Dodaj do ulubionych

Przeznaczenie

IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 13.05.02, 17:30
Oj, coś czuję, że będę Was drogie Wróżki zadręczać ;-).
Mam bowiem mnóstwo pytań i wątpliwości np. horoskopy - skąd macie pewność, że
mówicie prawdę i czy wiecie, że właśnie trzeba ją powiedzieć. Skąd?? Może ktoś
Wam szepce za plecami? ;-)))
Co czujecie, kiedy klient odchodzi? Czy wraca?
Co waszym zdaniem powoduje, ze ludzie wybierają horoskopy i karty, a nie np.
zwykłą terapie psychologiczną???

Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam,
mia
Obserwuj wątek
    • mii.krogulska Re: Przeznaczenie 14.05.02, 01:03
      Witam serdecznie,

Jest Pani pierwszą osobą, która pyta o samopoczucie wróżki po wyjściu klienta.
      Jest kilka wariantów. Jedne wróżki wciąż myślą o wróżbie i wciąż widzą nowe
      możliwości. Inne zamykają drzwi i zapominają o sprawach, które toczyły się
      przed chwilą. Ja od pewnego czasu nie wróżę indywidualnym osobom, raczej piszę
      artykuły i sporządzam opisy. Moje podejście do wróżb jest mało emocjonalne, ale
      nie każda wróżka ze mna się zgodzi. Jednak praca z drugim człowiekiem jest
      bardzo wyczerpująca, wymaga stałej uwagi i refleksu. Z jednej strony wróżka
      dąży do przekazania informacji, z drugiej musi zwracać uwagę na stan psychiczny
      klienta i jego gotowość do przyjęcia informacji, jaką jest wróżba. To trudne
      zadanie, ale wiele wróżek radzi sobie całkiem nieźle bez uciekania się do
      różnych tricków i manipulacji.
      Źródło informacji, jakie zdobywają osoby wróżące jest różnie określane i zależy
      od tradycji, a nawet wiary jaką wyznaje wróżka. Jedni mówią o kronice Akaszy,
      inni o aniołach, inni o kosmitach. Wiele osób woli mówić o wykorzystywaniu
      zjawiska synchroniczności.
      Co do pewności, to jeśli jej nie ma, to nie ma wróżby.
      Pozdrawiam serdecznie i czekam na dalsze "męczenie" pytaniami. Cieszy mnie
      niezmiernie, że będziemy miały okazję pogawędzić. Trochę się obawiam, że jeśli
      będziemy tylko wróżyć, to Forum stanie się trochę smutne i nudne...

Pozdrawiam serdecznie,
      Mii Krogulska
      • Gość: mia Re: Przeznaczenie IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 14.05.02, 08:30
        Dziękuję za szybką odpowiedź.:-)

Rozpoczęłam jeszcze jeden wątek - nr 194. Bardzo chciałabym usłyszeć Pani
        zdanie na ten temat. Jest to bowiem proble nie dający mi od dłuższego czasu
        wytchnienia "dlaczego widzę duchy", "po co". Wierzę w głeboki sens każdego
        doswiadczenia, ale nie rozumiem. Nie umiem sobie po prostu powiedzieć "widzę -
        fajnie". Czasami jest bowiem wcale nie fajnie.;-) A dla wszystkich, którzy
        zainteresują się tym problemem, od razu wyjaśniam, że przeżycia moje odbiegają
        od sytuacji z horrorów. Rzeczywistość jest inna. Przynajmniej moja.
        Pogodziłam się z tym, choc nie chodziłam na terapię ze zmarłym doktorkiem.
        Pytam jednak: "po co"??
        I jeszcze jeden problem, co Pani mówi klientom, którzy mają duże zdolności
        psychotroniczne, a o nich nie wiedzą? Przemilcza to Pani, zachęca do pracy??To
        przecież często ludzie bardzo zagubieni...
        I może obali Pani mit, że wróżkom nie można wróżyć. Jeżeli tak - dlaczego?

Pozdrawiam,
        mia
        • Gość: mia Re: Przeznaczenie IP: 2.4.STABLE* / 10.201.56.* 27.05.02, 16:26
          Skarżyły się Panie, że porozmawiać nie mogą, bo tylko horoskopy liczą.
          Wielka magia w tych cyferkach, że porozmawiać nie dają ...

mia ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka