Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:32 Czy moze mi Pani pomóc odnależć moją drogę,ponieważ zupełnie się pogubiłam?Ja ur.26.12.1962r.20,30 w Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amatemi Re: Do Amatemi 17.08.04, 15:50 witaj Kasiu jestes bardzo utalentowana, masz odkrywczy umysl, jestes tworcza warto to wykorzystac. Droge wybralas sobie dwojkową - zenską, droge natury, zycia blisko natury ( jesli tak nie jest tez warto cos zmienic). Jesli twoja tworczosc jest blokowana to dobrze jest zaczac cos robic z tym fantem, bo mozesz tworzyc rzeczy niezwykle:)))))))) Oryginalne, przez niektorych uwazane za dziwaczne, ale to sa rzeczy bardzo przydatne innym ludziom. Sluzba innym tez jest czescia ciebie. To jest twoje. Sluzysz przez swoja prace, a pracowac potrafisz, do bolu:) Trzeba uwazac na system nerwowy, tu moga byc problemy. Twoje uczucia sa gleboko na dnie, ale przyjdzie czas ( byc moze juz nadszedl) ze zaczna sie wylewac i nie powstrzymasz postawionej przez siebie tamy. Moze grozic ci powodz. Twoja droga jest takze osiagniecie wewnetrznego spokoju, to jest dla ciebie bardzo istotne. Dom, spelnienie sie jako matka, przebywanie w naturze, blisko drzew, ziemi to jest to co znasz energetycznie, co rozumiesz, lubisz. Caly portret jest taki uspokajajacy, poza jedna czescie ( wewnatrz ciebie) gdzie szaleja burze, to sa burze wenetrzne dlatego tez powodz pochodzi od ciebie, z twego wnetrza. Twoje uczucia sa bardzo delikatne, i kiedy zranione, niszcza cie od srodka, powodujac problemy z systemem nerwowym. Zadbaj o niego:) O serce tez, duzo sie tam dzieje. :)))) Pozdrawiam cie goraco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Do Amatemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 17:47 Pięknie dziekuję za odpowiedz.Problem w tym,że ja trochę interesuję się wiedzą alternatywną i bardzo mi się ona podoba,tyle że jak zawsze mówię urodziłam się 1000 lat za wcześnie i to miejsce tu i teraz w ogóle mi się nie podoba.Już 3 razy lekarze ratowali mi życie/potrafię sprowadzić na siebie chorobę,a jakże,tylko wtedy tego nie byłam w pełni świadoma/-a ja do dzisiaj nie wiem po co?Cały czas ciągnie mnie na drugą stronę i poważnie to rozwazam.Jestem zupełnie wypalona mimo,że rodzinę mam modelową ale mnie to przestało interesować,żyłam dla rodziny,a nie dla siebie i teraz srogo za to płacę,jak to dwójka.Proszę mi tylko szczerze powiedzieć,czy potrafię jeszcze chcieć wydobyć z siebie moc?Jaką konkretnie pracę wśród ludzi powinnam wykonywać?Póki co nerwy i serce będą w wielkiej rozterce taki jest układ i to nie ode mnie zależy.Dziękuję z góry za odpowiedż,ale może coś mnie natchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
amatemi Re: Do Amatemi 17.08.04, 18:40 Prosze nie zwlalac winy na uklad planet!!:))))))))))) nikt cie nie zmuszal do przyjscia na ten swiat, sama sobie wybralas czas i miejsce i mozliwosci oraz przeszkody:))))))))))))) Po co? po to zeby sie uczyc, doswiadczac czegos nowego. Jesli potrafisz sprowadzic na siebie chorobe potrafisz ja rowniez usunac:) nie widze problemu w medycynie alternatywnej. Natomiast problemem jest niechec pozostawania tu i teraz. Niektorzy tak mają ze nie potrafia odnalezc sie w danym czasie, przystosowanie do tego i nie odlatywanie jest dla nich nauką. Dobra bylaby dla ciebie w tej chwili praca w ziemi, abys sie ukorzenila i przestala myslec o odejsciu. Wszytsko co zwiazane z ziemia, materią. Masz rozliczne talenty, mozesz rzezbic, bawic sie w glinie, w drewnie, zajmowac sie ziololecznictwem, miec kontakt z korzeniami. U ciebie korzenie sa w samej wodzie, ta woda w dodatku jest zamarznieta, czyli blokuje ci dostep do swych korzeni. Praca w ziemi da ci stabilnosc, poczucie ze jestes we wlasciwym miejscu i wtedy bedziesz mogla spokojnie zabrac sie za swoje idee i wcielac je w zycie. Jestes potrzebna tu na ziemi w tym wlasnie momencie. Nie wiem czy bedziesz potrafila chciec, natomiast bedziesz potrafila. Potrafisz to, lecz jesli ktos nie chce zyc tu, nie widzi celu, to i mocy swej nie wykorzystuje. To ciekawe, ale sprawdza sie poglad, ze jesli ktos ma wiele dane to raczej nie chce z tego korzystac. Natomiast ludzie z kosmogramami oblozonymi kwadraturami, przeszkodami dochodza w zyciu do mistrzostwa, bo zahartowali sie w drodze zycia. Jaka prace powinnas wykonywac? Nie wiem. Natomiast jest to praca niekonwencjonalna i jestes w tym dobra. Jest to cos innego dla otoczenia. Byc moze medycyna alternatywna ale dzial ktorego jeszcze nie znamy, cos odkrywczego. A poza tym mozesz wykonywac kazda prace, jestes utalentowana:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Do Amatemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 19:52 Kochana Amatemi,dziękuje Ci za te karcące i budujące jednocześnie słowa.Od razu mi lepiej.Nigdy wcześniej nie zasięgałam porady,najwyzej wsród osób z mojego otoczenia,które nie wiedziały o czym ja mówię.Jeżeli chcesz coś dodać przeczytam z wielką uwagą i obiecuję,że wyciagnę właściwe wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś