Dodaj do ulubionych

pytanie dot. Skorpiona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 03:13
mam pytanie dotyczące tego właśnie znaku, urodziłam się 9.11.1984, a więc
jestem podobno "typową" Skorpionicą, ponadto mam na imię Magdalena

nie wiem, czemu, ale niektóre osoby znając moje imię i dowiadując się spod
jakiego jestem znaku kwitują to przeciągłym "hmmmm"... i tajemniczym uśmiechem
czy może ktoś mi nieco rozjaśni, moje imię, znak, no i ta 9- czy to się jakoś
szczególnie ze sobą wiąże?????
Obserwuj wątek
    • Gość: edo Re: pytanie dot. Skorpiona IP: *.elb2.pl 12.07.05, 08:18
      ja urodziłem się 8.11.77 i mam to samo. wiele osób, wydaje mi sie, ma mylne
      pojęcie o skorpionach. na szczescie ja sie tym wcale nie przejmuje bo uwazam ze
      i tak jest to bardzo dobry znak, cieżki ale dobry
      • Gość: Olla Re: pytanie dot. Skorpiona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.05, 14:12
        a ja 11.11.1977 jak milutko....
        no nie wazne czy skorpion czy nie i nie dajcie sobie wmówić głupot !!!
        ja uwielbaim ciepełko, miłość i kierowanie się serduszkiem!!!!:))))))
        • Gość: Scorpio80@gazeta.p Re: pytanie dot. Skorpiona IP: *.kluczbork.net / *.kluczbork.net 13.07.05, 16:43
          Nie ma znaków gorszych i lepszych .. zalezy z kim przyjdzie żyć
          skorpionowi/skorpionce .. Np. ryby nie widza wielu wad u skorpionow, ktorych
          skorpion tez nie widzi lub nie umie ich przezwyciezyc.. Ale generalnie
          wiekszosc ludzi ma mylne zdanie na temat tego znaku.. Niewiedza.. wiec dobrze
          robicie jesli nie zwracacie na to uwagi..
          Pozdrawiam
          Rasowy Skorpion z 13.11
          PS podobno pozniejsze skorpiony sa lagodzniejsze od tych z wczesniejszej dekady
          • llukiz Re: pytanie dot. Skorpiona 05.09.05, 22:22
            > Nie ma znaków gorszych i lepszych

są za to fajne i głupie. Najgorsze sa barany (i osły)
          • Gość: essence Re: pytanie dot. Skorpiona IP: *.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 02:55
            :) ja tez 13.11 1980 :) był wtedy piątek .... nie dość , że skorpion to
            jeszcze trzynastego w piątek... hahah
      • Gość: pati217 Re: pytanie dot. Skorpiona IP: 217.153.6.* 08.09.05, 10:49
        nieprzejmuj sie ja mam date 1 listopad wiec jeszcze gorzej niektórzy patrza
    • osmiornica_80 Re: pytanie dot. Skorpiona 14.07.05, 10:34
      Pewnie bierze się to stąd, że ludzie mają niewielkie pojęcie, jakie są
      skorpiony naprawdę. Poza tym, zawsze uwypuklane są tylko negatywne nasze cechy.
      A gdzie lojalność, przyjaźń po grób i oddanie słusznej sprawie??? A tak po
      prawdzie, to trochę sami jesteśmy sobie winni ;-) powierzchowność mamy dość
      ostrą, za to wnętrze.... No ale pierwsze wrażenie sie liczy...

Skorpionica 21.11
      • m-madzia Re: pytanie dot. Skorpiona 15.07.05, 22:12
        Ja też skorpionica i też Magda. Pamietam taką sytuację- poszłam do pracy i moja
        wspólpracownica spytała mnie o znak zodiaku. Jak usłyszała,ze jestem skorpionem
        to aż zbladła i powiedziała mi, że to będzie cięzka współpraca, bo słyszała, że
        skorpiony to najgorsze znaki pod każdym względem. Pracowało nam się bardzo
        dobrze...:-)))
        • landrynka8 Re: pytanie dot. Skorpiona 30.07.05, 19:14
          >Pamietam taką sytuację- poszłam do pracy i moja
          >
          > wspólpracownica spytała mnie o znak zodiaku

A ja pamietam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy, gdzie przyszła szefowa w
          pierwszym zdaniu zapytała mnie o znak zodiaku. Pożniej sie okazało że szefowa
          urodziła się 2 dni po moich urodzinach.

Co prawda dostałam ta pracę, ale nie podobała mi sie i szybko się zwolniłam.
          Szkoda czasu.
    • anahella Re: pytanie dot. Skorpiona 16.07.05, 00:31
      Nie ma dobrych i zlych znakow: sa dobrzy i zli ludzie. Ci ostatni zdarzaja sie
      urodzeni przez caly okragly rok!
      Zla reputacja Skorpionow pewnie bierze sie z tego, ze energie tego znaku
      cechuje bardzo duza skutecznosc dzialania.
    • Gość: Mas Re: pytanie dot. Skorpiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:01
      Mam prośbę do Magdaleny (autorki wątku). Jeżeli to czytasz, odezwij się do mnie
      na ellban@interia.pl - mam Ci coś do powiedzenia. Pozdrawiam.
    • Gość: lilith_6 Re: pytanie dot. Skorpiona IP: *.za.digi.pl / *.za.digi.pl 30.07.05, 18:41
      Do Scorpio80

Napisałeś "podobno pozniejsze skorpiony sa lagodzniejsze od tych z
      wczesniejszej dekady"

Zgadza się. Ludzie z I dekdy wykazują najwięcej cech tego znaku, bowiem I
      dekanat reprezentowany jest przez znak Skorpiona.
      II dekanat reprezentowany jest przez Ryby - urodzeni w 2 dekadzie Skorpiona
      wykazują wiele cech znaku Ryb.
      III dekanat reprezentowany jest przez Raka - te osoby wykazuję pewne cechy
      Raka. Bardzo lubią życie rodzinne i dom. Są n ogół wytrwali i zdecydowani.,
      chociaż trochę kapryśni. Interesują się problemami społecznymi i bezpośrednią
      działalnością polityczną.
      • Gość: kasia Re: pytanie dot. Skorpiona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.09.05, 16:32
        Ja tez jestem z 9.11 :)
        Potwierdzam - ciezki znak, trudny zwlaszcza dla samego siebie, wojownik w
        slusznej sprawie, potworna potrzeba sprawiedliwosci, uczciwosc, nadwrazliwosc -
        to cala ja. Ale ogolnie siebie lubie :)
        Pozdrawiam Skorpionki :*
        • Gość: JA Re: pytanie dot. Skorpiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:33
          Kasiu prosze podaj jakiś kontakt potrzebuje pomocy od skorpionicy i akurat data
          urodzin sie zgadza z moją kobietka :(
          • Gość: kasia Re: pytanie dot. Skorpiona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.09.05, 12:02
            Gość portalu: JA napisał(a):

> Kasiu prosze podaj jakiś kontakt potrzebuje pomocy od skorpionicy i akurat
            data
            > urodzin sie zgadza z moją kobietka :(

Podaj swoj nr gg, odezwe sie do Ciebie.
            • Gość: kasia Re: pytanie dot. Skorpiona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.09.05, 12:20
              Aha, znalazlam Twoj watek o Twoim problemie ze Skorpionica.. Powiem Ci krotko.
              Jesli skrzywdziles Ja tak bardzo, jak piszesz, to marne szanse na Jej powrot do
              Ciebie - bo bedzie sie bala, ze znow Ja skrzywdzisz! Skorpionki sa bardzo
              wrazliwe. Skrzywdzona, ponizona Skorpionica przezywa potworny dramat, szarpie
              sie psychicznie, ale Jej poczucie godnosci i lęk przed ponownym odrzuceniem nie
              pozwoli Jej na wybaczenie. No, moze i wybaczy, ale na pewno nie zapomni.
              Co mozesz zrobic..? Przestan Ja naciskac. Poczekaj. Moze nie bedzie szczesliwa
              w nowym zwiazku? Wtedy okaz Jej swoja przyjazn i wsparcie. Ale WYLACZNIE na
              stopie przyjacielskiej, nie osaczaj Jej. Jesli Cie kochala, to moze poruszysz
              czule strony.. Wiesz, trudno przesądzac o zachowaniu innego czlowieka.
              Zakladajac, ze sie zejdziecie, Ona NIGDY nie zapomni tego, co Jej zrobiles. To
              bedzie wylazilo przy kazdej okazji. Ból i przykre wspomnienia pozostana w Niej
              na zawsze.

Te odpowiedz wkleje tez do Twojego drugiego watku.
      • Gość: 17.11. Re: pytanie dot. Skorpiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:01
        Szczera prawda. Ja ostatnia dekada, 17.11., mąż zodiakalny Raczek. To jak 2
        Skorpiony pod jednym dachem. Poza sferą intymną - klony...
    • llukiz Re: pytanie dot. Skorpiona 05.09.05, 22:24
      A nie zauważyłaś że osoby przywiązujące wagę do znaku zodiaku i imienia to ta
      głupsza część społeczeństwa?
      • Gość: jolos Re: pytanie dot. Skorpiona IP: *.softpro2.pl 06.09.05, 08:30
        a ty to pewnie ta mądrzejsza część tak? hahahahah
        • llukiz Re: pytanie dot. Skorpiona 06.09.05, 15:58
          A ty ta głupsza?

(uprzedzam, że mam zdolności prorocze)

Lukiz
          gg 8105004
          • Gość: co za bzdury Re: pytanie dot. Skorpiona IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.05, 14:38
            Llukiz! Tęp te skorpiony! Niedobrze mi się robi jak zachwycają się sobą!
      • undyna llukiz 08.09.05, 14:40
        po co ty siedzisz na tym forum?
        myślę, że dzięki twoim wyobrażeniom akurat na tym forum czujesz się wyjątkowo
        lepszy od reszty, proponuję Ci eksperyment:): podaj godzinę, datę i miejsce
        swoich narodzin, może być na priv, wyślę Ci (też na priv) bez czytania twój
        powierzchowny opis po angielsku, albo po niemiecku jak wolisz, gwarantuję
        dyskrecję, choćby dlatego, że nie będzie mi się chciało robic z tego pożytku,
        przetłumacz to sobie w miarę dokładnie i wtedy możesz krytykować:))), no chyba,
        że się boisz, że się sprawdzi i będziesz zmuszony zmienić swoje poglądy, ale Ty
        przecież się nie boisz, Ty jesteś pewien, to co idziesz na to?:)
        • ipekakuana Re: llukiz 08.09.05, 20:56
          Przepraszam, że się wtrącam, ale mnie rozbawiłaś strasznie.
          Też mi propozycja....Takie dyrdymały wygenerowane przez komputer można se samemu w necie znaleźć.
          Byś sama się wzięła za interpretację, bo jak potem opis okaże się goowno warty (a taki się z pewnością okaże), to będziesz zwalać wszystko na program, że to tylko program (więc może pieprzyć głupoty), i na to, że każdy człowiek jest niepowtarzalny.

• undyna Re: llukiz 09.09.05, 10:34
            cieszę się twoją radością i oszałamiającą wręcz pewnością siebie
        • Gość: no_vember Re: llukiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:09
          Do Undyny: żal mi Ciebie... Gościsz na wielu stronach. Jesteś przepełniona
          jadem. Wszędzie docinki, nieuzasadniona krytyka. Rozumiem: rozwód, nowa
          sympatia itd. Więc skąd tyle w Tobie agresji kobieto? Brak pewności siebie?
          Pracy? Mam nadzieję, że ktoś wyrwie Cię z marazmu.
          • Gość: loki Re: llukiz IP: *.softpro2.pl 12.10.05, 22:48
            hehe Ilukiz czyżby z Twojej strony to jakaś propozycja była dla koleżanki
            Undyny?:)
            • undyna Re: llukiz 15.10.05, 04:08
              Gość portalu: loki napisał(a):

> hehe Ilukiz czyżby z Twojej strony to jakaś propozycja była dla koleżanki
              > Undyny?:)

nie no coś Ty, zwykłe ludzkie i bezinteresowne współczucie:)
    • agrentowy4321 Re: pytanie dot. Skorpiona 07.03.23, 14:29
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: pytanie dot. Skorpiona 28.04.23, 05:15
      Jestem spetryfikowana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka