Dodaj do ulubionych

STRZELEC - SKORPION

IP: 195.205.117.* 15.07.05, 06:50
Zgadzam sie w pełni. Szcgólnie z tym, iż jest ciągła walka - "podskórna" :).
z drugiej strony bez tego byłoby nudno. Co do poczucia wolności i
niezależności to kwestia obopólnych ustaleń.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: STRZELEC - SKORPION IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 23:51
      serce nie sluga
      • Gość: mała Re: STRZELEC - SKORPION IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:11
        zgadzam się zupełnie z tym połączeniem znaków, ponieważ jestem żoną skorpiona
        9lat i ciągle muszę ustępować.Mąż hamuje moje zainteresowania i wogóle gdyby
        nie moja miłość do męża to ...
        • anula52 do małej 02.06.06, 22:33
          a ja jestem żoną Strzelca od 8 - ja Skorpion i to ja muszę ustępować! ;) nie
          toleruję jego pseudo przyjaciółek i zamiłowania do wolności (czyt.
          flirtowania z innymi)........gdyby nie moja miłośc do męża to .......;)Nie jest
          lekko - w końcu to Woda i Ogień.
    • Gość: szczęśliwa Re: STRZELEC - SKORPION IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.05, 15:01
      totalnie się nie zgadzam, jestem strzelcem, od ponad 2 lat spotykam się ze
      skorpionem i jest nam razem cudownie.
      • Gość: monic Re: STRZELEC - SKORPION IP: *.mia.bellsouth.net 27.08.05, 00:00
        bo sie z nim spotykasz a nie mieszkasz...przy skorpionie to olbrzymia roznica!!!
      • joanna182-0 Re: 12.08.08, 14:34
        poczekajcie do waszej pierwszej kłutni. Ja jestem strzelcem, mój
        narzeczony jest skorpionem. Potrafimy się o byle co pokłucić, a
        następnego dnia być najszczęsliwszymi ludzmi na ziemi.
    • Gość: Maria Re: STRZELEC - SKORPION IP: *.lipno.sdi.tpnet.pl 28.07.05, 12:58
      Jestem od 31 lat w związku małżeńskim ze Skorpionem i uważam, że jest to
      związek możliwy, a nawet właściwy pod warunkiem, że musi być wykazane minimum
      kompromisu i zrozumienia z obydwu stron.
    • Gość: Maria Re: STRZELEC - SKORPION IP: *.lipno.sdi.tpnet.pl 28.07.05, 13:04
      Od 31 lat jestem w związku małżeńskim ze Skorpionem. Uważam ten związek za
      bardzo udany. Osiągnęliśmy w życiu wiele. Aby tak było musiały być drobne
      kompromisy i wyrozumiałość z obydwu stron na wady tych "istot"
      • striga Re: STRZELEC - SKORPION 28.07.05, 14:06
        Chyba strzelec i skorpion to ciekawa mieszanka. Mam przyjaciółke strzelca i to mentalna wieź dwóch żywiołów :)Strzelce mówia prosto z mostu bez ogródek a skorpionki dokładają małe szpileczki. Jezeli w zwiazku jest przyjazn i sa po jednej stronie to na pewno moze byc udany duet.. ciekawy :)
        Zycze powodzenia!
    • Gość: monic Re: STRZELEC - SKORPION IP: *.mia.bellsouth.net 26.08.05, 23:59
      Kochani...wszystko to 100% prawda!!!!
    • Gość: mini:D Re: STRZELEC - SKORPION IP: 80.51.245.* 11.11.05, 21:51
      A ja jestem w stalym zwiazku ze Skorpionem, od 3 lat mieszkamy razem i dziwne,
      ale nie klocimy sie wcale:) nie ma strony dominujacej, bo my sie uzupelnaimy:D
    • Gość: gabi Re: STRZELEC - SKORPION IP: *.chello.pl 23.11.05, 19:55
      Popieram całkowicie wypowiedź :D,ponieważ tworzę wspaniały związek ze
      skorpionem,zresztą już od ponad roku małżeński.Bywają starcia,ale to dodaje
      pikanterii związkowi.Ani skorpiony ani strzelce nie znoszą nudy,dlatego bardzo
      dobrze sie uzupełniają..
    • luna37 Re: STRZELEC - SKORPION 29.11.05, 23:23
      Zgadzam się z tum artykułem. Niestety pomimo prób nie udało nam się przetrwać
      różnic...za bardzo niezależna byłam...:) No i te kąśliwe uwagi:)) Ale za to w
      sypiali...mhhmmm...:))) do dziś jesteśmy przyjaciółmi:))
    • Gość: Monik@ Re: STRZELEC - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 11:11
      Nie zgadzam się z tą treścią!!!a jeżeli ktoś kto jest w takim związku w to
      wierzy to szkoda mnie tej osoby gdyż patrzenie przez pryzmat na horoskop morze
      doprowadzić ku koncowi Ja osobiście lubje czytać horoskopy l często sie nimi
      nie zgadzam ponieważ w zwiąsku ważny jest kompromis i współpartnerstwo i to nie
      jest ważne jakie to znaki jedni rozumieja sie lepiej inni mniej ważne jest aby
      dużo rozmawiać i mowic o swoich potrzebach!!!
    • Gość: mała mi Re: STRZELEC - SKORPION IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.06, 09:27
      Wszystko sie zgadza w 100 %. jestem ze zkorpionem juz dłuzszy okres czasu i tak
      wygląda moje zycie ...
      • Gość: ISSA Re: STRZELEC - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 14:52
        AAAA JA NIE CHCĘ BYĆ ZE SKORPIONEM I NIE DAM RADY SIE GO POZBYC!!! DLA MNIE TO
        JEST KOSZMARRR Z DNIA NA DZIEN CORAZ WIEKSZYYYY. ZNAJOMI MOWIA ZE ON JEST CHORY
        NA MOIM PUNKCIE ALE JA SAMO NIE JESTEM W STANIE NIC WYMYSLEC JUZ I NIKT NIE
        JEST W STANIE MI DORADZIC!! JEDNA WIELKA WOJNAAAAAAA
    • Gość: daria Re: STRZELEC - SKORPION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 11:50
      uważam że to bzdura, owszem czasami się kłócimy i to bardzo, ale nie wyobrażam
      sobie mojego życia bez niego, i wcale nie czuje się stłamszona przez jego
      osobowość ,wręcz przeciwnie czuje się z nim naprawde szczęśliwa i kochana!!!
    • Gość: Strzelec:) Re: STRZELEC - SKORPION IP: *.toya.net.pl 10.02.06, 20:33
      A ja nie zgadzam się wogóle!!! W moim przypadku to stek bzdur!!!!!!!! Jest
      dokładnie odwrotnie... No poza tą namietnością..... :)
    • Gość: marta Re: STRZELEC - SKORPION IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.06, 10:25
      To ja już nie wiem czy to jakiś fenomen czy co, bo ja ze skorpionem jestem juz
      prawie cztery lata i nigdy z nikim nie było mi tak cudownie.
    • Gość: sylwik Re: STRZELEC - SKORPION IP: *.pam.szczecin.pl 17.02.06, 23:36
      jestem innego zdania,ten tekst i to co sie w nim zawiera-tak jakby podawalo
      jeden wizerunek skorpiona i strzelca-jest wiele strzelcow tak jak wiele
      skorpionow i nie mozna powiedziec ze wszystkie takie pary moglyby byc
      nieszczesliwe .Ja jestem w takim zwiazku-i jestem bardzo szczesliwa!!!!!uwazam
      ze zetawienie naszych charakterow jest odpowiednie,jestem jak najbardziej za!!!
    • Gość: Louisiana Strzelczyk i Skorpionik ;) IP: *.acn.waw.pl 26.03.06, 19:25
      ja też się nie zgadzam z artykułem! prawda jest taka, że I Strzelec, i Skorpion
      mają swóje charakterki, więc ja i mój Skorpionik od czasu do czasu je
      pokazujemy ;) jestem ze Skorpionem już 3 lata i jest fantastycznie!!! to mój
      pierwszy taki długi związek, poprzedni, trwający pół roku także był ze
      Skorpionem. Uważam, że temperamenty obydwu znaków na tyle się uzupełniają, że
      pod warunkiem akceptowania kompromisów, takie związki zdecydowanie mają szansę.

ps. podobno Strzelcom ma być świetnie z Lwami i Bliżniętami - próbowałam było
      beznadziejnie!>........:P

buziaki dla szczęśliwych sparowanych Strzelców i Skorpionów!! :)
    • Gość: lenka2005 Re IP: *.tomaszow.mm.pl 28.03.06, 19:57
      w 100% zgadzam sie z tym horoskopem...hmm..chyba zaczne wierzyc we wrozby;o)
      doslownie o wszystko musze sie wyklocac! skorpion(moj przyszly maz) czepia sie
      slowek i straszliwie sie boi ,ze ktos mu mnie odbierze albo ,ze wyjade za
      granice..ja jestem strzelcem i kocham przygody. nie nadaje sie na kure domowa...
      staram sie jak najczesciej wychodzic do ludzi a skorpion woli siedziec tylko ze
      mna...rozkoszowac sie nasza wspolna obecnoscia...;o))
    • Gość: gość Re: Strzelec - Skorpion IP: *.chello.pl 26.04.06, 12:55
      Jestem w zwiazku od ponad 5 lat ze Skorpionem. Układa Nam się super. Za
      niecały rok ślub. Kochamy sie i jesteśmy szczęsliwi. Inni mogą Nam tylko
      pozazdrościć.
    • Gość: Kłapouszek Re: strzelec-skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 10:22
      Szczerze mówiąc uważam,że ten horoskop to totalna bzdura.Relacja
      strzelec-skorpion sprawdza się nie tylko w bliskości płciowej,ale także
      wzajemnym dopasowaniem charakterów.Jestem mężatką i to bardzo szczęśliwą.Układa
      się Nam wspaniale zarówno w sypialni(właśnie nasz Dzidzius kończy dziś tydzień)
      ale także w życiu codziennym.Jesteśmy dla siebie wsparciem,wspólnie podejmujemy
      decyzje,szanujemy się nawzajem a przy różnicy zdań zawsze znajdujemy
      kompromis.Jesteśmy także wspaniale dopasowanymi kochankami.Nie brakuje w naszym
      związku miłości,zrozumienie,wsparcia,zaufania,szczerości ani namiętności...w
      moim przypasku ten horoskop się zupełnie nie sprawdza !!!
      • Gość: ewostrzelec jest super:) IP: *.chello.pl 02.06.06, 16:59
        Widzę,że zdania o skorpiono-strzelcach są podzielone i to prawie po połowie. Mój
        jedyny,najkochańszy mężczyzna jest Skorpionem i dogadujemy się super, nic dodać
        nic ująć. Po pierwsze przyjaźnimy się tak mocno,że żadna "psiapsiółka" mu nie
        dorówna. Poza tym droczymy się, ale nie kłócimy, ale droczenie to jest tylko
        wyrazem naszego poczucia humoru, złościwości w nim nie ma. Co więcej, on
        pozytywnie wpływa na gorsze cechy mojego charakteru- dzięki niemu jstem bardziej
        uważna, skrupulatna i trzeźwo myśląca, czego mi widocznie wcześniej brakowało.
        Nie odjął mi za to moich pozytywnych cech- jestem bardzo otwarta na ludzi,
        entuzjastyczna i wolna przede wszystkim- on tego nie ogranicza, bo mi ufa. On za
        to stał się bardziej optymistyczny i wierzący w siebie i w swoje możliwości.
        Temeperamenty pasują też pod każdym względem- ciężko się nudzić;)
    • Gość: scorpionica Strzelec- Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:41
      BYlam ze Strzelcem w związku jakieś 3 lata
    • Gość: vaeton24 strzelec i Skorpion IP: 217.97.246.* 01.05.07, 19:40
      jestem strzelcem moja była ukochana i mam wiare, że bedziemy dalej razem jest
      skorpionem. to oczywiste, że bez walki byłoby nudno.
      życze wszystkiego najlepszego związkom strzelec-skorpion.
      bedzie dobrze wystarczy chcieć i szczerze kochać, bo miłość to nie tylko płatki
      róż, ale i kolce.
    • Gość: monika strzelec-skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 07:46
      niezgadzam sie z ta opinia poniewaz jestem w takim zwiazku bardzo dlugo
    • Gość: Ania Strzelec - skorpion IP: 213.94.233.* 07.05.09, 02:22
      Sa rozne rodzaje skorpionow i rozne strzelcow :)
    • Gość: Marcin W. Strzelec - skorpion IP: *.centertel.pl 02.09.09, 13:49
      Wszyscy macie racje w swoich wypowiedziacha,czemu??
      Po pierwsze trzeba wziąsć pod uwagę z ktorej dekady znaku jestescie.
      Cechy Skorpiona i Strzelca mogą sie pokrywać.Jesli np;Skorpion jest z ostatniej dekady a Strzelec z pierwszej będą dla siebie idealnymi partnerami..
      Po druge są to takze osobliwe cechy charakteru nabyte w wyniku wychowania i otoczenia..
      Po trzecie jest jeszcze kwestia własnych potrzeb jakie stawiamy sobie i swoim partnerom i tym na czym opieramy związek!
      Osobiscie jestem ze Skorpionem z ost.dekady a ja jestem Strzelcem z drugej dekady..Jest zajeb...e!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka