Dodaj do ulubionych

STRZELEC - STRZELEC

IP: 80.51.237.* 20.07.05, 10:42
JESTEM ZE STRZELCEM JUZ 4 LATA I JEST CUDOWNIE!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • kostol Re: STRZELEC - STRZELEC 21.07.05, 23:31
      Nie boj nic, przyjdzie kryska na matyska :\
      • Gość: Basia Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 24.07.05, 15:40
        ja tez jestem ze strzelcem juz ponad 5 lat i jest nam cudownie....
      • Gość: Martyna Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 16.01.06, 14:02
        Strzelec to dla mnie moj idealny partner, jest mi z nim doskonale i moglabym z
        nim byc juz zawsze:)!
    • Gość: zuzka Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.ipt.aol.com 24.07.05, 16:56
      jestem ze strzelcem,,,nie mam nic do dodania ,,,jestem szczesliwa...choc
      wszyscy mowia ze strzelec i strzelec -nic z tego niebedzie...czas
      pokaze...pozdrawiam wszystkie strzelce--)--->
      • Gość: makata Re: STRZELEC - STRZELEC IP: 81.15.170.* 15.08.05, 07:21
        bo tak naprawde to nie ma znaczenia jaki kto ma znak zodiaku, licy sie
        osobowośc i to jaki jest. Ja ze swoim partnerem w takim razie nie powinnam mieć
        szans na jakikolwiek zwiazek, jeśli ktoś chce usprawiedliwiac rozstania znakiem
        zodiaku to....trudno.
        • Gość: Marta Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 10:57
          Poznałam Strzelca i sama jestem Strzelcem. W swoim towarzystwie nie możemy się
          opanować, tak nas do siebie ciągnie. Mam wrażenie, że będzie to trwać
          wiecznie...
      • Gość: Jola19 Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:47
        Tez mysle,ze to pasuje jednak moj kolega ktory mi sie podoba chyba niestety
        traktuje mnie jako kolez.a tez jest strzelcem jak ja.bardzo dobrze,ze sie
        dogadujemy i gada nam sie dobrze,ale nie wiem co powinnam robic,zeby jednak
        zaczal czuc do mnie,odp.papa
    • Gość: gość Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.bcf.pl / *.bcf.pl 23.08.05, 13:36
      A ja jestem ze swoim strzelcem juz 7 lat, a od roku malzenstwem i potwierdzam,
      ze jest cudownie. Mysle, ze wazne jest z ktorej kadencji znaku jestesmy i tak
      na naszym przykladzie; ja jestem z samego poczatku i rzeczywiscie jestem troche
      postrzelona i bardziej zywiolowa od mojego meza, ktory jest z ostaniej kadencji
      i jest bardziej spokojny, czasami nawet irytuje mnie jego spokoj ducha :-)
      Jednak koniec koncow jestesmy bardzo podobni do siebie w swoich upodobaniach -
      nie wiem czy to kwestia znakow zodiakow, ale najwazniejsze ze swietnie czujemy
      sie w swoim towarzystwie.
    • Gość: jola Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:08
      ja jestem strzelcem i jestem super!!!
    • Gość: ewa i hubert Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.11.05, 21:34
      a zato my szczesliwymi strzelcami od 3 lat jest naprawde wspaniale i lepiej juz
      niechcemy pozdrawiamy wszystkich strzelcow.POWODZENIA
    • Gość: kobieta strzelec Re: STRZELEC - STRZELEC IP: 85.128.* / *.crowley.pl 02.01.06, 22:41
      jestem ze strzelcem 5dni z znamy sie 8 dni i z nikim nie dogaduje sie lepiej
      <jak narazie>
    • Gość: elusia Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.is.net.pl 12.01.06, 07:16
      tez jestem ze strzelcem i jest cudnie troszke sie boje ale jest cudnie
    • Gość: lady stardust Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.toya.net.pl 12.01.06, 21:00
      jestem ze strzelcem dopiero 2 lata, a juz jestesmy zareczeni:)
      dla mnie to idealny partner na cale zycie:)
      • Gość: Sylwia 30 Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:15
        Jesteśmy strzelcami oraz "ósemkami'i pomimo że tak podobni ( o czym ktoś
        mógłby powiedzieć że przeciwieństwa się uzupełniają) my jesteśmy od roku
        szczęśliwi i zadowoleni że mamy siebie.........Tyle lat na siebie czekaliśmy!
        • Gość: dag Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.net.pl / 80.51.253.* 16.01.06, 15:21
          racja...nie ma to jak strzelec i strzelec:)
    • Gość: natalka Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.mitech.com.pl / 80.51.245.* 16.01.06, 22:09
      zakochalam sie w strzelcu i on chyba wemnie tez i jest mi z tym dobrze i tez
      raz bylam ze strzelcem bylo nam super
    • Gość: magda Re: STRZELEC - STRZELEC IP: 83.168.120.* 17.01.06, 17:12
      bylam ze strzelcem 4 lata. na szczescie to juz za mna bo bylo beznadziejnie,
      jakbym dziecko wychowywala. nie wiem jak wytrzymalam 4 lata?? ale mozliwe ze to
      byl wyjatek ktory potwierdza regole... ale i tak bardzo zle to wspominam
      • Gość: monilopek Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.cm-upc.chello.se 21.01.06, 00:08
        Pewnie dlatego ze sama nie jestes strzelcem!
      • Gość: kora Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.org 21.01.06, 14:22
        Zgadzam się ,STRZELEC to "duże" DZIECKO,które tupie albo się dąsa , jeśli
        otrzyma odpowiedz która go nie
        satysfakcjonuje.Pozdrawiam . Znam to jeszcze jestem z
        STRZELCEM..
        • Gość: kora Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.org 21.01.06, 14:27
          To miało byc forum STRZELEC. Przepraszam za pomyłkę.
          • Gość: magda do Monilopek IP: 83.168.120.* 21.01.06, 19:18
            jestem strzelcem i znam strzelce, a ten byl jakis taki... ale jak juz pisalam
            moze to byl wyjatek
    • Gość: patrycja Re: STRZELEC - STRZELEC IP: 83.238.68.* 27.01.06, 18:22
      mialam juz innych chlopakow ale strzelec okazal sie tym najlepszym mysle ze to
      byl trafiony strzal w 10 bardzo sie kochamy
    • Gość: natalia Re: STRZELEC - STRZELEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 19:10
      ja takze jestem w zwiazku ze strzelce i uwazam ze jest najwspanialszym partnerem
      pod sloncem
    • Gość: Cosenza Ciekawość IP: *.server.ntli.net 27.02.06, 17:47
      Jestem niezmiernie ciekawa jak by to było z kims tak bardzo podobnym do mnie ...
      • Gość: jjj Re: Ciekawość IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 29.03.06, 21:21
        Jestesmy strzelcami. razem od 2,5 roku.
        A na dodatek... urodziliśmy się dokładnie tego samego dnia!!!
        Ta magia działa do dziś.
        I oby tak dalej!
    • Gość: Agnieszka Re: strzelec - strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 18:32
      Byłam ze strzelcem 2 tygodnie było cudownie do póki zorjentowałam sie że mnie
      zdradza!! :( no coż może nie było nam pisane być razem..
    • Gość: Iv Re: Strzelec IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.04.06, 09:26
      Strzelce sa wspanialymi ludzmi!
      • Gość: Sylvia Re: Strzelec IP: *.pentex.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 09:56
        Ja tez jestem strzelcem i jestem bardzo z tego dumna. Moj maz takze jest
        strzelcem , jestesmy ze soba ponad 5 lat i zaczyna być nudno :(((( On za mna
        nie nadąża...!!!
    • evelina.piotrowska Strzelec-Strzelec 17.05.06, 19:54
      Mieszanka wybuchowa!!A mówią, że to przeciwieństwa się przyciągają, a ja ze
      swoim chłopakiem jestem szczęśliwa jesteśmy strasznie podobni do siebie niemal,
      że we wszystkim.(on z 24.11 ja z 23.11).Nie ma to jak Strzelce.Zawsze się
      dogadają.On ceni moją wolność i nie zależność ja jego też!!W końcu jakiś
      partner, który potrafi mnie tak naprawdę zrozumieć i pokochać taką jaka
      jestem :).Przynajmniej nie musze tłumaczyć niektórych moich zachowań, bo on ma
      tak samo i wie o co mi chodzi :).Kocham go strasznie.Tyle czasu na niego
      czekałam. pozdrawiam wszystkie Strzelce
    • Gość: ja Re: strzelec IP: *.mofnet.gov.pl 08.08.06, 14:56
      Byłem ze Strzelcem 22 lata ... ale strzelec zamienił się w skorpiona. :-)
      • Gość: pytanie Re: strzelec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.08, 13:46
        Czyli co się stało?
    • Gość: aga strzelec-strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 14:09
      Jesteśmy razem 16 lat i z każdym dniem rozumiemy się coraz lepiej. O niektórych
      rzeczach nie musimy rozmawiać wcale, bo czujemy i myślimy to samo. Nawet
      wytworzyliśmy między sobą coś w rodzaju więzi telepatycznej. Są oczywiście
      wzloty i upadki, ale zawsze udaje się nam dojść do porozumienia. Mamy trzech
      synów ( też strzelców)i porozumiemamy się bezproblemowo.
      • Gość: Ilona Re: strzelec-strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:14
        tez jestem strzelcem i ze strzelcem byłam 9 lat.Okazał się draniem (zdradzał
        mnie i zrobił wszystko bym o tych pięknych chwilach,które przeciez były,szybko
        zapomniała.Zyczę mojej następczyni takiego samego zakonczenia-bo napewno ono
        nastąpi
    • Gość: natali strzelec - stzrelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:36
      ja tez jestem ze strzelcem i też jest mi jak w niebie
      • Gość: Megi Re: strzelec - stzrelec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:47
        ja jestem z 25.11 on z 24.11 bardzo byśmy chcieli być ze sobą ale... ciągle coś
        lub ktoś staje nam na przeszkodzie:(:(
    • Gość: Basia i Krzys s-s IP: *.chello.pl 08.01.07, 02:11
      jestesmy razem od 340 godzin i jest wspaniale:)
      • Gość: mariola 3 strzelce IP: 217.98.251.* 10.01.07, 17:55
        Jestem ze strzelcem 20lat i nawet nasza pierworodna to strzelec.
        Córka jest z tego samego dnia i miesiące co ja.
        Wszyscy jesteśmy grudniowi.
      • Gość: Cadec ToXic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:49
        My byliśmy 2,5 roku i zrobiło się poprostu tokstycznie... Nikt nie ustąpił choc
        każdy twiersził, że kocha a już tego nie bylo czuć...I też wydawało mi się że
        strzelec i strzelec (ja 09.12 on 16.12) to super zgranie i w ogóle wiele
        strzelców łączy się ze strzelcami... a u nas jednak dość szybko skończyło się
        jak tylko jednemu coś nie pasowało... Kto wie, może mnie zdradzał, skoro kilka
        dni po rozstaniu już była obok niego inna...:/
    • Gość: ja Strzelec - strzelec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 11:50
      jestem ze strzelcem 2,5 roku i jak jest dobrze to jest max
      dobrze,jak jest źle to max źle. Oboje wybuchowi, podobienstw tyle co
      przeciwienstw, ale sie kochamy :) Ja do tego jestem typem który jak
      cos chce to tak ma być jak nie ma to tupie nóżką i foch nie do
      przejscia - taki troche duży dzieciak ale mysle ze to wynika tez po
      czesci z charakteru i wychowania a nie do końca ze znaku zodiaku.
      Jak sie nie pozabijamy w złości i te negatywne odczucia z siebie
      wyrzucimy to bedziemy sie kochać do końca świata i o jeden dzień
      dłużej :) Strzelce są w porzadku :)
      • Gość: inga Re: Strzelec - strzelec IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.09, 12:01
        Byłam ze strzelcem 2 lata i też wydawał mi się cudowny,do czasu kiedy
        dowiedziałam się,że ma żonę i dziecko,jego żona to też strzelec i pewnie myśli
        to co ja,że jest kochana i jedyna...:( Pobrali się kilka mies temu a mimo
        to,nadal spotykał się ze mną....i ciągle słyszałam,że bardzo kocha...Całkiem
        przypadkiem dowiedziałam się o niej i czar prysł :(
    • Gość: Megi Strzelec - strzelec IP: *.tktelekom.pl 02.06.09, 11:17
      Pisałam tu w 2007 r. ze nie mogę być ze swoim strzelcem, ale życie robi
      niespodzianki po tych kilku latach spotkałam innego strzelca, tez ur. 24.11
      bardzo fizycznie podobnego do tamtego chłopaka, i jest nam razem cudownie :-D
      pozdrawiam wszystkie strzelce --->>>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka