Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl 14.07.05, 21:45 chyba mnie podrzucili zone zreszta tez Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waga ;) Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:36 ja Waga - on Koziorożec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 19:01 ehh kurde to nie prawda !!jestem juz ze swoim goscie 3 lata i jest super swietnie sie dogadujemy !!mamy takie same zdania a w lozku jest bosko jeahh:p Odpowiedz Link Zgłoś
maximus1982 Re: WAGA - KOZIOROŻEC 27.01.06, 01:59 Oj tak. Ja Waga, moja Luba koziorozec, w łóżku jest super... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.gda.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:55 świeta racja,jestem z kozierozcam 18 lat i ciagle ustepuje, jestem niewolnica i juz nieee wytrzymałam zdradziłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcysia Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.12.05, 12:23 Ewa-niewolnicą????????????????????kobieto!!!!!wskoro pozwoliłaś się zdominować............???W związku ma byc partnerstwo a nie poddaństwo a koziorożce są poprostu zazdrosne.Zamiast zdradzic trzeba było najpierw odejść,ale do tego trzeba mieć silną psychikę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga żenujące ;-( IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.08.05, 22:50 chyba na klozecie pisane podczas II dania :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.05, 14:55 Na szczescie nic co tu jest napisane nie zgadza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.sympatico.ca 26.08.05, 00:14 moje spotkanie z waga zakonczylo sie malzenstwem , uwazam , ze kazdy zwiazek jest narazony na nie powodzenie ale kazdy tez na sukces . Ja prowadze rachunki w domu , kazdy z nas posiada nie zalezne konto w banku, nie zawsze ma pieniadze przy sobie ale oddaje mi to co pozyczyl na kilka dni , lubi wydawac i lubi miec , kocha rodzine i kocha sie przytulac jak rowniez kochac sie w czym jest super , zycze cierpliwym powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 09:20 prawda...jestem waga mój mąż to koziorożec i tak własnie wygląda nasz związek od lat...wszystko sie zgadza i ja sie w tym dusze i nie widze szans na poprawe poprostu tacy jesteśmy...inni.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olga110 Re: WAGA - KOZIOROŻEC 03.10.05, 01:13 czesc Ja jestem waga a mój mąz koziorożcem. Kieyś przed małżentwem, śmiałąm się z tych wszystkich horoskopów i przebnaczeniem zodiakalnym. Zawsze uważałam, że każda osoba jest inna i jeśli juz to horoskop powinien byc indywidualny,. Teraz jednak dostrzegam ,że to kiedy sie urodził, ma naprawde wpływ na to jakie usposobienie, jakies tam cechy ... Widocznie taj juz już jest. Mój mąż jest kochany, ale to prawda , że czsami dusze się w naszym związku. Jest wiele rzeczy w których zgadzamy się jednomyślnie bez słów, sa jednak i takie sprawy- z którymi nie potrafimy sobie poradzić. Kazde z nas ma odmienne zdanie, nie potrafimy znaleśc wspólnego mianownika, czasami "czas" sam podejmuje za nas decyzje, bądź los. Ja chiałabym więcej przeżyć, zobaczyć , spróbować, gdzieś coś pozwiedzać, mój mąż woli mieć, gromadzić swoje dobra materialne. I pocóż mu to, do grobu tego nie weźmie. A człowiek o ile nie straci rozumu, to do końca życia ma wspaniałe wspomnienia. CZasami zastanawiam się , jak by się potoczyły moje losy, gdybym nie wyszła za męża a za kogoś innego , np. kogoś spioda zanku bliźniaka?! :) Z tego co pamietam, ten związek według horoskopów, dawał szansę na długi zgodny związek między dwojgiem ludzi ?! :) ... ale teraz nie mam szansz juz się o tym przekonac. Miałam bliższego kumpla właśnie-bliżniaka, przy nim czułam się szczęsliwa. Niestety zakręciła się dziewczyna koło niego a ja wycofałam sie, chiałam jego szczęścia. Kto wie, jak by nasze relacje wyglądały w małżentwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcysia Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.12.05, 12:17 Olgo 110 dbaj o relacje w swoim małżeństwie i nie płacz nad rozlanym mlekiem:) Widać to było Ci pisane:)To, jaki będzie Twój zwiiązek zależy tylko od Ciebie:) powodzenia:)A mąż chce zapewnic wam byt-czy to źle?Sama jestem koziorożcem i potrafię go zrozumieć:)Ocywiście przesadna oszczędność też nie jest dobra, ale skąd wiesz, może mąż czeka na emeryturę-oszczędza,by potem sprawić Ci niespodziankę?:)No bo cóż 2staruszków będzie mieć kiedys do roboty.............podróże:)pomysl o tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agak Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.lodz.mm.pl 06.10.05, 20:50 to może być prawdą. Gdy kobieta jest wagą, jej podejście do życia znacznie odbiega od wizji koziorożca. Wystarczy jedynie chcieć być razem. Tu miejsce na kompromis i wzajemną tolerancję. Waznym, aczkolwiek najwazniejszym elementem tej składanki jest w szeroko pojętym znaczeniu dojrzałość emocjonalna. Czego sobie i innym spod tych znaków życzę. Zakochana Waga - Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcysia Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.12.05, 12:25 agak niewazne czy sie jest kbieta waga czy kobieta koziorożcem!liczy sie to ze kobiety i faceci zawsze myslą inaczej, dlatego tak wazny w związku jest kompromis i wspólna płaszczyzna bycia...wtedy związek będzie usdany,ale do tego trzeba 2ga:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 02:30 wszystko się zgadza, dokładnie tak jest w moim związku jak pisze w horoskopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieszczęśliwa Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: 83.9.18.* 14.12.05, 12:03 przeczytalam w tym horoskopie ze waga i koziorozec nie są udana parą ZE DLUGO NIE POBEDZIEMY ZE SOBĄ że nasz związek jes nie udany ja bardzo KOCHAM moja sympatie mamy tyle współnych planów na nasze dalsze (piękne)ŻYCIE. Jestem zaskoczona a zarazem nie szczęśliwa i nie wiem co mam teraz zrobić kto może mi POMUC!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alastas Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:35 nieprawda zawsze sie zgadzamy i bardzo sie kochamy jestesmy 18 lat poslubie .i co wy na to??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:08 dokładnie waga i koziorozec to dwie sprzecznośi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madlen24 Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:58 byłam z koziorożcem 3,5 roku...i powiem jedno: to był nie udany związek i strata mojego czasu..koziorożce nie nadają się dla wag jako partnerzy w związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozica waga-koziorozec IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.02.07, 16:02 Madlen-nie pomyslalas,ze to wy-WAGi nie nadajecie sie dla nas?mialam 2facetow spod wag-1byl nawet mym narzeczonym..oboje sa niezdecydowani,jak..:(i gdzie tu moja wina?:(wagi za bardzo wsio waza,sa przesadne w swym czarnowidztwie i ciezkie w podejmowaniu decyzji,co bardzo bli koziorozce:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwa mężatka Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.futuro.kielce.msk.pl 22.01.06, 20:30 to wcale nie prawda że koziorozec i waga nie pasuja do siebie. my z mezem zgadzamy sie zarowno w sypialni jak i w zyciu prywatnym. oprocz tego ze jestesmy malzenstwem moj mąz- koziorozec jest moim najlepszym przyjacielem i najlepsza podpora. dlatego nie rozumiem tych wszystkich horoskopow ktore pisza ze waga i koziorozec to dwa swiaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: 83.238.68.* 17.02.06, 10:26 no cóż, zgadza się jedno, że koziorożec to bardzo trudny znak, wiele poświęceń, wyrzeczeń trzeba ze strony wagi żeby związek był udany, jestem po ślubie już 7 lat, parą jesteśmy 14 i mogę powiedzieć tylko tyle - mogło być gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
1111d2 Re: WAGA - KOZIOROŻEC 23.01.06, 18:08 całkowicie się z tym nie zgadzam,waga z koziorożcem to najlepsze związki pod słońcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phelka Re: WAGA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:17 To jest całkowite kłamstwo! No cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł waga - koziorozec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 23:38 Jeżeli dwoje ludzi się kocha to nie wazne z jakiego są znaku zodiaku, to nie ma zadnego wplywu, zwiazek to praca nad soba 24h+szczypta namietnosci i perwersji+szacunek, oddanie oraz zaufanie. Pozdrawiam wszystkie wagi oraz koziorozce i zycze wszystkiego naj :) :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hannah24 Re: waga-koziorożec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:13 hm..całkowicie się nie zgadzam,zkoziorożcem jestem przeszczęśliwa:) umiemy sie porozumiewać bez problemow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksy Re: waga-koziorożec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 01:50 ja koziorożec, ona waga. Minął rok dopóki sie dotarliśmy. Wystarczyły chęci i teraz jest ok. Ona moja kochana waga, zeszła troche na ziemie, ja natomiast na odwrót. Wagi są cudowne i czułe, tutaj z tego co widze opinie są podzielone, ale jedno jest pewne, zawsze idzie znaleźć kompromis i wbrew pozorom nie wymaga to nadmiernej siły. Wystarczy kochać!! Więc panowie koziorożce, do roboty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxona waga-koziorożec IP: 83.17.99.* 14.11.06, 14:44 Może to i prawda ze są to dwa nie pasujące do siebie znaki zodiaku jestem z moim meżczyzna juz dwa lata i zauwazyłam różnice charakterów ale wieze w wielka miłość która ze wszystkim sobie poradzi chociaz czasem mam ochote na odmiane na troche szaleństwa nigdy nie zdradze a kłótnie są czasami ekscytujące:) heh uwielbiem sie godzić :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda/Waga waga/koziorozec IP: *.statefarm.com 28.12.06, 23:53 rozmawiam z moim przyszlym mezem. wydaje sie tak bardzo czuly lecz ja jestem dziewczna ktora lubi zmiany nie chodzi mi w tym momencie o zmiany partnerow, ale zmiany zyciowe, nie lubie sie nudzic. natomiast moj przyszly maz jest czlowiekiem bardziej zrownowazonym czasem moze go draznic moje podejscie do zycia, lubie wychodzic, pokazywac sie, zartowac i wyglupiac... lecz tak jak piszecie. najwazniejszy jest kompromis i milosci jaka sie wzajemnie darzycie. Da sie to wszystko pogodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ważka Re: waga/koziorozec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 21:16 spotykałam sie z koziorożcem. wydawał się idealny-oddany, odpowiedzialny, gwarancja stabilizacji. ale ja niesamowicie się w tym wszystkim dusiłam. czułam się osaczona. czasem miałam wrażenie, jakby moje własne życie chciał przeżyć za mnie. wszystko tak skrupulatnie planował. czułam się przy nim, jakbym miała już gotowy scenariusz na życie, który miałabym tylko odegrać. wydawał się dobrym kandydatem na męża, ale nie dla mnie. za mało wolnej przestrzeni, spontaniczności, miejsca na niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozica Re: waga/koziorozec IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.02.07, 16:04 Wazko,nie pomyslalas,jak mu pomoc?krytykowalas,zamiast dac mu poczucie stabilnosci i spokoju-onp lanowal,bo Ty nie dokladalas sie chyba do zwiazku,nie pomagajac mu a widzac brak inicjatywy robil cos za Ciebie.A probowalas z nim gadac o tym,co denerwuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDM Re: Waga - Koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:47 Ja jestem Wagą i mam żonę Koziorożca i powiem że nie jest najlepiej. W łóżku - ona leży jak kłoda, ja - napalony jak niewiem. Ona nie przepada za moimi upodobaniami łóżkowymi, czasami czuję że ona podświadomie chciałaby się w końcu mnie pozbyć ze swojego życia. Nie zgadzamy się w wielu rzeczach. Ona zawsze ma jakieś swoje zdanie i tak samo ja i oboje nie chcemy zmieniać swoich poglądów. Znam jednak innego Koziorożca która jest napalona ale niestety nie trafiliśmy na siebie ale to i tak by było do kitu bo mamy inny światopogląd. Wiem jedno że moje małżeństwo które stanęło na etapie zamku z piasku który się rozsypuje i nie może się rozsypać - jest coraz bardziej narażone na zdradę. Jestem prawie pewien że w końcu albo ona mnie zdradzi albo ja ją. To po prostu jest już jak koleżeństwo, bo małżeństwem tego nazwać nie można. No ale cóż, widziały gały co brały. W Polsce jest dużo kompletnie nie dobranych par które ślub biorą nie zawsze z powodu jakiejś tam miłości. Ja w horoskopy nie wierzę, ale przyznam że często mi się sprawdzały jeśli chodzi o partnerstwo. A najlepiej to mi było z Lwiczką. To chyba najlepsza partia dla Wagi, tylko jeszcze żeby mieli podobny światopogląd i będzie świetnie, a w łóżku jeszcze lepiej - perwersje, wyuzdanie i ostry sex. A u mnie no cóż lipa i zgnilizna, załatwiłem się na cacy i teraz mam to co chciałem. Byłem głupi bo ślub brałem z dość beznadziejnych powodów, chociaż miałem szansę na związek z Lwiczką ale jak zwykle postąpiłem inaczej niż ustawa przewiduje. Szkoda że byłem tak głupi i bezmyślny. Ale człowiek często podejmuje nieprawidłowe decyzje i potem musi płacić za te decyzje całe życie i męczyć się do śmierci. W moim przypadku ten związek nie jest zbyt udany, kilka razy mieliśmy poważne awantury a to o sex a to o odmienne zdanie na jakieś kwestie życiowe... Ech czasami myślę że lepiej było pozostać z tą Lwicą, z nią bym miał raj na ziemi. Byłem bardzo głupi że z nią zerwałem. To teraz mam to co chciałem. Czyli smród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina waga/koziorożec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:31 Ja jestem z moim Koziorożcem już 7 lat, w tym roku planujemy ślub. To prawda, że czasem jest ciężko, bo mi brakuje spontaniczności a jemu- spokoju, ale zawsze sie jakoś dogadujemy. Cenie w nim to, ze nigdy nic go nie zaskakuje bo on jest zawsze przygotowany na każdą okoliczność. Ja jestem podatna na sugestie i reklamy- on nic! Zawsze wie swoje I najczęściej wychodzi lepiej na tym niż ja... Co tu dużo pisać, staramy się żyć tak, żeby nasza odmienność ułatwiała nam życie na co dzień, a nie była przyczyna kłótni. Pomagamy sobie żyć nawzajem. Bardzo się kochamy i to chyba jest to, co sprawia że ciągle jest nam mało siebie ... Pozdrawiam i życze wszystkim dużo miłości.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waga waga koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 12:15 ehh. czemu mi się zawsze podobaja koziorożce... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Waga Waga - Koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 17:58 Mam dziewczynę Koziorożca i jest zupełnie inaczej niż napisano w horoskopie. Mamy bardzo podobne osobowości i punkty widzenia, lubimy bardzo swoje towarzystwo a w łóżku jest po prostu cudownie i bardzo gorąco :) Rzadko kiedy wychodzi między nami jakieś nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania ja waga on koziorozec IP: 149.254.192.* 02.10.08, 15:51 ja jestem waga on koziorozcem i nasz zwiazek mozna nazwac magia bez slow... - on - silny i opanowany, zawsze zdystansowany i powsciagliwy z niesamowitym poczuciem humoru,bardzo troskliwy - ja - ulagla i harmonijna,zawsze usmiechnieta(jak jestem blisko niego),ciepla i stonowana, kochajaca sztuke zawsze elegancka... oboje potrzebujemy duzo przestrzeni zyciowej,bo mamy swoje nieco odmienne pasje, ale nigdy tego nie manifestowalismy,bo bardzo sie szanujemy, a to jest w zwiazku podstawa. Silnie na siebie dzialamy, to tez o sprawach lozkowych chyba pisac nie musze- powiem tylko jedno-nie wyobrazam sobie zycia u boku innego mezczyzny ((a jestesmy ze soba 25 lat)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko waga!! ja koziorozec w zwiazku z waga IP: 149.254.192.* 02.10.08, 16:13 ja jestem koziorozcem z krwi i kosci i po baaaardzo wielu milosnych wojazach musze przyznac ze wagi sa dla nas najbardziej odpowiednimi partnerkami-sa dla nas poprostu stworzone,pelne gracji i finezji,dostojne i figlarne zarazem,nigdy sie nie nudze w jej towarzystwie i dostaje wszysko czego tylko mogly zazyczyc sobie facet od dziewczyny swoich marzen,moze dlatego ze jest w niej wiele sprzecznosci jest jak swiatlo i cien jak lod i ogien (w nocy oj duuuzy ogien) sama slodycz! Odpowiedz Link Zgłoś