Gość: Marlena IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.05, 23:07 w tym się zgadzam. Ja nigdy nie miałam udanego związku ze strzelcem...jednak wiem że jest taka możliwośc aby związek sie udał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martyna Re: SKORPION - STRZELEC IP: 217.153.142.* 14.07.05, 20:51 nie jest to łatwy związek-ale my jesteśmy juz ze sobą ponad 7 lat. mamy dwójke dzieci i jestesmy szczesliwi. wspólne cele i wartosci jednoczą:-) poza tym tolerancja - ale to potrzene jest w kazdym zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
xanti2 Re: SKORPION - STRZELEC 14.07.05, 21:55 ze swoim strzelcem jestem od 1990.....Qrka to już taki kawał czasu. Niezależny ale też potrzebujący opieki. Nie znaczy to , że nie poradzi sobie sam...poprostu inaczej organizuje sobie życie. Związek trudny...wymagajżcy sporo ustępstw, ale pozwalający na rozwój skorpionowi. Koniec związku nie oznacza dla strzelca końca znajomości . strzelec ceni sobie czytelność w związku , znaczy to , że lubi być rozumianym...choć czasani jego pomysły nie zawsze są do zaakceptowania ...choćby ze względu na kanony społeczne czy też kulturowe...taki anarchista. Ale jest to anarchizm uargumentowany...nie koniecznie do zaakceptowania do często "rodzinnego , tradycyjnego " skorpiona.....tyle moich refleksji,,,pozdrawiam,G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakiSobieCzłowieK Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.devs.futuro.pl 15.07.05, 12:12 jak czytam takie artykuły i pomyśle że ktoś naprawde może sobie to wziąść do serca i ocenić kogoś przez taki pryzmat to krew mrozi mi się w żyłach,dzięki na szczęście za opinie czytelników :-) moim zdaniem wszystko zależy od nas , czy jesteśmy w stanie znaleźć porozumienie , kompromis , każdy czasem musi ustapić raz ja , raz ona, czasem oboje, niezaleznie od konfiguracji znaków w każdym związku tak jest, trzeba być szczerym i trzeba chcieć oraz uważnie słuchać ale mówic też głośno i wyraźnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Strzelca Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.org 22.08.05, 16:10 jestem żoną strzelca od ponad 6 lat i bywa naprawdę różnie.Wiem,że jako skorpionica nie mam łatwego charakteru ale mój mąż do ugodowych też raczej nie należy. Ja cicha i spokojna, on lekkoduch, ja pesymistycznie nastawiona do wszystkiego(wolę jednak słowo-realistka:) ), on optymista.Ja nieśmiała i stroniąca od ludzi , on wesołek i dusza towarzystwa.Po prostu ogień i woda :) Jedyna rzeczą , jakiej nie mogę znieść to jego przyjaciółki!(każda nowo poznana kobieta, to od razu przyjaciółka)Dla zazdrosnego Skoropina to doprawdy za wiele:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez zona strzelc Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 18:23 rozumie pania zone strzelca.to straszne ta ciagla swiadomosc ze maz strzelec jet ciagle kims zainteresowany.mnie ten zwiazek od 15 lat wykancza psychicznie.chce zeby odszedl. i to jest moje najwieksze zyciwe marzenie.mam wrazenie jakby maz strzelec ciagle mnie zdradzal. na kazdym kroku i z kazda napotkana nowa znajoma z ktora jest od razu zaprzyjazniony.tego ssie nieda zniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
cosenza Do xanti2 28.02.06, 11:08 Moglabys napisac cos wlasnymi slowami bo to co napisalas juz GDZIEŚ czytalam ŻAŁOSNE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra skorpion- strzelec IP: 213.158.197.* 11.04.06, 13:27 zdecydowanie zgadzam się z tym iż Strzelce bardzo szybko nowo poznana osobę nazywają swoją przyjaciółką, jestem skorpionem i sama przekonałam się na własnej "skórze" o tym, poznałam go w tamtym roku na wakacjach, znaliśmy się zaledwie kilka dni i po krótkim czasie zostaliśmy przyjaciółmi na dobre i złe, nie mamy przed sobą żadnych tajemnic!!! Bardzo dobrze nam jest ze sobą, rozumiemy się, gyd mam jakiś problem wiem, że on jest obok i że w każdej chwili mogę na niego liczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
afryka75 Re: skorpion- strzelec 25.04.06, 11:10 Weszłam na to forum, i jestem w szoku, ze to takie schematyczne. Własnie jestem w trakcie rozwodu ze strzelcem (oczywiscie ja jestem skorpionicą). Małżeństwo nasze rozpadło sie własnie z powodu jego przyjaciółek- osób, z którymi być moze faktycznie mnie nie zdradzał fizycznie, ale z którymi potrzebował bardzo poufnego kontaktu w cztery oczy, które go rozumiałay, które nadawały podobno na lep[szych falach, niż ja, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Strzelca Re: skorpion- strzelec IP: *.harllem.org / 82.210.179.* 03.06.06, 16:47 moje małżeństwo też o mało się nie rozpadło........przez taką właśnie pseudo przyjaciółkę! :( Teraz jest dobrze, ale jak długo? Dopóki nie pozna kolejnej, chętnej itp? :( Mam dosyć! Odpowiedz Link Zgłoś
krakersycebulowe skorpion-strzelec 26.05.07, 23:34 Ojejku, mam to samo. Jestem pesymistyczna zazdrosna a moj Strzelec optymista, lekkoduch, nie jest lekko... ale z drugiej strony to jakies wlasnie uzupelnienie. duzo sobie dajemy. ale fakt, kobiety lgna do niego jak do magnesu, szlag mnie trafia. do niczego miedzy nimi nie dochodzi ale one kleja sie i robia slodkie oczy, a on niby nic, ale w glebi duszy to lechcze i... a ja nie jestem typem ktory by gral na zazdrosc, wiec ja sie tylko glebiej zapadam czy mozna w ogole dobrac sie idealnie? nie... trzeba dostrzegac dobre strony i sobie ustepowac a nie zwalac na zodiak :) Odpowiedz Link Zgłoś
krakersycebulowe re: skorpion-strzelec 29.05.07, 23:08 Kurcze, wreszcie jakies pozytywne glosy. Jestem z moim strzelcem 3 lata i czasem marze zeby sie rozejsc,ale nie chce tak naprawde bo wciaz go kocham. Tez mamy wspolne cele i wartosci i to nas jednoczy :) acha, i chcialam doradzic wszystkim osobom ktore patrza na swoj zwiazek przez pryzmat zodiaku, aby postaraly sie postawienie prawdziwego horoskopu. Porownawczego z partnerem, dokladne daty urodzin obydwu z godzina i miejscem. Bylam w szoku ile to moze powiedziec i jak trafnie! Jestesmy Skorpionica i Strzelcem i nie jest to latwy zwiazek, ale ten horoskop indywidualny dla nas mowi, ze jestesmy no niemalze idealnie dla siebie stworzeni. Takze drodie Panie Skorpionice, nie traccie nadzieji i nie sugerujcie sie zbyt mocno ogolnym horoskopem. Powodzenia wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.gorzow.mm.pl 19.07.05, 22:41 Jestem strzelcem i byłam w zwiazku ze skorpionem. Dla mnie zdecydowanie było to zwiazek toksyczny, wyniszcajacy mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
maheda Re: SKORPION - STRZELEC 20.07.05, 15:29 A ja od pięciu lat jestem w związku ze Skorpionem. Różnie bywało, różnie bywa i pewnie różnie będzie bywać. Ale istotą związku jest po pierwsze wzajemna miłość, a po drugie wzajemna (co bardzo ważne) gotowość do kompromisów i umiejętność/chęć przekazania własnych odczuć i potrzeb. Ostatecznie - niezależnie od znaków - jesteśmy przecież bardzo, bardzo różni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:34 byłam ze strzelcem 5 lat to była ciągła walka radze panie skorpiony nie łaczcie sie ze strzelcami to btły nieudane 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:50 to nie kwestia strzelca czy skorpiona, a ludzi , którzy nie umieja odpuscic, wbrew pozorom to moze byc cudowny zwiazek , wlasnie dlatego ze kazde czuje sile , a zdrugiej strony odpuszcza dla drugiej strony, to bardzo wiaze. I jest ogien , a zdrugiej strony porozumienie. Po prostu trzeba sobie uswiadomic co i jak. Polecam zwiazek. Nigdy mi nie bylo tak fajnie . Na razie to dwa lata , ale jest cały czas fenomenalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:36 to szczera najszczersza prawda to jest nieudany zwiazek wiem bo 5 lat byłam ze strzelcem nigdy wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migdałowa Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 16:10 jestem w związku ze strzelcem drugi rok i też uważam że bardzo wiele nas dzieli. Głównie jeśli chodzi o organizację czasu.. część priorytetów. Z drugiej strony nigdy wcześniej nie układałam sobie życia opartego na takim zrozumieniu, umiejętności kompromisowego podejścia, szczerych rozmowach. Lubimy dogrywać się do siebie nawzajem. Jeżeli ten artykuł definiuje prawdziwie związki skorpion - strzelec, to mam nadzieję że mój jest wyjątkiem od reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary jane Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.optimus.pl / 80.51.176.* 22.08.05, 15:54 Tez byłam ze skorpione, to co jest napisane idealnie pasuje do mojego związku, toksyczny totalnie, jestem strzelcem, chorobliwa zazdrosc mnie wykanczała tak samo jak priorytety w spedzaniu wolnego czasu, mój skorpion bardziej cenił sobie romantyzm i bujanie w obłokach niż prawdziwe życie, impulsywny i zbyt porywczy, niebezpiecznie nieprzewidywalny, ja jako strzelec- optymista nie umiałam wyciągac go z depresji i zycciowej melancholii, mimo szczeych chęci były ciągle tarcia, czuję sie mocno starta po tym związku, marzę o regeneracj duszy jak w SPA, on także cierpi, ale róznimy sie totalnie charakterami, to nie do pogodzenia, Odpowiedz Link Zgłoś
krakersycebulowe Re: skorpion-strzelec 29.05.07, 23:12 Cos Ty, to co tu pisze wiekszosc osob nie swiadczy o tym, ze tak ma byc. Nie ma co sie nakrecac negatywnie. Tak wlasnie powiniem wyladac zwiazek skorpiona ze strzelcem - rozwoj, jest trudno ale pozytywnie, nauka kompromisu, glebia szczerosci, wzajemne ustepstwa. Tak trzymaj! :) Gość portalu: migdałowa napisał(a): > jestem w związku ze strzelcem drugi rok i też uważam że bardzo wiele nas > dzieli. Głównie jeśli chodzi o organizację czasu.. część priorytetów. Z drugiej > > strony nigdy wcześniej nie układałam sobie życia opartego na takim zrozumieniu, > > umiejętności kompromisowego podejścia, szczerych rozmowach. Lubimy dogrywać się > > do siebie nawzajem. Jeżeli ten artykuł definiuje prawdziwie związki skorpion - > strzelec, to mam nadzieję że mój jest wyjątkiem od reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pretorianin Re: SKORPION - STRZELEC IP: 5.6.2R* / *.saix.net 23.08.05, 22:00 juz 26 lat mam skorpiona za zone:jest fajnie-wciaz sie kochamy i jestesmy razem,dominacja i nieustepliwosc tak jest,ale czego sie neirobi dla milosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaOliwiera Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:12 Ja tez zyje ze swoim ukochanym skorpionem juz jakis kawalek czasu i mimo ze sa miedzy nami jakies nieporozumienia to nie zamienilabym go na nikogo innego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taia2 Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 13:21 Ja -strzelec jestem ze skorpionem już 9 lat :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.05, 21:25 to zxależy od ludzi. ja byłem w związku z panną i nie wyszło, byłem w związku z bykiem i nie wyszło - a z bykiem podobno tworzy skorpion super parę. nie wiadomo w ogóle z kim ma sie ten biedny skorpion skumać? wszystko może wyjść, miłość nie zna granic i ja to udowodnię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 10:37 ja dopierow chodze w zwiazek ze strzelecem i jak na rzie mi sie podoba.jak przeczytalam te opinie to sie szczerze mowiac przestraszylam :/ ale podobno skorpion i ryba to idealny zwiazek a bedac z 3 panami rybami nigdy nie bylo idealnie!! ja juz nie wiem od czego to zalezy... no coz zobaczymy jak wyjdzie z moimpanem strzelcem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krakersycebulowe Re: skorpion-strzelec 29.05.07, 23:22 podobno tak naprawde najlepiej skorpionowi jest z drugim skorpionem, ale niewiele osob jest w stanie wytrzymac tak wysokie obroty m.in. w lozku oraz w zazdrosci, dwie pochodnie z domieszka dynamitu... ale rozumieja sie Gość portalu: skorpion napisał(a): > to zxależy od ludzi. ja byłem w związku z panną i nie wyszło, byłem w związku z > bykiem i nie wyszło - a z bykiem podobno tworzy skorpion super parę. nie wiadom > o > w ogóle z kim ma sie ten biedny skorpion skumać? wszystko może wyjść, miłość ni > e > zna granic i ja to udowodnię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpionica Niestety to prawda IP: *.radom.pilicka.pl 12.10.05, 13:21 To 100% prawdy. Denerwuje mnie ta moja cecha podporzadkowywania sobie ludzi ale coz moge na to poradzic? Przez to cały czas zchodze sie i rozchodze z moim Strzelcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re skorpionica Re: Niestety to prawda IP: *.centertel.pl 19.04.06, 15:31 Jabym słyszała moją historię. Od kilku lat rozstaję się i spowrotem schodzę ze Strzelcem jakbym wracła do nałogu. W jednej chwili go niecierpie za jakiś czas brakuje mi tlenu...to straszne ani z nim ani bez niego. Z mojej obserwacji wynika, że jak coś zaiskrz między skorpionem i strzelcem to pózniej bartdzo ciężko się od tego uwolnić...nawet jeśli się tego bardzo chcee:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.orange.pl 16.10.05, 19:54 wogole sie z wami nie zgdadzam estem skorpionkiem i wlansie sie zareczylam z koziororzcem . mialam kilku facetow a edynie ten jest dla mnie stworzony trzeba wiezryc w milosc anie horoskopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIKA Re: skorp-strz IP: 195.74.79.* 25.08.06, 14:44 Ja jako skorpionica i to ciut nietypowa, jest we mnie parę cech ze skorpiona ale nad zazdrością i zaborczością pracuje od kilku lat, miałam niestety partnerów bardzo zazdrosnych wręcz chorobliwie. mój strzelec jest ciepły i miły pomimo,że wykonuje trudny i wymagający męskiego podejścia zawód. Kocham go, pomimo, że czasem jest zarozumiały ale daje mi coś czego nie dał mi żaden związek zrozumienie, przyjaźń i pomaga, choć czasem bywa leniwy, wystarczy rozmowa na temat konieczności zrobienia czegoś i zaraz jest to zrobione. I tak odbywa się to bez krzyku i niepotrzebych emocji, spokojnie. na koniec dodam, że byłam kiedyś z rybą (że niby taki dobry znak) tamten facet był niedojrzały więc uważam, że podstawą jest dojrzałość tak ładnie to nazywają emocjonalną. Pozdrawiam wszystkie skorpiony i strzelców. Odpowiedz Link Zgłoś
tweex Re: SKORPION - STRZELEC 18.12.05, 22:08 Jakiś głupi ten horoskop :P Ja jestem z najwspanialszym Strzelcem (a raczej Strzelczynią ;) ) na Świecie i jakoś mamy baaaaaardzo dużo wspólnego ze sobą... Wszystko co robimy robimy razem i nie ma, że ktoś stara się dominować... I dlatego właśnie nie ma co wierzyć w takie głupoty jak horoskopy bo są pisane przez ludzi, którzy na niczym się nie znają (przynajmniej w tej dziedzinie) :P Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 22:59 SKORPION I STRZELEC TO WSPANIAŁY ZWIĄZEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 13:17 to wszystko to nie prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.ds2.agh.edu.pl 09.01.06, 00:48 ale pierdo..cie.Jak mozna powiedziec na podstawie jakiegos jeb.. znaku zodiaku kto do kogo pasuje.To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .....;/ Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:19 moim zdaniem to totalna bzdura.... mój chłopak jest strzelcem... i w naszym związku nie ma żadnych kłtni... ufamy sobie i staramy się żeby było nam ze sobą dopbrze to co tu piszecie to bzdura i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miso i Misia Re: SKORPION - STRZELEC IP: *.54.186.201.eltronik.net.pl 14.02.06, 20:12 Sądzimy że to nie jest do końca prawda, chociaż w niektórych aspektach jest racja. Ale jesteśmy ze sobą dosyć długo i jesteśmy barrrrrdzo szczęśliwi Odpowiedz Link Zgłoś
junkoh Re: SKORPION - STRZELEC 16.02.06, 10:08 prawda, choc u mnie intensyfiakacja patologii a procz tego znak zodiaku zbiezny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelka Re: skorpion-strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:09 To sie zgadza ja jestem skorpionica a moj partner strzelcem mielismy zamiar sie pobrac ale cos zaczelo sie psuc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Ale bzdury........................... ............. IP: *.range81-159.btcentralplus.com 27.05.06, 17:06 moj maz to Skorpion a ja jestem Strzelec i nic sie nie pokrywa. Super facet i jest nam super tez po 15 latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorotka Re: Ale bzdury........................... ....... IP: *.166.udn.pl 05.10.06, 21:14 Zgadzam sie. Bzdury wierutne. Oczywiście jesli ktoś mocno wierzy w partnerstwo zodiakalne to prosze. Ja własnie szykuję się do ślubu ze strzelcem a jesteśmy ze sobą już bardzo długo i nie narzekam a mogę powiedzieć że jest to wręcz wspaniały związek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Skorpion - Strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:15 w ogóle nie zgadzam sie z tym co jest tu napisane!!jestem z chłopakiem juz 2 lata i układa nam sie świetnie!!!!!!!!!!!!!!!!bzdury na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Willy Re: Skorpion - Strzelec IP: 213.227.87.* 08.06.06, 11:20 Ale brednie piszą!! Wogóle się z tym nie zgadzam! Moją Panią skorpion nie oddałbym za żadne skarby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaisa mam pytanie prawie zycia') IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 01:38 od nowa zyczynamy ze strzelcem,, czy zabawowa natura strzelca i podejrzliwosc skorpiona moga jednak osignac konsensus? wazne bo 3 lata zwiazku zaleza od tego,,, nie wszystko zalezy od ludzi,,natura i przyzwyczajenia moze nawet znaki zodiaku to sa rzeczy nie do zmiany jak mi sie zdaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idi Re: mam pytanie prawie zycia') IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:37 zwiazek ze strzelcem nie należy do łatwych, ale właśnie dlatego tak nas (skorpiony) pociąga... bo jest nieprzewidywalny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaeton24 Re: mam pytanie prawie zycia') IP: 217.97.246.* 01.05.07, 18:45 nie wiem czy to do końca zalezy od znaku zodiaku, ale jeslibym w to nie wierzył to bym nie pisał. jestem strzelcem mój związek z skorpionicą to kawał pięknego czasu mojego życia. robiłem jej wile przykrości nie zawsze sie rozumieliśmy, ale kocham ją i moze od tego trzeba zacząć i na tym skończyć. po każdym powrocie jest coraz lepiej nie wolno jednak tego sobie wymawiać i zapominać o zmianach jakie stworzyliśmy dla ukochanej osoby. miłość jest potężniejsza niż wszystkie znaki zodiaku i inne duperele. z poważaniem v24. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzolda Re: Skorpion - Strzelec 05.07.06, 20:10 masakra.. jako skorpionica byłam z 2 strzelcami i niestety o 2 za dużo... jestem raczej z tych spokojniejszych skorpionów, ale bardzo wrażliwych, kochliwych i uduchowionych :) ale też bardzo zazdrosnych, podejrzliwych, pamiętliwych oraz nieufnych, co niestety jest ogromną wadą w związku ze strzelcem... bo panowie strzelcy mają swój świat, chcą być niezależni i wg mnie są też bardzo niedojrzali (przynajmniej ci, których poznałam).. chodzą swoimi drogami, lubią mieć dużo swojej przestrzeni w związku, a to prowadziło do ciągłych nieporozumień, moich stresów i braku zaufania. naprawdę nie polecam.. skorpion i strzelec są jak ogień i woda.. czegoś innego szukają w życiu, a jeśli chodzi o seks to strzelec jest egoistą i myśli tylko o własnej przyjemności.. podchodzi do tych spraw bardzo mechanicznie, czego chyba żaden emocjonalny skorpion (zwłaszcza kobieta) nie jest w stanie zaakceptować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Skorpion - Strzelec- koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 11:23 własnie rozstałam sie ze strzelcem.. moja nieufnosc doprowadziła do podjecia tej decyzji. jako skorpion we wszystkim weszyłam podstep nawet gdy nie miałam do tego podstaw.. a on nie mógł tego zniesc. starałam sie nawet zmienic w sobie te wade/zalete ale natury sie nie oszuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Strzelca Re: Skorpion - Strzelec- koniec IP: *.acn.waw.pl 07.09.06, 15:38 czy Wasi partnerzy Strzelcy też tak świetnie potrafią "ściemniać" ? :( znam kilku Strzelców(obojga płci)- i przyznam,że większych łgarzy to chyba nie ma w całym zodiaku! A Skorpion brzydzi się kłamstwem-woli prawdę, choćby najgorszą i nienawidzi jak ktoś "kręci".I czy tylko mój Strzelec nie ma koleżanek, tylko same "przyjaciółki"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Skorpion - Strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 21:41 jestem po trudnym zwiazku ze strzelcem, długo leczyłam swoje rany i kiedy je wyleczyłam.... pojawił sie kolejny pan strzelec... co za pech! boje sie tego znaku, ale znajomosc sie narazie rozwija i nie zakoncze jej z powodu uprzedzen, juz sie boje czy moje nerwy sa na to gotowe:) pozdrawiam wszystkie Panie skorpiony walczace nieustannie ze swoimi partnerami strzelacami, zycze wytrwałosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k..ina Re: Skorpion - Strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:08 NApisałas to, czego ja nie mogłam ubrać w słowa... Tez jestem wrażliwa, też bardzo mnie bolało, kiedy moj Strzelec wolał sam osiągnąć satysfakcję z sexu , choć to nie jest najważniehjsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Skorpion - Strzelec IP: *.chello.pl 07.11.06, 16:34 chyba nie ma większego babiarza od Strzelca.Despoci, egoiści, kłamcy .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rav Re: Skorpion - Strzelec IP: *.netair.pl 19.12.07, 12:45 Nie uważam że znak zodiaku sam w sobie ma jakieś większe znaczenie ale moja dziewczyna jest strzelcem i jest super. Bardzo spontanicznie i żywiołowo. Najlepsze że jest szczera ze mną i nie musze jej podejrzewać o nic tak jak było z innymi dziewczynami. Sama nauczyła mnie tej otwartosci i dawania jej wiary - kto jak kto ale ona na nią zasługuje. Jeszcze nie było tak abym ją kontrolował i ona mnie teżnie Po prostu liczymy na własną uczciwość. Gdybyśmy sobie wzajemnie nie wierzyli to byłby koniec związku. Dzięki temu mamy dla siebie młodzienczy i promienny uśmiech. Jeszcze z żadną dziewczyną nie przeżyłem tylu przygod wspaniałych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a skąd wiesz Re: Skorpion - Strzelec IP: *.netair.pl 19.12.07, 12:53 że jest szczera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Skorpion - Strzelec IP: *.netair.pl 19.12.07, 12:55 ja to potrafię wyczuwac..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpionica Re: Skorpion - Strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 20:44 jestem ze Strzelcem bardzo dlugo i dogafujemy sie caly czas nie wiem czemu tu tak pisze my sie dobralismy idealnie wiadomo w kazdym zwiazku sa klutnie w naszym tez ale to nie oznacza ze odrazu nie pasujemy do siebie.... Ja Kocham Swojego strzelca;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogień wybucha Re: Skorpion - Strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 10:08 Wydaje mi się moja droga że się bardzo mylisz i to ty nie masz powodzenia z strzelcami. Mozę jedyną rzeczą mogę zgodzić ale pozostałość jest pustką . Odpowiedz Link Zgłoś