lenka060 11.09.13, 08:54 czy pani Lidia w superjednostce jeszcze przyjmuje? prosze o namiary-telefon i o opinie czy ktoś był ostatnio. a może jakies inne tarocistki lub wrozki godne poleenia z okolic katowic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emas77 Re: pani Lidia Katowice?? 08.12.13, 19:15 Owszem przyjmuje. Byłyśmy dziś we 3. Jestem pod wrażeniem. Poszłyśmy raczej dla żartu, ale rzeczywistość mnie zaskoczyła. Pozytywnie. Nie mam porównania z innymi wróżkami,, ale myślę że coś w tym jest. Sesja-seans, nie wiem jak to nazwać, pierwszej koleżanki trwała ponad 2 godziny. Pozostałe ok 1,5h i wszystko nagrane na kasetach oraz przygotowany wcześniej horoskop indywidualny. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ameboda Re: pani Lidia Katowice?? 09.12.13, 17:58 Pani Lidia przyjmuje. Ja byłam u Niej 29.11.2013 r. Byłam pod wrażeniem. Wcześniej przygotowany horoskop, potem wróżba z rąk, potem tarot i pytania konkretne, na które była rzeczowa odpowiedź. Wszystko to nagrane na kasetę , którą można w domu odtworzyć na spokojnie. Tel. do tej Pani to 32 2588 170. Ja byłam około 1.5 h .Potem weszła moja córka , która dopiero od Pani Lidii dowiedziała się jaki faktyczny jest Jej znak zodiaku ( urodziła się w graniczącym czasie dwóch znaków i liczyła się godzina urodzenia ). Obie byłyśmy pod wrażeniem. Jeszcze się wybiorę do tej Pani. Nie byłam jeszcze u takiej wróżki . Ta Pani jest niesamowita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscportalu Re: pani Lidia Katowice?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.14, 01:10 a ile kosztuje taka wizyta, skoro tyle trwa seans to pewnie sporo? o ile wczesniej trzeba sie zapisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emas77 Re: pani Lidia Katowice?? IP: *.mikolow.multimetro.pl 23.03.14, 07:04 Właśnie nie drogo. O ile dobrze pamiętam to 50zł. Trzeba zadzwonić umówić się. Odpowiedz Link Zgłoś