Dodaj do ulubionych

Miłość w kartach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 10:29
Jak to właśnie z nią jest?Na ile da się odczytać? Może jakaś wróżka mi odpowie?
Przez prawie 5 lat spotykałam się z facetem, najpierw po przyjacielsku, potem jako para.
On nigdy nie mówił, że mnie kocha, ale wysyłał takie sygnały. Dodam, że nieśmiały, bardzo wycofany czy zablokowany facet. Przez te lata spytałam 3 różnych, sprawdzonych wróżek o nasze relacje.
Wszystkie powiedziały, że on mnie kocha, tylko...i tu potwiedziły to co napisałam wyżej.
Kiedy go teraz zapytałam wprost i poprosiłam o jasną odpowiedź i co dalej z nami, odpowiedział, że on to nic nie czuje...Oczywiście, może tu też się bronić...I czy on mnie okłamał(choć jak mówią znawcy oczy nie kłamią, a jego mówiły co innego) czy wróżki się myliły?Dziękuję za każdą odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: luiza Re: Miłość w kartach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 10:33
      Wg mnie takie 'rzeczy'jak miłość w kartach widać, szczególnie tę obecną a nie na przyszłość.
      Ale ja nie jestem wróżką...
      • Gość: Moi Re: Miłość w kartach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.13, 17:49
        zgadzam się. takie rzeczy wychodzą w kartach i jak sama napisałaś, jego zachowanie potwierdziło to co mówiły Ci wróżki. bardzo możliwe, że powiedział Ci tak bo nie chce się przyznać. ja jakiś czas temu znalazłam się w analogicznej sytuacji i choć nie chciałam w to wierzyć, koniec końców wyszło tak jak powiedziała mi tarocistka: kochał ale tak się bał, że nie był w stanie nic z tym zrobić. a że ja nie miałam ochoty odwalać całej pracy za niego to ostatecznie wszystko się rozleciało.
        • Gość: marcela Re: Miłość w kartach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 10:25
          Tak, dokładnie taka sama sytuacja. Dzięki.
          I ja też już nie mam siły i ochoty starać się za dwoje...
          • Gość: logiczna Re: Miłość w kartach IP: *.bauer.pl 22.05.13, 12:22
            Ale tak na logikę... dlaczego miałby się nie przyznać? Ja bym wierzyła jemu, nie wróżkom.
            Chyba, że boi się mówić o uczuciach, bo:
            1 jesteś w związku, masz dziecko
            2. on jest w związku, ma dziecko.
            3 ma mega trudną sytuację i nie chce Cię to mieszać
            4. coś mu zrobiłaś, jest wściekły, zły i rozżalony

W jakich innych sytuacjach dlaczego miałby nie powiedzieć o miłości?
            Dziewczyny, niejeden znam przypadek, że wróżki się pomyliły...- a kobiety dziewczyny, karmione nadzieją, długo się łudziły:))
            No chyba, że byłaś u trzech najlepszych wróżek:) Ale to i tak nie jest gwarancja.
            • Gość: marcela Re: Miłość w kartach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.13, 20:40
              Na logikę masz rację.Ale dlaczego w ogóle ludzie kłamią?
              Tu mi pasuje punkt 3, ale jak jest naprawdę...
              Jeśli ktoś nie chce szczerze rozmawiać, tylko ciągle robi uniki...
    • stasi1 Jak to mówią" 25.05.13, 20:11
      Kto nie ma szczęścia w kartach ma je w miłości.
    • irona.sonata Re: Miłość w kartach 24.04.23, 23:31
      Raz tak a raz inaczej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka