Gość: Kimi IP: *.ists.pl / *.ists.pl 23.01.05, 18:26 Ide do wrozki Kingi Z Krakowa, tej z dywizjomu 303....ciekawe jak bedzie podobno jest dobra..........Czy ktos z Was byl u niej i moze sie wypowiedziec/?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Wrózka Kinga Krakow IP: *.autocom.pl 24.01.05, 11:12 Ja byłam i jestem zadowolona, rozwiała wszystkie moje watpliwości, potrafi dokładnie scharakteryzować osoby itd. Przedewszystkim to życiowa kobieta i Jej przepowiednie się sprawdzają, bo poleciła mi ją znajoma znajomej i zapewniam Cię, że wszystkim tym przypadła do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: Wrózka Kinga Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:21 gdzie ona przyjmuje i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagusia Re: Wrózka Kinga Krakow IP: *.autocom.pl 25.01.05, 17:31 koszt wizyty 20-50 zł, numer jej tel. krąży na forum, dodam tylko, ze spoko babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Wrózka Kinga Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 23:19 a czemu tak dziwnie koszt wizyty 20-50,00zł???ile dokładnie bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: Wrózka Kinga Krakow 27.01.05, 23:44 dodam ze "xyz" i "jagusia" to te same osoby :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wrózka Kinga Krakow IP: 62.29.253.* 28.01.05, 09:42 Może dwi osoby pisały z tej samej formy albo kafejki intternetowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delphine Re: Wrózka Kinga Krakow IP: *.olsztyn.mm.pl 28.01.05, 09:53 nie wnikam w szczegoly - tylko grzecznie informuje abyście się nie" przejechały" na wróżce :( tylko ten powod był mojej interwencji i ingerencji w watek ciagle w pamieci mam "jasnowiddzA" zachwalajacego co to nie on - i tak juz mi chyba ten skanerek zostanie hehe : ) aby nie robic sztucznego tloku i autoreklamy. Zreszta nie spalem do 3ej rano wiec moge pisac nieskaladnie :) wybaczcie :P pozdrawiam, delphine - Odpowiedz Link Zgłoś
myszka221 Wrozka najlepsza 19.02.05, 23:14 A ja jak jestem w Krakowie to zawsze chodze do wrozki Agnieszki na ulicy Bosackiej tj za dworcem jest rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagusia Re: do delphine2 IP: *.autocom.pl 28.01.05, 20:00 albo masz dużą wyobraźnię albo to forum nie służy wymianie myśli Jagna Odpowiedz Link Zgłoś
lorddead Re: Wrózka Kinga Krakow 28.01.05, 11:43 Po cholerę wam te wróżki. Płacić komuś, żeby wam w głowie namieszał, to poroniony pomysł. Ufajcie sobie panie i panowie... (a nie jakimś tam wróżkom) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIni Re: Wrózka Kinga Krakow IP: *.ists.pl / *.ists.pl 29.01.05, 19:13 Bylam u niej i wcale nie jestem zachwycona....uwazam ze wrozka powinna , jezeli juz nawet nie umie wroyc , powinna jednak umiec stworzyc atmosfere magii.....ja zaplacilamm jej 50 zl, siedzialam tam ponad 2 godziny, z jedendego rozkladu kart wynikalo ze jest ok, z drugiego ze nie.....zaczynala cos mowic a potem szukala u mnie potwierdzenia czy tak jest....a przeciez to ona powinna mowic, a nie wyciagac info odde mnie...ogolnie jestem rozczarowana....juz najbardziej sie jej sprawdzilo wrozenie z reki... Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: Wrózka Kinga Krakow 29.01.05, 21:26 ciekawa jestem czy był ktos u wrózki , która w sukiennicach czesto przesiaduje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kini Re: Wrózka Kinga Krakow IP: *.ists.pl / *.ists.pl 29.01.05, 23:05 Tak ja tez u niej bylam, ale nie sprawdzilo sie...tzn. dla mnie zadnym dowodem na fachowosc wrozki nie jest fakt ze np 1 na 3 rzeczy sie sprawdzi, to rachunek prawdopodobienstwa a nie wrozenie... Odpowiedz Link Zgłoś
jusq Re: Wrózka Kinga Krakow 03.02.05, 15:03 a gdzie dokladnie ta wrocak Kinga mieszka?? na Dywizjonu 303, a jakies dokladniejsze wskazowki? ja bym sie tez chetnie wybrala dzieki z gory za inf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Wrózka Kinga Krakow IP: *.autocom.pl 04.02.05, 11:46 na forum poszukaj sobie jej nr telefonu i zadzwoń to dostaniesz namiary Odpowiedz Link Zgłoś