Gość: Iw IP: *.icpnet.pl 12.07.05, 17:39 Co za bzdura!! Buaaaahahahahahaahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mako.mako Re: BARAN - RAK IP: *.aster.pl 14.07.05, 21:49 Dla mnie to też totalne bzdury! Ja z moim ukochanym właśnie jesteśmy Baran-Rak i uważam,że jesteśmy parą idealną!!!! Nie ma co wierzyć w te horoskopy! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: BARAN - RAK IP: *.arcor-ip.net 27.08.05, 20:00 Jesli jestes rakiem to uwierz,to sie zmieni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: BARAN - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 13:41 niestety musze sie zgodzic :( na poczatku bylo fajnie ale po paru latach jest coraz gorzej i nie wiem juz nawet co robic, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: BARAN - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 13:43 ja jestem w zwiazku z rakiem a sama jestem baranem i sie własnie barzdo dobrze dogadujemy i nie wierze w to co ejst napsiane!!fakt mamy odmienne charaktery ale to bardzo dobrze bo kazdy ma inne zdanie inny charakter i to ejst dobre bo sie uzupełniamy !!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baran Re: BARAN - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:42 może coś jest w tych zdaniach ale zupełnie zupełnie odwrotnie!!!!!!! baran to rak a rak to baran!!!!a tak w sumie to faktycznie szału nie ma!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anett Re: BARAN - RAK IP: *.p.pppool.de 10.09.06, 12:25 zgadzam sie zupelnie z Toba to jest na odwrot wszystko wiem bo dzisiaj mijaja 4 lata jak jestem z rakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jola113 Re: BARAN - RAK 10.09.06, 22:36 ja jestem rakiem,mój partner baranem,teraz w listopadzie mija 18-cie lat jak jestesmy razem.Mamy 11-to letnią przecudną córcię i uzupełniamy się w 100-tu% pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.S. Re: BARAN - RAK IP: 195.177.212.* 20.07.05, 11:13 Ja jestem od 4 lat w zwiazku baran-rak, od roku jestesmy malzenstwem. Do najbardziej zgodnych malzenstw nie nalezymy ale bardzo sie kochamy i nie jest az tak trudno i burzliwie jak pisza w tym horoskopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agacior Re: BARAN - RAK IP: *.laczpol.net.pl 22.07.05, 19:35 Nie prawda Nie prawda Nie prawda Nic się nie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: BARAN - RAK IP: *.home1.cgocable.net 24.08.05, 03:58 O,rany,i jak to dobrze,ze horoskopy nadaja sie papier toaletowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mery Re: BARAN - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 11:47 Ale bzdura...dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BZDURY Re: BARAN - RAK IP: *.net.pl / 213.25.72.* 25.08.05, 18:34 ale glupoty!!! Ludzie nie czytajcie takich banialuków... Znam co najmniej 3 małżeństwa Baran-Rak i sąjak najbardziej udane- długi staż i w ogóle. Horoskopy są beznadziejne wszedlem tu przez przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fil Re: BARAN - RAK IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.08.05, 10:15 No cóż, u mnie się zgadza, niestety. Ale może jestem odosobnionym przypadkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: BARAN - RAK IP: *.arcor-ip.net 27.08.05, 19:54 Zgadzam sie z tym w 100%.W przypadku mojego zwiazku to strzal w 10.Moj partner to egoistyczna swinia ktora brnie do przodu nie patrzac na skutki a pozniej sie zastanawia czy to co zrobil bylo sluszne.Jest mi trudno wybic sie przy nim.Zaluje ze z nim jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: BARAN - RAK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.06, 21:23 A mi sie zdaje,że zależy to również od płci.Jestem kobietą rakiem i byłam związana z mężczyzną baranem i opis pasuje w 100%-totalna porażka.Na całe szczęście było to dawno temu i teraz chce mi się z tego śmiać...ale swoje przeszłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Re: BARAN - RAK IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 04.09.05, 20:25 To nie prawdw wcale tak nie jest!!!! Tworzymy z partnerem bardzo udany zwiazek chociaz niekiedy sie sprzeczamy, ale przeciez nie istnieja idealne zwiazki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza and oskar Re: BARAN - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 10:59 To jest bzdura jestesmy razem okragly rok i nie ranimy sie jestesmy przykladnym zwiazkiem dla naszych znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: BARAN - RAK IP: *.pl / *.skyware.pl 17.09.05, 17:58 Ja jestem w zwiazku Rak - Baran i tak jak czytam powyzej tak jest, czesto sie ranimy a jestesmy długo... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAK Re: BARAN - RAK IP: 83.168.113.* 22.09.05, 01:45 No niestety prawda. Prawdą jest ze baran robi potem mysli, nie raz sie przekonalam. Dla raka wazna jest czulosc- ktorej czesto brakuje. "Jeśli Baran nie wykaże zrozumienia dla potrzeb swojego partnera, to najprawdopodobniej zdominuje Raka, który w cichości serca i zaciszu domowym będzie cierpieć"-Swieta prawda. Nie jest to udany zwiazek. W moim przypadku pierwszy rok był słodki- wszyscy zazdroscili. Drugi- zwykly, poprostu rutyna. 3- rutyna + cierpienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani rak Re: BARAN - RAK IP: *.ikp.pl 22.10.05, 19:18 Niestety muszę sie zgodzić. Mija juz powoli 5 rok jak jestesmy małżeństwem i nie jest kolorowo. Jestesmy razem głównie przez dziecko, bo dawno bym go rzuciła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: BARAN - RAK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.05, 22:24 czy wsrod wypowiadajacych sie na plus lub minus sa pary ona baran on rak? Jak to wyglada w tym ukladzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bell Re: BARAN - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 17:46 hmm ja jestem rakiem i jakoś wyjatkowo lgna do mnie panowie barany heheh teraz jest drugi ale powiem tak mnie odopwiada ich charakter mysle ze dzieki ich pozytywnemu nastawieniu i energi potrafią rozbudzic raczatka a mój baranek jest bardzo czuły!!! i co najwazniejszsz jest cudownym kochankiem :))) potrafi obudzić najbardziej zapałego raczka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Ona Re: BARAN - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:30 Bzdura, raczej nie. Ja jestem czuła, a on wszystko robi naprzód. Ale to nie oznacza, że się nie dogadujemy. Wręcz przeciwnie. Wspaniale się dogadujemy, jestesmy ze sobą już prawie rok. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: BARAN - RAK IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 10.11.05, 13:58 jestem baranem a mój kochany raczkiem i bardzo się kochamy i lubimy. ale to prawda że on jest spokojniejszy co nawet lepiej...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: BARAN - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 10:31 ...ale to może włąśnie lepiej że raczki są spokojniejsze.Ja jestem spod znaku barana i właśnie potrzebuje kogoś mniej zywiołowego odemnie, dwie zbyt energiczne osoby to tez nie dobry układ wierzcie mi.. Odpowiedz Link Zgłoś
anetaagnieszka1 Re: BARAN - RAK 03.10.06, 10:49 ....a może właśnie lepiej , że raczek_facet jest spokojniejszy.Dwie żywiołowe osoby to tez nie jest zbyt dobry układ. Pozdrawiam panów raczków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rina Smutne to IP: 195.116.196.* 15.11.05, 16:31 Umieją pocieszyć człowieka, nie ma co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: BARAN - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:58 Macie racje! Moja żona jest baranem, a ja rakiem i to raczej ja dominuję. Rozumiemy się bez słów, często myślimy i mówimy to samo, w tym samym momencie. Na zdjęciach tworzymy energetyczną jedność. Znam też inne barany i ich charaktery mi odpowiadają. Myślę, że dobór na podstawie znaków zodiaku to za mało. Poza tym podział na 12 znaków jest bardzo schematyczny i wcale nie odzwierciedla rzeczywistego czasu brzebywania Słońca w danym gwiazdozbiorze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: BARAN - RAK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.05, 10:15 Hmm...ja jestem kobieta baran i właśnie rozstałam się z facetem rakiem. Na początku było bosko, bosko ,bosko, ale potem stało się dokładnie tak jak tu jest napisane. Ja najpierw mówię, potem myslę, a na końcu żałuję, no a on brał to sobie bardzo do serca. On - rodzina, kapcie, słodkie lenistwo, a mnie nuda zabija. I dużo było pod koniec ranienia się nawzajem. Myślę, że jest w tym sporo prawdy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalahari Re: BARAN - RAK IP: *.csk.pl 12.01.06, 17:29 zgadzam się! to kompletna bzdura !!! kto układa te horoskopy ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: BARAN - RAK IP: 80.51.206.* 16.01.06, 00:34 witajcie wszystkie Raki i Barany!!! Jestem od 8 lat w związku Rak-Baran i jestem szczęśliwa, ponieważ jest przy mnie ktoś, kto kocha mnie do szaleństwa, z wzajemnością...:-)ten ktoś jest dobry, czuły i opiekuńczy,potrafi słuchać i doradzać, szanuje moje decyzje... chcę Wam powiedzieć, że nie ważne spod jakiego znaku jest Wasz partner(-ka), ponieważ dopiero wspólne życie ksztłtuje ludzi i pokazuje czy są dla siebie stworzeni...więc nie czytajcie za dużo horoskopów, tylko zacznijcie pielęgnować swój związek partnerski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: BARAN - RAK IP: 212.106.20.* 16.01.06, 08:50 Totalne brednie..ja i moj partner jestesmy Rak-Baran i wszystko w naszym zwiazkujest idealne!! Horoskopy to bzdury!! nie wierzcie w nie bo jeszcze sobie cos wmowicie..=p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryla BARAN - RAK IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.02.06, 00:16 Moim zdaniem jest w tym duzo prawdy. Ja jestem Rakiem ona Baranem, razem jestesmy ponad 4 lata. To co jest napisane zgadza sie w 90%. PS Pamietajcie horoskop pisany jest pod ogol ludzi a nie dokladnie pod Ciebie. Cechy charakteru ktore sa opisywane sa pisane dla ogółu, a indywidalnosci zawsze sie zdarzaja, ktore odbiegaja od "normy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina24 Re: BARAN - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 16:09 Jeżeli ideałem są dwie połowki jabłek czy pomarańczy, to w moim przypadku dobraliśmy się jak ogórek i wiśnia np.Ja baran, on rak jesteśmy absolutnie we wszystkim różni.Ja się podporządkowałam, uzależniłam, przepadłam i tylko czasami myślę sobie, jakby to było z kimś podobnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek Re: BARAN - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:14 a mi sie to zgadza,to nie jest bzdura....chociaz ze soba jestesmy juz 1,5roku to nie umiemy sie dogadac!tylko w lozku jest z moim raczkiem bosko!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monig251 Re: BARAN - RAK IP: 80.54.97.* 10.03.06, 08:44 To prawda że rak jest wrażliwy,i nieśmiały,ale jakoś sobie dajemy rade, Odpowiedz Link Zgłoś