Dodaj do ulubionych

wrozka anastazja

03.12.04, 10:05
czesc
czy ktoras z was slyszala o wrozce anastazji? przyjmuje w lodzi, ale podobno
przyjezdza tez do warszawy. czy ktos byl u niej?

booziaki i dzieki za informacje
Obserwuj wątek
    • kajsik Re: wrozka anastazja 03.12.04, 14:35
      Czesc!
      Mialam okazje byc u wrozki Anastazji. Bylo to okolo 3 lat temu. Ze spotkania
      wyszlam pelna optymizmu, ale do dzis nic mi sie nie spelnilo ;). Mialo byc tak
      pieknie, a w sumie wszystko potoczylo sie calkowicie inaczej. Jedyne co moge
      przyznac to wrozka doskonale opisala moj charakter i pewne rzeczy z mojej
      przeszlosci tez sie zgodzily. Natomiast co do przyszlosci czyli tego co mnie
      najbardziej interesowalo to nic sie nie spelnilo, choc wiele rzeczy mialo sie
      zrealizowac w ciagu roku.
      • karoolka Re: wrozka anastazja 03.12.04, 14:44
        kajsik
        a spotkalas na swojej drodze jakas wrozke, ktora powiedziala cos co sie
        spelnilo? ja chcialabym pojsc (nigdy nie bylam), ale chce zeby to byl ktos kto
        naprawde wie o co chodzi. anastazja jest dosc mocno reklamowana dlatego
        pomyslalam o niej. moja przyjaciolka byla u aidy ale nic a nic sie nie spelnilo.
        • kajsik Re: wrozka anastazja 03.12.04, 14:56
          U wrozki bylam dwa razy. Pierwszy raz wlasnie u Anastazji a drugi raz bylam
          wrozki - amatorki (tzn. jakiejs znajomej mojej przyjaciolki). Ta druga
          postawila mi jedynie kabale, wrozyla z kart klasycznych. Powiedziala mi kilka
          rzeczy, ktore musze przyznac w duzym stopniu sie sprawdzily. Natomiast jesli
          chodzi o milosc (bylo to moje najwazniejsze pytanie), wrozka amatorka cos mi
          przepowiedziala, ale zaznaczyla, ze minie kilka lat zanim wrozba sie spelni. Na
          razie czekam 1,5 roku ;) Zobaczymy czy sie spelni. Nie moge ci dac namiarow do
          wrozki amatorki, bo niestety rok temu wyjechala za granice.
          • Gość: dianka Re: :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:51
            szkoda kasy nie idż tylko Cię zdoluje:(
            to rutyniara,bazuje na ludziach potrzebujących:(
            niby oczyszcza za duzą kaseę a to pic na wodę:(
            to co napisalam to jest prawda...
            poszukaj wcześniejszych postow z przed roku albo z początku tego roku duzo było
            pisane na jej temat...
            pozdrówki
            • karoolka Re: :( 03.12.04, 20:01
              dianka dzieki
              juz szukam
      • delphine2 Re:znam ja :P 24.01.05, 16:04
        co do przeszlosci to spoko - terazniejszosci tez - czyta z reki i nie tylko ale
        z przyszloscia to jej nie idzie.
    • Gość: wiruska Re: wrozka anastazja IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 24.01.05, 16:31
      byłam u niej jak była na targach w Gdańsku. Ogromnie się rozczarowałam. To jest
      zimna wyrachowana wyzyskiwaczka. Pamiętam że było mi bardzo przykro bo ona mi
      powiedziała b.przykrą rzecz było to 5 lat temu (niezwiązaną z wróżeniem).

Nie radzę Ci iśc do niej bo nie ma w niej żadnej pozytywnej energii. Żle się
      wyraża o innych ludziach. No koszmar poprostu.
      • delphine2 Re: Wiruska :* 24.01.05, 18:17
        znow sie musze z Toba zgodzic :) Wiruska jak Ty to robisz :P
        ja spotkalem sie z Tą kobieta takze ale w Lodzi, ma asystentke ktora na dzien
        dobry proponuje zakup jej "mądrych" książek, kart, wierszykow etc. potem
        wchodzisz do pokoju i nprzeciw Ciebie siedzi wiedzma z wielokolorowymi
        wlosami :P
        gada jakies glupoty z reki potem stawia karty caly czas mowi "no tak" "no" i
        tak w kółko :) wiele wyciaga wiedzy potem obrabia na inny jezyk :) i tyle a
        koszt wiem ze nie maly :) osobiscie nie bylem bo sam sobie jestem wystarczalny
        w kwestii diagnoz :P kasuje ładnie- robi jakies smieszne rytualy ktore kosztuja
        po 350 zl :) no i ogolnie to tyle. hehee : P

wiruska - ty moja bratnia duszo :)
        masz GG ? :>
        • Gość: wiruska Re: Wiruska :* IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 24.01.05, 18:46
          ja spotkałam ją w Gdańsku. I chodzi o to że ona wcale nie jest taka dobra na
          jaką się lansuje. Mnie już nawet nie chodzi o to co wróży, i czy to się
          sprawdza ale to jaka jest. Nigdy bym nie pomyślała że taka może być wróżka.
          bardzo przykrą miałam sytuację z nią.

Ja delfinku nie jestem samowystarczalna, często sobie wróżę ale sobie samemej
          niezwykle trudno byc obiektywną. Często angażuję się we wróżbę emocjonalnie a
          to nie jest dobre.

No niewiem jak to się dzieję że tak często mamy podobne zdanie. Moze jesteś z
          maja? Byk?
          • Gość: Karina Anastazja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:53
            Macie racje Anastazja nie wróży tylko dołuje:(
            Znam kilka osób od których wyciągneła niezłą kase za jakiś rytualy i tak nie
            podziałały:(
            Ten który jest w potrzebie może i do niej pójdzie,ale z pewnością pożałuje!!!!
            • delphine2 Re: Anastazja 01.02.05, 14:40
              Gość portalu: Karina napisał(a):

> Macie racje Anastazja nie wróży tylko dołuje:(
              > Znam kilka osób od których wyciągneła niezłą kase za jakiś rytualy i tak nie
              > podziałały:(

hej, ludziska - bo to nie dziala czary mary hokus pokus - i masz co chcialas :)
              poczytajcie o energiach ja sie z nimi pracuje - czasami potrzeba lat aby cos
              sie zmaterializowalo a czasem 5 min :) to zalezy juz od energii wyzszych nie
              od "czarodzieja" a zmiany sa jesli cos zostalo wykonane na poziomie subtelnym
              czyli dla nas nie widocznym - to nie supermarket -ze naladujesz do koszyka -
              idzieszz do kasy i placisz i to juz twoje :) tu panuja inne zasady to do
              rytualów a co do wrozenia tej pani to bez komentarza.

> Ten który jest w potrzebie może i do niej pójdzie,ale z pewnością pożałuje!!!!

kazdy ma wolna wole - zrobi jak uwaza !
    • agrentowy4321 Re: wrozka anastazja 08.03.23, 07:06
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: wrozka anastazja 28.04.23, 21:21
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka