Dodaj do ulubionych

czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze

IP: *.chello.pl 17.03.05, 21:57
bardzo alezy mi na tym aa nie potrafie.moja data urodzenia to 01,08,1979
warszawa ;.bardzo godzina urodzenia 14.15.Bardzo prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • llukiz Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze 17.03.05, 22:33
      A po co ci ta tajemna wiedza?
      • Gość: anik Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze IP: *.softpro2.pl 31.03.05, 13:39
        rekinek ja jesscze bym prosiła o ascendent dla takiego jednego ;) 9.10
        sosnowiec 10.10.1983 z góry dzieki;)
    • rekinek01 Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze 17.03.05, 23:17
      Ascendent masz w Skorpionie. Osoby z takim ascendentem zazwyczaj mają skłonność
      do skrywania swojej prawdziwej osobowości. Wynika to z silnej potrzeby
      prywtności. To także ostrożność w nawiązywaniu kontaktów.
      • xzielak Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze 18.03.05, 00:29
        a Ascedent strzelca jakie maja sklonnosci?
        • rekinek01 Ascedent w Strzelcu 18.03.05, 18:17
          Taka osoba jest towarzyska, kocha przyrodę i lubi przygody.
    • ipekakuana Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze 17.03.05, 23:25
      Ascendent masz w dwudziestym szóstym stopniu delfina.
    • Gość: wiruska Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 18.03.05, 15:01
      Zgadza się sprawdzałam - masz ascendent w Skorpionie. Do tego masz jeszcze
      księzyca.
      • karolahej Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze 18.03.05, 18:46
        co oznacza księżyc w tym przypadku
        • rekinek01 Księżyc 18.03.05, 19:02
          Księżyc w Skorpionie powoduje, że posiada się namiętne i głębokie uczucia.
          • karolahej Re: Księżyc 18.03.05, 19:11
            czy moglabys mi wyznaczyc ascendent dla mojego synka:01,09,2004 godz
            07:40,biała podlaska.z góry bardzo dziękuje i pozdrwiam tak sympatyczna osobe
            • rekinek01 Re: Księżyc 18.03.05, 19:19
              Ascendent jeszcze zmiescił się w Pannie. Daje to bystry i przenikliwy umysł
              oraz praktyczność. Ma Słońce obok Marsa. Będzie zaradny i przedsiębiorczy.
    • Gość: m72 Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 18.03.05, 20:11
      a jaki jest moj ascendent 04.07.1972. godz.4.10 wrocław.
      • Gość: m72 Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 18.03.05, 20:13
        oczywiście z góry dziękuje
      • rekinek01 Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze 18.03.05, 20:27
        Ascendent masz w Raku (tak samo jak i Słońce). Ascendent daje tobie wrażliwość
        i namiętne uczucia (które chętnie manifestujesz).
        • Gość: wiruska Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 20.03.05, 11:09
          ascendent w Raku nie daje namiętności! To jest zupełny inny rodzaj uczuć i
          wrażliwości.
          • rekinek01 Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze 20.03.05, 11:21
            Gość portalu: wiruska napisał(a):

> ascendent w Raku nie daje namiętności! To jest zupełny inny rodzaj uczuć i
            > wrażliwości.

Oczywiście, że Raki nie mają tak silnej namiętności, jaka charakteryzuje
            Skorpiony ale też są w znaku wodnym. Też są namiętne, choć to już inny odcień
            namiętności. Ale masz rację, że bliższe dla Raka jest słowo wrażliwość niż
            namiętność.
    • delphine2 Re: prosze dopisywac sie do tego watku... 18.03.05, 20:40
      i nie zakladać kolejnych o tej samej tematyce.
      • Gość: Renata Re: prosze dopisywac sie do tego watku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 23:29
        Co to znaczy: mam wszystkie planety pod horyzontem, mc - w wodniku a ic- w lwie
        a mój mąż odwrotnie tj. mc - w lwie a ic - w wodniku. Jakie jest znaczenie ic?
        • rekinek01 Re: prosze dopisywac sie do tego watku... 20.03.05, 10:59
          Gość portalu: Renata napisał(a):

> Co to znaczy: mam wszystkie planety pod horyzontem, mc - w wodniku a ic- w
          lwie
          >
          > a mój mąż odwrotnie tj. mc - w lwie a ic - w wodniku. Jakie jest znaczenie ic?

MC odpowiada za nasze sprawy zawodowe a IC za naszych rodziców, rodzinę. IC w
          Lwie wskazuje, że mogłaś otrzymac staranne wychowanie a MC w Wodniku, że
          pasowałyby do ciebie jakieś oryginalne lub nowoczesne zawody. Planety nad
          horyzontem (planety dzienne) wskazują, że jest się skierowanym na zewnątrz, na
          innych a pod hoeyzontem (planety nocne) - na wewnątrz, na siebie.
          • Gość: karolahej Re: prosze dopisywac sie do tego watku... IP: *.chello.pl 20.03.05, 17:52
            czy moglabys mi wyznaczyc medium coeli moje dane sa na samym pocztku
            czyli:slonce w lwie ASC w skorpionie.bardzo prosze i pozdrawiam
            • rekinek01 Re: prosze dopisywac sie do tego watku... 21.03.05, 20:08
              Gość portalu: karolahej napisał(a):

> czy moglabys mi wyznaczyc medium coeli moje dane sa na samym pocztku
              > czyli:slonce w lwie ASC w skorpionie.bardzo prosze i pozdrawiam

Na jakim początku? Prawdopodobnie masz MC w Lwie ale podaj swoje dane.
              • rekinek01 sprostowanie 22.03.05, 23:12
                Jakoś nie dotarło do mnie, że poprzednio byłaś Magdą. MC masz w Pannie. Pasują
                do ciebie zawody, w których trzeba posiadać szczegółową wiedzę.
          • pjopaw Rekinku! To nie do końca tak! 31.03.05, 22:07
            rekinek01 napisał:

> MC odpowiada za nasze sprawy zawodowe a IC za naszych rodziców, rodzinę.

Rekinku, po pierwsze podziwiam wytrwałość z jaką odpisujesz wszystkim. :-) Ale
            musze podać sprostowanie: MC to nie do końca sprawy zawodowe - jest to raczej
            dziedzina, w której człowiek się spełnia. A nie każde spełnienie musi być
            zawodowe, przyznasz sam. Praca, zarobki, to drugi dom. Czasem można też spojrzeć
            na szósty dom, zwany domem służby... IC z kolei mówi nam odzieciństwie i o
            środowisku, w jakim się wyrastało, co ukształtowało naszemyślenie i patrzenie na
            świat.Więc owszem, rodzina, ale nie ta, którą sami zakładamy. Bo to jest dom
            siódmy. Lub jak kto woli - Descendent (czyli wierzchołek domu siódmego, tak jak
            Ascendent jest wierzchołkiem domu pierwszego, Imum Coeli (IC) domu czwartego, a
            Medium Coeli(MC)domu dziesiątego).

Życzę dalej wiele wytrwałości. :-)
    • ania_z_zielonego Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze 22.03.05, 20:07
      Ja takze prosze o wyznaczenie ascendentu urodzilam sie 17.12.78 w Otwocku.
      • ania_z_zielonego Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze 22.03.05, 20:08
        Ach i jeszcze godzina 10:20.
        • Gość: aneta Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:42
          prosze mi tez wyznaczyc 7 listopad 1979 godz 9:50, warszawa, dziekuje
          • Gość: Iziula Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 23:03
            I ja poproszę :))) ładnie bardzo
            18 12 1976 , godz. 7.00
            dziekuję
            • rekinek01 do Iziuli 22.03.05, 23:26
              Też Strzelec, jak u Anety.
          • rekinek01 do Anety 22.03.05, 23:22
            Ascendent masz w Strzelcu. Jesteś towarzyska, optymistka, kochasz przyrodę.
        • rekinek01 Wodnik 22.03.05, 23:15
          Ascendent masz w Wodniku. Jestes oryginalna. Łatwo zmieniasz cele.
          • rekinek01 Re: Wodnik 22.03.05, 23:18
            To dotyczyło Ani z Zielonego
          • ania_z_zielonego Re: Wodnik 23.03.05, 15:44
            dziekuje
            rekinek01 napisał:

> Ascendent masz w Wodniku. Jestes oryginalna. Łatwo zmieniasz cele.
    • Gość: anik Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze IP: *.softpro2.pl 29.03.05, 22:24
      a moze mi ktos powiedziec jaki jest mój?:) 11.02.1982 ur. Sosnowiec godzina
      15.20 plisss;)
      • rekinek01 do Anik 30.03.05, 23:34
        Ascendent masz w Lwie. Lubisz okazywać, że zasługujesz na autorytet.
    • Gość: Ola........ Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.05, 22:33
      Rekinek mam prośbę ........... data ur 11.11.77 jasło 6:15 co w moim kółku jest
      najbardzije znaczacego? najbardzije prosze Cie o napisanie predyspozycji
      zawodowych..........
      • rekinek01 do Oli 30.03.05, 23:42
        Medium Coeli posiadasz w Lwie. Dlatego źle byś sie czuła pracując na niskich
        stanowiskach, w dodatku mało doceniana.
        • Gość: do Rekinka........ Re: do Oli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.05, 23:44
          a mógłys powiedziec mi cos więcej ....... jakas dziedzina ..... czy ja wogóle
          intelektualnie sie nadam na wysokie stanowiska???
          proszę bo mam starszna hustawke zwiazaną z tym.......
      • pjopaw Do Oli 31.03.05, 22:19
        Olu, podaj maila, to Ci napiszę, przez wzgląd na Jasło (bo tu mieszkam) ;-)
    • lebesgue Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze 31.03.05, 20:14
      Je też bardzo poprosze: 7 marca 1979 Płock godzina 00:15 Wielkie dzięki.
      Pozdrawiam
      Monika
      • Gość: atinna Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 01.04.05, 19:46
        Masz ascendent w skorpionie.
        • Gość: Renata Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 07:53
          Rekinku, bardzo dziękuję za odpowiedz na moje pytanie o znaczenie MC i IC -
          choć lakoniczne coś mi rozjaśniło. Chciałabym jeszcze wiedzieć jak można
          zinterpretować to, że mam słóńce w raku, księżyc w wadze a ascendent w
          bliżniętach. W 3 domu słońce uran i mars a w 6 domu saturn, neptun i księżyc.
          Czy to ma wpływ na fakt, ze nigdy zawodowo nie mogłam się zrealizować zgodnie z
          wykształceniem i kwalifikacjami?
    • ludicrus Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze 05.04.05, 01:02
      Twoim upodobaniem jest utrudnianie życia sobie samemu. Jesteś pełen lęków i
      obaw, które są cieniami przeszłości. Najważniejsze w Twoim życiu jest
      uporządkowanie swojej psychiki, by pozbyć się autodestrukcyjnych skłonności
      jakie posiadasz.

Zmorą każdego człowieka są negatywne myśli, ale Ty jesteś mistrzem w ich
      tworzeniu. W efekcie niszczysz siebie poprzez tworzenie negatywnych stanów,
      które Cię ogarniają i obezwładniają. Aby być szczęśliwym w życiu musisz
      przyzwyczaić się do zmian i zaakceptować to, że nic nie trwa wiecznie. Koniec
      jednego etapu daje początek nowemu, często lepszemu. Jesteś dociekliwy,
      spostrzegawczy i masz tak zwany szósty zmysł. Wiesz dużo więcej niż widać i
      słychać.
      Można powiedzieć, że nadajesz się na detektywa albo śledczego. Bujna wyobraźnia
      i zmysł artystyczny predysponują Cię do zawodów artystycznych, a skłonność do
      wypróbowywania samego siebie do zawodów trudnych czy wręcz ekstremalnych.
      Upodobania do dominacji kierują Cię na stanowiska kierownicze. Twoim zadaniem
      życiowym jest wewnętrzne doskonalenie się i duchowy rozwój do którego impuls
      mogą stanowić trudności życiowe. Twój życiowy partner będzie się przyczyniał do
      tego, abyś to zadanie wykonał.
    • Gość: yot jej to ja tez proposze... IP: *.p.lodz.pl 16.01.06, 11:45
      jesli ktos zagląda do tego watku jeszcze:p

12.01.1978 3.40 Łódź
      i
      20.11.1978 18.50 też Łódź

Dzieki wielkie:)*
      • landrynka8 Re: jej to ja tez proposze... 16.01.06, 13:54
        12.01.78 - Skorpion
        20.11.78 - Rak
    • Gość: madzia Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze IP: *.crowley.pl 16.01.06, 23:07
      na bank w skorpionie!!!pozdrowka
    • agrentowy4321 Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze 07.03.23, 23:51
      Czasem sporo czasu to zajmuje
    • irona.sonata Re: czy ktos moglby mi wyznaczyc ascendent.prosze 28.04.23, 14:21
      O jezu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka