Dodaj do ulubionych

SKORPION - STRZELEC

IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.05, 23:07
w tym się zgadzam. Ja nigdy nie miałam udanego związku ze strzelcem...jednak
wiem że jest taka możliwośc aby związek sie udał...
Obserwuj wątek
    • Gość: Martyna Re: SKORPION - STRZELEC IP: 217.153.142.* 14.07.05, 20:51
      nie jest to łatwy związek-ale my jesteśmy juz ze sobą ponad 7 lat. mamy dwójke dzieci i jestesmy szczesliwi. wspólne cele i wartosci jednoczą:-)
      poza tym tolerancja - ale to potrzene jest w kazdym zwiazku.
      • xanti2 Re: SKORPION - STRZELEC 14.07.05, 21:55
        ze swoim strzelcem jestem od 1990.....Qrka to już taki kawał czasu. Niezależny
        ale też potrzebujący opieki. Nie znaczy to , że nie poradzi sobie sam...poprostu
        inaczej organizuje sobie życie. Związek trudny...wymagajżcy sporo ustępstw, ale
        pozwalający na rozwój skorpionowi. Koniec związku nie oznacza dla strzelca końca
        znajomości . strzelec ceni sobie czytelność w związku , znaczy to , że lubi być
        rozumianym...choć czasani jego pomysły nie zawsze są do zaakceptowania ...choćby
        ze względu na kanony społeczne czy też kulturowe...taki anarchista. Ale jest to
        anarchizm uargumentowany...nie koniecznie do zaakceptowania do często
        "rodzinnego , tradycyjnego " skorpiona.....tyle moich refleksji,,,pozdrawiam,G.
        • Gość: TakiSobieCzłowieK Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.devs.futuro.pl 15.07.05, 12:12
          jak czytam takie artykuły i pomyśle że ktoś naprawde może sobie to wziąść do
          serca i ocenić kogoś przez taki pryzmat to krew mrozi mi się w żyłach,dzięki na
          szczęście za opinie czytelników :-) moim zdaniem wszystko zależy od nas , czy
          jesteśmy w stanie znaleźć porozumienie , kompromis , każdy czasem musi ustapić
          raz ja , raz ona, czasem oboje, niezaleznie od konfiguracji znaków w każdym
          związku tak jest, trzeba być szczerym i trzeba chcieć oraz uważnie słuchać ale
          mówic też głośno i wyraźnie ...
        • Gość: żona Strzelca Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.org 22.08.05, 16:10
          jestem żoną strzelca od ponad 6 lat i bywa naprawdę różnie.Wiem,że jako
          skorpionica nie mam łatwego charakteru ale mój mąż do ugodowych też raczej nie
          należy. Ja cicha i spokojna, on lekkoduch, ja pesymistycznie nastawiona do
          wszystkiego(wolę jednak słowo-realistka:) ), on optymista.Ja nieśmiała i
          stroniąca od ludzi , on wesołek i dusza towarzystwa.Po prostu ogień i woda :)
          Jedyna rzeczą , jakiej nie mogę znieść to jego przyjaciółki!(każda nowo poznana
          kobieta, to od razu przyjaciółka)Dla zazdrosnego Skoropina to doprawdy za
          wiele:)
          • Gość: tez zona strzelc Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 18:23
            rozumie pania zone strzelca.to straszne ta ciagla swiadomosc ze maz
            strzelec jet ciagle kims zainteresowany.mnie ten zwiazek od 15 lat
            wykancza psychicznie.chce zeby odszedl. i to jest moje najwieksze
            zyciwe marzenie.mam wrazenie jakby maz strzelec ciagle mnie zdradzal.
            na kazdym kroku i z kazda napotkana nowa znajoma z ktora jest od
            razu zaprzyjazniony.tego ssie nieda zniesc.
          • cosenza Do xanti2 28.02.06, 11:08
            Moglabys napisac cos wlasnymi slowami bo to co napisalas juz GDZIEŚ czytalam
            ŻAŁOSNE !!!
          • Gość: Sandra skorpion- strzelec IP: 213.158.197.* 11.04.06, 13:27
            zdecydowanie zgadzam się z tym iż Strzelce bardzo szybko nowo poznana osobę
            nazywają swoją przyjaciółką, jestem skorpionem i sama przekonałam się na
            własnej "skórze" o tym, poznałam go w tamtym roku na wakacjach, znaliśmy się
            zaledwie kilka dni i po krótkim czasie zostaliśmy przyjaciółmi na dobre i złe,
            nie mamy przed sobą żadnych tajemnic!!! Bardzo dobrze nam jest ze sobą,
            rozumiemy się, gyd mam jakiś problem wiem, że on jest obok i że w każdej chwili
            mogę na niego liczyć!!!
            • afryka75 Re: skorpion- strzelec 25.04.06, 11:10
              Weszłam na to forum, i jestem w szoku, ze to takie schematyczne. Własnie jestem
              w trakcie rozwodu ze strzelcem (oczywiscie ja jestem skorpionicą). Małżeństwo
              nasze rozpadło sie własnie z powodu jego przyjaciółek- osób, z którymi być moze
              faktycznie mnie nie zdradzał fizycznie, ale z którymi potrzebował bardzo
              poufnego kontaktu w cztery oczy, które go rozumiałay, które nadawały podobno na
              lep[szych falach, niż ja, itd...
              • Gość: żona Strzelca Re: skorpion- strzelec IP: *.harllem.org / 82.210.179.* 03.06.06, 16:47
                moje małżeństwo też o mało się nie rozpadło........przez taką właśnie pseudo
                przyjaciółkę! :( Teraz jest dobrze, ale jak długo? Dopóki nie pozna kolejnej,
                chętnej itp? :( Mam dosyć!
          • krakersycebulowe skorpion-strzelec 26.05.07, 23:34
            Ojejku, mam to samo. Jestem pesymistyczna zazdrosna a moj Strzelec optymista,
            lekkoduch, nie jest lekko... ale z drugiej strony to jakies wlasnie
            uzupelnienie. duzo sobie dajemy. ale fakt, kobiety lgna do niego jak do
            magnesu, szlag mnie trafia. do niczego miedzy nimi nie dochodzi ale one kleja
            sie i robia slodkie oczy, a on niby nic, ale w glebi duszy to lechcze i...
            a ja nie jestem typem ktory by gral na zazdrosc, wiec ja sie tylko glebiej
            zapadam
            czy mozna w ogole dobrac sie idealnie? nie... trzeba dostrzegac dobre strony i
            sobie ustepowac a nie zwalac na zodiak :)
      • krakersycebulowe re: skorpion-strzelec 29.05.07, 23:08
        Kurcze, wreszcie jakies pozytywne glosy. Jestem z moim strzelcem 3 lata i
        czasem marze zeby sie rozejsc,ale nie chce tak naprawde bo wciaz go kocham. Tez
        mamy wspolne cele i wartosci i to nas jednoczy :) acha, i chcialam doradzic
        wszystkim osobom ktore patrza na swoj zwiazek przez pryzmat zodiaku, aby
        postaraly sie postawienie prawdziwego horoskopu. Porownawczego z partnerem,
        dokladne daty urodzin obydwu z godzina i miejscem. Bylam w szoku ile to moze
        powiedziec i jak trafnie! Jestesmy Skorpionica i Strzelcem i nie jest to latwy
        zwiazek, ale ten horoskop indywidualny dla nas mowi, ze jestesmy no niemalze
        idealnie dla siebie stworzeni. Takze drodie Panie Skorpionice, nie traccie
        nadzieji i nie sugerujcie sie zbyt mocno ogolnym horoskopem. Powodzenia
        wszystkim!!
    • Gość: zizi Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.gorzow.mm.pl 19.07.05, 22:41
      Jestem strzelcem i byłam w zwiazku ze skorpionem. Dla mnie zdecydowanie było to
      zwiazek toksyczny, wyniszcajacy mnie....
    • maheda Re: SKORPION - STRZELEC 20.07.05, 15:29
      A ja od pięciu lat jestem w związku ze Skorpionem. Różnie bywało, różnie bywa i
      pewnie różnie będzie bywać.
      Ale istotą związku jest po pierwsze wzajemna miłość, a po drugie wzajemna (co
      bardzo ważne) gotowość do kompromisów i umiejętność/chęć przekazania własnych
      odczuć i potrzeb. Ostatecznie - niezależnie od znaków - jesteśmy przecież
      bardzo, bardzo różni.
    • Gość: sabina Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:34
      byłam ze strzelcem 5 lat to była ciągła walka radze panie skorpiony nie łaczcie
      sie ze strzelcami to btły nieudane 5 lat
      • Gość: demokrata Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:50
        to nie kwestia strzelca czy skorpiona, a ludzi , którzy nie umieja odpuscic,
        wbrew pozorom to moze byc cudowny zwiazek , wlasnie dlatego ze kazde czuje
        sile , a zdrugiej strony odpuszcza dla drugiej strony, to bardzo wiaze. I jest
        ogien , a zdrugiej strony porozumienie. Po prostu trzeba sobie uswiadomic co i
        jak.
        Polecam zwiazek. Nigdy mi nie bylo tak fajnie . Na razie to dwa lata , ale jest
        cały czas fenomenalnie
    • Gość: sabina Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:36
      to szczera najszczersza prawda to jest nieudany zwiazek wiem bo 5 lat byłam ze
      strzelcem nigdy wiecej
    • Gość: migdałowa Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 16:10
      jestem w związku ze strzelcem drugi rok i też uważam że bardzo wiele nas
      dzieli. Głównie jeśli chodzi o organizację czasu.. część priorytetów. Z drugiej
      strony nigdy wcześniej nie układałam sobie życia opartego na takim zrozumieniu,
      umiejętności kompromisowego podejścia, szczerych rozmowach. Lubimy dogrywać się
      do siebie nawzajem. Jeżeli ten artykuł definiuje prawdziwie związki skorpion -
      strzelec, to mam nadzieję że mój jest wyjątkiem od reguły.
      • Gość: mary jane Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.optimus.pl / 80.51.176.* 22.08.05, 15:54
        Tez byłam ze skorpione, to co jest napisane idealnie pasuje do mojego związku,
        toksyczny totalnie, jestem strzelcem, chorobliwa zazdrosc mnie wykanczała tak
        samo jak priorytety w spedzaniu wolnego czasu, mój skorpion bardziej cenił
        sobie romantyzm i bujanie w obłokach niż prawdziwe życie, impulsywny i zbyt
        porywczy, niebezpiecznie nieprzewidywalny, ja jako strzelec- optymista nie
        umiałam wyciągac go z depresji i zycciowej melancholii, mimo szczeych chęci
        były ciągle tarcia, czuję sie mocno starta po tym związku, marzę o regeneracj
        duszy jak w SPA, on także cierpi, ale róznimy sie totalnie charakterami, to nie
        do pogodzenia,
      • krakersycebulowe Re: skorpion-strzelec 29.05.07, 23:12
        Cos Ty, to co tu pisze wiekszosc osob nie swiadczy o tym, ze tak ma byc. Nie ma
        co sie nakrecac negatywnie. Tak wlasnie powiniem wyladac zwiazek skorpiona ze
        strzelcem - rozwoj, jest trudno ale pozytywnie, nauka kompromisu, glebia
        szczerosci, wzajemne ustepstwa. Tak trzymaj! :)

Gość portalu: migdałowa napisał(a):

> jestem w związku ze strzelcem drugi rok i też uważam że bardzo wiele nas
        > dzieli. Głównie jeśli chodzi o organizację czasu.. część priorytetów. Z
        drugiej
        >
        > strony nigdy wcześniej nie układałam sobie życia opartego na takim
        zrozumieniu,
        >
        > umiejętności kompromisowego podejścia, szczerych rozmowach. Lubimy dogrywać
        się
        >
        > do siebie nawzajem. Jeżeli ten artykuł definiuje prawdziwie związki skorpion -

> strzelec, to mam nadzieję że mój jest wyjątkiem od reguły.
    • Gość: pretorianin Re: SKORPION - STRZELEC IP: 5.6.2R* / *.saix.net 23.08.05, 22:00
      juz 26 lat mam skorpiona za zone:jest fajnie-wciaz sie kochamy i jestesmy
      razem,dominacja i nieustepliwosc tak jest,ale czego sie neirobi dla milosci
      • Gość: mamaOliwiera Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:12
        Ja tez zyje ze swoim ukochanym skorpionem juz jakis kawalek czasu i mimo ze sa
        miedzy nami jakies nieporozumienia to nie zamienilabym go na nikogo innego :-)
    • Gość: taia2 Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 13:21
      Ja -strzelec jestem ze skorpionem już 9 lat :))))
    • Gość: skorpion Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.05, 21:25
      to zxależy od ludzi. ja byłem w związku z panną i nie wyszło, byłem w związku z
      bykiem i nie wyszło - a z bykiem podobno tworzy skorpion super parę. nie wiadomo
      w ogóle z kim ma sie ten biedny skorpion skumać? wszystko może wyjść, miłość nie
      zna granic i ja to udowodnię!
      • Gość: Anja Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 10:37
        ja dopierow chodze w zwiazek ze strzelecem i jak na rzie mi sie podoba.jak
        przeczytalam te opinie to sie szczerze mowiac przestraszylam :/ ale podobno
        skorpion i ryba to idealny zwiazek a bedac z 3 panami rybami nigdy nie bylo
        idealnie!! ja juz nie wiem od czego to zalezy... no coz zobaczymy jak wyjdzie z
        moimpanem strzelcem :))
      • krakersycebulowe Re: skorpion-strzelec 29.05.07, 23:22
        podobno tak naprawde najlepiej skorpionowi jest z drugim skorpionem, ale
        niewiele osob jest w stanie wytrzymac tak wysokie obroty m.in. w lozku oraz w
        zazdrosci, dwie pochodnie z domieszka dynamitu... ale rozumieja sie

Gość portalu: skorpion napisał(a):

> to zxależy od ludzi. ja byłem w związku z panną i nie wyszło, byłem w związku
        z
        > bykiem i nie wyszło - a z bykiem podobno tworzy skorpion super parę. nie
        wiadom
        > o
        > w ogóle z kim ma sie ten biedny skorpion skumać? wszystko może wyjść, miłość
        ni
        > e
        > zna granic i ja to udowodnię!
    • Gość: Skorpionica Niestety to prawda IP: *.radom.pilicka.pl 12.10.05, 13:21
      To 100% prawdy. Denerwuje mnie ta moja cecha podporzadkowywania sobie ludzi ale
      coz moge na to poradzic? Przez to cały czas zchodze sie i rozchodze z moim
      Strzelcem.
      • Gość: Re skorpionica Re: Niestety to prawda IP: *.centertel.pl 19.04.06, 15:31
        Jabym słyszała moją historię. Od kilku lat rozstaję się i spowrotem schodzę ze
        Strzelcem jakbym wracła do nałogu. W jednej chwili go niecierpie za jakiś czas
        brakuje mi tlenu...to straszne ani z nim ani bez niego. Z mojej obserwacji
        wynika, że jak coś zaiskrz między skorpionem i strzelcem to pózniej bartdzo
        ciężko się od tego uwolnić...nawet jeśli się tego bardzo chcee:)
    • Gość: ania Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.orange.pl 16.10.05, 19:54
      wogole sie z wami nie zgdadzam estem skorpionkiem i wlansie sie zareczylam z
      koziororzcem . mialam kilku facetow a edynie ten jest dla mnie stworzony trzeba
      wiezryc w milosc anie horoskopy
      • Gość: LIKA Re: skorp-strz IP: 195.74.79.* 25.08.06, 14:44
        Ja jako skorpionica i to ciut nietypowa, jest we mnie parę cech ze skorpiona
        ale nad zazdrością i zaborczością pracuje od kilku lat, miałam niestety
        partnerów bardzo zazdrosnych wręcz chorobliwie.
        mój strzelec jest ciepły i miły pomimo,że wykonuje trudny i wymagający męskiego
        podejścia zawód. Kocham go, pomimo, że czasem jest zarozumiały ale daje mi coś
        czego nie dał mi żaden związek zrozumienie, przyjaźń i pomaga, choć czasem bywa
        leniwy, wystarczy rozmowa na temat konieczności zrobienia czegoś i zaraz jest
        to zrobione. I tak odbywa się to bez krzyku i niepotrzebych emocji, spokojnie.
        na koniec dodam, że byłam kiedyś z rybą (że niby taki dobry znak) tamten facet
        był niedojrzały więc uważam, że podstawą jest dojrzałość tak ładnie to nazywają
        emocjonalną. Pozdrawiam wszystkie skorpiony i strzelców.
    • tweex Re: SKORPION - STRZELEC 18.12.05, 22:08
      Jakiś głupi ten horoskop :P Ja jestem z najwspanialszym Strzelcem (a raczej
      Strzelczynią ;) ) na Świecie i jakoś mamy baaaaaardzo dużo wspólnego ze sobą...
      Wszystko co robimy robimy razem i nie ma, że ktoś stara się dominować... I
      dlatego właśnie nie ma co wierzyć w takie głupoty jak horoskopy bo są pisane
      przez ludzi, którzy na niczym się nie znają (przynajmniej w tej dziedzinie) :P
      Pozdrawiam :D
    • Gość: IZA Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 22:59
      SKORPION I STRZELEC TO WSPANIAŁY ZWIĄZEK
    • Gość: marta Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 13:17
      to wszystko to nie prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: xxx Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.ds2.agh.edu.pl 09.01.06, 00:48
      ale pierdo..cie.Jak mozna powiedziec na podstawie jakiegos jeb.. znaku zodiaku
      kto do kogo pasuje.To tyle.
    • Gość: .....;/ Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:19
      moim zdaniem to totalna bzdura.... mój chłopak jest strzelcem... i w naszym
      związku nie ma żadnych kłtni... ufamy sobie i staramy się żeby było nam ze sobą
      dopbrze to co tu piszecie to bzdura i tyle
    • Gość: Miso i Misia Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.54.186.201.eltronik.net.pl 14.02.06, 20:12
      Sądzimy że to nie jest do końca prawda, chociaż w niektórych aspektach jest
      racja. Ale jesteśmy ze sobą dosyć długo i jesteśmy barrrrrdzo szczęśliwi
    • junkoh Re: SKORPION - STRZELEC 16.02.06, 10:08
      prawda, choc u mnie intensyfiakacja patologii a procz tego znak zodiaku zbiezny
    • Gość: andzelka Re: skorpion-strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:09
      To sie zgadza ja jestem skorpionica a moj partner strzelcem mielismy zamiar sie
      pobrac ale cos zaczelo sie psuc
    • Gość: madzia Ale bzdury........................... ............. IP: *.range81-159.btcentralplus.com 27.05.06, 17:06
      moj maz to Skorpion a ja jestem Strzelec i nic sie nie pokrywa. Super facet i
      jest nam super tez po 15 latach.
      • Gość: Dorotka Re: Ale bzdury........................... ....... IP: *.166.udn.pl 05.10.06, 21:14
        Zgadzam sie. Bzdury wierutne. Oczywiście jesli ktoś mocno wierzy w partnerstwo zodiakalne to prosze. Ja własnie szykuję się do ślubu ze strzelcem a jesteśmy ze sobą już bardzo długo i nie narzekam a mogę powiedzieć że jest to wręcz wspaniały związek.
    • Gość: Basia Re: Skorpion - Strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:15
      w ogóle nie zgadzam sie z tym co jest tu napisane!!jestem z chłopakiem juz 2
      lata i układa nam sie świetnie!!!!!!!!!!!!!!!!bzdury na maxa
    • Gość: Willy Re: Skorpion - Strzelec IP: 213.227.87.* 08.06.06, 11:20
      Ale brednie piszą!! Wogóle się z tym nie zgadzam! Moją Panią skorpion nie oddałbym za żadne skarby!!!
    • midorii jestem skorpionica i własnie sie rozwodze ze strze 09.06.06, 02:24
      • Gość: kaisa mam pytanie prawie zycia') IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 01:38
        od nowa zyczynamy ze strzelcem,, czy zabawowa natura strzelca i podejrzliwosc
        skorpiona moga jednak osignac konsensus?
        wazne bo 3 lata zwiazku zaleza od tego,,, nie wszystko zalezy od ludzi,,natura
        i przyzwyczajenia moze nawet znaki zodiaku to sa rzeczy nie do zmiany jak mi
        sie zdaje
        • Gość: idi Re: mam pytanie prawie zycia') IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:37
          zwiazek ze strzelcem nie należy do łatwych, ale właśnie dlatego tak nas
          (skorpiony) pociąga... bo jest nieprzewidywalny!
        • Gość: vaeton24 Re: mam pytanie prawie zycia') IP: 217.97.246.* 01.05.07, 18:45
          nie wiem czy to do końca zalezy od znaku zodiaku, ale jeslibym w to nie wierzył
          to bym nie pisał. jestem strzelcem mój związek z skorpionicą to kawał pięknego
          czasu mojego życia. robiłem jej wile przykrości nie zawsze sie rozumieliśmy,
          ale kocham ją i moze od tego trzeba zacząć i na tym skończyć. po każdym
          powrocie jest coraz lepiej nie wolno jednak tego sobie wymawiać i zapominać o
          zmianach jakie stworzyliśmy dla ukochanej osoby. miłość jest potężniejsza niż
          wszystkie znaki zodiaku i inne duperele. z poważaniem v24.
    • pyzolda Re: Skorpion - Strzelec 05.07.06, 20:10
      masakra.. jako skorpionica byłam z 2 strzelcami i niestety o 2 za dużo...
      jestem raczej z tych spokojniejszych skorpionów, ale bardzo wrażliwych,
      kochliwych i uduchowionych :) ale też bardzo zazdrosnych, podejrzliwych,
      pamiętliwych oraz nieufnych, co niestety jest ogromną wadą w związku ze
      strzelcem... bo panowie strzelcy mają swój świat, chcą być niezależni i wg mnie
      są też bardzo niedojrzali (przynajmniej ci, których poznałam).. chodzą swoimi
      drogami, lubią mieć dużo swojej przestrzeni w związku, a to prowadziło do
      ciągłych nieporozumień, moich stresów i braku zaufania. naprawdę nie polecam..
      skorpion i strzelec są jak ogień i woda.. czegoś innego szukają w życiu, a
      jeśli chodzi o seks to strzelec jest egoistą i myśli tylko o własnej
      przyjemności.. podchodzi do tych spraw bardzo mechanicznie, czego chyba żaden
      emocjonalny skorpion (zwłaszcza kobieta) nie jest w stanie zaakceptować.
      • Gość: aaa Skorpion - Strzelec- koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 11:23
        własnie rozstałam sie ze strzelcem.. moja nieufnosc doprowadziła do podjecia tej
        decyzji. jako skorpion we wszystkim weszyłam podstep nawet gdy nie miałam do
        tego podstaw.. a on nie mógł tego zniesc. starałam sie nawet zmienic w sobie te
        wade/zalete ale natury sie nie oszuka
        • Gość: żona Strzelca Re: Skorpion - Strzelec- koniec IP: *.acn.waw.pl 07.09.06, 15:38
          czy Wasi partnerzy Strzelcy też tak świetnie potrafią "ściemniać" ? :( znam
          kilku Strzelców(obojga płci)- i przyznam,że większych łgarzy to chyba nie ma
          w całym zodiaku! A Skorpion brzydzi się kłamstwem-woli prawdę, choćby najgorszą
          i nienawidzi jak ktoś "kręci".I czy tylko mój Strzelec nie ma koleżanek, tylko
          same "przyjaciółki"? ;)
          • Gość: aaa Skorpion - Strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 21:41
            jestem po trudnym zwiazku ze strzelcem, długo leczyłam swoje rany i kiedy je
            wyleczyłam.... pojawił sie kolejny pan strzelec... co za pech! boje sie tego
            znaku, ale znajomosc sie narazie rozwija i nie zakoncze jej z powodu uprzedzen,
            juz sie boje czy moje nerwy sa na to gotowe:)

pozdrawiam wszystkie Panie skorpiony walczace nieustannie ze swoimi partnerami
            strzelacami, zycze wytrwałosci...
      • Gość: k..ina Re: Skorpion - Strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:08
        NApisałas to, czego ja nie mogłam ubrać w słowa... Tez jestem wrażliwa, też
        bardzo mnie bolało, kiedy moj Strzelec wolał sam osiągnąć satysfakcję z sexu ,
        choć to nie jest najważniehjsze
        • Gość: ana Re: Skorpion - Strzelec IP: *.chello.pl 07.11.06, 16:34
          chyba nie ma większego babiarza od Strzelca.Despoci, egoiści, kłamcy ..........
          • Gość: Rav Re: Skorpion - Strzelec IP: *.netair.pl 19.12.07, 12:45
            Nie uważam że znak zodiaku sam w sobie ma jakieś większe znaczenie
            ale moja dziewczyna jest strzelcem i jest super. Bardzo spontanicznie
            i żywiołowo. Najlepsze że jest szczera ze mną i nie musze jej
            podejrzewać o nic tak jak było z innymi dziewczynami. Sama nauczyła
            mnie tej otwartosci i dawania jej wiary - kto jak kto ale ona na nią
            zasługuje. Jeszcze nie było tak abym ją kontrolował i ona mnie teżnie
            Po prostu liczymy na własną uczciwość. Gdybyśmy sobie wzajemnie nie
            wierzyli to byłby koniec związku. Dzięki temu mamy dla siebie
            młodzienczy i promienny uśmiech. Jeszcze z żadną dziewczyną nie
            przeżyłem tylu przygod wspaniałych
            • Gość: a skąd wiesz Re: Skorpion - Strzelec IP: *.netair.pl 19.12.07, 12:53
              że jest szczera
              • Gość: rafał Re: Skorpion - Strzelec IP: *.netair.pl 19.12.07, 12:55
                ja to potrafię wyczuwac.....
      • Gość: skorpionica Re: Skorpion - Strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 20:44
        jestem ze Strzelcem bardzo dlugo i dogafujemy sie caly czas nie wiem
        czemu tu tak pisze my sie dobralismy idealnie wiadomo w kazdym
        zwiazku sa klutnie w naszym tez ale to nie oznacza ze odrazu nie
        pasujemy do siebie.... Ja Kocham Swojego strzelca;)
      • Gość: ogień wybucha Re: Skorpion - Strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 10:08
        Wydaje mi się moja droga że się bardzo mylisz i to ty nie masz powodzenia z
        strzelcami. Mozę jedyną rzeczą mogę zgodzić ale pozostałość jest pustką .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka