Gość: Domi IP: *.ibrokers.pl / *.ibrokers.pl 25.07.05, 08:18 Zgadzam się całkowicie z tym faktem-jest ciężko a nawet czasem bardzo ciężko...czasem nie wiem jak mam temu zaradzić:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bliźniak Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:16 Koziorożce dążąć do swojej perfelkcyjności i doskonałości niszczą wszystko to, co jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
didi39 Re: koziorożec-bliżnięta 30.05.06, 21:52 Gość portalu: bliźniak napisał(a): > Koziorożce dążąć do swojej perfelkcyjności i doskonałości niszczą wszystko to, > co jest ważne. a to ciekawe bo tak się dziwnie składa że to właśnie "mój" bliźniak dąży całe życie do perfekcji zapominając o życiu i doprowadzając tym wszystkich do szału np. przesuwa szklankę o milimetr w prawo bo krzywo stoi itp.nie zauważył że w tym czasie dzieci urosły i poszły do innych szkół rozmowa nic nie daje to jest przypadek nieuleczalnego przekonania o swojej boskości trzeba się ratować i uciekać bo jak można żyć całe życie obok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniak Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:18 są perfekcyjni w kłamstwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniaczka Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.undp.org.pl 16.08.05, 16:02 zgadzam się w zupełności. Koziorożec wszystko potrafi zniszczyć i do tego kłamać jak nikt na świecie, a na koniec uważać się za super mądrego, dobrego i moralnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
didi39 Re:koziorożec-bliżniak 30.05.06, 21:36 bliźniak-facet potrafi zamęczyć swoimi urojeniami też byłam bosko szczęśliwa ale krótko potem się zaczęły urojenia że go nie rozumiem że zdradzam że kłamię on po prostu się szybko nudzi nie jest w stanie stworzyć odpowiedzialnego trwałego związku w którym kobieta czyje się bezpieczna,prowokuje więc takie syt. w których szlag cię wreszcie po długiej niezmiernej cierpliwości trafia i chcesz skończyć z tym wariatkowem ale to nie takie proste bo on cię wtedy chce osaczyć i dobić no i oczywiście zachować twarz tego dobrego słodkiego czarującego itp.to jest pierwsza tak świetnie grająca i dwulicowa osoba jaką poznałam i dobrze wie kogo wybrać na partera krąży i obserwuje zanim złapie w sieć nie wiem kiedy się wydostanę a próbuję już długo, w domu to ja chcę mieć święty spokój i choć minimum bezpieczeństwa zrozumienia i szacunku a z nim to nie możliwe,nie jestem pedantką ,nie jestem zimna ani sztywna, nie znoszę kłamstwa ,nie jestem wyrachowana i interesowna a szkoda bo już by go tu nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniaczka1 Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:35 bywało ciężko, ale ja i tak za koziorożcem tesknię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniaczka1 Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:01 Tęsknie, bo Koziorożec tak naprawdę jest kochany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziorożec - INA KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.torun.pl / 81.210.32.* 24.08.05, 08:49 właśnie zakończyłam swój związek z bliźniakiem, hm.. raczej on zakończył ze mną twierdząc że do siebie nie pasujemy. Według niego różnimy się ogólnie pojętym temperamentem. Do tej pory już dwa razy do siebie wracaliśmy bo coś nas do siebie przyciągało, ale jego ostatnia decyzja o rozstaniu, jak sam powiedział, jest ostateczna. Myślę że koziorożcom wobec bliżniaka brakuje takiej otwartości, spontaniczności co przeradza się u koziorożca w ukrywaniu pewnych spraw, nieśmiałości oraz kłamstewkach. Brak cierpliwości bliżniaka w odkrywaniu tajemnic koziorożca oraz skrytość koziorożca burzy ten fascynujący związek. Uratować to może tylko spontaniczność, wyrozumiałość i kompromisowość obu stron, a to raczej ze strony przelotnego bliźniaka nie jest możliwe. szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniaczka1 KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:39 hm... Bliźniak jest fajny i kompromisowy. Potrzebuje czasu, żeby wyciągnąć rękę... Nie lubi stąpać po nie pewnym gruncie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniaczka1 Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 12:01 żeby chociasz się odezwał i być w kontakcie,to by było coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziorożec Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:17 wielka prawda!!ale bliźnięta, nawet nie wiecie jak trudno koziorożcowi się zmienić, ja jednak próbuję :-) szkoda ze bliźniak(bliźniaczka)tego nie zauważa :-(ale dam radę pozdrawiam i tych i tych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.b.jawnet.pl 23.08.05, 18:48 blizniaki sa lekkoduchami i w szybkim tempie sie nudzą. muszą miec cały czas dopalacz, cos musi je intrygować inaczej znikają bez słowa wyjaśnień.Byłam kiedyś z blizniakiem doprowadzał mnie do szału tym swoim luzactwem, ale pomimo wszystko był naprawde słodki...czasem za tym tęsknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.b.jawnet.pl 23.08.05, 18:51 i koziorożce wcale nie sa kłamcami!!!!! To wybujała wyobrażnia bliżniaków, najlepiej swoje winy tłumaczyć wymyslonym kłamstwem koziorozca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:19 jestem koziorożcem on bliżniakiem poznaliśmy się miesiąc temu . nie byłam taka szczęśliwa od 1,5 roku . to co piszecie jest przerażające!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejba Re: Koziorozec-bliznieta IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.10, 12:03 Bliznięta tak zawsze tłumacza innym znakom zodiaku - wszystko przz to ze absolutnie nikt ich nie rozumie i kazdy kłamie. To takie wieczne dzieci. Jestem w związku z bliżniętami,sama jestem koziorozcem i ciężko jest, milo,ale często ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARCYKOZIOROZEC ;) Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.NET / *.stella.net.pl 26.08.05, 18:05 witam obie strony tej kompilacji ;)) jestem Koziorozcem z konca grudnia (bo podobno te odmiany tez sa rozne;) - moje doswiadczenia sa bardzo ciekawe - ogolnie to przez wiekszosc mojego zycia, od powiedzmy 17-18 roku, przesladowaly mnie zwiazki z Blizniakami... Majac 22 lata ozenilem sie (oczywiscie moja zona byla Blizniakiem), malzenstwo jednak przetrwalo niecale 5 lat. Rozwodzac sie (bo to jest zawsze proces, nie krotki akt), poznalem inna fascynujaca dziewczyne (wowczas jeszcze dziewczyne - miala jakies 19 lat) i tak zawiazal sie moj kolejny zwiazek. Rowniez byla Blizniakiem. Jestesmy ze soba...wlasnie w tym miesiacu minelo 10 lat ;)) Nie zawsze bylo sielankowo, oboje mamy zadziorne charaktery i nieraz sprawy stawiane byly ostro - ale obecnie jestesmy tak "dotarci", ze w tej chwili trudno byloby mi przypomnmiec sobie, kiedy miala miejsce jakas ostatnia klotnia miedzy nami.... Ciekawe jest moze to, ze od tych 10 lat mieszkamy razem, od jakichs 7-8 lat pracujemy razem w jednym salonie sprzedazy, nie jestesmy malzenstwem. Od 6 lat jestem zupelnie nietrunkowy i to tez troche pomoglo nam odnalezc wspolna plaszczyzne prawdziwego POROZUMIENIA - ani moja Blizniaczka nie jest taka nieprzewidywalna, ani ja taki konserwatywny, jak nas maluja ;) Wlasnie przebywa zagranica na 3-mies. stazu, a ja nawet nie mysle o zakazanych rozrywkach, co kiedys nie mogloby miec miejsca... Ale sie rozpisalem ;) Pozdrawiam wszystkich ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozioł Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 17:42 czy twoja ukochana nie nudzi się czasem bez ciebie ? jest daleko a wszędzie tyle rozrywek? a tak wogóle to do czasu gdy związek nie jest sformalizowany to jest nawet kolorowo, ale stabilizacja i odpowiedzialność ze strony bliżniaka - wybacz nie wierzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozica koziorozec -bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:10 kochani parwda jest taka ,ze facet bliźniak jest bardzo malo odpowiedzialny i kobieta koziorozec czuje sie przy nim niepewnie!Jestem w związku z biźnikiem i naprawde wsztstko wisi na włosku mimo tegpo ze mamy dziecko czasem az mysle sobie czy kontakt bliżniaka i koziorożca wogóle nie powinien być zabroniony?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozioł Re: koziorozec -bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:23 no no ............. ja natomiast mam małe z bliźniakową włóczę się po różnych instytucjach prawnych ......... wiadomo o co chodzi kobieto szczerze ci wspólczuję i oby ten scenariusz nie powtórzył się w twoim przypadku kolejny raz uważam że odpowiedzialność ze strony tego znaku jest niemożliwa oczywiście zdarzają się wyjątki, ale one tylko potwierdzają regułę - niestety z moich doświadczeń wynika , że bliżniaki( bliźniaczki ) są dość egoistyczne, fałszywe i tak zmienne że nie rozumiem po co i na co pakują się w związki skoro nie są zdolne do budowania wspólnej przyszłości z tym jednym partnerem bez względu czy to jest przyjaźń czy związek więcej oczekują /chcą niż sami są w stanie dać reasumując nie pakujcie się w związki bez przyszłości, męczące, nerwowe, niestabilne - SZKODA CZASU !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
didi39 Re: koziorozec -bliźnięta 22.11.08, 21:06 Mam nadzieję, że Cię nie wykończyła psychicznie i finansowo i masz nowe dobre życie bez paranoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziorożec Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.08.05, 17:32 Jestem z Bliźniakiem od ponad 3,5 roku i Kocham Go ponad wszystko. Chcę zostać jego żoną. Jednak to co wróżka pisze to absolutna prawda i...życie jeszcze pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniaczka1 Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:40 Bliźniak kocha koziołka nie wierzy w gwiazdy Bo tak naprawdę wszystko od nas samych zależy :), będzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.s Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:06 ale wiele zależy od koziołka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 17:47 Jestem 43 lata z bliźniakiem i nie jest źle. Wszystko od nas zależy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnit-koziorożec Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.fameg.pl 16.09.05, 07:56 Mój maż jest Bliźniakiem....jesteśmy razem 6 lat i mimo róznic wciąż się kochamy.....Koziorozcom przydaje się ktoś mniej zasadniczy , aby wiedziały co naprawde w życiu jest ważne....poza tym wszyscy sie zmmieniają:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 11:32 hm... Koziołek i bliźniak to dwie połówki jednej całości, które się kochają i świetnie się rozumieją :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziołka Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:23 jestem z bliżniakiem tak świrniętym,że czasem mam ochotę go udusić;)ale prawda jest taka kochaj albo rzuć,ja wyBRAŁAM TO PIERWSZE!!!!łatwo nie jest,ale nie zamieniłabym mojego wariata na nikogo innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziorozec <ona> Re: koziorożec-bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 22:45 myślisz...? bo ja własnie poznałam blizniaka i sie zakochałam na maxa, ale on jest zbyt zwariowany, ja jestem raczej spokojna... ale cos nas do siebie przyciaga. tak sobie mysle ze jednak warto sprobowac, tymbardziej ze jestesmy jescze nastolatkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kassa Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.copyservice.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:47 Ja też uważam ten związek za bardzo trudny. Muszę wiele barier pokonać, aby dopiero móc trafić do swego partnera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.grudziadz.mm.pl 24.11.05, 22:29 zgadzam sie z wami prawie w 100 procentach ale gdy ludzie sa zakochani to potrafia isc na ustepstwa a tu o to chodzi. wiec kochajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
paulinagniadzik Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA 21.12.05, 18:47 Nie wiem czy to prawda .Narazie t jeden chłopak z pod znaku bliżniaka bardzo mi imponuje ale to prawda ze jest porywczy i lubi zmiany...a ja biedny koziorozec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.instalnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 18:20 Jestem koziorozccem (kobietą) i mam kochanego blizniaka.Jestesmy swietnie dobrani,poprostu czytamy sobie w myslach.We werześniu slub i zycia bez tej osoby sobie nie wyobrazam...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:13 w moim przypadku było bardzo ciężko. Koziorożec bywał tak zimny i niedostępny, że niczym tego muru nie było można zburzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:44 ...i dlatego wszystko się skończyło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 21:20 może wszystko się nie skończyło, ale Kozioroźec musi zaufać bliźniakowi i określić się co chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:06 i nie bawic się w kotak i myszkę, bo tego nikt nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allajah Re: Koziolek-Blizniak IP: *.chello.pl 03.11.08, 14:40 A ja Wam coś powiem kochani : Byłem z Koziorożcem 2 tygodnie, znamy się od przeszło 2 lat - oboje w innych związkach, po ich rozpadzie sie spotkaliśmy - było czasem ciężko - ja Blizniak (on), ona Koziołek - zaraz czułem że to TA;) Fantastyczne fluidy, moze chwilowe, niewiem - intelektem to dwie połówki jednego jabłka, z pewnoscia;) Poki co "narazie" ^^ daliśmy sobie spokój - Jej decyzja - ale ale...Blizniaki nie rezygnują tak szybko i moja Pani Koziołek jest tuż tuż. Mam nadzieje ze się uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellen Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 23.01.06, 14:59 Od kiedy pamiętam zawsze trafiałem na bliźniaczkę, sam jestem koziorożcem. To układ nie ferr koziorożec podaje serce na dłoni (opiekuńczy, wrażliwy) a ona dowala mu 10 raz rogi z kumplem (w dodatku za bardzo nie patrzy z kim -bo jej się chce i już- a potem nikt się nie dowie), jeżeli jesteście facetami uważajcie one nie grają czysto KOBIETY O DWUCH TWARZACH!!!!!!!!!!!! BLIŹNIAKI!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziorozec:) Re: KOZIOROŻEC - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 18:05 Jestem koziorożcem a moj chlopak blizniakiem i swietnie sie rozumiemy nigdy sie nie klucimy umiemy dojsc do porozumienia w łóżku tez nie mamy problemów moze dlatego ze jestem dosc nietypowym koziorozcem nie posiadam zbyt wielu cech odpowiadajacych koziorozcom:) życze wszystkim powodzenia i pamietajcie to odnas zalezy jaki bedzie nasz zwiazek a nie od znaku zodjaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Koziorożec - bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:22 my jestesmy ze soba ponad 2 lata i zawsze bylo super. A co bedzie dalej, czy cale zycie bedzie tak dobrze...? Nie polegam tylko na horoskopach, ale troche sie martwie, ze wszystki nie wroza nam dobrze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Koziorożec-Bliźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:21 Zupełnie się z tym zgadzam. Jest to całkowita prawda. (niestety) :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiulec Re: koziorożec bliźnięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:43 święta prawda. Bliźniaki kłamią, zdradzają a potem jeszcze mają pretensję, że przecież wszystko jest ok i czego się czepiam wprawdzie on oszukiwał, ale przecież powiedział przepraszam i w ogóle to on jest cacy a ja be, bo jak śmiałam go szpiegować i wykryć całą prawdę o jego dwulicowości i o podwójnym życiu . Koziorożczyni (od 17 lat żyjąca w fikcyjnym świecie zwanym szczęśliwym małżeństwem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Koziorożec - Bliźnieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 12:37 A ja sie nie zgadzam :) w październiku wychodze za mąż za bliźniaka a jestem spod znaku koziorożca. Rozumiemy się idealnie, wogóle sie nie kłócimy. jest po prostu cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greenkozica pani koziorożec pan bliźniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 14:07 Tyle tu pisze, jak bardzo to trudny związek, jak może być ciężko, że aż się przeraziłam i zaczęłam wahać, czy powinnam walczyć o mojego bliźniaka. Ale były tu też pozytywne opinie i mam nadzieję, że w tym przypadku gwiazdy się mylą i znaki zodiaku nie mają nic wspólnego z rzeczywistością... :| To już drugi bliźniak, w którym się zakochałam i on podobnie jak poprzedni, ciągle mówi to, co ja mam na myśli, wyjmuje mi to z ust lub ja po prostu przewiduję, co on powie. Czy to świadczy o pokrewieństwu dusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja koziorożec-bliźnieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:46 Co to za bzdury!!!!!!!Uklada nam sie fantastycznie od trzech lat i nie wierze w te głupoty co tu te super wrozki wypisują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: En person Re: koziorożec-bliźnieta IP: *.chello.pl 29.11.06, 21:33 Mój tata jest koziorożcem, mama bliźniakiem, i są jedną z niewielu par, które po dwudziestu kilku latach małżeństwa są w sobie zakochani. Super para, różnie bywało, lepiej, gorzej, jak to w życiu, ale sama bym tak kiedyś chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
ela400 Re: koziorożec-bliźnieta 07.12.06, 14:19 kochani myśle,że trzeba jeszcze przeczytać chiński horoskop może rzeczywiście koziorożec wąż zaakceptuje bliźniaczke koguta mam taką nadzieję... z tego co pisze w chińskim to "idealne małżeństwo. Tradycyjnie jest przedstawiany jako połączenie ducha i materii. Charakteryzuje go harmonia i równowaga. Kogut będzie mógł spokojnie piać, a w przerwie między jednym i drugim kukuryku opowie wężowi o swych wyczynach. WAZ skomentuje je z humorem. itd ;)" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
didi39 Re: koziorożec-bliźnieta 22.11.08, 20:56 NO JEDNAK NIE.Ja koziorożec-wąż on bliźniak-kogut.Porażka.Zamiast harmonii i równowagi paranoja, urojenia, oskarżenia, obsesje.Kogut potrafi zamęczyc tym tropieniem, pianiem non stop, dziobaniem, skakaniem i deptaniem po grzbiecie.Ale jak dochodzi do konkretów to go nie ma bo jest w innym kurniku. Odpowiedz Link Zgłoś