Gość: Malwinka <3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:18 Oooo nie wydaje nnie nię :) ja ze swoim strzelcem jestem szczęśliwa jak nigdy dotąd:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estercia90 Nie zgadzam się z tym IP: *.srg.vectranet.pl 28.01.07, 23:15 nie zgadzam się ja jestem ze swoim kochanym strzelcem i bardzo nam sie układa. Kochamy się i wogóle. poprostu żyć bez siebie nie możemy Odpowiedz Link Zgłoś
krakersycebulowe Re: Nie zgadzam się z tym 29.05.07, 23:15 ile jestescie razem? Gość portalu: estercia90 napisał(a): > nie zgadzam się ja jestem ze swoim kochanym strzelcem i bardzo nam sie układa. > Kochamy się i wogóle. poprostu żyć bez siebie nie możemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina obojga IP: 195.117.197.* 27.02.07, 19:14 mam nadzieję że to akurat nie jest prawdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: skorpion-strzelec IP: *.sieci.fonet.pl 07.05.07, 18:17 jestem strzelcem, zakochałam się w pewnym skorpionie. Wiem, że coś do mnie czuje, ale nie robi zupełnie nic w tym kierunku żeby mnie zdobyć, wręcz przeciwnie. To egoista, myśli tylko o swoich potrzebach. No a dziewczyny co do tego że strzelce lubią chodzić własnymi drogami i będąc w związku lubią poznawać nowych ludzi to jest prawda.Właśnie przez to rozpadł się mój 4-letni związek z Lwem, nie mogłam znieść scen zazdrości jakie mi gotował. A co do tego skorpionka to bardzo go kocham, ale cóż chyba zrezygnuję i postaram się zapomnieć, bo tylko cierpię przez to.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syla a ja się nie zgadzam IP: *.streamcn.pl 17.05.07, 19:08 A ja się z tym wogule nie zgadzam, jestem ze strzelcem i jest nam razem super :) z nikim nie bylo mi tak dobrze jak z nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
krakersycebulowe Re: a ja się nie zgadzam 26.05.07, 23:35 a ile jestescie razem? Gość portalu: Syla napisał(a): > A ja się z tym wogule nie zgadzam, jestem ze strzelcem i jest nam razem > super :) z nikim nie bylo mi tak dobrze jak z nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozyczkadeep skorpion - strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:16 hmmmm... jestem w związku ze strzelcem a sama jestem skorpionem. jesteśmy ze sobą 4 lata i miesiąc temu wzieliśmy ślub... jest super. co prawda były między nami sprzeczki i kłutnie ale to nas zbliżyło jeszcze bardziej i dzięki temu bardziej poznajemy siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Skorpion - Strzelec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 18:07 To jest rzeczywiście prawda. Skorpion ze Strzelcem żyją w ciągłym konflikcie, szczególnie gdy tym Skorpionem jest kobieta i chce dominować nad mężczyzną Strzelcem. Trudno o kompromis, gdy każde z nich chce mieć rację. Znam to z własnego doświadczenia małżeńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Skorpion i Strzelec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 18:13 To jest prawda. Jesteśmy małżeństwem od 23 lat ale są to bardzo ciężkie lata. Wciąż ze sobą walczymy. Nie umiemy rozwiązać wspólnie żadnego problemu. Wiele więc spraw pozostaje czasem zbyt długo nieuregulowanych. Tym bardziej, że kobieta jest Skorpionem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sTrZeLeC Qupota... IP: 80.50.236.* 04.08.08, 14:30 Jestem Strzelcem i się aż za głowę łapię jak czytam te porady i opinie niektórych. Prawdą jest to że my (STRZELCE) jesteśmy lekkoduszni, lubimy się bawić, robić nieprzewidywane rzeczy, itp. Prawda jest taka a nie inna, ale nie znaczy to że jesteśmy tacy 24h na dobę, nie kiedy trzeba jesteśmy poważni, cisi. Jak niektórzy wspomnieli związek Skorpion-Strzelec ma szanse. Ma i to ogromne, dzięki wzajemnej tolerancji, szczerości i zaufaniu, tak jak w kazdym związku. A porady typu zły związek bo więcej dzieli niż łączy to śmiech na sali... w końcu nie tylko trzeba mieć wspólne pasje i cele, ale tesh trzeba się wzajemnie uzupełniać. Jakby wszyscy byli idealni to by było totalnie nudno. I niech sie zastanowią te Skorpionice co pisza komentarze, bo niektore dostrzegły wady partnerów po przeczytaniu porad... niech lepiej przypomna sobie mile chwile ze swoimi mężami czy chłopakami!!! Jakby miłość zależała tylko od tego czy znak zodiaku do siebie pasuje to to by było wszystko ale napewno nie miłość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scorpion Re: Qupota... IP: *.chello.pl 16.12.08, 12:16 jestem już 5 miesiąc ze Strzelcem (kobieta) na odległość, 1667 km, Ona wogóle nie daje nic do swojego zaangażowania żeby pokazać, że jej zależy a jak mówię to skończmy z tym to się miga i nie chce. Nierozumiem tego jest ze mną szczera, nie zdradza mnie tak mi mówi, ale nie mogę zrozumieć czemu jest taka zimna. Ma wiele pracy rozumiem to, ale nic a nic. Czuję się sam w tym związku, którego nawet tak nie mogę nazwać bo to jakaś farsa. Proszę o radę, przyjedzie do mnie w styczniu, ale to boli mnie za bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apperas(skorpion) Skorpion - strzelec IP: *.xdsl.centertel.pl 22.12.08, 15:41 hm... Jestem Skorpionem. Nigdy nie wierzyłam w jakieś tam horoskopy partnerskie, ale tak z ciekawości... Fakt, mój Strzelec nie ma ze mną lekko, mi też nie jest cukierkowo w tym związku. Oboje potrafimy sobie osolić życie, ale szybko łagodzimy spory i to ja idę na ustępstwa (mój strzelec wyśmiał by to stwierdzenie). Wystarczy się kochać - można być wtedy szczęśliwym nawet skacząc sobie do gardeł ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SharpClaw1509 Skorpion - strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 13:31 hahaha bez sensu :) akurat ja jestem skorpionicą i mam męża strzelca więc gó... prawda jesteśmy już 6 lat małżeństwem i mamy 4 dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka Skorpion - strzelec IP: *.kwidzyn.mm.pl 11.05.09, 00:25 facet skorpion i kobieta strzelec pasują do siebie, ale facet strzelec i kobieta skorpion- niestety nie. płeć ma znaczący wpływ na horoskop dla danych znaków. Odpowiedz Link Zgłoś