Gość: ania IP: *.acn.waw.pl 08.01.05, 15:54 kto dla Ryb będzie najlepszym partnerem? Czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llukiz Re: Kto dla RYB ... 08.01.05, 20:44 dla ryb kobiet najlepszy będzie partner bogaty inteligentny mądry wierny i przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: Kto dla RYB ... IP: 193.111.145.* 13.01.05, 08:49 Mam prawie wszystko, a bogaty będę :-)) Lecę więc do swojej rybki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwa Re: Kto dla RYB ... IP: *.pt.lu 16.01.05, 21:30 Szanowny paniw z pewna doza niesmialosci musze zauwazyc ze mial pan nie mile przejscia z jakas pania rybka , lecz pragne zauwazyc , ze nie wszystkie rybki sa takie same . Pozdrawiam . I zycze zdrowszych znajomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Kto dla RYB ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 20:12 Ja rowniez jestem rybkom,slyszalam ze skorpiony i raki sa idealne dla nas,takze z baranami mozemy stworzyc satysfakcjonujacy zwiazek.Nie polecam natomiast mezczyzny spod znaku ryb(lodowaty egoista)Obecnie jestem z lwem..jest cudownie:) Jest opiekunczym i czulym partnerem..ale wiele pracy przed nami,szczegolnie z mojej strony..mam nadzieje ze sie uda bo zakochalam sie po uszy:)))Pozdrawiam cieplo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba25 Re: Kto dla RYB ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:20 Rak pasuje,bo to ten sam żywioł co ryby.myśle że dobrym partnerem dla ryby jest(może być) byk. mnie odpowiada jego spokój,stanowczość,równowaga.ró wnież koziorożce mnie pociągają.niestety niewiele mają wspólnego z rybami i to mnie jakoś martwi bo uważam kozy za świetny znak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga 14036 Re: Kto dla RYB ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:39 Z moich doświadczeń wynika,że z Koziorożcem można stworzyć satysfakcjonujący związek.Jak również ze znakami wodnymi: Rakami i Skorpionami. No i baranem i Bykiem. Z nimi jest najlepiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: albo gluchy, albo facet o stalowych nerwach . IP: *.sieci.netglob.com.pl 19.01.05, 17:05 zgadzam się, lepiej tego oddać nie można. Kobiety Ryby to najbardziej wyrachowane istoty, zarówno jako kochanki jak i szefowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: albo gluchy, albo facet o stalowych nerwach . IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.05, 20:52 Nie zgadzam się, ryba nie jest wcale wyrachowana, jest delikatna i trzeba umiec z nia postępować, facet o stalowych nerwach jest zimny i to on jest wyrachowany, a rybka potrzebuje ciągle ciepła i pewności,ze jest kochana i uwielbiana, a jesli jesteś głuchy na jej potrzeby i pragnienia, to nigdy nie stworzysz z nia szczęśliwego związku, choć tak Ci sie będzie wydawało,tylko dlatego,że ona tak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga14036 Re: albo gluchy, albo facet o stalowych nerwach . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:08 Jola, jak zwykle masz rację. A jeśli Ryby robią wrażenie wyrachowanych to tylko dlatego,że są bardzo delikatne, i boją się odrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia302 Re: Kto dla RYB ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:25 Czy związek Ryby z Rybą ma szanse powodzenia? Czy ktoś ma takie doświadczenia? W każdym horoskopie piszą ,że Ryby chodzą z głową w chmurach, ja jestem zupełnia inna.Realistka do bólu. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Kto dla RYB ... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.01.05, 18:41 Tylko Ryba z 3 dekady chodzi mocno po ziemi, moze być realistka do bólu, ale tylko powierzchownie, w głębi duszy jest marzycielka niepoprawna, choc sie do tego nie przyznaje, związek z facetem Rybą raczej bez sensu, ale sa jak zwykle wyjątki. Pozdrawiam wszystkie rybki.J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Kto dla RYB ... IP: *.nyc.res.rr.com 28.07.05, 19:41 Ja jestem z druga Rybka i powiem: bardzo mi odpowiada, ze jest podobny do mnie w sferze emocjonalnej. Podobnie patrzymy na swiat, mamy takie same cele zyciowe. On czuje moja nadwrazliwosc i czasami trudno mu sobie z nia poradzic, ale sie stara. Ja podobnie postepuje z nim. On jest z pierwszej dekady (21.02), ja z ostatniej (15.03) i pasujemy do siebie idealnie. I wbrew pozorom - to on wprowadza pierwiastek racjonalnosci w nasze relacje, a ja sie zawsze wtedy buntuje, ale go slucham. Moglabym postapic inaczej, ale kiedys wrozka mi powiedziala, ze to ON i mam miec uszy nastawione na jego rady. Dziala w 100%. Inaczej usnelabym w swoich marzeniach. On mi przypomina, ze niestety sa jeszcze rzeczy wokol, ktore trzeba poukladac. Robi to brutalnie, ale dziala :-)) Taka Ryba z Ryba - idealne polaczenie :-) Pozdrawiam cieplo... Odpowiedz Link Zgłoś