktualnego telefonu do wróżki z Sulejówka.Nie pamiętam nazwy ulicy,ale jest to biały budynek,na przeciwko leśnej działki.Numer ,który posiadam jest nieaktualny.Kontakt do tej pani otrzymałam kiedyś drogą pantoflową.Miałam problem z zajściem w ciążę.Zapisałam się do niej.Ta pani cos posprawdzała wahadełkiem i rękami,potem powiedziała że zdejmie urok(czytałam w internecie, że dokładnie taki sam rytuał jak mi zrobiła, wykonują szeptunki),takim kolorowym przyrządem z kulką wyregulowała mi energetykę,zrobiła jakiś zabieg energetyczny,na zajście w ciążę,a potem powróżyła.Przepowiedziała,że do pół roku zajdę w ciążę i że będzie to syn. Tak się rzeczywiście stało.Po 3 miesiącach zaszłam w ciążę.Jestem od 2 lat szczęśliwą mamą Bartusia.Większość rzeczy się sprawdziła.Planujemy ponowną ciążę,ale znowu coś nie wychodzi.Czy ktoś z Sulejówka ma aktualny telefon do tej wróżki.Bardzo mi zależy na uzyskaniu kontaktu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ula Re: Wróżka Sulejówek IP: *.sintercom.pl 04.04.13, 19:28
      Jeśli znajdziesz do niej kontakt bardzo proszę Cię prześlij i mi. Urszula Dera derau@op.pl
    • anet.a.m1 Re: Wróżka Sulejówek 08.07.15, 14:57
      Witam,
      znalazłam w internecie informację, iż jakiś czas czas temu szukała Pani numeru telefonu bądź adresu wróżki mieszkającej w Sulejówku. Mam pytanie, czy udało się Pani odszukać tej osoby i jeśli tak to poproszę jej adres i numer telefonu. Pozdrawiam serdecznie.
      A.
    • irona.sonata Re: Wróżka Sulejówek 25.04.23, 00:26
      Hmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka