Dodaj do ulubionych

moc świec ????

10.02.05, 13:57
Słyszałam że aby "zapomnieć, rozstać się" z problemem...można zapisać go na
karce i .... spalić w płomieniu białej świecy...czy naprawdę świeczka...może
na nas oddziaływać pozytywnie....czerwona np w miłości, w takim
razie...czarna...zapalona...może spowodować pogorszenie samopoczucia...???
Obserwuj wątek
    • amatemi Re: moc świec ???? 10.02.05, 14:10
      sama swieczka nie, raczej kolor jest tu symbolem.
      Natomiast plomien swiecy jest symbolem m.in. transformacji oraz wznoszenia
      naszych modlitw ku gorze, ku Bogu.
      Mozna zapisac na kartce i symbolicznie spalic proszac o rozwiazanie problemu,
      ale tak naprawde to odbywa sie w naszym sercu. Wystarczy z calego serca
      poprosic:)))
      Pozdrowionka, amatemi:))))
    • delphine2 Re: moc świec ???? 10.02.05, 14:54
      beataanna1 napisała:

> Słyszałam że aby "zapomnieć, rozstać się" z problemem...można zapisać go na
      > karce i .... spalić w płomieniu białej świecy...czy naprawdę świeczka...może
      > na nas oddziaływać pozytywnie....czerwona np w miłości, w takim
      > razie...czarna...zapalona...może spowodować pogorszenie samopoczucia...???

proponuje zostawic magie ... nic korzystnego nie osiagniesz ... tylko mozesz
      sobie zaszkodzic .... wyciszenie i jeszcze raz wyciszenie ... i nie lap sie
      wszystkiego na raz karty, magia, sny bo jak bedziesz skakac z kwiatyka na
      kawitek to w niczy m nie bedziesz dobra, poza tym nie wiem czy znasz
      powiedzienie jak ktos jest od wszystkiego to jest od niczego ... nie stosuj
      tego wp raktyce bo nic korzystnego nie wyjdzie .
      • beataanna1 odp.do Delphine2 10.02.05, 15:53
        Masz rację, wielokrotnie przecież podczas prób coś dawało mi do zrozumienia że
        magia nie dla mnie...dlaczego jednak to mnie tak pociąga...do tego stopnia...że
        nawet przywiodło mnie na te forum...jak pisałam przypadkiem...ta wiedza mnie
        fascynuję...ale...ani do tarota, ani do run...ani tak napradę do kart...ani do
        magi innej...po prostu się nie nadaję...chciałabym...a jednak nie mogę...bo
        sobie szkodzę...lubię za to o tym czytać, rozkładam sobie pasjansik..dla
        zabawy...
        to jest inny świat..niż rzeczywisty...moja ucieczka od problemów
        codzienności...ktoś mnie kiedyś tym zafascynował ;-)...i dlatego nadal o tym
        czytam...i piszę tutaj...bo nie jestem w stanie zapomnieć że zetknęłam się z
        tą "tajemną" sferą życia...nauczyło mnie to innego spojrzenia na życie, czuję
        się szczęśliwsza, i nie marudzę z byle powodu hehe...ale nie jestem w stanie
        pomóc innym...np przyjaciółce...wszelkie próby oderwania jej od narzekania i
        przygnębienia spełzają na niczym...zastanawiałam się czy dać jej Twój mail...z
        forum , jeśli mógłbyś ją opieprzyć za te negatywne myślenie...bo mnie nie
        słucha...to może by to jej pomogło...bo mnie coś takiego pomogło.
        Oczywiście jeśli ona i Ty byście się zgodzili na taką pomoc...oczywiście
        finansowo...moje pytanie brzmi...czy mogę podawać Twojego maila (forum) osobom
        które naprawdę potrzebują pomocy...czy jednak nie...nie chodzi tutaj o
        mnie...bo ja już swoje otrzymałam...ale o innych...bo zaczynam się martwić...

proszę odpowiedz...bo dla mnie to bardzo ważne, a nie chciałabym nic robić
        wbrew Tobie....

pozdrawiam.

B.

Dziękuję...
        • delphine2 Re: odp.do beataanna1 10.02.05, 16:02
          beataanna1 napisała:

> proszę odpowiedz...bo dla mnie to bardzo ważne, a nie chciałabym nic robić
          > wbrew Tobie....
          >

tak, mozesz podac

delphine

>
          > B.
          >
          > Dziękuję...
          • beataanna1 odp.do Delphine2 10.02.05, 16:17
            W takim razie dzięki, postaram się przekonać tę osobę, że nic jej to nie
            zaszkodzi, a tylko pomoże....a innym również jak zobaczę, że nie robią sobie
            jaj...tylko poważnie traktują sprawę...też podam Twego maila...

pozdrawiam.
    • agrentowy4321 Re: moc świec ???? 08.03.23, 02:51
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: moc świec ???? 28.04.23, 17:11
      Jestem wstrząśnięta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka