Dodaj do ulubionych

SKORPION - WODNIK

IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 15.07.05, 10:15
nieprawda .....a pozatym głupotą jest pisanie tego typu horoskopów jeszcze
ktoś się tymi głupotani zasugeruje i co potem :/
Obserwuj wątek
    • Gość: sisi Re: SKORPION - WODNIK IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 18.07.05, 20:18
      cóż, a w moim związku zgadza się co do joty, ja jestem panią Skorpion a mój mąż
      panem Wodnikiem- sex jest namiętny ale za dnia ostra rywalizacja...
      • Gość: bib Re: SKORPION - WODNIK IP: *.info / *.info 28.09.05, 15:36
        u mnie identycznie ja skorpion on wodnik , 20 lat z hakiem to ciągnę ! co będzie
        jak sex się skończy ?! Moj mąż uważa, że ja jestem nie z nim tylko z jego
        Wackiem.Ato nie jest prawda.
        • Gość: Klaudia Re skorpion-wodnik IP: *.gizycko.mm.pl 09.03.06, 00:02
          Ja jestem z wodnikiem ponad 7 lat i w czerwcu mamy slub.Dobrze nam razem,wiec
          to glupoty...
    • Gość: wodnik Re: SKORPION - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:51
      Jestem w zwiazku ze skorpionem już 10 lat,jest super,może trochę mamy różnice
      zdań,ale kto ich nie ma a seks - super.
    • kwsiatuszek_2007 Re: SKORPION - WODNIK 24.08.05, 09:18
      kurcze zaczęłam się spotykać z chłopakiem wodnikiem a to co tu przeczytałam
      mnie pzestraszyło:(ale mam nadzieję, że w horoskopy nie trzeba wierzyć tak
      naprawdę!!!
    • Gość: skorpionica Re: SKORPION - WODNIK IP: *.icpnet.pl 25.08.05, 20:40
      No to muszę się rozwieść... wróżka uświadomiła mi bezsens mojego małżeństwa
      wyczytany w gwiazdach... właśnie się zastanawiam czy powinnam popaść przy okazji
      w depresje...
      • Gość: gość Re: IP: *.e-wro.net.pl 23.04.07, 10:52
        bez przesady
    • Gość: J Re: SKORPION - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:31
      Co za bzdura! W każdym horoskopie piszą co innego! Przeczytajcie ten na wp.pl.
      Wszystko na odwrót :) ?!?!?!?
    • Gość: Asik Re: SKORPION - WODNIK IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.08.05, 15:12
      Po 20 latach bycia razem mogę powiedzieć że tak właśnie wygląda nasze życie !!!
      • Gość: ela-skorpion Re:skorpion-wodnik IP: 194.242.52.* 06.09.06, 11:22
        tak wygląda życie wiekszości małżeństw po 20 latach! bez względu na znaki-
        zdarzają się szczęśliwe wyjątki oczywiście.
      • Gość: Marzena,Wodniczka Re:Wodnik-Skorpion IP: *.is.net.pl 17.05.07, 10:08
        Jestem Wodniczką,i jestem w stałym związku ze Skorpionem.O masakra co to za
        uparciuch!!!Wszystko musi sobe podporzadkować!Bardzo często się kłócimy,ale
        często sama lubię go prowokować:)Ale jest suuupeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!
        Sex jest udany.Ale grunt to szczera rozmowa i zdolność godzenia przeciwności:)))
        Znam kilka par o takim połączeniu znakowym i aż kipi.Jest gorąco:)))
        Smacznego:))))
    • Gość: ja Re: SKORPION - WODNIK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.05, 23:44
      Właśnie chodzę z takim jednym wodnikiem od niedawna. Troche mnie dziwi jego
      zachowanie ale większość tematów jest wspólnych a nawet takich samych. Chodzę z
      nim od niedawna więc nie wiem jak będzie , ale mam nadzieja że nam się razem
      ułoży bo chcę z nim bardzo długo być bo on jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper.
    • Gość: sisi Re: SKORPION - WODNIK IP: 81.210.105.* 16.10.05, 20:33
      powróciłam tu po kilku miesiącach, cóż mój mąż też uważa , że , tu cytuję"
      jestem z jego Wackiem", wesołe odniesienie, ale czy na tym to polega? Ale
      wspominając po 10 latach , naszą pierwszą noc :)))- te następne są jeszcze
      bardziej udane, cóż - przeciwieństwa się przyciągają, a magia tego przyciągania
      trwa po dziś dzień... a nasza mała magia skończyła 5 lat i jest taka podobna
      do ... nas obojga!!!
      • Gość: SKORPIONICA Re: SKORPION - WODNIK IP: 80.68.236.* 24.10.05, 18:01
        NO TO MIŁO PRZECZYTAC!!!
        JA TEŻ JESTEM Z PANEM WODNIKIEM CO PRAWDA NIE DŁUGO, ALE JUŻ PLANUJEMY WSPÓLNĄ
        PRZYSZŁOSC.
        POCIESZYŁAM SIE TROCHE CZYTAJAC WASZE OPINIE, BO WIEKSZOSC HOROSKOPÓW SĄDZI
        INACZEJ, WIDOCZNIE NIE MA CO IM WIERZYC.
        • Gość: mag Re: SKORPION - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:58
          Jestem z moim mężem wodnikiem 10 lat, oprócz codziennych różnic w zdaniach
          nadal bardzo gorąco sie kochamy. W takim duecie miłość jest naprawdę piękna!!!!
          • Gość: ela-skorpion Re:skorpion-wodnik IP: 194.242.52.* 06.09.06, 11:36
            TO CUDOWNIE- bo już prawie uwierzyłam w te dołujące horoskopy, a też jestem
            zachwycona wodnikiem...
          • Gość: skorpioniczka Re:skorpion-wodnik IP: 194.242.52.* 06.09.06, 11:38
            TO CUDOWNIE- bo już prawie uwierzyłam w te dołujące horoskopy, a też jestem
            zachwycona wodnikiem...I wogóle myślałam, że kochać się w związku małżeńskim 10
            lat- to NIEMOŻLIWE!!!
          • Gość: Marcin- Skorpion Re: Skorpion-Wodnik IP: *.is.net.pl 17.05.07, 08:45
            Też sie z tym doskonale zgadzam:)))Moja kobieta jest spod Wodnika.I na początku
            było różnie ale tylko przez mój upór i chęć jej podporządkowania sobie.To był
            mój błąd,ale szczera rozmowa ukoi niemalże wszystko:)i wiele zmieniłem.Dałem
            troche więcej wolności swojej Ani i juz ponad 5 lat świata poza sobą nie
            widzimy.A co do spraw łóżkowych,Ania jest istnym wampirem:)uwielbiam
            ją.Wodniczki są tajemnicze a to mnie w niej jeszcze bardziej pociąga:))
      • Gość: ela-skorpion Re:skorpion-wodnik IP: 194.242.52.* 06.09.06, 11:26
        To najwazniejsze- że magia trwa, tego Wam może pozazdrościć większość
    • Gość: Barbarka:* Re: SKORPION - WODNIK IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 04.11.05, 14:51
      nie zgadzam się z tym horoskopem! jestem w szczęśliwym związku właśnie z osobą
      z pod tego znaku i jest wprost cudownie! mamy takie same zdanie na większość
      spraw i nigdy się nie kłócimy!! pozdrowionka
      • Gość: basienka Re: SKORPION - WODNIK IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.11.05, 14:05
        Moi rodzice są właśnie w takiej sytuacji Skorpion-ojciec a Wodnik-mamuśka a ja
        jestem Skorpionem i mój facet jest Wodnikiem więc taka sama relacja tylko że na
        odwrót;) jakoś moi rodzice zyja ze sobą już prawie 25 lat a my narazie ponad 2
        lata ale jest ok!!!
        • Gość: Marcin - Wodnik Re: Skorpion- Wodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 23:43
          Witam, ja mam dziewczynę (skorpionicę) i prawdą jest to co pisze o naszych
          znakach ale osobno!!! Zgadzam się z tym co piszą o skorpionie i z tym co piszą o
          Wodniku,ale nie zgadzam sie co piszą o nas razem!!! Jesteśmy prawie rok ze sobą
          i nie było takiej sytuacji żeby się kłócić :-) Pozdrawiam bajkopisarzy :-)
    • Gość: też skorpionica :) Re: SKORPION - WODNIK IP: *.interpc.pl 09.11.05, 18:50
      ... a ja to mam chyba szczęście do wodniczków. Mój śp. mąż był wodnikiem i choć
      przeżyliśmy ze sobą niewiele, tylko 5 lat, to wcale nie było źle. Niestety,
      zginął w wypadku samochodowym... No i teraz, od dwóch lat jestem z wodnikiem i
      też myślimy o ślubie... Panie Skorpionice, wodniczki nie są łatwe z tym ich
      bujaniem w obłokach, ale to bardzo fajni faceci. A może potrzeba im właśnie
      naszego stąpania po ziemi ???
      Pozdrawiam wszystkie skorpiońsko-wodnickie związki!! I nie dajcie się
      horoskopom!! :)

PS. Jeszcze jedno - z mojego doświadczenia wynika, że marni z nich kierowcy.
      Samochód musicie wziąć w Wasze skorpiońskie ręce!!!!
    • Gość: Wieja Re: SKORPION - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 19:38
      zgdza się,to głupota że skorpion i wodnik do siebie nie pasują,jestem w stałym
      związku ze skorpionicą i powiem wam jeśli się wam trafi taka kobieta to walcie
      śmiało a nie wierzcie w jakieś brednie.pozdrawiam
      • Gość: kijanka Re: SKORPION - WODNIK IP: *.chello.pl 11.12.05, 16:06
        ciesze sie ze tak opisujecie wasze zwiazki z wodnikami, jestem skorpinica,
        zakochalam sie w pewnym cudownym wodniku i mam nadzieje ze nam sie powiedzie
        tak jak wam wszystkim.

dobrze prowadze.../to do pewnej skorpionki ktora pisze ze wodniki zle jezdza,
        to prawda!!)

horoskop tez klamie...
        • Gość: Vai la Re: SKORPION - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:19
          pogadamy jak z nim troche pożyjesz. Na początku wszyscy są cudowni
    • Gość: skorpion Re: SKORPION - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 19:24
      nie do konca piszecie prawde.Dobrze,ze jest odwrotnie niz piszecie,tak naprawde
      to wiele nas laczy
    • Gość: KTOS Re: SKORPION - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 21:39
      gowno prawda ja kocham swojego Zuczka Skorpionka a jestem wodniczaka i
      piszczecie tu takie glupoty! a na ilu parach to sprawdziliscie wy debile!?!?!?!
    • Gość: Ala Re: SKORPION - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:59
      Zgadzam sie w pełni z tym horoskopem. Mam męża wodnika i to co jest w
      horoskopie, to prawda.
    • Gość: małgosia Re: SKORPION - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 23:38
      mysle, ze Wodnik dla Skorpiona jest zbyt nienaturalny, melancholijny i
      zapatrzony w siebie
      znam takie związki i tak wygladały - Skorpion chce żyć pełnią życia, kocha na
      całego, jest kreatywny, a Wodnik go gasił. Jak mu sie cos ubzdurało to koniec,
      świat przestaje istnieć. Dlatego oba znaki powinny szukac innych partnerów -
      Skorpion kogoś równego sobie w energii, a Wodnik kogos kto walnie pięscią w stół
      i wskaże co ma robic
      • Gość: sicknon Re: do powyższego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:41
        Hahaha. Dziwna rzecz, że u mnie jest na odwrót z tymi charakterami. Ona
        wodniczka - fakt, melancholijna jest, a ja skorpion - jeszcze bardziej od niej.
        I to ona ma więcej energii. (C)HOROskopy to brednie. Głupoty jak nic! xD
    • Gość: Łuki Re: SKORPION - WODNIK IP: *.devs.futuro.pl 27.12.05, 22:28
      Nie pasujecie do siebie. - 98% prawda ;)
      Wodnik może doczekać się wielu zarzutów oraz słów krytyki ze strony Skorpiona. -
      90 % prawda ;)
      Temperamenty macie podobne, więc w sprawach seksu przeżyjecie wiele
      fantastycznych chwil. - 100% prawda !!!!
      • Gość: inny łuki Re: SKORPION - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:26
        heh sama prawda !! :) serio
      • Gość: Tomasz 26 lat Re: Skorpion-Wodnik IP: *.is.net.pl 17.05.07, 08:52
        hejka:)zgadzam sie ze temperamenty tych znaków sa bardzo podobne,i na podsatwie
        moich doswiadczen z moja żona,jasno moge stwierdzic ze nie ma goretszej kobiety
        niz ona:)jestem o nią cholernie zazdrosny bo ma troszku taki luzny sposob bycia
        w towarzystwie.Ale bardzo ją kocham i przez to ze pod wieloma wzgledami
        jestesmy tak różni od siebie,jeszcze bardziej sie kochamy i do siebie
        przyciągamy.pozdrawiam.
    • Gość: Kasia Re: SKORPION - WODNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 14:05
      Qważam ,że ten horoskop zawiera pewną prawdę nie znaczy to jednak ,że związek
      skorpiona i wodnikla jest nie do utrzymania.Każdy horoskop partnerski
      pokazuje ,że skorpion i wodnik to niezbyt trafna kombinacja.Jestem w szczęśliwy
      m związku z wodnikiem już 2,5 roku.Nasza recepta na powodzednie to kompromis i
      wzajemne zrozumienie oraz szczere rozmowy.Moim zdaniem to ,że związek tych
      dwóch znaków nie jest łatwy do zharmonizowania stanowi jego pozytywna
      stronę ,ta kombinacja jest ciekawa i może przynieśąc nieoczekiwane
      rezultaty.Napewno nigdy nie będzie miedzy Wami nudno..... a seks ..no cóż..;))z
      pomieszania takich temperamentów to sama rozkosz
      • Gość: skorpionik Re: SKORPION - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 17:00
        Ja przychylam sie do opinii horoskopowych. Jako skorpion przechodze od 15 lat poligon i prawdziwa
        szkole charakteru - ze ja jej jeszcze nie udusilem to cud prawdziwny... Choc bywaja chwile, ze jest
        przyjemnie. Ale w koncu rozchodzi sie o to zeby te plusy nie przyslonily nam minusow, prawda?
        Co do prowadzenia auta to wydaje mi sie, ze ogolnie nie prowadza wodniki zle pod warunkiem, ze nie
        ma w poblizu partnera skorpiona ;-))))
        • Gość: Krystian Gó.. prawda!!! IP: *.is.net.pl 17.05.07, 10:01
          Co ma horoskop do życia?nic!!Moja żona jest Wodniczką i mamy dwoje
          dzieci.Mieliśmy co prawda ciężkie i kryzysowe sytuacje w życiu,ale sory kto ich
          nie ma?!!Wodniczka wiele mnie nauczyła.Zrozumiałem,że zaniedbywałem ją
          strasznie,wówczs ona zamieniała się w zwariowaną złośnice,ale kiedy zacząłem
          patzreć na jej potzreby wszystko wygląda zupełnie inaczej.Zresztą takiej
          kochanki możecie mi tylko pozazdrościc:P Ogólnie jest git!A w domu jest czysto
          i przytulnie:)
      • Gość: marta Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:45
        racja - przeciez najwazniejsza jest MILOSC... jesli kocha sie naprawde, zaden
        horoskop nie zburzy tego uczucia! nie bierzcie sobie tego do serca, szkoda
        nerwow na te bzdury :) pozdrawiam.
      • Gość: Łukasz Re: Skorpion-Wodnik IP: *.is.net.pl 17.05.07, 08:58
        Witam!:)
        Połączenie mnie czyli Skorpiona i mojej lubej Wodniczki to najbadziej żywiołowe
        połaczenie w histori wszechczasów.Normalnie ostra jazda w nocy,a w dzień
        kompromisy i szczere rozmowy.Wodniczki to świetni kumple,oddani przyjaciele.Ona
        jest duszą towarzystwa co czasami mnie złości,zwłaszca jak flirtuje z innymi w
        mojej obecnosci ale kurde mówie wam,z tego może być cos pieknego i trwałego-pod
        warunkiem ze oboje beda sie starac.
    • Gość: Lilka Re: SKORPION - WODNIK IP: 62.111.240.* 12.01.06, 13:18
      Ja ze swoim wodnikiem jestem juz 20 lat, mamy dwoje dzieci i jakos ciagnie sie
      dalej:)
    • Gość: majka Re: SKORPION - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 18:06
      juz wielokrotnie czytałam o tym , jak to te dwa znaki nie pasują do
      siebie .....jednak .... mój mąż jest wodnikiem i nasz związek jest
      przecieieństwem tego co tu zostało zapisane..(..) moze jesteśmy
      tym "wyjątkiem", który potwierdza ta regółę ....... nie zamieniłabym mego męża
      na zaden inny znak zodiaku :-)
    • Gość: kaska Re: SKORPION - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:47
      nie zgadzam się z tą opinią ponieważ jesteśmy szczęśliwi i za miesiąc się
      pobieramy
    • Gość: skorpik SKORPION - WODNIK IP: *.zchpolice.com 19.01.06, 13:07
      W każdym choroskopie coś jest. Ja jestem Skorpion a mój mąż Wodnik. Połączyła
      na miłość od pierwszego ... Rozstawaliśmy się kilka razy przed ślubem. Jesteśmy
      już ze sobą ok 20 lat, po ślubie 13. Zodiakalnie nie pasujemy podobno, za to wg
      tarota to idealny związek - ja GŁUPIEC, on RYDWAN pozdrawiam
    • Gość: zibi Re: SKORPION - WODNIK IP: *.torun.mm.pl 23.01.06, 20:38
      same bzdury skorpion i wodnik pasuja do siebie, ten horoskop kłamie
    • Gość: sylwuś Re: SKORPION - WODNIK IP: *.chello.pl 03.02.06, 15:55
      a ja uważam że to jest święta prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: MARIO Re: SKORPION - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:22
      CO wy gadacie w jednym horoskopie jest ze wszystko moze sie ułozyc a w drugim
      ze niema szans bezsensu
      • Gość: Damian,23 Re: Skorpion-Wodnik IP: *.is.net.pl 17.05.07, 09:04
        czesc.ludzie chyba powariowali zeby patzrec na to co horoskopy mowia:Pdla mnie
        to dziecinada i smiesznosc!kazdy jest inny i nie wierze w takie głupoty.Śmiech
        na sali mówie wam jesli ktos sie takimi głupotami przejmuje.Moja dziewczyna
        jest spod Wodnika i ja uwielbiam.Jej inteligencja jest tak zaskakujaca ze
        jestem dumny majac przy sobie taka mądrą osobe..Jest strasznie uparta,ale ja
        nie jestem lepszy od niej.Kwestia tylko dogadania sie.Mowie Wam ludziska nie
        badzcie dziecmi i nie wierzcie w takie glupoty jak pisza w astrologi:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka