Gość: onaa IP: *.chello.pl 14.08.05, 22:10 Co oznacza, gdy wciąż śni mi się mój mąż ? Dodam, że nie układa nam się dobrze, co to może oznaczać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chocolate.coffee Re: pytanie 14.08.05, 23:24 Najprawdopodobniej to, ze bardzo przezywasz to co sie miedzy wami dzieje i nie potrafisz sie od tych problemow uwolnic nawet w nocy. W czasie, gdy powinnas sie wyciszyc, uspokoic, Ty przezywasz wszystko na nowo, bo on pojawia sie nawet w snach. Moglabys napisac, jakie sa to sny...? Czy on jest w nich dobry, jest tak jak kiedys, czy w nocy masz powtorke ze wszystkiego co dzieje sie w dzien? Bo jezeli jest tak jak bylo kiedys, moze to oznaczac, ze tesknisz za dawnymi czasami i chcesz to wszystko naprawic, moze nie rozumiesz czemu teraz jest inaczej, moze nadal za wszelka cene chcesz widzec w nim cudownego czlowieka, mimo tego, ze chwilowo nie uklada sie najlepiej....A jezeli jest zle, to juz wynik zmeczenia cala sytuacja, w ktorej sie znajdujesz, przenikniecie problemu 'do szpiku kosci', co jednak nie wyklucza naprawienia wszystkiego. Trzeba jednak zaczac od poczatku, od chwili w ktorej przestalo sie ukladac i jezeli chcialabys cokolwiek naprawic zaczac juz teraz. Bo jezeli nawet w nocy wciaz myslisz tylko o jednym, to uwierz, jeszcze troszke i bedziesz sie czuc coraz gorzej...Bezsennosc, obnizenie nastroju...a po co? Najgorsze co mozesz zrobic to tkwic dalej w bezczynnosci, pozwalajac aby dalej nie ukladalo sie dobrze. A rozmowa czasem czyni cuda, naprawde. pozdrawiam cieplo, cc. PS: Malo w tym co napisalam klasycznej interpretacji snow, bo niewiele o niej wiem. Raczej troche psychologii...Ale moze ktos kto wie jak interpretowac sny dopatrzy sie tu czegos o wiele bardziej wieloznacznego... Odpowiedz Link Zgłoś
marzenie8 Re: pytanie 15.08.05, 08:38 Sytuacja jest taka,że nie układa się między nami już od dłuższego czasu. Na dzień dzisiejszy nie możemy się rozstać z różnych powodów. Nie przeżywam tej sytuacji, wręcz przeciwnie, nie jestem już chyba związana emocjonalnie z mężem. Dlatego tak bardzo wydaje mi się to dziwne, ze tak często ( dzisiaj też ) jest w moich snach. Sni mi się zazwyczaj nijako, tak jakby stał obok mnie. Czyli jak w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
marzenie8 Re: pytanie 17.08.05, 09:50 No i stało się, mąż wywinął mi niezły numer.Czy to możliwe, że te sny były jakby podpowiedzią mojej podświadomości , intuicji ? Tzn,że powinnam większą uwagę zwracać na to, co mi się śni ? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate.coffee Re: pytanie 17.08.05, 13:39 Sluchanie intuicji, sluchanie tego niezwyklego wewnetrznego glosu na pewno jest bardzo wazne. Szczerze mowiac bylo mi trudno napisac cos wiecej na temat Twoich snow bo zbyt slabo znalam sytuacje. Chyba rzeczywiscie byly sygnalem, zebys obserwowala go uwazniej. Choc z drugiej strony, jezeli jest to tak bliska (a przynajmniej teoretycznie...) Ci osoba, ma prawo zupelnie 'bezkarnie' pojawiac sie w snach dosc czesto. Bardziej zastanawiajace byloby, gdyby z taka czestotliwoscia pojawial sie w nich ktos stosunkowo obcy - wtedy przypuszczenie, ze powinno sie go uwazniej obserwowac, uwazac na niego byloby bardziej uzasadnione. Pozdrawiam cieplo i przepraszam, ze nie moglam pomoc... cc. Odpowiedz Link Zgłoś