IP: *.master.pl / *.master.pl 27.02.05, 11:06
kazdej nocy cos mi sie śni i wydaje mi sie ze te sny sa dosc dlugie, dokladne,
albo krótsze a jest ich pare. Juz nawet nie chce mi sie sprawdzac ich
znaczenia. Ale mam takie pytanie czy wiele osob tak sni? czy tez tak macie
ze wstajecie wszystko pamietacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ilcia29 Re: sny IP: *.nowiny.net 27.02.05, 12:04
      ja mam tak samo codziennie mam wiele snów i kazdy bardzo dokładnie wszystkie
      pamietam po porostu tak jakbym oglądała filmy ,juz jestem nimi zmęczona nie
      chce miec zadnych snów chciałabym zasnąc i nie myslec nad ich znaczeniem
      koszmar!!!!pozdrawiam!
    • Gość: Scorel Re: sny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 13:08
      a mi tam sie rzadko cokolwiek śni a nawet jeśli to i tak nie pamiętam
      • Gość: skorpion Re: sny IP: *.master.pl / *.master.pl 27.02.05, 13:26
        wlasnie po napisaniu powyzszego posta polozylam sie spac i snily mi sie swa sny
        jeden to taki w ktorym koles w ogromnym budynku wydzgal nozem prawie cala zaloge
        gdzie na koncu zostal tylko jeden a to wszystko za to ze chcial odzyskac swoj
        kufel. Snilo mi sie cale to jak zamkane byly drzwi przed nim jak uciekalo sie po
        schodach jak zabil jednego zlego czlowieka wiec nie taka wielka strata ale jak
        zabil juz tego dobrego to dopiero byla zlosc i zemsta. A na samym koncu jak juz
        zostal 4 razy zadzgany nozem (tak w ogole toi chyba ja mu noz tez wbilam raz) to
        jeszcze wstal i biegl po schodach za ostatnim czlowiekiem aby go zabic. Wbiegal
        na gore po jednej stronie a po drugiej jego jakas panna co mu pomagala. I ja
        wbiegajac po schodach przed nimi ukrywalam sie zeby ona nie mogla zobaczyc na
        ktorym pietrze jestem i czy dalej wbiegam w gore bo na pietrach bylo wiele drzwi
        wiec trudno by jej bylo wszystie sprawdzic. No i juz sam koniec widok lezacego
        tego mordercy w okolo niego pare osob ( a jakos przez caly sen brakowalo wlasnie
        ludzi zeby wezwac ich czy inna pomoc) i w rekach trzyma karton w ktorym jest
        ten jego kufel. I moj komentarz do tego : a czy on nie mogl po prosic o ten
        kufel a nie w taki sposob. i koniec snu. Drugi to jak kompie sie z moim mlodym i
        za drzwiami tak jakby w sloncu bo odblaskuje swiatlo stoi jakis mezczyzna w
        sandalach i on mi nagle mowi ze to jego tata. A ja z mysla o tym : jejku poznaje
        po glosie swojego tate ( a ptawda w rzeczywistosci jest taka ze jego tata nie
        zyje) no i potem jego sms i slowa ze ktos inny pisze bo sygnal jest inny
        wiadomosci no i potem mi mowi ze to jakas magda z ktora chcial sie umowic na
        spacer. No i wielki moj smutek ze jak moze skoro ma mnie a leci na spacery na
        jakas wystawe z inna no i sie poplakalam I na tym skonczyl sie moj sen. Masakra
        mam dosc snow dopiero co udalo mi sie zapomniec co snilo mi sie w nocy i kolejny
        taki bezsensowny i zagmatwany sen. Wciaz chodze zmeczona nimi juz.
        • tamaya_lunaris Re: sny 28.02.05, 11:06
          Może poświęcasz się, aby coś zmienić, a nikogo to nie obchodzi, aby Ci w
          potrzebie pomóc tylko czekają na gotowe. Myślę, że pokazuje, że za bardzo się
          poświecasz w sprawach, których nie warto.
          A drugi może też fałsz tego chłopaka, który gra na dwie strony.
          Pozdrawiam, Tamaya
    • lorddead Re: sny 27.02.05, 17:27
      U mnie to różnie bywa. Czasem mam taki okres, że codziennie śnię świadomie, sny
      te trwają bardzo długo i wszystko z nich pamiętam. A bywa też tak, że nie tylko
      nie śnię świadomie, ale i nawet nie zapamiętuje snów.
      Najwięcej snów zapamiętuje gdy nigdzie nie muszę pędzić, gdy nie muszę wstawać
      rano, (itd.) czyli np. w wakacje, najlepiej pod namiotami na łonie natury -
      wtedy moje sny są bardzo jasne, mistyczne i zapamiętane w 100% :)
    • agrentowy4321 Re: sny 08.03.23, 01:19
      Obłędne
    • irona.sonata Re: sny 28.04.23, 15:44
      Sceptyczna na 100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka