Dodaj do ulubionych

KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA

IP: *.ibrokers.pl / *.ibrokers.pl 25.07.05, 08:18
Zgadzam się całkowicie z tym faktem-jest ciężko a nawet czasem bardzo
ciężko...czasem nie wiem jak mam temu zaradzić:(
Obserwuj wątek
    • Gość: bliźniak Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:16
      Koziorożce dążąć do swojej perfelkcyjności i doskonałości niszczą wszystko to,
      co jest ważne.
      • didi39 Re: koziorożec-bliżnięta 30.05.06, 21:52
        Gość portalu: bliźniak napisał(a):

> Koziorożce dążąć do swojej perfelkcyjności i doskonałości niszczą wszystko to,
        > co jest ważne.
        a to ciekawe bo tak się dziwnie składa że to właśnie "mój" bliźniak dąży całe
        życie do perfekcji zapominając o życiu i doprowadzając tym wszystkich do szału
        np. przesuwa szklankę o milimetr w prawo bo krzywo stoi itp.nie zauważył że w
        tym czasie dzieci urosły i poszły do innych szkół rozmowa nic nie daje to jest
        przypadek nieuleczalnego przekonania o swojej boskości trzeba się ratować i
        uciekać bo jak można żyć całe życie obok?
    • Gość: bliźniak Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:18
      są perfekcyjni w kłamstwie
      • Gość: bliźniaczka Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.undp.org.pl 16.08.05, 16:02
        zgadzam się w zupełności. Koziorożec wszystko potrafi zniszczyć i do tego
        kłamać jak nikt na świecie, a na koniec uważać się za super mądrego, dobrego i
        moralnego człowieka.
      • didi39 Re:koziorożec-bliżniak 30.05.06, 21:36
        bliźniak-facet potrafi zamęczyć swoimi urojeniami
        też byłam bosko szczęśliwa ale krótko potem się zaczęły urojenia że go nie
        rozumiem że zdradzam że kłamię on po prostu się szybko nudzi nie jest w stanie
        stworzyć odpowiedzialnego trwałego związku w którym kobieta czyje się
        bezpieczna,prowokuje więc takie syt. w których szlag cię wreszcie po długiej
        niezmiernej cierpliwości trafia i chcesz skończyć z tym wariatkowem ale to nie
        takie proste bo on cię wtedy chce osaczyć i dobić no i oczywiście zachować
        twarz tego dobrego słodkiego czarującego itp.to jest pierwsza tak świetnie
        grająca i dwulicowa osoba jaką poznałam i dobrze wie kogo wybrać na partera
        krąży i obserwuje zanim złapie w sieć nie wiem kiedy się wydostanę a próbuję
        już długo, w domu to ja chcę mieć święty spokój i choć minimum bezpieczeństwa
        zrozumienia i szacunku a z nim to nie możliwe,nie jestem pedantką ,nie jestem
        zimna ani sztywna, nie znoszę kłamstwa ,nie jestem wyrachowana i interesowna a
        szkoda bo już by go tu nie było!
    • Gość: bliźniaczka1 Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:35
      bywało ciężko, ale ja i tak za koziorożcem tesknię
      • Gość: bliźniaczka1 Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:01
        Tęsknie, bo Koziorożec tak naprawdę jest kochany
      • Gość: koziorożec - INA KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.torun.pl / 81.210.32.* 24.08.05, 08:49
        właśnie zakończyłam swój związek z bliźniakiem, hm.. raczej on zakończył ze mną
        twierdząc że do siebie nie pasujemy. Według niego różnimy się ogólnie pojętym
        temperamentem. Do tej pory już dwa razy do siebie wracaliśmy bo coś nas do
        siebie przyciągało, ale jego ostatnia decyzja o rozstaniu, jak sam powiedział,
        jest ostateczna. Myślę że koziorożcom wobec bliżniaka brakuje takiej
        otwartości, spontaniczności co przeradza się u koziorożca w ukrywaniu pewnych
        spraw, nieśmiałości oraz kłamstewkach. Brak cierpliwości bliżniaka w odkrywaniu
        tajemnic koziorożca oraz skrytość koziorożca burzy ten fascynujący związek.
        Uratować to może tylko spontaniczność, wyrozumiałość i kompromisowość obu
        stron, a to raczej ze strony przelotnego bliźniaka nie jest możliwe. szkoda.
        • Gość: bliźniaczka1 KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:39
          hm...
          Bliźniak jest fajny i kompromisowy. Potrzebuje czasu, żeby wyciągnąć rękę...
          Nie lubi stąpać po nie pewnym gruncie...
    • Gość: bliźniaczka1 Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 12:01
      żeby chociasz się odezwał i być w kontakcie,to by było coś :)
    • Gość: koziorożec Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:17
      wielka prawda!!ale bliźnięta, nawet nie wiecie jak trudno koziorożcowi się
      zmienić, ja jednak próbuję :-) szkoda ze bliźniak(bliźniaczka)tego nie
      zauważa :-(ale dam radę
      pozdrawiam i tych i tych
    • Gość: orka Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.b.jawnet.pl 23.08.05, 18:48
      blizniaki sa lekkoduchami i w szybkim tempie sie nudzą. muszą miec cały czas
      dopalacz, cos musi je intrygować inaczej znikają bez słowa wyjaśnień.Byłam
      kiedyś z blizniakiem doprowadzał mnie do szału tym swoim luzactwem, ale pomimo
      wszystko był naprawde słodki...czasem za tym tęsknie.
    • Gość: orka Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.b.jawnet.pl 23.08.05, 18:51
      i koziorożce wcale nie sa kłamcami!!!!! To wybujała wyobrażnia bliżniaków,
      najlepiej swoje winy tłumaczyć wymyslonym kłamstwem koziorozca
      • Gość: aga Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:19
        jestem koziorożcem on bliżniakiem poznaliśmy się miesiąc temu . nie byłam taka
        szczęśliwa od 1,5 roku . to co piszecie jest przerażające!!!!!!!!!!
      • Gość: Lejba Re: Koziorozec-bliznieta IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.10, 12:03
        Bliznięta tak zawsze tłumacza innym znakom zodiaku - wszystko przz to ze
        absolutnie nikt ich nie rozumie i kazdy kłamie. To takie wieczne dzieci. Jestem
        w związku z bliżniętami,sama jestem koziorozcem i ciężko jest, milo,ale często
        ciężko.
    • Gość: ARCYKOZIOROZEC ;) Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.NET / *.stella.net.pl 26.08.05, 18:05
      witam obie strony tej kompilacji ;))
      jestem Koziorozcem z konca grudnia (bo podobno te odmiany tez sa rozne;) -
      moje doswiadczenia sa bardzo ciekawe -
      ogolnie to przez wiekszosc mojego zycia, od powiedzmy 17-18 roku, przesladowaly
      mnie zwiazki z Blizniakami... Majac 22 lata ozenilem sie (oczywiscie moja zona
      byla Blizniakiem), malzenstwo jednak przetrwalo niecale 5 lat. Rozwodzac sie
      (bo to jest zawsze proces, nie krotki akt), poznalem inna fascynujaca
      dziewczyne (wowczas jeszcze dziewczyne - miala jakies 19 lat) i tak zawiazal
      sie moj kolejny zwiazek. Rowniez byla Blizniakiem. Jestesmy ze soba...wlasnie w
      tym miesiacu minelo 10 lat ;)) Nie zawsze bylo sielankowo, oboje mamy zadziorne
      charaktery i nieraz sprawy stawiane byly ostro - ale obecnie jestesmy
      tak "dotarci", ze w tej chwili trudno byloby mi przypomnmiec sobie, kiedy miala
      miejsce jakas ostatnia klotnia miedzy nami.... Ciekawe jest moze to, ze od tych
      10 lat mieszkamy razem, od jakichs 7-8 lat pracujemy razem w jednym salonie
      sprzedazy, nie jestesmy malzenstwem. Od 6 lat jestem zupelnie nietrunkowy i to
      tez troche pomoglo nam odnalezc wspolna plaszczyzne prawdziwego POROZUMIENIA -
      ani moja Blizniaczka nie jest taka nieprzewidywalna, ani ja taki konserwatywny,
      jak nas maluja ;) Wlasnie przebywa zagranica na 3-mies. stazu, a ja nawet nie
      mysle o zakazanych rozrywkach, co kiedys nie mogloby miec miejsca...
      Ale sie rozpisalem ;)
      Pozdrawiam wszystkich !
      • Gość: kozioł Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 17:42
        czy twoja ukochana nie nudzi się czasem bez ciebie ?
        jest daleko a wszędzie tyle rozrywek?
        a tak wogóle to do czasu gdy związek nie jest sformalizowany to jest nawet
        kolorowo, ale stabilizacja i odpowiedzialność ze strony bliżniaka - wybacz nie
        wierzę !
        • Gość: kozica koziorozec -bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:10
          kochani parwda jest taka ,ze facet bliźniak jest bardzo malo odpowiedzialny i
          kobieta koziorozec czuje sie przy nim niepewnie!Jestem w związku z biźnikiem i
          naprawde wsztstko wisi na włosku mimo tegpo ze mamy dziecko czasem az mysle
          sobie czy kontakt bliżniaka i koziorożca wogóle nie powinien być zabroniony?!
          • Gość: kozioł Re: koziorozec -bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:23
            no no .............
            ja natomiast mam małe z bliźniakową
            włóczę się po różnych instytucjach prawnych ......... wiadomo o co chodzi
            kobieto szczerze ci wspólczuję i oby ten scenariusz nie powtórzył się w twoim
            przypadku
            kolejny raz uważam że odpowiedzialność ze strony tego znaku jest niemożliwa
            oczywiście zdarzają się wyjątki, ale one tylko potwierdzają regułę - niestety
            z moich doświadczeń wynika , że bliżniaki( bliźniaczki ) są dość egoistyczne,
            fałszywe i tak zmienne że nie rozumiem po co i na co pakują się w związki skoro
            nie są zdolne do budowania wspólnej przyszłości z tym jednym partnerem
            bez względu czy to jest przyjaźń czy związek więcej oczekują /chcą niż sami są w
            stanie dać
            reasumując nie pakujcie się w związki bez przyszłości, męczące, nerwowe,
            niestabilne - SZKODA CZASU !!!!!!!!!!!
            • didi39 Re: koziorozec -bliźnięta 22.11.08, 21:06
              Mam nadzieję, że Cię nie wykończyła psychicznie i finansowo i masz
              nowe dobre życie bez paranoi.
    • Gość: koziorożec Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.08.05, 17:32
      Jestem z Bliźniakiem od ponad 3,5 roku i Kocham Go ponad wszystko. Chcę zostać
      jego żoną. Jednak to co wróżka pisze to absolutna prawda i...życie jeszcze
      pokaże.
      • Gość: bliźniaczka1 Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:40
        Bliźniak kocha koziołka
        nie wierzy w gwiazdy
        Bo tak naprawdę wszystko od nas samych zależy :),
        będzie dobrze :)
        • Gość: p.s Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:06
          ale wiele zależy od koziołka
        • Gość: Jaga Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 17:47
          Jestem 43 lata z bliźniakiem i nie jest źle. Wszystko od nas zależy!
      • Gość: barnit-koziorożec Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.fameg.pl 16.09.05, 07:56
        Mój maż jest Bliźniakiem....jesteśmy razem 6 lat i mimo róznic wciąż się
        kochamy.....Koziorozcom przydaje się ktoś mniej zasadniczy , aby wiedziały co
        naprawde w życiu jest ważne....poza tym wszyscy sie zmmieniają:-)
    • Gość: m KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 11:32
      hm...
      Koziołek i bliźniak to dwie połówki jednej całości, które się kochają i świetnie
      się rozumieją :)
    • Gość: koziołka Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:23
      jestem z bliżniakiem tak świrniętym,że czasem mam ochotę go udusić;)ale prawda
      jest taka kochaj albo rzuć,ja wyBRAŁAM TO PIERWSZE!!!!łatwo nie jest,ale nie
      zamieniłabym mojego wariata na nikogo innego
      • Gość: koziorozec <ona> Re: koziorożec-bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 22:45
        myślisz...? bo ja własnie poznałam blizniaka i sie zakochałam na
        maxa, ale on jest zbyt zwariowany, ja jestem raczej spokojna... ale
        cos nas do siebie przyciaga. tak sobie mysle ze jednak warto
        sprobowac, tymbardziej ze jestesmy jescze nastolatkami :)
    • Gość: Kassa Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:47
      Ja też uważam ten związek za bardzo trudny. Muszę wiele barier pokonać, aby
      dopiero móc trafić do swego partnera...
    • Gość: majka Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.grudziadz.mm.pl 24.11.05, 22:29
      zgadzam sie z wami prawie w 100 procentach ale gdy ludzie sa zakochani to
      potrafia isc na ustepstwa a tu o to chodzi. wiec kochajcie sie
    • paulinagniadzik Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA 21.12.05, 18:47
      Nie wiem czy to prawda .Narazie t jeden chłopak z pod znaku bliżniaka bardzo mi
      imponuje ale to prawda ze jest porywczy i lubi zmiany...a ja biedny
      koziorozec...
    • Gość: beata Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.instalnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:20
      Jestem koziorozccem (kobietą) i mam kochanego blizniaka.Jestesmy swietnie
      dobrani,poprostu czytamy sobie w myslach.We werześniu slub i zycia bez tej
      osoby sobie nie wyobrazam......
    • Gość: gość Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:13
      w moim przypadku było bardzo ciężko. Koziorożec bywał tak zimny i niedostępny,
      że niczym tego muru nie było można zburzyc...
      • Gość: gość KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:44
        ...i dlatego wszystko się skończyło....
        • Gość: gość re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 21:20
          może wszystko się nie skończyło, ale Kozioroźec musi zaufać bliźniakowi i
          określić się co chce
          • Gość: gość Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:06
            i nie bawic się w kotak i myszkę, bo tego nikt nie lubi.
      • Gość: allajah Re: Koziolek-Blizniak IP: *.chello.pl 03.11.08, 14:40
        A ja Wam coś powiem kochani :

Byłem z Koziorożcem 2 tygodnie, znamy się od przeszło 2 lat - oboje w innych
        związkach, po ich rozpadzie sie spotkaliśmy - było czasem ciężko - ja Blizniak
        (on), ona Koziołek - zaraz czułem że to TA;)
        Fantastyczne fluidy, moze chwilowe, niewiem - intelektem to dwie połówki jednego
        jabłka, z pewnoscia;)

Poki co "narazie" ^^ daliśmy sobie spokój - Jej decyzja - ale ale...Blizniaki
        nie rezygnują tak szybko i moja Pani Koziołek jest tuż tuż. Mam nadzieje ze się
        uda ;)

• Gość: ellen Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 23.01.06, 14:59
      Od kiedy pamiętam zawsze trafiałem na bliźniaczkę, sam jestem koziorożcem.
      To układ nie ferr koziorożec podaje serce na dłoni (opiekuńczy, wrażliwy) a ona
      dowala mu 10 raz rogi z kumplem (w dodatku za bardzo nie patrzy z kim -bo jej
      się chce i już- a potem nikt się nie dowie), jeżeli jesteście facetami
      uważajcie one nie grają czysto KOBIETY O DWUCH TWARZACH!!!!!!!!!!!!
      BLIŹNIAKI!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: koziorozec:) Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 18:05
      Jestem koziorożcem a moj chlopak blizniakiem i swietnie sie rozumiemy nigdy sie
      nie klucimy umiemy dojsc do porozumienia w łóżku tez nie mamy problemów moze
      dlatego ze jestem dosc nietypowym koziorozcem nie posiadam zbyt wielu cech
      odpowiadajacych koziorozcom:)
      życze wszystkim powodzenia i pamietajcie to odnas zalezy jaki bedzie nasz
      zwiazek a nie od znaku zodjaku
    • Gość: ms Re: Koziorożec - bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:22
      my jestesmy ze soba ponad 2 lata i zawsze bylo super. A co bedzie dalej, czy
      cale zycie bedzie tak dobrze...? Nie polegam tylko na horoskopach, ale troche
      sie martwie, ze wszystki nie wroza nam dobrze :(
    • Gość: Gosia Koziorożec-Bliźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:21
      Zupełnie się z tym zgadzam. Jest to całkowita prawda. (niestety) :(
    • Gość: gosiulec Re: koziorożec bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:43
      święta prawda. Bliźniaki kłamią, zdradzają a potem jeszcze mają pretensję, że
      przecież wszystko jest ok i czego się czepiam wprawdzie on oszukiwał, ale
      przecież powiedział przepraszam i w ogóle to on jest cacy a ja be, bo jak
      śmiałam go szpiegować i wykryć całą prawdę o jego dwulicowości i o podwójnym
      życiu . Koziorożczyni (od 17 lat żyjąca w fikcyjnym świecie zwanym szczęśliwym
      małżeństwem)
    • Gość: aga Koziorożec - Bliźnieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 12:37
      A ja sie nie zgadzam :) w październiku wychodze za mąż za bliźniaka a jestem
      spod znaku koziorożca. Rozumiemy się idealnie, wogóle sie nie kłócimy. jest po
      prostu cudownie.
    • Gość: greenkozica pani koziorożec pan bliźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 14:07
      Tyle tu pisze, jak bardzo to trudny związek, jak może być ciężko, że aż się
      przeraziłam i zaczęłam wahać, czy powinnam walczyć o mojego bliźniaka. Ale były
      tu też pozytywne opinie i mam nadzieję, że w tym przypadku gwiazdy się mylą i
      znaki zodiaku nie mają nic wspólnego z rzeczywistością... :| To już drugi
      bliźniak, w którym się zakochałam i on podobnie jak poprzedni, ciągle mówi to,
      co ja mam na myśli, wyjmuje mi to z ust lub ja po prostu przewiduję, co on
      powie. Czy to świadczy o pokrewieństwu dusz?
    • Gość: Anja koziorożec-bliźnieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:46
      Co to za bzdury!!!!!!!Uklada nam sie fantastycznie od trzech lat i nie wierze w
      te głupoty co tu te super wrozki
      wypisują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: En person Re: koziorożec-bliźnieta IP: *.chello.pl 29.11.06, 21:33
        Mój tata jest koziorożcem, mama bliźniakiem, i są jedną z niewielu par, które
        po dwudziestu kilku latach małżeństwa są w sobie zakochani. Super para, różnie
        bywało, lepiej, gorzej, jak to w życiu, ale sama bym tak kiedyś chciała.
        • ela400 Re: koziorożec-bliźnieta 07.12.06, 14:19
          kochani myśle,że trzeba jeszcze przeczytać chiński horoskop może rzeczywiście
          koziorożec wąż zaakceptuje bliźniaczke koguta mam taką nadzieję... z tego co
          pisze w chińskim to "idealne małżeństwo. Tradycyjnie jest przedstawiany jako
          połączenie ducha i materii. Charakteryzuje go harmonia i równowaga. Kogut
          będzie mógł spokojnie piać, a w przerwie między jednym i drugim kukuryku opowie
          wężowi o swych wyczynach. WAZ skomentuje je z humorem. itd ;)" pozdrawiam
          • didi39 Re: koziorożec-bliźnieta 22.11.08, 20:56
            NO JEDNAK NIE.Ja koziorożec-wąż on bliźniak-kogut.Porażka.Zamiast
            harmonii i równowagi paranoja, urojenia, oskarżenia, obsesje.Kogut
            potrafi zamęczyc tym tropieniem, pianiem non stop, dziobaniem,
            skakaniem i deptaniem po grzbiecie.Ale jak dochodzi do konkretów to
            go nie ma bo jest w innym kurniku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka