Dodaj do ulubionych

BARAN - BLIŹNIĘTA

IP: *.ichtj.waw.pl 25.08.05, 16:11
To chyba nie jest do końca prawda, ale szczerze mówiąc lubimy rzeczy nietypowe ;) i nie jest nam ze sobą łatwo....
Obserwuj wątek
    • Gość: Zula Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:40
      Ja Baran, on Bliźniak.Jest nam ze sobą dobrze,gdyż mój Bliźniak to osoba
      opanowana,można na nim polegać w trudnych sytuacjach,jest rzetelny.Czasem
      jednak zauważam,że różnimy się temperamentami.Podczas gdy on chce odpoczywać,
      mnie rozpiera energia,potrzebuję ciągłego ruchu,zmiany miejsc,coś musi się
      dziać by nuda nie cisła w uszy : ))
    • Gość: koczi Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: 62.29.164.* 07.09.05, 21:48
      dokladnie to to!!! ale tak nas do siebie ciagnie ze wszystko staje sie proste
      gdy razem jestesmy!!!
      • Gość: V Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: 212.122.73.* 20.09.05, 11:53
        To jest prawda, nam jest strasznie dobrze ze soba, ale ja przez cale zycie nie
        ufalam blizniakom, jako dwulicowym, zas gdy poznalam go wszystko sie zmienilo,
        chociaz nie nie wszystko, nadal nie mam pelnego zaufania do niego. Moze to sie
        zmieni z czasem :)
    • Gość: anka Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:27
      to prawda nie mozemy sie dogadac co czujemy do siebie on tylko patrzy tymi
      maslanymi oczami na mnie iciagle wzdycha nie wiem co mam o tym myslec
    • Gość: alan Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 00:47
      bardzo boje sie o nasz zwiazek nie wiem nie umiem tego wyznac boje sie ze moja
      pani baran odejdzie wiec ukazuje to innymisposobami
    • Gość: Adi Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:38
      No cóż lubimy różnorodność i nie cierpimy nudy. Ale co do tego,że nie będzie
      nam łatwo się nie zgodzę. Wszystko jest odpukać w jak najlepszym porządku. To
      zależy raczej od podejścia do partnera i szczerych rozmów :) Pozdrawiam
      wszystkich
      • Gość: Pawcio Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.icpnet.pl 18.01.06, 12:55
        pasujemy do siebie,połaczyły nas wspolne przezycia i co najwazniejsze -ROZMOWY
        Kocham moja kasie
    • Gość: kama Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:36
      nawet duzo prawdy ,baran dominuje ale bliznieta sie nie chce calkiem
      podporzadkowac:-)choc i tak jest cudownie!!!
    • Gość: Ona baran Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 08:23
      Hmmm....Jakby na to nie patrzec ja mam troche inne zdanie na ten temat.Moze i
      mamy slomiany zapal ale nasz zwiazek jest dobry i sadze ze swietnie do siebie
      pasujemy.
    • Gość: Baranek Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.aster.pl 22.01.06, 15:28
      Hmm.. troche w tym prawdy, ale nie do konca. My swietnie się dogadujemy.
    • joanna.k.vip Re: BARAN - BLIŹNIĘTA 22.01.06, 22:22
      ;-) my w tej konfiguracja sie switnie uzupelniamy. ja postrzelona a on trzezwo
      myslacy lub odwrotnie
    • Gość: nusia Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 22:42
      hmm,to nie łatwy związek ,z okazywaniem uczuć faktycznie bardzo się
      róznimy ,ale przyjaźń jest prawdziwa
    • Gość: veela baran - bliźniak IP: 217.197.79.* 09.02.07, 14:54
      Nie zgadzam się tak do końca! Jeżeli kobieta baran jest pełna zrozumienia i ceni
      sobie własną niezależność, to nie ogranicza tym samym pana bliźniaka! W ten
      sposób żyją wspierając i uzupełniając się nawzajem. Pani baran nie musi dążyć do
      zdominowania, jeżeli żyje w związku partnerskim, a pan bliźniak nie szuka
      przygód na boku, jeśli ma wszystko przy sobie, czego mu potrzeba.
      Nie uważam, żeby takie poświęcenie było dla kobiety poniżające! ;]
      Ja dbam o niego, on dba o mnie - i tyle! ;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka