artur-1986 08.10.13, 23:00 Dzisiaj słów kilka na temat wróżenia z kart tarota Tarot Natomiast jutro temat, który każdy korzystający z rytuałów czy wróżek powinien przeczytać. Mianowicie "Kłamstwa osób wykonujących rytuały" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gg Re: Tarot IP: *.tbg.edge.wdm.pl 09.10.13, 11:48 ogarnij się małolacie SF się naoglądałeś i teraz śmiecisz tylko w necie swoimi dziecięcymi wywodami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Tarot IP: *.nplay.net.pl 09.10.13, 12:00 No takie tam pisanie, nic ciekawego, nic to nie wnosi do rozumienia tematu, mało pogłębione. Z kart tarota wróżą miliony osób i wierzą w niego miliony osób, stąd się bierze jego "moc". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.13, 13:02 Właśnie to nie tarot ma moc to naiwna wiara ludzi we wróżby nadała mu taką moc.To są zwykłe kartki papieru z obrazkami malowanymi prze ludzi i umowne znaki do odczytu,którego się może każdy przeciętny człowiek nauczyć.Można wróżyć z piasku,fusów,kukurydzy.Znam takiego wróżbitę który młodym laskom wróżył z pupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Tarot IP: *.tbg.edge.wdm.pl 09.10.13, 13:14 z przebiegu pi... też wielu wróży Odpowiedz Link Zgłoś
innoctem Re: Tarot 09.10.13, 14:22 Zastanawia mnie sens zakladania codziennie nowego tematu. Nie lepiej założyć jeden temat z urok miłosny blog itd. I tam dodawać nowe wpisy o notatkach. Szanujmy się wzajemnie, nie spamujmy..... Odpowiedz Link Zgłoś
artur-1986 Re: Tarot 09.10.13, 14:49 Widzicie mój nick przy temacie, to go ignorujcie i tyle. Tak samo wchodzi się w ustawienia, dodaje nieprzyjaciela i po kłopocie. Zrobiłem tak z salamandrą, wiarą i jakąś rudi i mam święty spokój. Zróbcie to samo ze mną i nie będziecie widzieć tego co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Tarot 09.10.13, 14:57 A więc siedź na swoim wątku, po co zaśmiecasz całe forum? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Tarot 09.10.13, 15:05 artur-1986 napisał: > Widzicie mój nick przy temacie, to go ignorujcie i tyle. Tak samo wchodzi się w > ustawienia, dodaje nieprzyjaciela i po kłopocie. Zrobiłem tak z salamandrą, wi > arą i jakąś rudi i mam święty spokój. Zróbcie to samo ze mną i nie będziecie wi > dzieć tego co pisze. Jeszcze jedno kłamstwo - "wrózek i magów". Pan Artur - nie aktywował swego profilu. A wiec nie opowiadaj tu, że zablokowałeś tego czy tamtego. Na moje posty nie odpowiadasz, Artku, ale je - bardzo uważnie czytasz! Odpowiedz Link Zgłoś
innoctem Re: Tarot 09.10.13, 16:12 zastanawia mnie sam sens zakładania tych tematów. Owszem reklama jest dźwignią handlu wszelakiego ale odgrzewanie kilka razy tego samego kotleta nie jest zbyt fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
artur-1986 Re: Tarot 09.10.13, 16:22 To nie jest ani reklama, ani odgrzewanie kotleta tylko hurtowe odpowiedzi na najczęstsze pytania z emaili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.13, 16:27 Słodziak :))))) Taki wilczek w owczej skórce :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
innoctem Re: Tarot 09.10.13, 17:19 Więc chyba jeden temat byłby wystarczający. Ludzie by dowiadywali się o nowych wpisach lub komentowali te ukazujące się, a tak "szaleją" po wątkach szukając. "perełki". Odpowiedz Link Zgłoś
artur-1986 Re: Tarot 09.10.13, 20:24 Od tej pory powiadomienia o nowych wątkach na blogu oraz odpowiedzi na pytania wyłącznie na forum zamkniętym. Zapraszam i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleban Re: Tarot IP: *.guilhem.org 01.02.14, 15:36 Zamarzło Artkowi konto i teraz używa innych nicków. artur-1986 UŻYTKOWNIK O PODANYM NICKU NIE ISTNIEJE LUB ZOSTAŁ ZABLOKOWANY Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. A takie spamowanie w celu wyłudzenia przez wróżkę jakiejś kwoty właśnie pod to podlega. Odpowiedz Link Zgłoś
dianakina Re: Tarot 19.06.14, 12:04 mogę wam polecić wróżkę sarę, korzystałam wcześniej z kilku innych osób, natomiast według mnie jej rozklady w stosunku do innych są o wiele trafniejsze, ponadto też zajmuje się rytuałami,może i wam pomoże , zostawiam wam namiary do niej -kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś