Dodaj do ulubionych

Jak obliczyć rok osobisty?

IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 02.11.04, 15:37
pytanie kieruje do znawców tematu.
Obserwuj wątek
    • bawolek Re: Jak obliczyć rok osobisty? 12.11.04, 22:46
      Gość portalu: wiruska napisał(a):

> pytanie kieruje do znawców tematu.

Wydaje mi się, że do dnia i miesiąca urodzenia nalezy dodać aktualny rok, ale
      równeż prosze o potwierdzenie lub zaprzeczenie, bo nie mam co do tego
      pewności...
      • slonko76 Re: Jak obliczyć rok osobisty? 16.11.04, 06:35
        dokładnie tak...
    • amatemi Re: Jak obliczyć rok osobisty? 16.11.04, 10:05
      opisalam ten temat na forum numerologia, jest kilka wibracji roku dla danej
      osoby i dobrze jest obliczyc je wszystkie aby miec szersze spojrzenie na
      mozliwosci:)
      pozdroweczki
      • bawolek Re: Jak obliczyć rok osobisty? 16.11.04, 11:55
        O właśnie. To dość ciekawe z tymi wibracjami. Ciekawe od czego one zależą.
        Czy mogę się dowiedzieć gdzie jest to forum o numerologii. Chciałbym
        przeczytać...
        b.
        • Gość: wiruska Amatemi IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 16.11.04, 14:55
          A jak sie liczy tych kilka wibracji?

Ja podliczyłam swój osobsty rok, w sposób jaki to robi M.Walicka. Na razie jest
          strasznie nerwowo.
          • Gość: elo Re: Amatemi IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 16.11.04, 16:19
            możesz coś więcej na ten temat. Jak liczy M. Walicka?
            • Gość: chrupka Re: Amatemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 17:44
              Śledzę uważnie jej program i z jej obliczeń wynika,iż do numeru z daty
              urodzenia dodaje nie 2004 rok a 2005.Natomiast niżej podaję to co słyszałam na
              antenie poniważ Pani Walicka podawała lata osobiste w jednym ze swoich
              programów i opowiadała co każdy z nich oznacza "ogólnie" oczywiście.
              -numerologiczna 1 jest w 8 roku osobistym,
              -dwójka jest w 9 roku osobistym,
              -trójka jest w 1 roku osobistym,
              -czwórka jest w 2 roku osobistym,
              -piątka jest w 3 roku osobistym,
              -szóstka jest w 4 roku osobistym,
              -siódemka jest w 5 roku osobistym,
              -ósemka jest w 6 roku osobistym,
              -dziewiątka jest w 7 roku osobistym.
              • Gość: ewa.gs Re: Amatemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 18:58
                rok w numerologii zaczyna się pod koniec września. Teraz rzeczywiście jest już
                rok numerologiczny 2005 czyli 7.
                • bawolek Re: Amatemi 17.11.04, 00:06
                  czy potrafisz powiedzieć dlaczego rok numerologiczny rozpoczyna się jesienią?
                  • ewa.gs bawołek 17.11.04, 11:41
                    pewnie dlatego, że wrzesień to dziewiąty miesiąc w naszym klaendarzu - a 9
                    miesiąc kończy cykl. Ale to tylko moje domysły.
              • amatemi do chrupki 16.11.04, 20:24
                jest wiele metod obliczania prognoz i o dziwo, wszystkie sa trafne, jesli sie
                je dobrze zinterpretuje:)
                pozdrowionka:)
        • amatemi do bawolka 16.11.04, 20:25
          numerologia jest w dziale hobby
          pozdrowki:)
          • Gość: chrupka Re: do amatemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:08
            Tak rzadko odpowiadasz na prośby,zapytania w hobby numerologia.Szkoda, bo tak
            wiele osób czeka na twoją odpowiedż,wyjaśnienie.Potrafisz ubrać w słowa to
            czego inni nie potrafią zebrać w uporządkowane myśli.Nieraz chciało by się
            poprostu porozmawiać o duszy,wibracjach i tym co dla kogo ważne.Czy data
            urodzenia ogranicza i determinuje nasze życie czy tylko tworzy fundament do
            budowy własnego ja?.Jeśli wszystko można zmienić, odwrócic to do czemu służy
            numerologia? Pozdrowienia Chrupka.
            • amatemi do chrupki 17.11.04, 21:37
              w zadnym wypadku nie ogranicza, nic nas nie moze ograniczyc, jedynie my sami to
              potrafimy. Juz komus na forum numerologia to pisalam, ze droga zycia ( suma
              wszystkich cyfr w dacie urodzenia) jest jak droga na Hawaje bądź do Szwecji,
              bądź w innym kierunku. Każdy ma jakąs drogę. Na tej drodze spotykamy ludzi
              którzy postanowili wybrać tę samą co my. Ale każdy z nas ma inny samochód,
              ubranko, wygląd ( to są wibracje które ze sobą przynosimy, wibracje imion i
              nazwiska) i każdy z nas widzi tę drogę na swój sposób, dla każdego z nas ta
              droga jest inna, choć jedzie nas nią cała kupa;)))))
              Wibracje liczb tylko informują nas o tym jakie mamy ubranko, jaki samochód i
              dokąd oraz którą drogą postanowiliśmy się udać do celu, jaki sobie wytyczyliśmy.
              Zanim ruszylismy w droge juz wiedzielismy jak ona bedzie przebiegac, jakie
              wydarzenia na niej nas spotkaja, nie wiedzielismy jedynie jak na nie
              zareagujemy, gdy beda nas dotyczyc bezposrednio.
              Nie odpowiem ci na pytanie czemu ma numerologia sluzyc, natomiast moge
              odpowiedz co mi ona daje. Najpierw dala mi informacje o moich problemach (
              czesto przydatne, bo nie zawsze sobie je uswiadamiamy), zaraz potem, o
              zdolnosciach, o mozliwosciach o talentach, które mog pomoc mi rozwiazac te
              problemy. Dala mi rowniez pewnosc, ze moje marzenia to wlasnie moja droga,
              pewnosc, ze to, co chce robic, jest wlasnie tym co powinnam zrealizowac.
              Z numerkow mozna odczytac bardzo wiele, dla mnie najwazniejsze informacje to
              pomoc w znajdowaniu źródła problemu.
              Ale się rozpisalam:))))
              pozdrawiam goraco, amatemi
          • bawolek Re: do bawolka 17.11.04, 11:32
            Dzięki
    • agrentowy4321 Re: Jak obliczyć rok osobisty? 08.03.23, 10:32
      Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami
    • irona.sonata Re: Jak obliczyć rok osobisty? 29.04.23, 00:42
      Bardzo to dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka