IP: *.chello.pl 14.08.05, 22:10
Co oznacza, gdy wciąż śni mi się mój mąż ? Dodam, że nie układa nam się
dobrze, co to może oznaczać ?
Obserwuj wątek
    • chocolate.coffee Re: pytanie 14.08.05, 23:24
      Najprawdopodobniej to, ze bardzo przezywasz to co sie miedzy wami dzieje i nie
      potrafisz sie od tych problemow uwolnic nawet w nocy. W czasie, gdy powinnas
      sie wyciszyc, uspokoic, Ty przezywasz wszystko na nowo, bo on pojawia sie nawet
      w snach.

Moglabys napisac, jakie sa to sny...? Czy on jest w nich dobry, jest tak jak
      kiedys, czy w nocy masz powtorke ze wszystkiego co dzieje sie w dzien? Bo
      jezeli jest tak jak bylo kiedys, moze to oznaczac, ze tesknisz za dawnymi
      czasami i chcesz to wszystko naprawic, moze nie rozumiesz czemu teraz jest
      inaczej, moze nadal za wszelka cene chcesz widzec w nim cudownego czlowieka,
      mimo tego, ze chwilowo nie uklada sie najlepiej....A jezeli jest zle, to juz
      wynik zmeczenia cala sytuacja, w ktorej sie znajdujesz, przenikniecie
      problemu 'do szpiku kosci', co jednak nie wyklucza naprawienia wszystkiego.
      Trzeba jednak zaczac od poczatku, od chwili w ktorej przestalo sie ukladac i
      jezeli chcialabys cokolwiek naprawic zaczac juz teraz. Bo jezeli nawet w nocy
      wciaz myslisz tylko o jednym, to uwierz, jeszcze troszke i bedziesz sie czuc
      coraz gorzej...Bezsennosc, obnizenie nastroju...a po co? Najgorsze co mozesz
      zrobic to tkwic dalej w bezczynnosci, pozwalajac aby dalej nie ukladalo sie
      dobrze. A rozmowa czasem czyni cuda, naprawde.

pozdrawiam cieplo,
      cc.

PS: Malo w tym co napisalam klasycznej interpretacji snow, bo niewiele o niej
      wiem. Raczej troche psychologii...Ale moze ktos kto wie jak interpretowac sny
      dopatrzy sie tu czegos o wiele bardziej wieloznacznego...

• marzenie8 Re: pytanie 15.08.05, 08:38
        Sytuacja jest taka,że nie układa się między nami już od dłuższego czasu. Na
        dzień dzisiejszy nie możemy się rozstać z różnych powodów. Nie przeżywam tej
        sytuacji, wręcz przeciwnie, nie jestem już chyba związana emocjonalnie z mężem.
        Dlatego tak bardzo wydaje mi się to dziwne, ze tak często ( dzisiaj też ) jest
        w moich snach. Sni mi się zazwyczaj nijako, tak jakby stał obok mnie. Czyli jak
        w życiu...
        • marzenie8 Re: pytanie 16.08.05, 19:17
          czy mogę liczyć na jakąś odp ?
          • marzenie8 Re: pytanie 17.08.05, 09:50
            No i stało się, mąż wywinął mi niezły numer.Czy to możliwe, że te sny były
            jakby podpowiedzią mojej podświadomości , intuicji ? Tzn,że powinnam większą
            uwagę zwracać na to, co mi się śni ?
            • chocolate.coffee Re: pytanie 17.08.05, 13:39
              Sluchanie intuicji, sluchanie tego niezwyklego wewnetrznego glosu na pewno jest
              bardzo wazne. Szczerze mowiac bylo mi trudno napisac cos wiecej na temat Twoich
              snow bo zbyt slabo znalam sytuacje. Chyba rzeczywiscie byly sygnalem, zebys
              obserwowala go uwazniej. Choc z drugiej strony, jezeli jest to tak bliska (a
              przynajmniej teoretycznie...) Ci osoba, ma prawo zupelnie 'bezkarnie' pojawiac
              sie w snach dosc czesto. Bardziej zastanawiajace byloby, gdyby z taka
              czestotliwoscia pojawial sie w nich ktos stosunkowo obcy - wtedy
              przypuszczenie, ze powinno sie go uwazniej obserwowac, uwazac na niego byloby
              bardziej uzasadnione.

Pozdrawiam cieplo i przepraszam, ze nie moglam pomoc...
              cc.
    • agrentowy4321 Re: pytanie 07.03.23, 11:25
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: pytanie 28.04.23, 02:11
      Jestem w szoku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka