pimpek06 03.11.04, 17:56 tej nocy na chwilkę widziałam twarz zmarłej babci...potem śniłam o jej domu, który jest już czyjś, że tam byłam....śniłam jak lecę samolotem, ale w inną strefę , wymiar, jakoś przeniosłam się w czasie, ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda41 Re: sen...prosze o interpretację 03.11.04, 18:59 Zmarli naprawdę do nas przychodzą.Jeśli pojawiają się w Twoich snach to znak,że są właśnie w tej chwili gotowi, iść Tobie z pomocą.Jeśli więc masz jakiś problem,poproś swoją Babcię o pomoc.Napewno Tobie pomoże na tyle,na ile jest to możliwe.Twoi bliscy zmarli pełnią teraz rolę Twoich przewodników,opiekunów duchowych. Dom Twojej Babci,już do Was nie należy,jest więc wspomnieniem oznaczającym powrót do przeszłości w powiązaniu z teraźniejszością.To siła twórcza przeszłości,która nieustannie powraca w symbolach przedstawiających Twoje życie obecne i przyszłe.Znaleźć się tam ponownie po latach można tłumaczyć ,jakimś trudnym okresem w Twoim życiu.Może pojawiły się jakieś trudności,konflikty? Lub poprostu czujesz się osamotniona? Leciałaś samolotem.Jeśli jesteś nastolatką(a mam takie wrażenie)może to być dla Ciebie zapowiedzią życia seksualnego?!?! Znalazłaś się w innej sferze,w innym wymiarze.Wiąże się on z Twoim życiem i nadaje ton Twoim przeżyciom.Precyzuje rozwój przyszłych wydarzeń.Może też oznaczać Twoje sumienie,stopień rozwoju duchowego,albo klimat wewnętrzny. Jeśli ta sytuacja Cię nie przerażała,a byłaś wręcz zadowolona i radosna z tego niecodziennego powodu to znak, wielkiej poprawy Twego stanu psychicznego,pogody,równowagi i wielkiej radości. Pozdrawiam.Matylda Odpowiedz Link Zgłoś