Dodaj do ulubionych

Wróżka Miriel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 15:06
Czy ktoś korzystał z porad tej Pani? Czy weryfikował sprawdzalność?

Wypowiedzcie się. Zastanawiam się czy spróbować, proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: klientka Re: Wróżka Miriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 17:25
      Ja kilka dni temu skuszona komentarzami skorzystalam z jej usług. Najpierw dostałam sms, że w smsie mi nie odpowie, bo tak wiele widzi... Potem na zadane krótkie i zwięzłe pytania dostałam odpowiedź zupełnie nie na temat nic o co pytałam - pytałam o zupełnie inne rzeczy. To co Pani widziała ma się do mojego życia nijak i przyprawiło mnie tylko o śmiech.
      • Gość: gość Re: Wróżka Miriel IP: *.xdsl.centertel.pl 31.05.13, 21:32
        Wróżka Miriel skończyła ledwie podstawówkę.Wodę lać umie jak mało kto,więc nadaje się,by wróżyc naiwnym.
        • Gość: radzynianka Re: Wróżka Miriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.13, 14:11
          Znam Renatę -Miriel od dzieciństwa i nie mogę się nadziwić jak potrafi się zareklamować kłamliwie.Szkoda, że nie miała takich zdolności w szkole.W Radzyniu mieszkam od urodzenia i nie słyszałam o tym, że jej matka jest wróżką.Trzeba mieć tupet i odwagę,żeby wypisywać o sobie takie idiotyzmy i mamić ludzi jakąkolwiek nadzieją.Jej talenty do wróżenia,leczenia,uzdrawiania i jasnowidzenia,to kompletne bzdury.Wyciąganie pieniędzy od ludzi,którzy oczekują pomocy to świństwo.

• Gość: M Re: Wróżka Miriel IP: *.elpos.net 16.09.13, 02:22
            ..a mi sie sprawdzilo, to co pisala i mojej kolezance tez....
            • Gość: xxxxxx Re: Wróżka Miriel IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.13, 20:20
              większych głupot nie słyszałam zawistni ludzie. Znam tą osobę i jest jedyna godna polecenia wróżką. A to,ze komuś cos niby nie wyszło w kartach to nie jest wina braku jej kompetencji tylko nie których rzeczy niektórym osoba karty nie powiedzą.Wiec śmiechem na sali jest pisankę takich bzdur ludzi którzy w ogole sie nie znają na rzeczy i potrafią tylko krytykować. Po co chodzić do wróżki skoro sie nie wierzy w takie rzeczy? Pani krytykującej Renatę i pisząca ba forum publicznym skąd Pani Renata jest zalecam wizytę u terapeuty zawistna babo ;) Ludzie zacznijcie myślec i nie piszcie o tym o czym nie macie zielonego pojęcia.
              • Gość: do xxxxxx Re: Wróżka Miriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 20:37
                Jaka dobra rada.... Ludzie - zacznijcie myśleć. Popieram!
                Wyjątkowo dobra rada!
              • Gość: gość Re: Wróżka Miriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 20:29
                Xxxxxx chyba do jednej klasy z Miriel chodziłaś.Taka z niej wrózka jak z koziej d..y trąba.Pozdrawiam
                • Gość: :) Re: Wróżka Miriel IP: *.play-internet.pl 11.12.13, 10:11
                  ktoś tu jest zawistna baba ktorej w życiu nie wyszło ;)
    • Gość: Duch Salamandry :) Re: Wróżka Miriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 20:41
      Czy owa Miuriel posiada psa Hojraka? :))
    • tereska93 Re: Wróżka Miriel 01.02.14, 12:23
      Wykona ktoś skuteczną wróżbe za 20 złotych???
      • Gość: schnaps Re: Wróżka Miriel IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.14, 22:49
        Witam jaki ma pani problem prosze o imie date urodzenia treśc pytania postawie karty jeżeli kwota maksymalna jaka pani dysponuje to 20 zł nic nie szkodzi.Pozdrawiam wróżka Miriel
        • Gość: ? Re: Wróżka Miriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.14, 00:24
          Oj cos Muriel cienko przędzie :))) A jak tam Chojrak?
          • Gość: schnaps Re: Wróżka Miriel IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.14, 03:33
            to nazywa sie dobre serce ... chojrak mój syn taka kreskówkę ogląda więc ile ty masz lat kolego?
    • Gość: do shnaps Re: Wróżka Miriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.14, 10:36
      no. fajna bajka o Hojraku:)
    • Gość: lusia Re: Wróżka Miriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 15:43
      mogę Ci polecić wróżkę sarę, zajmuje się wrózbami ale też wykonuje rytuały. wiele mi pomogła. kontakt do niej kobietamag@interia.pl
    • irona.sonata Re: Wróżka Miriel 25.04.23, 00:11
      O Boże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka