anna11233 23.11.04, 15:36 jak w temacie.. Kto pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llukiz Re: ja 8 a on 5 - uda sie? 23.11.04, 15:41 8 nie jest podzielne przez 5. daje resztę 3. więc odpowiedź tkwi tak naprawdę w was samych. ciężko ją wydobyć. Powinniście dla próby zerwać znjomość na 3 miesiące i dopiero potem zastanowić się czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: ja 8 a on 5 - uda sie? IP: *.rybnet.pl 23.11.04, 17:07 ja jestem osemka i miałam partnera piątkę ,fascynował mnie strasznie,bardzo ciekawa znajomosc wielka namiętnosc ,ale niestety umarła śmiercia naturalna i to z mojej winy za bardzo chciałam go miec dla siebie byłam zaborcza a jak wiadomo piątki nienawidzą byc ograniczane kochaja wolnosc .Ale naprawde warto przezyc chociaż ,krotki romans z piątką bo jest tego wart i tobie tego z całego serca zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piątka Re: ja 8 a on 5 - uda sie? IP: *.sieci.netglob.com.pl 23.11.04, 21:04 Zyje z ósemką i nie jest łatwo, nie rozumiem ósemek, trudno się dogadać, niezsynchronizowane dusze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: ja 8 a on 5 - uda sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:39 Ja jestem 8 i na dodatek RAK.Uwielbiam rządzić i mieć pieniążki.W pracy wszystko według planu ale tylko mojego.Nie lubię zmian i do każdej z bólem się przyzwyczajam, no chyba że sama ją wprowadziłam.Nie rozumiem innych i nie chcę się z nimi dogadywać.Albo trafię na pokrewną duszę albo idę dalej.Nie jest mi łatwo, ale po mojemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaffe Re: do ósemek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 22:43 Ja jestem 8 i na dodatek RAK.Uwielbiam rządzić i mieć pieniążki.W pracy wszystko według planu ale tylko mojego.Nie lubię zmian i do każdej z bólem się przyzwyczajam, no chyba że sama ją wprowadziłam.Nie rozumiem innych i nie chcę się z nimi dogadywać.Albo trafię na pokrewną duszę albo idę dalej.Nie jest mi łatwo, ale po mojemu!Ósemki jakie jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
quaver Re: do ósemek 30.11.04, 19:30 Ja też jestem 8 spod znaku Raka. Ale nie podpiszę się pod Twoją wyliczanką cech. Nie jestem przebojowa, ani materialistką, lubię zmiany i często ich doświadczam (praca, miejsce zamieszkania), staram się rozumieć innych ludzi - ich postępowanie, uczucia, motywy, choć nie zawsze jest to łatwe i możliwe. Staram się nie oceniać i unikam kategorycznych stwierdzeń. :-) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: ja 8 a on 5 - uda sie? IP: *.rybnet.pl 24.11.04, 00:46 Witaj w klubie!!!jestem taka sama jak ty prawie ,ze identyczna tylko do tego jestem koziorozec czyli, jeszcze gorsza od ciebie musze byc ,skoro jestes raczkiem i takie masz podejscie to wyobraz sobie mnie terrorysta ,wszystko musi byc tak jak ja chce i nie ma dyskusji ,zdaje sobie sprawe ze na tym duzo trace ,ale wdanej chwili mam to gdzies rozkazuje i koniec ,potem na tym fatalnie wychodze trace wiele, nawet bliskich .Napisz mi prosze jakie masz relacje z kolezankami i z partnerem . Odpowiedz Link Zgłoś
anna11233 Re: ja 8 a on 5 - uda sie? 24.11.04, 09:48 a ja skorpion a on byk... Bylismy juz razem - przez 4 lata. Teraz jest mala szansa na reaktywacje. Ale czy podjac te probe? Czy uda sie? Wtedy to ja odeszlam bo porwala mnie namietnosc. Chyba jednak zalowalam potem.Dobrze bylo z ta piatka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: ja 8 a on 5 - uda sie? IP: *.dyn.optonline.net 01.12.04, 23:31 Zajmuje sie numerologia od wielu lat.Uwielbiam te wyliczanki.Trzeba wziac pod uwage jeszcze inne dane osoby takie jak:imiona,nazwisko,dzien urodzin miesiac.Kazda liczba wiele mowi o osobie.5 to istoty ktore lubia chodzic po linie,maja tez zmienne nastroje itp.8 potrzebuje osoby zrownowazonej,madrej,cieplej.W doroslym zyciu nie zawsze da sie chodzic po linie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaffe Re: do sary... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 21:15 No cóz na początku to była walka-czyje górą?Ale on to szóstka Ryba ,co oznacza iż uzależnia się od innych.Wykorzystałam to skrupulatnie.Czasmi pozwalam mu podiąć decyzję-niech poszaleje facet.Czasami natomiast zmuszam go do podięcia decyzji,żeby nie było potem na mnie.Motyw ..."wiedziałam że tak będzie..." to mój ulubiony.Jeśli nie jestem do jakiejś sprawy przekonana to nigdy ,naprawdę nigdy nie pójdę na ustępstwa.Bez wzgędu na to ile miałabym stracić.Koleżanek to ja nie mam,mam 3 przyjaciółki od lat,które jak żywo przypominają mi samą siebie,dlatego się wzajemnie rozumiemy.I takie grono mi wystarcza,nie lubię obcych!Pozdrowienia.Ósemki są doskonałe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała niebieska Re: do sary... IP: *.man.rsk.pl 28.11.04, 16:58 Ja jestem ósemką - rybą a on był piątką - koziorożcem. To była miłość mojego życia. Rozdzieliła nas odległość (on mieszka w innym kraju). Zastanawiam się, czy jeszcze kogoś tak pokocham.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara do małej Re: do sary... IP: *.rybnet.pl 28.11.04, 17:44 u nas to ja byłam koziorozec ósemką a on piątką wodnikem .Równiez wielka miłosc i takze na odległosc niestety !i tez zastanawiam sie czy kiedys tak kogos będe kochała jak jego.Pozdrawiam serdecznie cie !!ósemki górą !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yesss Re: ja 8 a on 5 - uda sie? IP: *.gdynia.mm.pl 30.11.04, 19:12 czy ja wiem czy osemki sa takie fajne . sam jestem osemka i to spod znaku panny. przez to moje chodzenie wlasnym sciezkami jestem sam . z jednej strony lubie to ale czasem nie mam nawet z kim pogadac bo moje musi byc zawsze na wierzchu, zrazam do siebie ludzi tym posiadaniem wlasnego zdania. moge tylko powiedziec ze jestem oryginalny i alternatywny, nigdy nie zgadzam sie na ostateczne rozwiazanie jakiegos problemu, zawsze szukam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
quaver Re: ja 8 a on 5 - uda sie? 30.11.04, 19:35 Podejrzewam, że pod Twoim tekstem mogłaby się podpisać np. 5 spod znaku Barana. Mam wrażenie, że rozpaczliwie szukamy prostych rozwiązań, chcemy jakoś skatalogować/ zaszufladkować świat/ człowieka i temu służy astrologia, numerologia, podczas gdy wszystko jest dalece bardziej skomplikowane i wymykające się klasyfikacjom. A osobowość i charakter człowieka zależą od tylu czynników i determinantów, że numerologia nie pomieści. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: ja 8 a on 5 - uda sie? 02.12.04, 00:38 anna11233 napisała: > jak w temacie.. Kto pomoze? heheheh, anno uwazasz ze podanie ja 8 on 5 wyatarczy do analizy ? jesli chcesz miec informacje z nieba ziete to probuj dlae szczescia. podaj jakies pelne dane date ur. imie nazwisko wtedy mozna jakos sie polaczyc z toba i tweoimi energiami a tak to nie wiadomo czego sie lapac :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś