Dodaj do ulubionych

WODNIK - BARAN

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:27
wszystko sie zgadza
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: WODNIK - BARAN IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:31
      moj maz jest baranem,mam okropne zycie z nim
      • wisinka098 Re: WODNIK - BARAN 26.08.05, 09:41
        Okropne?? Nie strasz mnie. Dlaczego jes tak zle?
      • Gość: Ceci Re: WODNIK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 16:43
        Tak sie jakos sklada,ze wszyscy ludzie z którymi nie mogę sie dogadac są
        baranami.Nie lubie tego znaku :/
        • Gość: BETKA Re: WODNIK - BARAN IP: *.icpnet.pl 08.09.05, 10:32
          A MÓJ MĄŻ BARAN JEST OK.CHCIAŁ PRZEJĄĆ KONTROLĘ NADE MNĄ ALE MU SIĘ NIE UDAŁO-W KOŃCU WODNIK JESTEM!WCZEŚNIEJ BYŁA PRÓBA SIŁ ALE Z CZASEM SIĘ TO WYRÓWNAŁO Z MOJĄ LEKKĄ PRZEWAGĄ
          • kasjope5 Re: WODNIK - BARAN 15.09.05, 10:51
            Mój ukochany Baran,z którym jestem już cztery lata, próbował mnie
            ujarzmić,jakoś uporządkować na swój barani sposób ale nie udało się biedakowi
            bo podobnie jak ty Betko WODNIK jestem..Ale jest świetnym facetem, na którego
            mogę liczyć zawsze, jest mądry,uczciwy i bardzo odpowiedzialny.Obecnie mamy
            kompromis, ufa mojej intuicji, a ja jego rozsądkowi.A tak między nami
            Wodnikami, to przecież ogień nie może istnieć bez powietrza,a powietrze bez
            ognia tak..
            Dużo szczęścia Betko,kochaj swojego baranka, jest tego wart!
            • Gość: edyta Re: WODNIK - BARAN IP: 83.168.127.* 19.11.06, 16:35
              On baran - uroczy,towarzyski, chyba aż za bardzo i bardzo zapatrzony na
              siebie.Życie z nim to było piekło, dobrze że nie byliśmy małżeństwem.
              Spędziliśmy ze sobą trzy lata, a dni były jak pogoda grzmoty,błyskawice, gdy
              brakowało mu argumentów używał przemocy fizycznej, bo jak mogłam się nie
              dostosować do jego poleceń. A potem wierdził że nic się nie stało. Gdy w
              towarzystwie nie zauważano go - wszystkich określał jako debili. A całe życie
              opierało się na grze stwarzaniu pozorów i kłamstwach do granic wytrzymałości.
              Rozstaliśmy się. Mam wspaniałego strzelca - takiego wymarzonego. A ex baranek
              już czwartą przyjaciółkę i każdą poprzednią traktował jak przedmiot. Wodnik -
              baran ; to bomba chemiczna z opóźnionym zapłonem.
      • Gość: beata31a Re: WODNIK - BARAN IP: *.i / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 15:51
        moj maz tez jest baranem,jestesmy malzenstwem od 11 lat i mam juz go dosc!!!!!
        chce sie rozwiesc,nie mozna z nim wytrzymac
      • Gość: ewcia Re: WODNIK - BARAN IP: 83.168.127.* 19.11.06, 16:53
        znam to i potwierdzam.Baran to kłamca,tani podrywacz i pozer.Poza tym to
        straszny egoista.Byliśmy ze sobą rok i cieszę się że to już koniec. Dziewczyny
        facet baran to piekło dla wodniczki.Chociaż w łóżku jest super - tylko że bardzo
        lubi mnogość obiektów do sexu, nie ważne kto, gdzie, ważna jest ilość. Wodniczka
        jest zbyt subtelna dla takiego gbura. Wiem bo tego doświadczyłam. Nie dajcie się
        wodniczki baranom.
    • Gość: baranek-owieczka Re: WODNIK - BARAN IP: *.suwary.net 10.09.05, 10:39
      Jestem BARANEM, mój mąż WODNIKIEM i mam cudowne życie.Jestem po ślubie 23 lata,
      a znamy się 35 lat. Wcale nie jst trudno dogadać się. Potrzeba kompromisu z obu
      stron.Raczej trudno dogadać mi się z synem BLIŹNIAKIEM niż z mężem.
    • Gość: Go$ Re: WODNIK - BARAN IP: *.stg.pl 15.09.05, 10:46
      Ja zawsze trafiam na baranow, teraz mam kolejnego... trzeciego z rzedu...
      szok :)
      • kasjope5 Re: WODNIK - BARAN 15.09.05, 10:55
        Bo barany lgną do wodników jak pszczoły do miodu.Pomysl jaki inny znak zrozumie
        barana.A czy barany fajne są?Yhm, w większości..Zobaczysz,trafisz na swojego i
        będziesz bardzo szczęśliwa..
        • Gość: agata Re: WODNIK - BARAN IP: *.202.reserved.ish.de 04.07.06, 21:50
          baranki sa slodkie ,potrafia okazywac duzo zrozumienia-dotychczas nie mialam
          doswiadczenia z barankami jako moimi partnerami wiec nie moge zbyt wiele na ten
          temat powiedziec ale mam nadzieje ze nie probuja ograniczac wodniczek-przeciez
          my jestesmy takie kochane!
    • Gość: kasia Re: WODNIK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 15:53
      wszystko sie zgadza
    • Gość: andzia Re: WODNIK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:07
      Ja w swoim młodym życiu spotkałam jednego baranka i muszę powiedzieć że
      zaskoczył mnie bardzo pozytywnie.Czym? Niezwykłym poczuciem humoru,inteligencją
      i jak na mężczyznę również spostrzegawczością. Zgadzaliśmy się ze sobą w
      większości spraw i cieszę się że mogłam go spotkać i tak dobrze poznać.
      Oczywiście był jeden minus...czasami zauważałam u mego kochanego baranka
      zainteresowanie innymi ładnymi kobietami, i chociaż to były tylko spojrzenia
      jednak wodniczki bywają raczej zazdrosne-))
      • kasjope5 Re: WODNIK - BARAN 08.01.06, 17:27
        Tak, to prawda, baranki są bardzo kochliwe i wrażliwe na kobiece piękno.Każde
        niestety. To prawda, że Wodniczki skręca wtedy zazdrość ale dumnie nie pokazują
        po sobie. Też tak kiedyś robiłam, były kłotnie. A teraz wściekam sie lekko, gdy
        mój baranek tasuje innne panie,mija mi, baranek jest szczęśliwy,że jestem
        zazdrosna i kocha mnie jeszcze bardzej. Dużo czasu jednak zajęło mi nauczenie
        okazywania sie uczuć. Baranki dają nam Wodniczkom siłę i bezpieczeństwo, a seks
        z nimi jest NIEZIEMSKI!!!!!!!!
    • Gość: marecki Re: WODNIK - BARAN IP: *.csk.pl 16.01.06, 11:49
      a u nas wprost przeciwnie - na odwrót :)
    • Gość: Izula Re: WODNIK - BARAN IP: *.gryfino.nen / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 11:00
      Wszystko jest tak jak się tutaj pisze.Jestem młodą osóbką,ale ze swoim
      barankiem jestem juz prawie dwa lata... Jedyne co mnie strasznie
      zawsze "bolało",to to,że ciągle sprowadza mnie na ziemię i zakłoca mój
      marzycielski świat:) Ale potrafimy się dogadać,bo widzę,jak bardzo mnie kocha i
      to sprawia,że w tym momencie mięknę i kompromis jest stuprocentowy. Oczywiście
      jest tutaj jeszcze sprawa innych kobietek,ale tez już powoli uczę się
      podchodzić do tego z dystansem:) Pozdrawiam wszystkie panie,które są
      partnerkami uroczych baranków i życzę szczęścia!!!!
    • Gość: emi Re: WODNIK - BARAN IP: *.tktelekom.pl 19.04.06, 13:37
      moj wodnik jest boski nie zamienie go na nikogo innego
      • adzik22 Re: WODNIK - BARAN 19.04.06, 18:44
        a ja jestem z baranem juz co prawda 8 lat ale zwiazek jest burzliwy wlasnie na
        tym tle baran domator a wodnik kocha te swoja niezaleznosc i wolnosc...
    • Gość: reni Re: WODNIK - BARAN IP: 213.227.111.* 11.05.06, 07:40
      sraszne nudy z baranem, spotykałam się kilka m-cy z początku było cudownie
      okazywał mnóstwo uczuć a potem miałam ich pełną dupę, i mdliło mnie o tych
      słodkości. Na wspólnym wyjeździe nawet szklanki nie potrafił po sobie pozmywać,
      rozstałam się z nim po tym jak powiedział, ze jest kosmitą ;-)wg mnie barany to
      dziwaki, ale to tylko moja subiektywna opinia.
    • Gość: Marita Re: WODNIK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:16
      Można powiedzieć, że pisała to osoba która mnie zna, zna mnie i mojego chłopaka:)
    • Gość: :) WODNIK - BARAN IP: *.com.pl / *.devs.futuro.pl 26.08.06, 20:55
      nooo tak w 90 % wsoomie prawda :D
    • Gość: R WODNIK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 19:37
      zgadza się, niestety co do tych różnic i prób przejęcia władzy i próby dominacji
      barana aż za bardzo :( no i game over.
    • Gość: doda i monia WODNIK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 11:17
      zgadza sie jak najbardziej wodnik musi uszanowac barana i odwrotnie wtedy bedzie
      super miod malina spoko majnez hi hi hi :)
    • Gość: marta WODNIK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:12
      dokladnie tak jest w moim zwizku ja zawzieta on tez zaborczy co bedzie dalej
      chyba jednak musze troche odpuscic
    • asia_muzyk Re: WODNIK - BARAN 20.11.06, 21:50
      Różnie bywa z tą konfiguracją, ale znam pare co sa dobrze dobrani i sie
      kochają :)
    • Gość: Konrad WODNIK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 11:28
      zgadza sie :) az niemoge w to uwierzyc
      • Gość: baranek-samotny Re: WODNIK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 16:59
        a może ktoś mi poradzi jak uwieść Pana wodnika??
    • Gość: madzia WODNIK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:22
      cos w tym jest;)
    • Gość: doda WODNIK - BARAN IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.01.07, 14:39
      wszystko dokladnie sie zgadza. to niesamowite...
    • mandzia14 WODNIK - BARAN 16.02.07, 09:59
      moze i ten horoskop sie zgadza ale ja i tak nie wierze w takie bzdury
    • Gość: H.Sienkiewicz WODNIK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 18:30
      super!Może być!Dzienks
    • Gość: mimi WODNIK - BARAN IP: *.centertel.pl 27.02.08, 01:52
      nie wiem od czego zaczac... na poczatku bylo super moj baranek byl
      spontaniczny bardzo mi sie to podobalo jakis wypadad wogole
      niezorganizowany wogole sie z nnim nie nudzlilam.Ale takze bylo
      wiele klotni, rozstan ale i powroty cos mnie do niego ciagnelo. po
      dzien dzisiejszy mamy dziecko. i jest mi bardzo ciezko podjac
      decyzje. bardzo go kocham ale mam dni gdy zastanawiam sie czy
      warto... wiem ze nie bede z nim do konca szczesliwa. on by chcial
      zebym siedziala w domu ale ja nie jestem typem domatorki lubie wyjsc
      do ludzi, zabawic sie. czuje sie przy nim ograniczona tak jakbym
      nie byla soba.wiem ze mnie kocha ja go tez poprostu jest mi ciezko.
      jest bardzo zazdrosny!!! czesto sie klocimy. Czy to ma sens? nie
      wiem raczej nie...
      • aga-kosa Re: WODNIK - BARAN 01.03.08, 19:22
        mimi,jestem z baranem od 40 lat.Szybko się zorientowałam,że lubi być
        chwalony.Jeśli baran robi skok w bok to tylko dlatego aby się sprawdzić.Pochwal
        go za to,że kupił ładny kawałek mięcha /zrobiłam tak i od wielu lat nie muszę
        chodzić do mięsnego/ Lubi pomagać w domu ale każde stuknięcie młotkiem trzeba
        docenić.Naprawdę nie jest to trudne a bardzo wygodne.Jeśli chcesz żeby coś
        zrobił trzeba tak sprawy ułożyć żeby baran doszedł do wniosku,że ON TAK CHCIAŁ.
        Kiedyś nie pochwaliłam było krytycznie .Mimi,przecież jesteśmy wodniczkami ,to
        b. inteligentny znak -a inteligencja polega na tym,że człowiek w pokojowy sposób
        podporządkowuje sobie środowisko A BARANY są naprawdę
        :troskliwe,kochane,dowcipne,rzadko pokaże,że jest zazdrosny,boi się
        samodzielności wodniczki ,jest cudownym ojcem-nigdy kumplem,ale wszyscy go
        dziecku zazdroszczą. Powodzenia
    • Gość: anita75 WODNIK - BARAN IP: *.jota.digi.pl 06.05.08, 10:26
      bylam z baranem w zwiazku bardzo dlugo, nie dalo sie wytrzymac jego
      dominacji i zaborczosci, jedyna dobra strona tego zwiazku to seks, z
      baranem rzeczywiscie super
    • Gość: wodnik WODNIK - BARAN IP: *.g2.isko.net.pl 05.07.09, 18:09
      jestem wodnikiem i musze powiedziec ze nie da sie zyc z baranem, jej zaborczość, egoizm, i zmiana nastrojów to szok nie da się opisać zachowania jej barana i do tego zero logicznego myslenia odradzam znajomośc z baranem tez nie wierzyłem horoskopom teraz nie wiem co myslec
      • Gość: hmm ... Re: WODNIK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 18:40
        Jestem spod Znaku Barana i muszę przyznać, że w związkach zauważam pewną tendencję do przyjmowania określonych ról - uległej lub dominującej. Oczywiście posiadam cechy typowego barana ale znam wodniki i wiem, że nie lubią jak się je ogranicza, dlatego w związku z nim stałam się tą stronę uległą chociaż do barana to niepodobne a jednak jakoś daje rade w imię wyższych celów :) Sama nigdy nie wychodzą z inicjatywą, nie wypytuję go o nic, gdzie i z kim bywa, czekam aż on pierwszy zainicjuje spotkanie żeby nie zmuszać go do niczego i owocem tego jest to, ze nie wiem kim jest i nie mając wspólnych przeżyć - nie ma o czym rozmawiać ... Widuje go raz na kilka tygodni bo mu tak wygodnie a ja już się rozglądam za kimś innym bo nie jestem szczęśliwa, kto wypełni pustkę w moim życiu pomiędzy kolejnymi spotkaniami z Wodnikiem. Natomiast on przyjął tu stronę osoby dominującej - to on wypytuje mnie co i z kim robię, to on okazuje zazdrość i zaborczość widocznie jest mnie niepewny skoro się tak zachowuje - na niego obojętność działa motywująco do działań ;] Widocznie w związku to ta strona, która jest niepewna uczuć zachowuje się tak jak napisałeś i nie do końca zależy to tylko od znaku zodiaku. Jak znam barany, Twoja "luba" ma do Ciebie o coś duży zal, że ją zaniedbujesz lub może chodzi o coś innego bo my barany mamy duże potrzeby emocjonalne - jeśli partner z nami nie rozmawia i ich nie zaspokaja w pełni, wtedy stajemy się agresywni. Natomiast w takiej sytuacji Wodnik ucieka gdzie pieprz rośnie bo nie potrafi otwarcie rozmawiać i żeby uniknąć konfliktów. Po Twoim poście wnioskuje, że nie zależy Tobie zbytnio na "Twoim" baranku i pewnie ona to widzi i dlatego tak się zachowuje. Szczęśliwy baran jest łagodnym, kochającym i bardzo wyrozumiałym baranem więc zwyczajnie nie pasujecie do siebie i tyle tak jak "mój" Wodniś do mnie.
    • agrentowy4321 Re: WODNIK - BARAN 07.03.23, 13:31
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka