Gość: CIEKAWSKA IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:17 ON WAGA ONA KOZIOROŻEC KTOS MIAŁ COS TAKIEGO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koza Re: WAGA + KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:05 Ja jestem Kozką a mój mąż Waga - totalne przeciwieństwa... , ktore podobno sie przyciagaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: WAGA + KOZIOROŻEC IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:18 dzieki wielkie za odpowiedz, ale jesteście szczęsliwi i mam nadzieje ze tak bedzie :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: WAGA + KOZIOROŻEC IP: *.toya.net.pl 02.02.05, 16:36 ja i mój były mąż reprezentowaliśmy te znaki.Faktycznie zupełne przeciwieństwo.Źle jednak nie było,niestety nie jesteśmy już razem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: WAGA + KOZIOROŻEC IP: *.kim.pl / *.kim.pl 04.02.05, 13:21 Już blisko 8 lat w takiej konfiguracja :) I bardzo sobie chwalę. Wzajemne uzupełnianie się, wsparcie akurat tam, gdzie drugiej osobie jest ono potrzebne. Ale myślę, że w dużej mierze jest to też kwestia stażu i wzajemnego poznaia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: WAGA + KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:16 ja koziorozec maz waga po 14 latach malzenstwa nie jest zle mamy odmienne pogady na nektore aspekty ale szanujemy je szanujemy sie wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś