Dodaj do ulubionych

WAGA - WAGA

• Gość: ala Re: WAGA - WAGA IP: *.echostar.pl 10.01.06, 20:15
      aktulanie jestem w takim zwiazku....nie wiem jak dlugo przetrwa....jest
      pieknie.....i mam nadzieje ze bedzie tak zawsze..a nawet jesli bedzie
      zle..pokonamy to wsztstko..
    • Gość: twistii Re: WAGA - WAGA IP: 194.75.238.* 11.01.06, 16:38
      Ja obecnie jestem w takim zwiazku...od 9 miesiecy.Kiedy sie poznalismy oboje
      bylismy w powaznych zwiazkach i musielismy spotykac sie potajemnie,ale w pewnym
      momencie uznalismy ze spotkania i pogaduszki to nie wszysto my po prstu nie
      mozemy bez siebie zyc i... zwiazalismy sie.Wyjechalismy razem do innego kraju a
      teraz , no coz... planujemy zareczyny! Poza tym jest BOSKO w kazdym ale to w
      kazdym aspekcie zycia.I jeszcze jedno Wagi nie znosza klotni wiec jesli nawet
      takowa sie pojawi to szybko sie godza a pojednania sa niezwykle przyjemne:)
    • Gość: minnie Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 00:46
      ja i moj partner jestesmy Wagami i jestesmy ze soba ponad 2 lata, jest
      wspaniale, choc zdarzaja sie sprzeczki i klotnie, jednak szybko lagodzimy ten
      zly stan rzeczy i znowu jest wszytsko w porzadku, mam nadzieje ze przetrwamy
      jeszcze bardzo dlugo...
      • Gość: stara waga Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 22:01
        A ja już prawie trzydzieści....zmarnowanych wzajemnie lat...Uwaga!Panie Wagi
        kłamią w żywe oczy,moja przez trzydzieści lat...
    • Gość: imei Re: WAGA - WAGA IP: *.akk.net.pl 16.01.06, 01:22
      tak ja jestem w takim zwazku 3 lata i troche prawdy w tym jest

i mam nadzieje ze jeszcze pocagniemy razem nawet do onca:P
    • Gość: Waga Re: WAGA - WAGA IP: 83.238.57.* 16.01.06, 22:51
      Ja jestem juz 9 miechów ale powiem wam ze trudny jest taki zwiazek :] ale jak
      sie kocham to trzeba dac sobie rade :P
    • Gość: riki-n Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 14:21
      mogę przedstawić swój związek Wagi z Wagą trwający już od 27lat.smaczku dodaje
      fakt,że oboje urodziliśmy się w tym samym dniu[różnica wieku to ok.5godz.]
      jesteśmy ze sobą bardzo dopasowani charakterami,temperamentami i jeszcze
      wieloma cechami,chociaż"nasza waga"bardzo często wychyla się raz w jedną raz w
      drugą strone.
    • Gość: pati Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:42
      Ja także jestem w takim związku.I to nie krótko bo już 6 lat.Zdażają się wzloty
      i upadki, tak jak w każdym związku. Wzajemnie się wspieramy i planujemy wspulną
      przyszłość.
    • Gość: dd-2 Re: WAGA - WAGA IP: *.myslenicenet / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:59
      taka ale nie chce cie martwic! trwało to bardzo krótko!
    • Gość: Magda Re: WAGA - WAGA IP: *.net / 217.97.169.* 26.01.06, 13:00
      ja z moją ukochaną Wagą nie możemy sie dogadać...dlatego własnie jesteśmy teras
      pokłóceni...nie potrafi sie pogodzić...jestesmy oboje uparci... oraz obje
      lubimy być w centrum zainteresowania co tyczy sie z wielkimi porażkami...
      Zazdrość- główna cecha
      • Gość: dragon Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 14:06
        co prawda nie tworze z moja waga zwiazku, ale.. jest to zgranie idealne, i
        wszystko idzie ku byciu razem... jest w tym cos co nas mocno trzyma ze soba..
        urodzilismy sie tego samego dnia, tyle ze on rok wczesniej.. to jest mozliwe
    • Gość: beta Re: WAGA - WAGA IP: *.autocom.pl 02.02.06, 21:40
      Ja bylam w takim zwaizku i to jest prawda bo bylismy do siebie podobni i wogole
      kazdy chcial byc w centrum zainteresowania a przy okazji bylismy o siebie
      strasznie zadzrosni.Mysle ze moglo by to trwac dluzej gdyby nie pewna
      sytuacja...:) POZDRWAIAM
    • Gość: ... Re: WAGA - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 00:16
      ja obecnie jestem w takim zwiazku... jestesmy razem juz od ponad 4 lat i jest
      super. Jak w kazdym zwiazku są chwile lepsze i gorszze, ale ogólnie jestem
      bardzo szczęśliwy! Ale musze przyznac ze to co napisali na tej stronie jest
      prawdą i czasem człowiek wątpi czy jest sens... Jednak jak mówią życie to sztuka
      kompromisu, wiec należy na wiele spraw spojżeć z przymrużeniem oka, b przeważnie
      przynosi to większe korzyści niż można się było spodziewać... A poza tym nie
      jest ważne spod jakiego znaku kto jest , po prostu trzeba sie dobrze poznać i
      spróbować --> lepiej jest spróbować i się pomylić niż nic nie robić i potem tego
      żałować...
    • Gość: marlena Re: WAGA - WAGA IP: *.chello.pl 09.02.06, 16:47
      jestem w takim zwiazku od pieciu lat mocno sie kochamy i jeszcze mocniej
      klocimy ale nie zamienilabym tego zwiazku na inny

• Gość: Marta Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 11:53
        w tej dyskusji jestem trzecią starą-parą wag ,prawie 30 lat razem
        były chwile burzliwe i ciche dni , ale nigdy bicia i przemocy , ale to wina iż
        mamy jednakowe charakterki ,zawsze były słodkie - pogodzenia , mamy 4 dzieci (
        wszystkie skończyły studia ) , oboje jesteśmy pracowoici i ryzykowni ,wiele
        razy stawiamy cały dorobek życia na jednej szali i jakoś wychodzimy z opresji ,
        ale pamiętajcie kochani najważniejsza w związku jest miłość i zaufanie i wiara
        w siebie ...pozdrawiam was wszystkich i życzę dużo wzajemnej miłości i łas
        Bożych
    • Gość: ola Re: WAGA - WAGA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.03.06, 13:57
      Ja jestem w takim zwiazku trwa on ponad 7 lat jestesmy bardzo szczęśliwi
      kochamy sie z dnia na dzień coraz mocniej.Nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie
      dlatego planujemy wspólna przyszłośc razem.Dwie wagi to cudowne znaki .
      pozdrawiam
    • Gość: ktos Re: WAGA - WAGA IP: *.karolin.pl 18.03.06, 13:51
      bylam w takim związku-bylo wspaniale ale przez pewien okres czasu,potem
      mielismy siebie dosyc,wchodzi w gre tylko romans miedzy wagami,o malzenstwie
      wole nie myslec.
    • Gość: kidziunia Re: WAGA - WAGA IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.04.06, 14:47
      Mysle ze ni9e powinnas btac tego zbyt mocno do siebie,ale taki zwiazek 2 wag
      dla mnie okazał sie porazka i strasznym cierpieniem dla mnie.Powiedzialam sobie
      ze w tali zwiazek wiecej sie nie wpakuje.A trwał on zaledwie niecale 2
      miesiace.Pozdrowienia:)
    • Gość: wagusia Re: WAGA - WAGA IP: *.chello.pl 06.04.06, 23:08
      zwiazek conajmniej CIEKAWY :)
      ale rzeczywiscie, nie wroze dalekiej przyszlosci

nasz sie rozpadl.
      nie zaluje tego. raczej traktuje go jako bardzo egzotyczna przygode w moim zyciu
      niz jakas tam milosc. bylo fajnie, ciekawie, i zawsze sie cos dzialo czego teraz
      mi niestety brakuje!

mniam mniam
    • Gość: beata Re: WAGA - WAGA IP: 195.205.216.* 11.04.06, 14:43
      jestem w takim zwiazku od 3 lat i jest wciąż tak samo jak na poczatku,oby tak
      dalej, to jest świetny zwiazek , aczkolwiek jest coś w tym z prawdy, że trzeba
      nieustannie wspierać się w tej miłości bo jak szybko uskrzydla tak szybko może
      spowodować upadek( oczywiście nieustannnie patrzę na partnera jak by to było
      mpierwszy raz)
    • Gość: miriam Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 13:20
      jesteśmy ze sobą 31 lat w tym 28 w związku małżeńskim jest ok
    • Gość: Magda Re: WAGA - WAGA IP: 80.51.175.* 24.04.06, 19:42
      Ja już jestem siedem lat ze swoim wagusiem, od dwóch jesteśmy małżeństwem, mamy
      śliczną córeczkę i jak na razie nic nie zapowiadas zmian ;-)
    • Gość: Alicja Re: WAGA - WAGA IP: *.msk.zary.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:16
      bylam kilka m-cy w takim zwiazku, byloby wszystko ok, gdybym z głupoty i
      zazdrosci nie zerwala z nim, teraz znow jestem z chłopakiem-wagą, lecz nie z
      tamtym. Jakos około roku jestesmy ze sobą, jest super, ale znow ta zazdrosc...
      jak bedzie - czas pokaze. Póki co żyje obecną chwilą i mam nadzieje(choć
      nadzieja matką...), ze zawsze tak bedzie jak jest teraz. Pozdro dla wszystkich
      wag!
    • Gość: macia Re: WAGA - WAGA IP: 62.29.165.* 11.05.06, 15:17
      jestem w takim zwiazku juz 5 lat a od 3 miesięcy jesteśmy małżeństwem ten
      horoskop to bzdura wiele razem przezylismy były wzloty iupadki ale jestesmy dla
      siebie stworzeni nigdy sie razem nie nudzimy a nasza miłość z dnia na dzień
      jest coraz mocniejsza
    • Gość: Natalia77 Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:33
      Jestem w zwiazku Waga-Waga. Chcialabym wszystkich przestrzec: taki zwiazek jest
      bardzo trudny. Milosc jest zniewalajaca, zwala z nog, do dzis czuje trzepotanie
      serca kiedy wracam do niego. Oboje czesto bujamy w chmurach, przytulamy sie i
      kochamy. Ale z tego bujania, niewiele sie spelnia. Kazde z nas ma swoj
      charakter i swoje cele, trudno nam nawet fizycznie byc razem, bo choc
      mieszkalismy 8 miesiecy razem, po wyremontowaniu mioeszkania przenioslam sie z
      powrotem do miasta, bo od niegvo mialam 35 km do pracy, z malym dzieckiem(z
      innego zwiazku) trudno mi bylo tak codziennie zrywac siebie i dziecko o 6 rano.
      On z kolei nie moze przeniesc sie ze mna do miasta,m poniewaz hoduje psy i musi
      miec dla nich duzo przestrzeni. I tak zwykle umawiamy sie ze gdy ja malo
      pracuje, przyjezdzam do niego, gdy on ma wiecej czasu pojawiua sie u mnie. Ale
      dzis znowu spozni sie godzine i bedzie o 18 jak nie pozniej, za chwile trzeba
      bedzie dziecko polozyc spac, znowu bedziemy sie kochac po n ocy i wykonczeni
      wstaniemy przed siodma. A najgorsze jest to ze pan Waga obawia sie
      stabi;lizacji. Sama jestem ciekawa jak to sie skonczy...
    • Gość: krv Re: WAGA - WAGA IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.05.06, 21:51
      Wlasnie jestem w zwiazku z waga. jestesmy ze soba cztery miesiace. nie jest to
      duzo, lecz spedzamy ze soba caly czas. klocimy sie dosyc czesto, lecz zaraz
      namietnie godzimy. on mnie bezmyslnie rani, a ja ranie go celowo- w odwecie.
      ale nie mozemy sie rozstac na wiecej, niz jeden dzien.
    • Gość: mala Re: WAGA - WAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:42
      jestem w takim zwiazku od 2 lat,jest ok ale czasem to normalne ze sie kłucimy
      bo kto kocha wybaczy wszystko drugiemu,pozdro
    • Gość: słonko Re: WAGA - WAGA IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.06, 19:25
      trwam w takim związku już ponad 5 lat i wciąż jest cudownie ;-)
      • Gość: Waga :) Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 21:56
        Ja też jestem w takim związku. A na dodatek urodziliśmy się w tym samym
        dniu :). Jak narazie jest cudownie ale troszkę się obawiam jak to bedzie dalej.
        Widzę w Nas bardzo dużo podobieństw i czasami zastanawiam się czy te horoskopy
        nie mówią prawdy...? Pozdrawiam cieplutko wszystkie wagi:) Buźka.
        • Gość: aania Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:08
          ja tez byłam w zwiazku z waga, 5 lat, cudownych lat , było prawie tak jak w tym
          horoskopie , skonczylo sie :( do dzis nie moge w to uwierzyc chodz juz kilka
          miesiecy minelo i wierze ze bedziemy jeszce razem, moze absurdalne :/ , kocham
          baaardzo, to byla prawdziwa milosc - jestem tego pewna, pasowalismy do siebie w
          kazdym calu, ale w zyciu tyle przeciwnosci i zlych ludi :(
          • Gość: zdzita Re: WAGA - WAGA IP: *.dyn.optonline.net 01.09.06, 05:33
            ja poznalam mojego pana wage prawie 2 lata temu ,dzisiaj juz jestesmy malzenstwem i may sliczna 7
            miesiaczna coreczke Joanne.od jego pierwszego spojrzenia na mnie wiedzialam ze to ten jedyny i czuje to
            do dzis nawet ze zwiekszona moca.
            • Gość: Waga :) Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:42
              Widzę, że większośc takich par jest szczęśliwa. Ja jestem coraz bardziej
              zakochna... Z dnia na dzień czuję większą wieź. I mam nadzieję, że to się nigdy
              nie zmieni. Pozdrawiam wszystkie zakochane Wagi. :) Buźka. Ps. Chociaz jesteśmy
              strasznie o Siebie zazdrośni ... ale to chyba jest wskazane.
              • Gość: daria Re: WAGA - WAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 12:35
                hej ja taż jeestem w związku z wagą.z dnia na dzie ciraz bardziej mi na nim
                zależy. ale zazdrość to okropne uczucie.mimo to żę mu ufam to jednak się boję
                żę go stracę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka