IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:59
przeciwnie jestem osobą łagodna jak baranek a tego co czuje nie nazwałabym
złścią raczej bezradnością i zmęczeniem . Wrózba no coóz nawet gdyby ktos mi
ja postawił to z pewności bym w nią nie uwierzyła do końca bo jestem straszna
pesymistką a za psychologa dziekuje poradzę sobie jak zwylke najlepszym
psychologiem jest "Ten na górze"!!! Ale pan pani tez nie powinna w tak dos
ostry sposób wysówać sądów na temat osoby której sie nie zna . Ale dziękuję
za porady
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: do mmm IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 11.02.05, 16:17
      Uważam, że nie powinna Pani prosić o wróżbę. Nic to Pani nie da, a przyniesie
      większy chaos. Spojrzalam w Pani horoskop, co prawda nie podala Pani
      miejscowości, więc jest niepewny, bo między Poznaniem a Warszawą jest kilka
      stopni rozbieżności. Ma Pani bardzo skąplikowany uklad planet, dużo napięć.
      Teraz siedzi Pani na natalnewj wenus saturn koniunkcją i to jest może częściowo
      przyczyną podlego nastroju. Radzę przeczekać, może to się wydać okrutne, ale
      saturn taki już jest. Szamotanina nic nie pomoże, to co zbędne w życiu Pani
      musi upaść, choć może Pani protestować, krzyczeć i plakać. Ascendent i księżyc
      w byku mówią o poszukiwaniu bezpieczeństwa (materialnego), o uporze i
      zazdrości, a mars w bliźniętach o lekkomyślności, do tego slońce i wenus w raku
      o nadwrażliwości. Ciągnie Panią do facetów "powietrznych", którzy źle się czują
      w środowisku wodno-ziemskim.
      Czyli dobrze odgadlam, że Pani nie potrzebuje wróżby, a psychologa:
      >"Wrózba no coóz nawet gdyby ktos mi
      > ja postawił to z pewności bym w nią nie uwierzyła do końca bo jestem straszna
      > pesymistką".
      • kumulusek1 do mmm 11.02.05, 16:30
        Czy znalazlabys chwilke zeby spojrzec tez na moj horoskop?? Jakie dane sa Ci do
        tego potrzebne?? Jesli to mozliwe wolalabym wyslac Ci na maila
        • Gość: mmm Re: do mmm IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 11.02.05, 16:37
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11132&s=0
          podaję link, gdzie ludzie znają się na horoskopach
          • kumulusek1 Re: do mmm 12.02.05, 13:59
            Dziekuje za linka. Niestety niewiele mi pomogl bo osoby z tego forum juz na
            wstepie mowia ze nie robia horoskopow:( Mi natomiast chodzi jedynie o uklad
            planet w znakach (nie wiem czy dobrze to okreslilam) a widzialam ze żabce to
            Pan/Pani okreslila. Czy znalazlaby/znalazlby Pani/Pan chwilke zeby okreslic to
            tez dla mnie. Jesli tak podam potrzebne info na maila. Bylabym bardzo wdzieczna
            • Gość: mmm Re: do mmm IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 14:14
              podaj doladną datę urodzenia, godzinę i miejsce.
            • Gość: mmm Re: do mmm IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 14:15
              Podaj dokladną datę urodzenia, godzinę i miejsce.
              • kumulusek1 Re: do mmm 12.02.05, 14:32
                02.03.1981
                15:20
                54n23, 18e40

Wprawdzie znalazlam juz mniej wiecej na astro.com to czego szukalam ale nie
                rozumiem co oznacza Wenus w siodmym domu i Slonce w osmym domu??
                • sarna34 Re: do mmm 12.02.05, 15:16
                  Asc lew, saturn w koniunkcji z jowiszem w wadze 3 dom, pluton 3 dom, uran i
                  neptun 4 dom, księżyc w koziorożcu 5 dom, merkury w wodniku 6 dom, wenus w
                  rybach 7 dom, slońce i mars 8 dom. Mc wypada 6 stopniu byka.

Nie znam się zbyt dobrze na interpretacji horoskopu. Wenus w 7 udane to
                  malżeństwo, a slońce w 8 to pomoc ze strony innych (?). Księżyc w 5 domu - to
                  dzieci, twórczość i szczęście w grach liczbowych itp. Uran w 4 - to rozbity dom
                  lub coś nie tak z domem rodzinnym, jowisz i saturn w 3 domu - nacisk na naukę i
                  wysilek w tym kierunku. Merkury w 6 domu - ważna jest praca i komunikacja w
                  pracy. Więcej powiedzą Ci na forum zajmującym się astrologią.
                  • kumulusek1 sliczne dzieki:) 12.02.05, 17:03
    • agrentowy4321 Re: do mmm 08.03.23, 02:41
      Dużo rozmyślam ostatnio o tym
    • irona.sonata Re: do mmm 28.04.23, 17:03
      Jestem w szoku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka