08.06.13, 14:01
Witam w ramach ćwiczeń z moim tarotem postawie karty 3 osobom , przypominam ze dopiero zaczynam drogę z tarotem jesli o stawianie kart innym ,dotychczas wrozylam tylko rodzinie i znajomym ,zapraszam .Wzamian prosze o weryfikacje wrozby :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: powrozę IP: 89.228.120.* 08.06.13, 14:11
      Witam,
      Paulina 26.05.94, czy kiedykolwiek będę z Mariuszem (26.04.93)? Ogólnie czy kiedykolwiek, naweet za 10 lat. JJaki on ma stosunek względem mnie? Jakim jest człowiekiem, czy do siebie pasujemy? Jeśli to nie on, to kiedy spotkam prawdziwą miłość?
      • Gość: Ania Re: powrozę IP: 31.200.130.* 08.06.13, 14:24
        czy może mi Pani spojrzec w karty i powiedziec coś na temat miłości w moim zyciu ? czy niebawem pojawi się ktoś kto zostanie ze mną dłużej czy moze on jużjest w moim zyciu tylko potrzebuje czasu na zrozumienie kim dla niego jestem ? Ania 5 listopad 1979.dziękuje
        • zapytaj.mnie teraz dla Ani:) 08.06.13, 15:08
          Aniu jest ktos taki kolo ciebie ale ty go nie zauważasz ,lub nie chcesz z nim stworzyc relacji , to bedzie taka relacja ze on bedzie do niej dazyc nie ty .W styczniu powroci pani do relacji z kims kogo pani zna
          • Gość: Ania Re: teraz dla Ani:) IP: 31.200.130.* 08.06.13, 17:58
            prosze mi powiedzieć jeszcze czy relacja z tym kimś w styczniu będzie trwała i czy będziemy parą ? pozdrawiam
      • zapytaj.mnie dla Ani 08.06.13, 15:01
        Paulino tobie jest ciezko troche z tym co do niego czujesz, i wsumie chyba sama nie wiesz czy chcialabys z nim byc ,on kalkuluje caly czas ale chyba daje ci jeakies powody bys tak myslala .taki pewny siebie pan dosyć . Mogloby cos z tego byc ale pan chyba gdzies ma zamiar wyjechać.Ja widze zakonczenie znajomosci po pewnym czasie ,pani go widzi inaczej ,nie takim jakim jest .
        znajdzie Pani milosc takapowazniejsza do konca roku 2014 ale bedzie to relacja bardziej oparta na pieniadzach
        • zapytaj.mnie dla pauliny pomylilam imiona:) 08.06.13, 15:02
          przepraszam dla pauliny
          • Gość: asia Re: dla pauliny pomylilam imiona:) IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.06.13, 15:06
            Witam, a napisz mi co widzisz w kartach odnośnie mojej osoby , życia itp. Chodzi mi o przeszłość lub teraźniejszość, a nie przyszłość- jeśli tak można ...Napisze czy się zgadza :)
            • zapytaj.mnie Asia 08.06.13, 15:14
              hmm jestes po przejsciach jesli chodzi o jakiegos mezczyzne ,troche cierpisz ztego powodu Inny pan zrobil troche zawirowan w twoim czyciu , podejrzewam ze w pozniejszym czasie wyjdzie to za niezbyt trafna decyzje .Jakies sprawy urzedowe wlasnie sie zakonczyly dot tez pana ?
              • Gość: asia Re: Asia IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.06.13, 15:17
                no niestety :( nie jestem po przejściach ....
              • zapytaj.mnie Re: Asia 08.06.13, 15:21
                jesli to nie wyszlo to dobrze , tylko moje karty pokazuje zwykle najblizsza przyszlosc chcac nie chcac nie wiem czemu , wiec jakby co prosze o pozniejsza weryfikacje .Pozdrawiam serdecznie
                • Gość: asia Re: Asia IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.06.13, 15:29
                  no oby nie- nie chce takiej przyszłości!! to mnie przestraszyłaś teraz, jestem w wieloletnim i szczęśliwym związku....no ale nie będę brała tego sobie do głowy...
          • Gość: Paulina Re: dla pauliny pomylilam imiona:) IP: 89.228.120.* 08.06.13, 16:21
            Witam ponownie i dziękuje za wróżbę:)
            W większości jest trafna. Jestem bardzo wdzięczna.
            A może mi Pani powiedzieć jeszcze jak potoczy się ogólnie moje życie? Przeprowadzam się na studia i zaczynam nowe życie razem z 2 koleżankami z mojego miasta. Jak to będzie wyglądało i w ogóle? Dobrze będzie mi sie wiodło tam? Czy staną na mojej drodze jakieś przeszkody/szanse?
    • Gość: gość-ik Re: powrozę IP: *.play-internet.pl 08.06.13, 15:07
      Czy mój mąż mysli o innej kobiecie?Justyna,Grzegorz
      • Gość: Ania Re: powrozę IP: 31.200.130.* 08.06.13, 15:12
        tu jeszcze raz Ania . czy ta relaca w styczniu z kimś kogo już znam bedzie trwała? będziemy parą ? przyznam się ,z ejestem w kimś zakochana na dzien dzisiejsz i ten mężczyzna już przewija się przez moje zycie od jakiegoś czasu ale nie jest zdecydowany czego tak naprawde chce.ja natomiast zamknełam się na innych mężczyzn przez niego .
        dziękuje bardzo za wrózbę
    • Gość: Kasik Re: powrozę IP: *.dynamic.mm.pl 09.06.13, 10:55
      Witam serdecznie. Mam pytanie czy czeka mnie jeszcze stały poważny związek? Jestem od kilku lat w nieformalnym zwiazku z Leszkiem ale on ma nie załatwione sprawy z przeszłosci i obawiam się, że ta relacja nie przetrwa. Nie wiem czy tak naprawdę chce ze mną być na dobre i na złe. Pozdrawiam
      • laurencja5 Re: powrozę 09.06.13, 15:42
        Witam;

Proszę mi powróżyć czy z Jackiem bedę razem czy sie rozstaniemy? anna
        • Gość: anna Re: powrozę IP: *.mmj.pl 11.06.13, 17:33
          Widac ze dawal ci cos do zrozumienia odnosnie jakies sparawy ty go nie posluchalas i powoli chyba mu zaczyna mu przestawac zalezec na tobie , ja tu raczej widze ze ty bedziesz probowala cosnaoprawic ale w pozniejszym czasie ,znajomosc ulegnie zawieszeniu
    • irona.sonata Re: powrozę 24.04.23, 23:14
      Bardzo to dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka