Dodaj do ulubionych

DOBRY WRÓŻ JEST OSZUSTEM 111

IP: *.icpnet.pl 08.10.04, 16:44
Czy Wy naprawde tego nie widzicie,że on sobie z Was kpi!!!
Dlaczego nie czytacie postów,ani nawet tematów!!!
Piszecie bezmyślnie,a on się BAWI!!!
OTWÓRZCIE WRESZCIE OCZY !!!

TO OSZUST !!! TO OSZUST !!! TO OSZUST !!! TO OSZUST !!! TO OSZUST !!!
Obserwuj wątek
    • waloszka Re: DOBRY WRÓŻ JEST OSZUSTEM 111 09.10.04, 00:06
      Jestem, niestety tego samego zdania :(
      • llukiz Re: DOBRY WRÓŻ JEST OSZUSTEM 111 10.10.04, 22:39
        A może tak... kto tu nie jest oszustem i jak to rozpoznać
    • delphine2 Re: skad te przypuszczenia ? 06.02.05, 15:35
      Gość portalu: Misia napisał(a):

> Czy Wy naprawde tego nie widzicie,że on sobie z Was kpi!!!
      > Dlaczego nie czytacie postów,ani nawet tematów!!!
      > Piszecie bezmyślnie,a on się BAWI!!!
      > OTWÓRZCIE WRESZCIE OCZY !!!

powiem tak, nie korzystałem z jego usług i nie bede bo nie musze, ale jesli
      sadzicie ze tak jest to wytnie sie autoreklame :) ale decyzja nalezy do Was :)
      w sumie "dobry wróż" dla mnie jest bardziej spamm'erem :) watkow pozakladal juz
      kilkanaście :)
      >
      > TO OSZUST !!! TO OSZUST !!! TO OSZUST !!! TO OSZUST !!! TO OSZUST !!!
      • Gość: Dobry wróż Re: skad te przypuszczenia ? IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.02.05, 22:39
        Droga Delphine2
        Dziwie sie bardzo jak łatwo poddajesz sie sile sugestii pewnych osob, ktore tu
        pisza, a nie masz wlasnego zdania. Poza tym nie napisalem kilkanascie watkow, a
        jesli tak sadzisz pokaz mi te watki?????? napisalem gora 2!!!!To co pozniej
        pisali ludzie o mnie to juz nie moje watki, tylko kogos innego. Poza tym jak
        łatwo Ci przychodzi obrazanie kogos nazywajac go spamerem!!!!To tak samo jak ja
        nazwałbym cie "smarkula nie majaca nic wspolnego z administrowaniem tego forum i
        nie majacej pojecia o administrowaniu czegokolwiek." A dopiero pozniej pisanie o
        kims kto jest spamerem. Do pewnych rzeczy trzeba dorosnac, ale widac w Twoim
        przypadku to jeszcze długo....
        Pozdrawiam
        • Gość: delphine Re: skad te przypuszczenia ? IP: *.olsztyn.mm.pl 06.02.05, 22:49
          Gość portalu: Dobry wróż napisał(a):

> Drogi Delphine2
          > Dziwie sie bardzo jak łatwo poddajesz sie sile sugestii pewnych osob, ktore tu
          > pisza, a nie masz wlasnego zdania.

Nie mam zdania na ten temat poniewaz nie korzystałem z Twojej pomocy i nie bede
          bo mi to nie jest potrzebne :) czytam posty ludzi i tylko zadalem pytanie -
          nikt nie podaje konkretów tylko wszędzie po forum krazy "oszust" taki temat,
          dlatego chce z samej ciekowsic sie dowiedziec jak to jest :) naprawde :)

Twoja ocena jest subiektywna jak kazda ocena - wiec nie dziw się mi

Poza tym nie napisalem kilkanascie watkow, a
          > jesli tak sadzisz pokaz mi te watki??????
          napisalem gora 2!!!!

zapraszam na "OŁ" tam jest ich "pewna" ilość :) zapraszam serdecznie forum nr
          396

To co pozniej
          > pisali ludzie o mnie to juz nie moje watki, tylko kogos innego.

to widzisz aby uniknąć na przyszłość tego typu sytuacji proszę zaloguj się i
          bedzie wszystko OK prawda ? zalozenie konta trwa mniej niz 60 sekund a korzysci
          masz takie ze dostaniesz adres e-mail :)i przestrzen na dysku w domenie
          gazeta.pl

Poza tym jak
          > łatwo Ci przychodzi obrazanie kogos nazywajac go spamerem!!!!

widze jestes bardzo wrazliwą osobką :) heh mam powody aby tak pisac i Ty wiesz
          i ja wiem dlaczego :) przejzyj posty z 2004 r.

pozdrawiam delphine
          • Gość: Dobry wróż Re: skad te przypuszczenia ? IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.02.05, 23:01
            Przejzalem te watki w 2004 roku i nie wdzialem ich KILKANASCIE, Ciekawe
            Poza tym rola admina nie wiaze sie z dociekaniem kto jest oszustem, a kto nie.
            To raczej roloa policji. Poza tym chcesz pokazac swoja wladze na forum? Jak
            wladza uderza do głowy, smutne!
            Jesli masz powody zeby nazywac mnie spamerem i niby ja wiem dlaczego???????? Bo
            ja nie wiem!!!!Pewnie jestem mniej inteligentny do ciebie.....na szczescie.
            I dziwie cie sie bardzo.....i dalej twierdze, to co napisalem w
            cudzysłowie...trzeba dorosnac...i bardzo jeszcze musisz dorosnac....
            • Gość: delphine2 re:) dobry wróż IP: *.olsztyn.mm.pl 06.02.05, 23:20
              Gość portalu: Dobry wróż napisał(a):

> Przejzalem te watki w 2004 roku i nie wdzialem ich KILKANASCIE,

bo sa na "OŁ" :)

Ciekawe
              > Poza tym rola admina nie wiaze sie z dociekaniem kto jest oszustem, a kto nie.
              > To raczej roloa policji.

heh faktycznie rola policji :) tylko ze ja sam jestem ciekawy czy to prawda czy
              nie prawda :) taka ludzka ciekawosc - nie traktuj tego jako stanowisko MODA bo
              nie jestem czerwony (jakbyś nie zauwazyl) tylko zwykly użytkownik :) wiec mam
              prawo jak kazdy sie zapytac i czekac na odpowiedz jesli jest mi to dane:)

Poza tym chcesz pokazac swoja wladze na forum? Jak
              > wladza uderza do głowy, smutne!

hm... to ze sie zapytalem to Cie tak mocno urazilo ? i probujesz odwrocic kota
              ogonem ze to moja wina bo jestem MODEM tak :) i to niby ze ja pokazuje wladze
              hehe :) napisalem tylko 2-3 watki jako MOD reszta sa czarne wiec nikt tu nic
              nie pokazuje ... zastanawiam sie byl taki Pan birdman tez mial wielki uraz do
              Adminów może masz coś z nim wspólnego :) bo tez sie czepial władzy etc. hm ..
              ciekawe ... :) ale nie wazne :)

> Jesli masz powody zeby nazywac mnie spamerem i niby ja wiem dlaczego????????
              Bo
              > ja nie wiem!!!!

przykro mi :) wiec musisz juz z tym zyc :)

Pewnie jestem mniej inteligentny do ciebie.....na szczescie.

To Ty powiedziales :)

> I dziwie cie sie bardzo.....i dalej twierdze, to co napisalem w
              > cudzysłowie...trzeba dorosnac...i bardzo jeszcze musisz dorosnac....

heh ja rozumiem Cie :) ktos Ci wjechal na ambicje etc. w sumie przyjales
              taktyke "zranionej zwierzyny" ok - Twój problem, ale z tego co widze to do
              kazdego piszesz bardzo chlodno jesli tylko ktos neguje Twoje zdolnosci :) wiec
              moze cos w tym jest a Ty o tym nie wiesz :) wiesz podsiwadomie co innego
              myślisz :)

Ja uwazam temat za zamkniety - dywagacje na ten temat uwazam za bezsensowna i
              tylko zasmiecanie forum, dlatego ja poczekam na wypowiedzi ludzi obiektywne bo
              moja jest subiektywna ale juz zdanie mam :) szczegolnie po Twojej odpowiedzi :)

Goraco pozdrawiam "Dobry Wróżu"
              /delphine
              • Gość: Dobry wróż Re: re:) dobry wróż IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.02.05, 23:29
                Nie wjechal mi nikt na ambicje, tylko nie rozumiem takich dupkow adminow jak ty,
                a zdanie mozesz miec jakie chcesz, to tylko Twoja subiektywana ocena jak
                napisales...Nigdzie nie napisalem o swoich zdolnosciach....dla mnie nadal jestes
                zwyklym dupkiem, takim infantylnym, ktory dorwal sie do komputera i nawet nie
                potrafi przyznac sie do tego, ze kogos obraza....teraz jest przynajmniej remis...
    • lorddead Re: DOBRY WRÓŻ JEST OSZUSTEM 111 06.02.05, 20:00
      Wróżki czasem się przydają, choć na ogół są do likwidacji. ;)
      • Gość: NIKKA Re: DOBRY WRÓŻ JEST OSZUSTEM 111 IP: *.lubnice.sdi.tpnet.pl 07.02.05, 08:24
        Pisalam do niego odpisuje wyjatkowe głupoty,dOBRY WRÓŻ PÓŁGŁÓWEK NAWET KAŁAMAC
        NIE UMIE
        • delphine2 Re: DOBRY WRÓŻ JEST OSZUSTEM 111 07.02.05, 10:22
          Gość portalu: NIKKA napisał(a):

> Pisalam do niego odpisuje wyjatkowe głupoty,dOBRY WRÓŻ PÓŁGŁÓWEK NAWET
          KAŁAMAC
          > NIE UMIE

Witaj, Ja zdania nie miałem żadnego, bo gościa nie znam, ale po odpowiedziach
          ajkie mi dał już mam wlasne zdanie, po 1 pogubil się bo zaczal agresywnie pisac
          a mi to wystarczylo :) ale cóż i tacy są :)

pozdrawiam Cię NIKKA
          • Gość: nikka Re: DOBRY WRÓŻ JEST OSZUSTEM 111 IP: *.lubnice.sdi.tpnet.pl 07.02.05, 11:10
            Tylko szkoda że naciagani sa ludzie którzy potrzebują pomocy pozdrawiam!!!
            • longinka Re:Czy DOBRY WRÓŻ JEST OSZUSTEM ??? 07.02.05, 12:12
              Proszę wyjaśnijcie mi czemu uważacie Dobrego Wróża za naciągacza i oszusta.
              Sama czekam na odpowiedż,tzn wróżbę, bo rzecz jasna zwróciłam się do Wróża.
              Co prawda nie odpowiedział jeszcze,ale też nie próbował w żaden sposób
              wyciągnąc ode mnie kasy - bo tak rozumiem słowo naciągacz.
              Co oznacza słowo oszust-ten sam klimat-ktoś mija się z prawdą dla jakiś
              korzyści;fakt korzyść nie musi mieć wymiaru materialnego.
              Dla mnie powyższe posty są zwykłymi pomówieniami.Czujecie się rozczarowani jego
              wróżbami-może pogadajcie o swoich problemach z bliskimi,a jeśli ich nie macie
              to przecież jest tyle forow-coś dla siebie znajdziecie.
              Dobry Wróż nie jest odpowiedzialny za waszą obecną kondycję psychiczną - sami
              ja sobie zawdzięczacie.
              A co do J.W P Admina to jego rolą nie jest chyba podsycanie jakiegoś polowania
              na dobrego wróża,tylko pilnowanie regulaminu.
              • delphine2 Re:do longinki :) 07.02.05, 12:48
                longinka napisała:

> Proszę wyjaśnijcie mi czemu uważacie Dobrego Wróża za naciągacza i oszusta.
                > Sama czekam na odpowiedż,tzn wróżbę, bo rzecz jasna zwróciłam się do Wróża.
                > Co prawda nie odpowiedział jeszcze,ale też nie próbował w żaden sposób
                > wyciągnąc ode mnie kasy - bo tak rozumiem słowo naciągacz.
                > Co oznacza słowo oszust-ten sam klimat-ktoś mija się z prawdą dla jakiś
                > korzyści;fakt korzyść nie musi mieć wymiaru materialnego.
                > Dla mnie powyższe posty są zwykłymi pomówieniami.Czujecie się rozczarowani
                jego
                >
                > wróżbami-może pogadajcie o swoich problemach z bliskimi,a jeśli ich nie macie
                > to przecież jest tyle forow-coś dla siebie znajdziecie.
                > Dobry Wróż nie jest odpowiedzialny za waszą obecną kondycję psychiczną - sami
                > ja sobie zawdzięczacie.

a) powyższą opinie pozostawie bez komentarza, nie korzystalem z pomocy "DW" i
                nie bede poniewaz sam sobie radze :)

> A co do Admina to jego rolą nie jest chyba podsycanie jakiegoś polowania
                >

natomiast tu się wypowiem :) ponieważ poruszono temat "Admina"

a) zauważ longinko - wszystkie moje wypowiedzi dot. tematu "DW" nie są
                sygnowane stanowiskiem MODERATORA tylko zwyklego "czarnego" forumowicza jak Ty
                i reszta ... wiec nie widze tu zadnego zwiazku z "Adminem" poza tym nie wiem
                czy zauwazylas ale cała "nagonkę" zaczał kto inny ja tylko przeczytalem
                wszystkie posty z danego watku i zadałem pytanie "dlaczego tak sadzicie" bo dla
                mnie nie bylo zadnych argumentow tylko same oskarzenia w sumie jak narazie
                bezpodstawne :) aczkolwiek czas swoje zrobi :)

b) to że "DW" na mnie najechał, że zadałem takie pytanie to nie oznacza
                podsycania tematu przez Admina tylko zwykła ciekawość .... ludzka ciekawosc ..
                sama przyznaj po forum krazylo wiele watkow o tytule "DW oszust ..."

c) Longinko - stanowisko MODA jest sygnowane kolorem czerwonym a jak zauwazylaś
                tego nie zrobiłem wiec moje wypowiedzi potraktuj jako forumowicza.

d) sam ton wypowiedzi pod moim adresem "dobrego wroza" dla mnie wiele
                powiedzial - brak opanowania i zarazem postawienie pod przyslowiowym murem, a
                wtedy co sie dzieje .. ? czlowiek sie broni .. a ze to tylkoforum to zapewne
                bedzie to tylko obrona slowna :p

e) zrobilem wyjatek w skomentowaniu tego postu dla Ciebie Longinko abyś miała
                jasny opbraz sytuacji - jednka temat dla mnie jest zamkniety i do niego nie
                wracam, dostalem odpowiedz od dobrego wroza i mam juz swoje zdanie na podane
                zarzuty wiecej mi niczego do szczxescia nie potrzeba :)

f) dodam ze MODERATOR nie ma obowiazku tlumaczenia sie dlaczego tak postąpił a
                nie inaczej... jednakze tu nie bylo postu MODA wiec dlatego sie wypowiadam a
                takze z szacunku do Ciebie Longinko.

g) co do pilnowania regulaminu :) to w/g mnie samo słowo "OSZUST" jest już do
                skomentowania przez Admina ze wzgledów oczywistych - czytaj netykieta :)

h) poza tym Dobry wróż chcial zapewne doprowadzic do usuniecia watku uzywajac
                słów obrazliwych pod moim adresem ale watek zostaje :))

pozdrawiam, delphine
                • longinka Re:do longinki :) 07.02.05, 13:12
                  Tak znów ja: wielkie dzięki,że na czarno odpowiadasz o delphine 2 ale ja ciągle
                  nie wiem dlaczego czepiają się DW,to są jakieś etykiety-niech ludzzie napiszą
                  co jest złego w tym co DW robi.
                  Nie proszę i nie wymagam abyś się delfinku tłumaczył i patrzył i na zegar
                  hahaa:).Dzięki za szacunek i wzajemnie - każdy w sumie na niego zasługuje.Nie
                  atakuję Ciebie, zauważyłam czarny kolor i nie podlizuję się DW bo napisaŁAM pod
                  inny longinem do niego.
                  Chcę tylko wiedzieć dlaczego inni uważają DW za oszusta- skoro tak myślą niech
                  rzekną...proste. Nie zauważyłam słów obelżywych ,zaraz przeczytam jeszcze raz i
                  być może odszczekam i wreszcie przeczytam tą bleee netykietę.
                  Pozdrawiam LONGINKA. Paaa
                  • delphine2 Re:do longinki :) 07.02.05, 13:25
                    longinka napisała:

> Tak znów ja:

ciesze sie :)

wielkie dzięki,że na czarno odpowiadasz o delphine2 ale ja ciągle
                    >
                    > nie wiem dlaczego czepiają się DW,

wlasnie chcialem sie dowiedziec takze jak Ty -ale mnie zjechano :P

to są jakieś etykiety-niech ludzzie napiszą
                    > co jest złego w tym co DW robi.

no niech napisza - do tego dążyłem :)

> Nie proszę i nie wymagam abyś się delfinku tłumaczył i patrzył i na zegar
                    > hahaa:).

no wiesz co :)))) skadze na zegar to nie patrze :)

Dzięki za szacunek i wzajemnie - każdy w sumie na niego zasługuje.Nie
                    > atakuję Ciebie, zauważyłam czarny kolor i nie podlizuję się DW bo napisaŁAM
                    pod
                    >
                    > inny longinem do niego.

hehe .... sprytnie :)

> Chcę tylko wiedzieć dlaczego inni uważają DW za oszusta- skoro tak myślą
                    niech
                    > rzekną...proste.

dokladnie tez tak sadze

Nie zauważyłam słów obelżywych ,zaraz przeczytam jeszcze raz i
                    >
                    > być może odszczekam i wreszcie przeczytam tą bleee netykietę.

hehe :) poczytaj wszystko - szczegolnie DW wypowiedzi :) pod moim adresem

> Pozdrawiam LONGINKA. Paaa

pa LONGINKO mam nadzieje ze do zobaczenia w ciekawszym wątku :)))
    • longinka Re:do longinki :) 07.02.05, 13:30
      Choroba jasna....! coś zżarło moje ps.

może to i dobrze
      • delphine2 Re:do longinki :) 07.02.05, 13:37
        longinka napisała:

> Choroba jasna....! coś zżarło moje ps.

hehe :)

>
        > może to i dobrze

czemu - napisz jeszcze raz :) mam nadzieje ze nie pożałuje swojej prosby :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka