Dodaj do ulubionych

kto pomoze zinterpretowac sny?

IP: *.olsztyn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:56
Mam bardzo barwne, ciekawe sny, ale niestety po przebudzeniu szybko mi
wylatują z glowy.

Niedawno mi się śniło, ze razem z chlopakiem gdzies bieglismy oboje z bronią w
ręku, skrylismy sie pod tunel bo na nim stał wrogi żołnierz, mój chlopak
zastrzelil go i odczekalismy az przybiegli do niego jego inni żołnierze, wtedy
po cichu uciekliśmy między drzewa gdzieś. Dalej nie pamiętam, ale dodam dla
potrzeby interpretacji, ze często się rozstajemy bo on pracuje i mieszka
zagranicą a ja studiuję w Polsce.

Inny sen -bylam na wielkim dworcu przypominającym dom handlowy -zatrzymalismy
sie tam na postój jadąc autokarem zagranicę. W jakiejś sali byla proba tańca i
musialam przejść tamtędy bez butów wiec je postawilam w jednym rogu, a potem
chodzilam po wielu pomieszczeniach tego miejsca i szukalam moich butów,
pamietalam gdzie je postawilam ale nie moglam tego korytarza znaleźć. W jednym
z pomieszczeń byl nawet wielki basen w którym plywali studenci, ja chodzilam
sama po tych salach i jeszcze spotkalam dwie znajome osoby, a jakos sie nie
przejelam ze zaraz odjadą beze mnie.
Bardzo dziękuję za pomoc! pozdrawiam;)
Obserwuj wątek
    • oneira Re: kto pomoze zinterpretowac sny? 03.02.05, 07:26
      Uciekałaś z chłopakiem, oboje z bronią w ręku...Przed czym uciekaliście, przed
      czym musicie się bronić? Może podświadomie jesteś zmęczona takim charakterem
      waszego związku, może zaczynasz wątpić, czy to ma sens, a może inni ludzie też
      wypowiadają się sceptycznie o waszej wspólnej przyszłości. Zapewne bronisz się
      przed takimi myślami, walczysz z nimi i Twój chłopak też. Najchętniej
      ucieklibyście gdzieś, by móc spokojnie pobyć razem. Ale pojawia się żołnierz.
      Może symbolizowac rywala, może też broni starych terenów, czyli tego, by
      wszystko było po staremu, a więc oznacza niechęc do zmian. Oznacza też
      dyscyplinę, posłuszeństwo, pewną sztywność i podporządkowanie.To trzeba "zabić"
      by być razem.
      2 sen. Wysiadłaś z autokaru, a więc zaczynasz sama decydować o drodze twego
      życia. W jakiejś sali na dworcu była próba tańca. Taniec we śnie to częsty
      symbol seksu. Ale ty jesteś sama, nie masz partnera, zresztą to tylko próba.
      Zdejmujesz buty w tej sali potem nie możesz ich znaleźć. To wróży zmiany, czyżby
      jednak oznaczało rozstanie z obecnym chłopakiem? Spotkałaś dwie znajome osoby,
      ale nie przejęłaś się, że odjadą bez ciebie. Jakaś para odjeżdża, zostajesz sama.
      • Gość: aneta25l Re: kto pomoze zinterpretowac sny? IP: *.olsztyn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:35
        Dziękują bardzo Oneira, to interesujące...
        Ale rozstanie nie pasuje, bo rozstawac sie nie chcemy, aczkolwiek ostatnio sie
        poklocilismy, ale zgoda przyszla bardzo szybko. Związek jest mimo rozląki bardzo
        silny, ale faktycznie nie cieszy mnie ze ciągle w rozjazdach, chcialabym być
        wiecej z nim. Ciekawe jakie inne zmiany życiowe mogą symbolizowac te sny?
        • delphine2 Re: kto pomoze zinterpretowac sny? 03.02.05, 19:49
          Gość portalu: aneta25l napisał(a):

Ciekawe jakie inne zmiany życiowe mogą symbolizowac te sny?

podaj date urodzenia swoją i partnera :) zobacze co Ci mozna jeszcze doradzic :)
          • Gość: aneta do delphine2 IP: *.olsztyn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:54
            ja: 27.12.1978
            a on: 23.08.1980
            Dodam ze mamy wszelkie plany na przyszlośc we dwoje, ale on pracuje zagranicą,
            na dodatek ma ciągoty do hazardu- nie potrafi nic oszczędzic, ale to nieważne
            może, a ja studiuje wiec wszelkie plany jakie mamy odkladamy raczej na 2006...
        • Gość: oneira Re: kto pomoze zinterpretowac sny? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.05, 07:42
          Jest jeszcze basen i pływający w nim studenci. To znowu wyrazisty symbol seksu...
          Może warto zwrócić uwagę na ten aspekt waszej relacji, bo to chyba jest ważne
          dla ciebie skoro podświadomość podsyła ci takie symbole.
    • lorddead Re: kto pomoze zinterpretowac sny? 03.02.05, 20:42
      Sen 1: Walka o przetrwanie związku i obawy z nim związane. Jak narazie jest
      pozytywnie, ale walka trwa. Musicie oboje włożyć wiele starań w ten związek i
      upewnić się czy chcecie być ze sobą bez względu na to co by się działo.

Sen 2: Możliwe, że ten sen oznacza pewną twoją decyzję lub czyn, którego
      dokonasz, a potem będziesz zastanawiać się czy aby napewno był to właściwy
      wybór. Szukanie butów może oznaczać taką właśnie wątpliwość. Może będzie to
      decyzja o przeprowadzce, wspólnym życiu (zamieszkaniu) i późniejsze wątpliwości
      z tym związane.
      • Gość: aneta Re: kto pomoze zinterpretowac sny? IP: *.olsztyn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:00
        Również dziękuje za interpretację, calkiem to wszystko pasuje do mojego zycia.
        Faktycznie z powodu różnic charakterow miewam nieraz wątpliwosci, ale bardzo go
        kocham wiec raczej sie nie rozstaniemy nigdy. A przeprowadzke faktycznie mamy w
        planach za rok, po mojej obronie. Możliwe ze to ja do niego pojade i oczywiscie
        obaw moge mieć pelno.
    • agrentowy4321 Re: kto pomoze zinterpretowac sny? 08.03.23, 03:25
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: kto pomoze zinterpretowac sny? 28.04.23, 17:45
      Oniemiałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka