Dodaj do ulubionych

Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska?

22.04.13, 18:45
Która bardziej wiarygodna jasnowidz Vanessa czy Beata Kalinowska? Dostałam 2 różne odpowiedzi i nie wiem co o tym mysleć.
Obserwuj wątek
    • Gość: ff Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.toya.net.pl 22.04.13, 19:57
      Mnie Vanessa napisała głupoty, p. Kalinowskiej nie znam. Bez sensu jest pytać o to samo kilka razy.
    • gazeta_mi_placi Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska 22.04.13, 19:59
      Polecam wróżkę Zdrowy Rozsądek, jest darmowa, niestety nie każdemu dana....
      • Gość: osaczona Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.interkar.pl 24.04.13, 17:39
        Jeden raz, przez ewidentną głupotę własną wysłałam sms do Kosmici TV podczas trwania programu. Konsekwencje tej durnej decyzji ponoszę do dziś. Od paru miesięcy, każdego dnia dostaję smsa w stylu" ktoś cię bardzo kocha podam ci imię, zdjąłem z ciebie klątwę podam ci 6 cyfr i wygrasz w wielkiej kumulacji, działasz wbrew karmie i ściągasz na siebie długi albo z gatunku straszących - w poniedziałek zdarzy się coś strasznego, ustrzeżesz się jeżeli wyślesz smsa" itd. Nie wiem jak zatrzymać tych durni zaśmiecających mi telefon. Może ktoś wie jak to zrobić ? Może podać ich do sądu za nękanie i zastraszanie?
        • Gość: opinia o wrózce Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 13:48
          do osaczonej
          to dziAła system
          jesli kiedt kolwiek wyslesz cos na te płątne numery obojetnie czy wrozba czy konkurs wtedy ten numer jest w bazie danych jak bys przeczytała regulamin czego prawie nikt nie robi to bys wiedziła ze sama decydujesz s ie na przetwarzanie swoich danych .dwa system pozyskuje ten nowe numery traktuj to jako rekalme ja nie czytam tylko usuwam takie smsy od razu
    • Gość: gość forum Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.13, 20:20
      Ja również Vanessy bardzo ale to bardzo nie polecam. Cała wróżba to masło maślane i po piec razy to samo napisane. 90% to moje słowa z opisu sytuacji. Pani napisała jedno zdanie wróżby od siebie, bardzo złe ale na szczęście poszło zupełnie inaczej. A i bardzo serdecznie namawia na rytuały ponieważ wg. niej nic innego już pomóż w życiu człowiekowi nie może:(
    • Gość: opinia o wrózce Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.13, 15:45
      Zdecydowanie Beata Kalinowska korzystam od 5lat i 70-90% mi się sprawdza .
      • gazeta_mi_placi Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska 24.04.13, 16:58
        Na Twoim miejscu zainwestowałabym z taką wysoką sprawdzalnością w akcje. Mam nadzieję, że dzięki tej Pani już śpisz na worku z pieniędzmi z tytułu sporych dochodów z akcji.
        • Gość: opinia o wrózce Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 13:32
          do gazeta mi płaci
          nie , nie śpię na worku pieniędzy
          bo moje pytania nie tego dotyczyło ale dzięki tej pani odzyskałam kogoś kogo kochałam
          gdyby nie ona pewnie by tak nie było .Ja myślałam ze on mnie zdradził i zostawił a on myślał że ja go już nie chce (padliśmy ofiarami intrygi ) co zresztą kart pokazały pani Beacie Kalinowskiej .Ja wiem że to moje życie i moje działania jednak gdyby w tedy mi tego nie powiedziała ja zniknełabym z jego zycia bez wyjaśnienia co zresztą zrobiłam (jednak po wrózbie wróciłam ,tak jak karty mi poradziły wyjasnic wszystko wtedy sie zajdziemy )
          wróżki są rózne ja bardzo sobie cenię panią Beate Kalinowska bo ona ma serce do tego co robi ale to zrozumie tylko ten co ma problem .
          Nie twierdze ze jest nieomylna napisałam wyżej ile mi się sprawdziło .
          jednak przeszłość i teraźniejszość pokryła się u mniej w 100% a nie mówiłam nic na ten temat .
          Pani Beata to mądra kobieta jak ktoś umie słuchać to dużo mu pomoże .

do gazeta mi płaci
          odnosisz sie do wrózek z ironią itp czemu sama nie podpiszesz sie z imienia i nazwiska tak łatwo jest pisać oszczerstwa i naśmierwać się .

ja mam odwagę podpisać sie pod tym

Anna Roszponek
      • Gość: zzzpikipiki Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.205.37.79.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.13, 22:19
        nie mam zdania
        nie znam tych osób
    • Gość: ewa Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.205.117.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.04.13, 14:55
      a mnie wszystko się sprawdziło co mi Jasnowidz Vanessa napisała, a tej drugiej to nawet nie znam
    • Gość: wildrose Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.205.117.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.04.13, 15:08
      a co to wogóle za porównanie? Jasnowidz to jasnowidz, a wróżka to osoba czytajaca z kart, jak mozna porównywać oby dwie te Panie, Pani Vanessa jest młodsza od Pani Beaty, a Pani Beata starsza od Pani Vanessy... jedna to jasnowidz, a druga czyta karty... a wogóle po co pytasz o to samo dwóch Pań? nie szkody ci pieniędzy? trzabyło zadać inne pytania każdej z nich!! Druga opcja jest taka, że celowo założyłaś ten wątek żeby je teraz porównywać, a to nie służy niczemu, bo oby dwie mają inny dar! a nikt nie ma 100% sprawdzalności przecież ! Zawsze każdy z nas ma ten gorszy dzień !
      • Gość: opinia o wrózce Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 13:43
        do wildrose
        zgadzam się z tobą
        jedna to wrózka druga jasnowidz (dwa rózne warianty pracy)
        jedna ma wieloletnie doświadczenie pracy z ludzmi doradztwem p.Beata K ,druga to stosunkowo młoda osoba która od niedawna jest w ezoteryce p.Vanessa

Niesmaczą mnie tego typu tematy kiedy ktoś kogoś porównuje
        kazda z nich jest inna i inna ma ofertę
        p. Beata Kalinowska karty klasyczne doradztwo pomoc ludziom na zakrętach
        p.Vanessa jasnowidztwo magia rytuały
        czyli dwa zupełnie inne światy .

Dla mnie pani Beata K jest lepsza bo korzystałam z pani Vanessy nie korzystałam to nie wiem ,jednak w internecie czytałam wpisy Vanessy i zadziwia mnie fakt ze ktoś kto oferuje płatne rytuały interpretacje snów itp pyta sie inny co to znaczy co z tym zrobić . Dziwna sprawa no ale byc może pani Vanessa sie dopiero uczy .

O jednej i drugiej pani idzie tutaj znaleśc opinie od osób które korzystały z ich wróżb

wrozby.mojeforum.net/viewforum.php?f=104
        oraz tu gdzie wróżą za 1zł

wrozbyonline.mojeforum.net/viewforum.php?f=32
        polecam poczytać sobie
        a nie zakładać takie tematy porównawcze
        na tych stronach znajdziecie tez wróżby tych pań wiec umiecie sobie porównać czego od każdej możecie oczekiwać
    • elwira36 Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska 27.04.13, 11:04
      Korzystałam kiedyś z usług tych Pań...
      Czytałam wasze wypowiedzi i czas na moją.

Najpierw zacznę od Pani Beaty Kalinowskiej. Zamówiłam Tarota na 3 pytania. Powiem szczerze, że obie Panie są bardzo miłe, naprawdę - Pani Vanessa i Beata są cudownymi, ciepłymi osobami. Pani Beata odpowiada ile może, jakby chciała jak najlepiej pomóc ale no niestety, ale wróżka chyba miała zły dzień, nie udał jej się tarot. Pani Beata nie trafiła, ale doceniam szczere chęci...

I teraz Jasnowidz Vanessa: Zamówiłam "co widzę o tobie" i rytuał ochronny.
      Wbrew opiniom tutaj na forum nie zawiodłam się na tej pani. Wszystko co opisała zgadzało się do mojego opisu z mojego życia tak na 90%, co mnie bardzo mile zaskoczyło. Dodam że Vanessa otrzymała tylko ode mnie zdjęcie z imieniem, nic więcej. To naprawdę niesamowity dar jaki ma! Nie można jej porównywać usług do żadnej wróżki, bo jej nie trzeba nakreślać pytań, sama wszystko napisze. I jeżeli namawia do rytuału to ona ma sprawdzone i skuteczne rytuały, które odmieniają naprawdę los! Przykład:

ten rytuał - może jestem za wrażliwa, ale czuję energie w domu, nawet jak idę do pracy. Jakby coś stało obbok mnie. Złe odczucia i ataki magiczne które niszczyły mnie przez ostatnie tyg. ustały. Ciekawa jestem jak długo to się utrzyma bo dopiero mija pierwszy miesiac.

Dlatego wystawiam plusa

P.S. zastanówcie się dlaczego u niej niczego nie brakuje? Vanessa ma piękną i inną urodę, w życiu uczuciowym jej sie układa, ma męża- który ją wspiera na każdym kroku. Ma pracę, ma zdrowie... niczego jej nie brakuje w życiu! A inne wróżki jakoś nie umieją tego szczęścia zatrzymać przy sobie... to jak mogą radzić nam na przykład w sferze uczuciowej jak same nikogo nie mają?
      • Gość: opinia o wrózce Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 13:57
        elwira36
        pani Beata stawia karty klasyczne nie tarota
        dwa ona tez zrobi ci rozkład co widzi o tobie (nic nie mówisz )
        na sytuacje tez stawia taki rozkład bez pyta chyba nie wiem dokładnie ale najpierw sprawdza co karty pokaża same ja zawsze wybieram godzinna wróżbe to tak mam .

wiesz zaskakuje mnie te twoje ps .
        nie mamy prawa ingerwoac w sfere prywatna wrozek
        poza tym co ty chciłaś tutaj udowodnić ???
        Beata K ma od lat ułozone zycie dzieci itp
        dziwna sprawa tego nie rozumiem
        • Gość: elwira36 Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.31.75.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.05.13, 10:17
          Ja sama nie rozumiem po co ten temat? Po co porównujecie dwie wróżki? Ja bardzo lubie Vanessę, bardzo dużo mi pomogła i czuje, że wy ja atakujecie, poza tym jest bardzo znana w internecie i myślę, że specjalnie został załozony ten temat aby ja takjakby wyeliminować lub dla jakiegoś innego celu to zrobić.... czytałam wasze wypowiedzi też na innym forum (bo ja jak mówiłam bardzo lubie vanesse i na pewno ją o tym poinformuje) i czytając te wypowiedzi to widzę że każdy z was jest taki na anty, że stosuje magie, że zajmuje się wieloma innymi rzeczami poza jasnowidzeniem to już jak jej zainteresowania są wszechstronne to już jest źle... według was to najlepiej żby tylko zajmowała się jasnowidzeniem, wogole nie nagrywała swoich filmów, najlepiej to żeby nic nie robiła i siedziała cicho.... ja naprawdę nie rozumiem waszej nienawiści do niej???
    • Gość: opinia o wrózce Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 13:44
      kto kilka razy pyta o to samo nie ma wiarygodnej odpowiedzi ,przez to moze ci sie teraz nic nie sprawdzic i nie ma to nic wspólnego z wiarygodnościa tych osób
    • zonka.40 Zdecydowanie wróżka Beata Kalinowska 02.05.13, 18:45
      Zdecydowanie Beata Kalinowska
      pod kontem doświadczenia wiedzy i umiejętności .
      poza tym jedna z osób pisała o wyglądzie Vanesy
      powiem tam nawet w połowie jej nie dorównuje (gdyby je obie zobaczyć to Beata wyglada duzo młodziej niż Vanessa a przeciez jest dużo starsza przynajmniej o 10lat od Vanessy .
      Samo porównanie zycia osobistego budzi nie smak (Beata ma rodzine ,dzieci )
      Dziwna ta osoba która to napisała
      Vanessy nie znam osobiście ale jej twarz oczy nie przemawiją do mnie ,nie wiem czemu oceniac ja nie będę bo ja nie znam ale patrząc na nią nie budzi ona mojego zaufania .
      Pomine już te filmiki na YouTube
      jak dla mnie (osoby która od bardzo dawna zwiazana jest z tarotem kiedy Vanesy jeszcze na świecie nie było ) to poprzez te filmiki Vanessa tarci pokażcie je jakiej kolwiek osobie z wieloletnim doświadczeniem to w am to potwierdzi i uzasadni ja bie będę tu pisać tego bo nie mam na celu zaszkodzenia Vanesie ale uważam ze te filmiki które miały jej pomóc w promowaniu swojej osoby szkodzą jej .Kiedy widzi to człowiek bez wiedzy ezoterycznej myśli o zna się na tym kiedy widzi to ktoś taki jak ja myśli inaczej .
      Czy Vanessa ma zdolnosci jasnowidza? nie wiem nie korzystałam'
      jedno jest pewne nie ma wiedzy i doświadczenia .
      Trzeba sie samemu przekonać .

Od tylu lat stawiam Tarota i powiem wam tak
      by wrózba sie sprawdziła pytamy raz wybrana wróżkę
      kto pyta wiele razy ten nie uzyskuje wiarygodnej odpowiedzi (nawet gdyby te dwie wrózki były dobre)

po co w ogóle korzystałaś z ich obu?
      trzeba było wybrać jedną która bardziej do ciebie przemawiała .
    • Gość: krysia.oliczyk Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 21:30
      mnie się sprawdza Beata Kalinowska ,z jasnowidz nie korzystałam bo ta pani oferuje magie a ja w takie tematy nie chce wchodzić ,więc ja wybieram Beatę Kalinowską korzystałam 5razy w ciągu 4lat i sprawdziło się 70% poza tym bardzo dobrze określa problem sytuacje ,100% mówi o przeszłości o tym jaka ja jestem i osoby o które pytam (nic nie chce by jej mówić tylko sama o tym mówi )
      więc dla mnie lepsza jest Beata Kalinowska bo korzystam i jestem zadowolona .Druga pani nie wiem jaka jest nie zamierzam korzystać ze względu na to że ta pani zajmuje się magią .Korzystałam kiedyś z jasnowidzów ale oni nie korzystali z magi .
    • Gość: obserwator Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.31.16.146.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.05.13, 17:16
      dziwna sprawa porównywać dwie różne osoby, ja nie rozumiem po co te temat. Chyba widzę, że Beata chce wygryźć Vanesse, chce stępic konkurentke, bo jak obserwuje działania Vanessy, to ta Pani więcej zrobiła i zaistniała w Internecie w tak krótkim czasie, a Beata musiała przez lata na to pracować i cchyba nie możę znieść konkurentki. Więcej opini ma Beata, ale Vanessa i tak tu zginie w pozytywnych komentarzach Beaty, bo to pani jak mówiłam dłużej siedzi w necie ale nie tak szybko sie wybiła jak Vanessa. Myślę, że ten temat nie działa na korzyść Vanessy...
      • Gość: DO OBSERWATORA Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 12:29
        tak Beata pracowała latami na to co ma , Vanessa się wybija dopiero .
        Kto szybko osiągają sukces szybko go traci kto latami pracuje na swoją pozycje ten ma trwały sukces .
        Prawdziwa wrózka nie musi wygryzac konkurencji bo wtedy nie była by dobra .
        Z tego co wiem obie pani sie znają bo kiedyś "pracowały " na jednym forum
        tu link
        mozecie sobie porównac prace jednej i drugiej pani

ile wykonały wrózb ,jakie to były wrozby oraz ich opinie
        i bedziecie mniec odpowiedz ,natomiast pisanie tutaj nie ma sensu .

Ten temat jednej pani szkodzi drugiej pomaga się wybic bo naraz jest o niej głośno

ja nie bede oceniać a wy poczytajcie tutaj wtedy znajdziecie odpowiedz an to pytanie

wrozby.mojeforum.net/index.php
        Opinie o tych dwóch wrózkach

wrozby.mojeforum.net/viewforum.php?f=104
        tak wróży Beata Kalinowska
        wrozby.mojeforum.net/viewforum.php?f=59
        a Tak Jasnowidz Vanessa
        wrozby.mojeforum.net/viewforum.php?f=130
        Sami porównajcie sobie :)
    • Gość: gość Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.147.115.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.13, 23:35
      moda-ezo REKALMUJE SIĘ PRZY KAŻDEJ WRÓŻCE WYMIENIONEJ TUTAJ NA FORUM, PRZY KAŻDYCH ICH OPINIACH!!!!!!!!!!!! NIE POLECAM!!!! PLECIE SAME BZDURY!!!
      • Gość: gość Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 06:07
        Hahahaha pieskom zablokowała reklamy.Brawo Sylwia.
    • tarot_1 Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska 07.05.13, 13:02
      Zdecydowanie Beata Kalinowska
    • Gość: wrózba/za/1zł Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 13:22
      Wróżba za 1zł

wrozbyonline.mojeforum.net/index.php
    • Gość: loczek koczek Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 21:06
      Zdecydowanie Vanessa,nie ma nawet co porównywać.
    • Gość: rokit76 Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.31.8.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.05.13, 22:31
      nie polecam Beaty - karmi ludzi tylko nadziejami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Krystyna Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 05:57
        Mnie się sprawdza Beata ,pokrycie przeszłości ,teraźniejszości 100%
        po roku sprawdziło mi się 70%
        a po 4 latach od wróżby sprawdziło się to co uznałam ze się już nie sprawdzi czyli po kilku latach od wróżby sprawdziło się wszystko .

Czytając komentarze tutaj ,jedna osoba napisała karmi nadzieją ,ja po wróżbie też tak myślałam kiedy tyle mi się sprawdziło ale to najważniejsze ciągle było przede mną .Teraz po latach wiem ze czasem czekamy kilka lat na sprawdzenie .
        Co było mało prawdopodobne w moim przypadku gdyż jak wróżyłam byłam po rozstaniu z chłopakiem .
        Wyszło że będziemy razem .
        A on poślubił inna w krótkim czasie bo była w ciąży wtedy pomyślałam nie potrzebnie robiłam sobie nadzieje .Ale po kilku latach znów jesteśmy razem (kobieta ciąże straciła i potem się rozwiedli )
        dlatego czasem trzeba poczekać lata by móc to sprawdzić ,by się sprawdziło .Wtedy stawiało mi wiele wróżek karty bo byłam w desperacji ale tylko pani Beata powiedziała że wrócimy .
        Nie będę pisać kto mi się nie sprawdził bo nie będę tym osobom robić złej opinii wystarczy że napisze o tej co mi się sprawdziła .

Z pani Vanessy nie korzystałam bo z nią nie ma kontaktu (tylko e-mail ) a ja takie osoby unikam wole się zobaczyć na żywo lub przynajmniej móc porozmawiać telefonicznie .Pani Vanesso proszę podawać swój kontakt (telefon swój nie te płatne linie ) wtedy w przyszłości skorzystam też z pani oferty i będę mogła mieć opinie na pani temat .

Pozdrowienia dla obu pań które zajmują się wróżeniem .
        Krystyna
    • kotkazpazurkami13 Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska 10.05.13, 08:16
      Wszystkie posty zachwalające panią Kalinowską i to że jej wróżba się sprawdziła po latach są pisane z jednego ip i w podobnym stylu,czyżby ten sam polonista kiedyś uczył te osoby?;-)))
      • Gość: takajedna Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 21:54
        akurat te nie polecajace tez sa z tego samego ip jak by juz się uprzeć to sa wszystkie takie same IP przeciw p.kalinowskiej a za Vanessa i chwalące ją .

dla mnie temat bez sensu \
        to co lepsza to jej się sprawdzi i już .

Jak wy wogóle możecie brac pod uwagę takie opinie na gazecie
        szkoda czasu one sa niewiarygodne i nowe osoby robią sobie tutaj tylko REKLAMĘ na waszym miejscu nie sugerowałbym się opiniami z tego forum .

sam się o tym przekonałam
        kiedyś wybrałam wróżkę z tego forum tu miała negatywne opinie a mnie się wszystko sprawdziło wiec ja bym sie nie sugerowała waszymi opiniami tutaj sa mało wiarygodne .
        lepiej popytac znajomych lub sama skorzystac i wtedy ma sie opinie
      • rynxx Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska 11.05.13, 22:05
        do kotkazpazurkami13
        jak dla mnie to ty jesteś Vanessa
        Ktoś kto od lat stawia karty i ma wysoką sprawdzalność na tez osoby co piszą opinie z perspektywy lat czy to aż takie dziwne????
        Vanessa ma małe doświadczenie więć jeszcze nie idzie ocenić jej wiarygodności ,przyjdzie tu za 3-6lat i wtedy napiszcie ile sprawdziło się u Vanessy
        z doświadczenia swojego wiem ze czasem na coś trzeba długo poczekać .

• rynxx Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska 11.05.13, 22:08
          A teraz napisze wam cos z moich obserwacji.

70% wróżek oszukuje robi kariere w internecie 1-2 lata potem zmieniają nicki
          wiecei czemu??
          bo po 1-2 ludzie pisza same negatywy sa spalone i zaczynja pod innym nickiem znów wypromuja się w internecie i zabawa zaczyna się od początku .

Dlatego najpierw zweryfikujcie doswiadczenie oraz wiarygodnosc osoby która oferuje swoje usługi w internecie
    • rynxx Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska 11.05.13, 22:01
      ja napiszę krótko
      zreszta juz pisałem opinie przed laty chyba 4-5lat temu tutaj

Pani Beata Kalinowska jest najlepsza
      korzystam od wielu lat wiec to o czymś świadczy
      nie będę pisać poematów itp tylko wkleję moje wcześniejsze opinie .

Re: Beata Kalinowska - wróżka
      Autor: rynxx 04.09.09, 19:33
      Dodaj do ulubionych Skasujcie
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      Korzystałem z wróżb pani Beaty Kalinowskiej ,kilka miesiecy temu .Wróżba odbyła sie przez skype . Na początku p.Beatka zaskoczyła mnie bardzo swoja osobą ,bardzo miły i dobry kontak . Potem chciałem przyblizyć swój problem w ona od razu powiedziła by nic nie mowic tylko zobaczy co karty pokarzą a potem mogę sie doptywać .BYłem zdziwiony tym ze ona od razu powiedziła ze w moim zyciu jest inna kobieta oprócz żony i ze ja się wacham którą wybrać .Powiedziała że przy kochance widzi nieuczciwośc i pieniadze że ona jest ze mna dla pieniedzy (nie mowiłem p. Beacie ze mam dobrze prosperującą firme) Poza tym to co mi wtedy powiedziła to juz prawie wszysko mi się spełniło. Jedynie sie jeszcze nie sprawdziło ze moja żona urodzi syna ( ale tydzień temu sie okazało ze jest w ciąży) więc jak urodzi syna to wtedy napisze że wszysko mi sie sprawdziło.
      JA jestem bardzo zadowolony z wrózby p. Beatki osoba właściwa na właściwym miejscu.
      Korzystałem też kiedyś z wróżb wrózek znanych z telefizji ale powiem ze jestem zdecydowanie bardziej zadowolony z wróżb pani Beaty ona jest taka jak by to okreslić "swojska"

Re: Beata Kalinowska - wróżka
      Autor: rynxx 30.06.11, 11:46
      Dodaj do ulubionych Skasujcie
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      dwa lata temu pisałem tu już swój komentarz ale pisze znów bo nadal korzystam z wróżb p.Beaty
      Miła kompetentna osoba
      zawsze wybieram godzinę przez skype
      jest ocena sytuacji problemu itp zawsze jest równa 100% przyszłość tez bardzo wysoko 90%
      chociaż ja wiem że czasami sami zmieniamy beg wydarzeń
      podam wam przykład
      kiedyś pytałem sie o jedną osobę czy przyjąc ja do pracy
      karty odradzały ze to nie jest dobry człowiek ze mnie oszuka i nie mma go zatrudniać bo będę żałować
      a ja zrobiłem na przekór
      i żałowałem potem bo okradł mnie też na dużą sumę.
      Dlatego teraz jak karty mi coś radzą stosuje się a nie czekam aż sie sprawdzi
      bo wtedy chciałem sie przekonac czy wróżba się sprawdzi i sie przekonałem że sie sprawdziła
      Ja bardzo sobie cenię profesjonalizm tej wróżki i jestem bardzo zadowolony
      ktoś juz kiedys o tym pisał ze kazdy musi znalesc tą swoją wróżkę która będzie mu odpowiadać
      ja już znalazłem i nie zamienię ja na żadną inna .

5-malinka -ja ci polecam u niej pełna wrózbe z doradztwem myślę że wiele da ci taka wróżba u niej ale sama zdecyduj ona pomaga zrozumiec problem szuka rozwiązania a to w twoim przypadku bywa bezcenne .

Ja jestem bardzo zadowolony z wróżb pani Beaty Kalinowskiej i na przestrzeni kilku lat 95% jej wróżb sie sprawdziło
      poza tym jej doradztwo BEZCENNE ma w sobie coś takiego ze po samej wrózbie czujesz sie już lepiej :)

POLECAM ZDECYDOWANIE
    • rynxx Zdecydowanie Beata Kalinowska 11.05.13, 22:24
      tu sobie porównajcie IP

Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata KalinowskaIP: *.205.117.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
      Gość: ewa 26.04.13, 14:55 Odpowiedz
      a mnie wszystko się sprawdziło co mi Jasnowidz Vanessa napisała, a tej drugiej to nawet nie znam
      Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata KalinowskaIP: *.205.117.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl
      Gość: wildrose 26.04.13, 15:08 Odpowiedz
      a co to wogóle za porównanie? Jasnowidz to jasnowidz, a wróżka to osoba czytajaca z kart, jak mozna porównywać oby dwie te Panie, Pani Vanessa jest młodsza od Pani Beaty, a Pani Beata starsza od Pani Vanessy... jedna to jasnowidz, a druga czyta karty... a wogóle po co pytasz o to samo dwóch Pań? nie szkody ci pieniędzy? trzabyło zadać inne pytania każdej z nich!! Druga opcja jest taka, że celowo założyłaś ten wątek żeby je teraz porównywać, a to nie służy niczemu, bo oby dwie mają inny dar! a nikt nie ma 100% sprawdzalności przecież ! Zawsze każdy z nas ma ten gorszy dzień !

natomiast to ip
      IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

to jest z tp i kazdy kto ma w TP internet to tak mu wyskakuje TP ma blokowane IP i tylko szczegółowa weryfikacja je ustali tu nie idzie tak
      a T-mobile ma baze od do jakis numer na konkretny uzytkownik wiec sami widzicie .

Poza tym czyjac te posty(...) Vanessa ma reklamę promocję a Beata Kalinowska antyreklme więc która na tym zyskała ????
      jo juz nawet inteligentny nie trzeba być bo odpowiedź sama się nasunęła tutaj.

na tym forum od lat pojawiają się osoby ktore w Beacie Kalinowskiej widzą mocną konkurentkę na wiele sposobów próbują ją wyeliminować ,pogrążyć zaszkodzić itp lata mijają i te anonimowe wróżki znikają a pani Beata ciągle trwa i rozwija się o czymś to świadczy .

napisze jeszcze cos sprzed lat
      nie podam już imienia ,nicku tej osoby
      ta osoba wróżyła i za wszelką cenę chciała wygryść Beatę Kalinowską a raczej zająć jej miejsce ,zakładała podobne tematy jak ten non stop oczerniała itp
      i na jednym takim temacie weszła jakaś jasnowidz (ona sie nie podpisała tylko ze jasnowidz)
      i napisała cos w tym stylu
      że kto będzie próbował pozbyć się Beaty ,i zniszczyć ja zniszczy sam siebie (to dotyczyło sie wrózek )
      Każdy kto będzie niesprawiedliwy wobec niej zapłaci za to wysoką karę ,gdyż Beata ma naturalną ochronę i ona ma to robić a kazdy to będzie próbował na to wpłynąć zapłaci wysoka karę .
      Ta osoba która za tym stoi juz nie pracuje w ezo ,poza tym ma bardzo powazne obecnie problemy bo wyszło na jaw ze w sposob swiadomy oszukiwała ludzi.

Czemu o tym napisałem ???
      Bo od lat widzę jak te pseudo wrózki próbują sie jej pozbyć .

Kobieta która od lat pomaga ma opinie sprzed wielu lat czyli to sa mocne opinie i wiarygodne .

Moje zdanie jest Ze Beata Kalinowska jest najlepsza (dla mnie) dla innych być może inna wrózka tego niekwestjonuję .
    • Gość: Olimpia Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 22:45
      Widzę ze Vanessa robi sobie tutaj darmową reklamę :)
      Pozdrawiam Vanesso
      • Gość: Olimpia Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 22:47
        to forum juz jest nudne
        non stop tylko te reklamy
        ludzie idźcie do wrozki a nie piszcie jak desperaci kto lepszy kto gorszy itp a co to przetarg na konia czy jak :):):)

bo te wróżki tutaj to sie tak muszą tutaj czuc
    • Gość: klientaka Vanessy Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 23:12
      Vanessa fajna dziewczyna:)
      czy się sprawdzi ??
      napisze jak sie sprawdzi na razie musze poczekać na sprawdzenie
    • Gość: klientka obu Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 15:37
      Mnie obie wróżyły na Forum wrózby
      obie wróżby się sprawdziły ,polecam
      Zresztą mozecie poczytac czego oczekiwac od jednej i drugiej wystraczy wejsc na ich tematy (obie juz tam nie wróżą ale sa archiwalne wrózby które mozna poczytać i zdecydować ktora wam bardziej odpowiada ,uważam że obie sa dobre tylko każda robi co innego .

Obie wróżą
      pani Beata wykonuje też doradztwo a pani Vanessa wykonuje rytuały w zależności czego wam potrzeba wybierzcie odpowiednią dla was.'

tu sobie poczytajcie jak wróżą ,odpowiadają oraz jakie mają opinie

wrozby.mojeforum.net/index.php
      pozdrawiam
    • Gość: takasobie Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 00:44
      obie mają dobre opinie na forum wróżby
      cos mi sie wydaje ze u ciebie moze sie nic nie sprawdzić bo nie wolno pytać dwa razy o to samo bo przestaje się sprawdzać a obie panie mają same dobre opinii na forum wrózby wiec obie są dobre .

zresztą co co pytałaś dwa razy ???
      pierwsza wróżba wyszła ci nie pomyślnie ???? i pytałaś kolejny a nóż wyjdzie lepiej ...wyszło i teraz masz dylemat .

Kiedys pytałam o to samo chyba z 6 wróżek (miały dobre opinie ) i kazda powiedziła co innego ,tylko nie potrzebny stres a i tak mi się nie sprawdziło ,to nie była wina wrózek tylko mojej głupoty bo zasada mówi kto dwa razy pyta o to samo nie sprawdzi się .
      Teraz wybieram jedną i czekam na sprawdzenie sie (przeważnie mi się sprawdza chociaż nie zawsze )
      • Gość: lenka Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.05.13, 23:06
        Człowiekowi, który zadaje 2x to samo pytanie wróżce, przepowiednia nie sprawdzi się? Cóż za idiotyzm! Gdyby tak było, to wszyscy, którzy usłyszeli niekorzystne wróżby -biegaliby do kolejnej osoby przepowiadającej przyszłość. Zadaliby powtórnie takie samo pytanie. Przepowiednia zła, byłaby nieaktualna. he,he,he
        • Gość: Dariaa Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.13, 01:53
          ja chodzę do starszej kobiety na Podlasiu i powiedziała kto nie wierzy i lata po wróżkach temu się nie sprawdza jak kiedyś korzystałam w wielu prawie nic się nie sprawdzało jak teraz z jednej prawie 90 % mi się sprawdza więc coś w tym jest
    • irona.sonata Re: Jasnowidz Vanessa czy wróżka Beata Kalinowska 24.04.23, 23:49
      Jestem w szoku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka