08.10.13, 23:00
Dzisiaj słów kilka na temat wróżenia z kart tarota Tarot

Natomiast jutro temat, który każdy korzystający z rytuałów czy wróżek powinien przeczytać. Mianowicie "Kłamstwa osób wykonujących rytuały"
Obserwuj wątek
    • Gość: gg Re: Tarot IP: *.tbg.edge.wdm.pl 09.10.13, 11:48
      ogarnij się małolacie SF się naoglądałeś i teraz śmiecisz tylko w necie swoimi dziecięcymi wywodami
      • Gość: M. Re: Tarot IP: *.nplay.net.pl 09.10.13, 12:00
        No takie tam pisanie, nic ciekawego, nic to nie wnosi do rozumienia tematu, mało pogłębione. Z kart tarota wróżą miliony osób i wierzą w niego miliony osób, stąd się bierze jego "moc".
        • Gość: gość Re: Tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.13, 13:02
          Właśnie to nie tarot ma moc to naiwna wiara ludzi we wróżby nadała mu taką moc.To są zwykłe kartki papieru z obrazkami malowanymi prze ludzi i umowne znaki do odczytu,którego się może każdy przeciętny człowiek nauczyć.Można wróżyć z piasku,fusów,kukurydzy.Znam takiego wróżbitę który młodym laskom wróżył z pupy.
          • Gość: lol Re: Tarot IP: *.tbg.edge.wdm.pl 09.10.13, 13:14
            z przebiegu pi... też wielu wróży
    • innoctem Re: Tarot 09.10.13, 14:22
      Zastanawia mnie sens zakladania codziennie nowego tematu. Nie lepiej założyć jeden temat z urok miłosny blog itd. I tam dodawać nowe wpisy o notatkach. Szanujmy się wzajemnie, nie spamujmy.....
      • artur-1986 Re: Tarot 09.10.13, 14:49
        Widzicie mój nick przy temacie, to go ignorujcie i tyle. Tak samo wchodzi się w ustawienia, dodaje nieprzyjaciela i po kłopocie. Zrobiłem tak z salamandrą, wiarą i jakąś rudi i mam święty spokój. Zróbcie to samo ze mną i nie będziecie widzieć tego co pisze.
        • salamandra.69 Re: Tarot 09.10.13, 14:57
          A więc siedź na swoim wątku, po co zaśmiecasz całe forum?
        • salamandra.69 Re: Tarot 09.10.13, 15:05
          artur-1986 napisał:

> Widzicie mój nick przy temacie, to go ignorujcie i tyle. Tak samo wchodzi się w
          > ustawienia, dodaje nieprzyjaciela i po kłopocie. Zrobiłem tak z salamandrą, wi
          > arą i jakąś rudi i mam święty spokój. Zróbcie to samo ze mną i nie będziecie wi
          > dzieć tego co pisze.

Jeszcze jedno kłamstwo - "wrózek i magów". Pan Artur - nie aktywował swego profilu. A wiec nie opowiadaj tu, że zablokowałeś tego czy tamtego. Na moje posty nie odpowiadasz, Artku, ale je - bardzo uważnie czytasz!
        • innoctem Re: Tarot 09.10.13, 16:12
          zastanawia mnie sam sens zakładania tych tematów. Owszem reklama jest dźwignią handlu wszelakiego ale odgrzewanie kilka razy tego samego kotleta nie jest zbyt fajne.
          • artur-1986 Re: Tarot 09.10.13, 16:22
            To nie jest ani reklama, ani odgrzewanie kotleta tylko hurtowe odpowiedzi na najczęstsze pytania z emaili :)
            • Gość: :) Re: Tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.13, 16:27
              Słodziak :)))))
              Taki wilczek w owczej skórce :)))))
            • innoctem Re: Tarot 09.10.13, 17:19
              Więc chyba jeden temat byłby wystarczający. Ludzie by dowiadywali się o nowych wpisach lub komentowali te ukazujące się, a tak "szaleją" po wątkach szukając. "perełki".
              • artur-1986 Re: Tarot 09.10.13, 20:24
                Od tej pory powiadomienia o nowych wątkach na blogu oraz odpowiedzi na pytania wyłącznie na forum zamkniętym.

Zapraszam i pozdrawiam :)
    • Gość: gość Re: Tarot IP: 37.139.24.* 10.10.13, 19:36
      tarota odradzam
    • tereska93 Re: Tarot 01.02.14, 15:01
      wróżką mirindana@vp.pl jest cudowna
    • Gość: pleban Re: Tarot IP: *.guilhem.org 01.02.14, 15:36
      Zamarzło Artkowi konto i teraz używa innych nicków.
      artur-1986
      UŻYTKOWNIK O PODANYM NICKU NIE ISTNIEJE LUB ZOSTAŁ ZABLOKOWANY

Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. A takie spamowanie w celu wyłudzenia przez wróżkę jakiejś kwoty właśnie pod to podlega.
    • tereska93 Re: Tarot 01.02.14, 16:18
      mirindana@vp.pl jest najlepszą wróżką
    • dianakina Re: Tarot 19.06.14, 12:04
      mogę wam polecić wróżkę sarę, korzystałam wcześniej z kilku innych osób, natomiast według mnie jej rozklady w stosunku do innych są o wiele trafniejsze, ponadto też zajmuje się rytuałami,może i wam pomoże , zostawiam wam namiary do niej -kobietamag@interia.pl
    • irona.sonata Re: Tarot 24.04.23, 21:30
      To dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka