Gość: Woju Re: BARAN - RAK IP: *.domenka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 11:29 Witam. Pierwsza sprawa... czytając komentarze odrazu widać że tyle samo jest ludzi na tak co i na nie... Ważne jest tutaj to czy baran to mężczyzną a rak kobietą czy na odwrót... generalnie lepiej wychodzą układy gdy rakiem jest mężczyzna... Ja jestem baranem... z rakiem kobietą byliśmy ze sobą 5i pół roku i niestety się skończyło... Owszem seks był na piątke... poaz tym na początku było wspaniale... zawsze dobrze się dogadywaliśmy ale ja jestem dynamiczny jak to baran pre do przodu a moja pani ciągle zarzucała mi że wywieram presje że się z nią nie licze... jestem wybuchowy i czasem palne coś czego nie myśle a moja raczyca zawsze wtedy chowała się do skorupy i troche trwało zanim wyszła... ja z kolei źle się czyłem z brakiem zdecydowania, z potrzebą szukania jej wewnętrznego spokoju... niczego nie można było załatwic osd ręki bo każda decyzja "musiała się uprawomocnić" :-) Byłem jeszcze później na krótko z kilkoma kobietami rakami... coś w tym jest że nasze znaki sie przycuiągają, ale podsumowując ... układ facet baran - kobieta rak choćby nie wiem jak oboje dążyli do porozumienia z czasem musi się rozpaść lub utracić swą wartość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: BARAN - RAK IP: 195.42.249.* 20.03.06, 18:26 Ja jestem baranem a on byl rak i bylo tak jak piszesz. wszystko musialo byc po 10 razy przemyslane. Nigdy nie bylam do konca pewna co mysli czy mowi tak bo tak wypada czy bo tak czuje. Jednak nasze znaki sa bardzo rozne. I trzeba duuzo dobrej woli z obu stron zeby utrzymac taki zwiazek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nulka Re: BARAN - RAK IP: *.icpnet.pl 14.03.06, 16:58 A ja jestem najszcześliwsza pod słońcem z moim BARANEM kocham CIe kochanie! i tak już będzie zawsze! Pozdrawiam panie Raki i panów Baranów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: BARAN - RAK IP: *.interbit.com.pl / *.interbit.com.pl 15.03.06, 08:29 Zupełna racja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: BARAN - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 07:39 nie prawda ................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paczi Re: BARAN - RAK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.04.06, 00:03 Zabawne, ale jest dokładnie odwrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: BARAN - RAK IP: *.akademiki.uni.torun.pl 01.05.06, 17:21 zgadza sie w 90% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO_EMI Re: BARAN - RAK IP: *.range86-140.btcentralplus.com 31.05.06, 13:47 Szczera prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: BARAN - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:05 tez sądze ze bzdura...chyba na odwrót!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: BARAN - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 15:12 to istna bzdura ja i mój chłopak jsteś bardzo zgodni podobno przeciwieństwa przyciągają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuna Re: BARAN - RAK IP: *.pools.arcor-ip.net 14.06.06, 18:28 Moj ojciec jest spod barana a jego byla zona spod raka.Wytrzymali raptem szesc lat, a taka milosc byla.Mysle, ze najlepiej barana zrozumie drugi baran, albo znak rownie mu silny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: BARAN - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 12:39 w sumie macie racje bo ja jestem baranek a moj boy raczkiem. jestesmy ze soba ponad 3latka i ciagle sie o cos klucimy i jest nam ciezko zyc razem ale osobno tez porazka ... i co my mamy robic??!!!!przeciez sie nie rozstaniemy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \:-*** BARAN - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 11:33 to jest nie prawda ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAK BARAN - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 17:27 Baran jest niezależny...HAHAHA...to nie ten adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atina Re: BARAN - RAK IP: *.manc.cable.ntl.com 08.01.07, 23:19 kochani co ma byc to bedzie ja jestem znaku barana a maz rak jestesmy razem ponad10 lat 7lat malzenstwa mamy calkowicie inne charaktery ale to nam nie przeszkadza im dluzej go znam tym bardziej go KOCHAM mamy juz 6 letniego syna i jest nam dobrze..aby tak dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia BARAN - RAK IP: *.miechow.com 10.01.07, 08:59 całkowicie się zgadzam,w moim przypadku święta prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemeq i olGa BARAN - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:38 sa 3 prawdy: sama prawda tylko prawda i...gÓwno prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość BARAN - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 21:05 śmieszne a nie prawdziwe. Mój baranek jest łagodny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana BARAN - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:26 BZDURY jak nic..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia BARAN - RAK IP: *.elb.vectranet.pl 06.05.07, 19:57 moze i prawda ze czasem ciezko sie jest porozumiec ale nie ma zwiazku bez drobnych sprzeczek :) ja i moj mezczyzna rozstalismy sie na miesiac ale znow jestesmy razem bo nie potrafimy zyc bez siebie ,tak wiec nie sadze zeby para baran-rak nie mialyby szans na udany zwiazek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek BARAN - RAK IP: *.k668.webspeed.dk 08.05.07, 16:19 Jestem juz od kilku miesiecy w zwiazku z rakiem i jest cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolek BARAN - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 21:28 strzal w 10!!!ja jestem z baranem juz 6 lat i ciagle,prawie na kazdym kroku sie ranimy.gdyby nie dziecko juz dawno bym odeszla od niego.ten zwiazek to naprawde katastrofa!!!wszystkim odradzam taki uklad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate BARAN - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 22:15 żałość. ja jestem spod znaku barana a mój charakter opisuje znak raka!!! weźcie się z tym schowajcie.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia BARAN - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 06:05 nie wiem,ja mialam swietnego faceta spod znaku raka,ideal,ale nie moglam wytrzymac tego słodkiego zastoju po dłuższym czasie.paradoksalnie czułam ze musze sie z tego uwolnic,ze nic sie nie posuwa do przodu,wiedzialam ze on nie wezmie spraw w swoje rece i nie zrobi czegos spontanicznego.teraz wiem ze byl wyjatkowy,czuły i dobry ale mysle ze niestety charakter barana-chociaz uczuciowy i wrazliwy to jednak nie jest domator,potrzebuje przezyc,emocji,na dłuzsza mete czuje sie znudzony związkiem z rakiem,opartym tylko na przytulaniu i kochaniu.wiem ze go kochalam i przykro mi ze takie rzeczy uniemożliwiaja ludziom wytrwanie w zwiazku:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasztet BARAN - RAK IP: *.gprs.plus.pl 05.10.08, 17:59 srele morele.co ma byc to bedzie! roznice roznicami a milosc ...!!!opisy sie zgadzaja ;p przynajmniej barana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota BARAN - RAK IP: *.mofnet.gov.pl 21.11.08, 10:33 jestem trochę ponad rok mężatką, mój mąż jest baranem ja rakiem. jest coraz gorzej, różnice zdań się pogłębiają, kłócimy się coraz częściej i ranimy. Nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiol BARAN - RAK IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.01.09, 23:46 mój rak jest do mnie podobny. jest bardziej niezależny ode mnie, co mnie w nim tak bardzo pociąga, przez to już 3 rok nasze uczucia i namiętność są na najwyższych obrotach. I oczywiście nie przesadzamy ze słodkościami, jak jest miło - to jest, jak się skończy to przyjmujemy zasadę, że z miłością jak z masłem, czasami trzeba do lodowki włożyć. nikt nas nie rozumie, ale nam jest dobrze i to jest najważniejsze :) Nie szukamy zrozumienia u innych, a wręcz ich niezrozumienie nas bawi ;) pozdrawiam i duzo szcześcia Odpowiedz Link Zgłoś