Gość: dorodny16 IP: *.ichtj.waw.pl 25.08.05, 16:11 To chyba nie jest do końca prawda, ale szczerze mówiąc lubimy rzeczy nietypowe ;) i nie jest nam ze sobą łatwo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zula Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:40 Ja Baran, on Bliźniak.Jest nam ze sobą dobrze,gdyż mój Bliźniak to osoba opanowana,można na nim polegać w trudnych sytuacjach,jest rzetelny.Czasem jednak zauważam,że różnimy się temperamentami.Podczas gdy on chce odpoczywać, mnie rozpiera energia,potrzebuję ciągłego ruchu,zmiany miejsc,coś musi się dziać by nuda nie cisła w uszy : )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koczi Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: 62.29.164.* 07.09.05, 21:48 dokladnie to to!!! ale tak nas do siebie ciagnie ze wszystko staje sie proste gdy razem jestesmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: 212.122.73.* 20.09.05, 11:53 To jest prawda, nam jest strasznie dobrze ze soba, ale ja przez cale zycie nie ufalam blizniakom, jako dwulicowym, zas gdy poznalam go wszystko sie zmienilo, chociaz nie nie wszystko, nadal nie mam pelnego zaufania do niego. Moze to sie zmieni z czasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:27 to prawda nie mozemy sie dogadac co czujemy do siebie on tylko patrzy tymi maslanymi oczami na mnie iciagle wzdycha nie wiem co mam o tym myslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 00:47 bardzo boje sie o nasz zwiazek nie wiem nie umiem tego wyznac boje sie ze moja pani baran odejdzie wiec ukazuje to innymisposobami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:38 No cóż lubimy różnorodność i nie cierpimy nudy. Ale co do tego,że nie będzie nam łatwo się nie zgodzę. Wszystko jest odpukać w jak najlepszym porządku. To zależy raczej od podejścia do partnera i szczerych rozmów :) Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.icpnet.pl 18.01.06, 12:55 pasujemy do siebie,połaczyły nas wspolne przezycia i co najwazniejsze -ROZMOWY Kocham moja kasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:36 nawet duzo prawdy ,baran dominuje ale bliznieta sie nie chce calkiem podporzadkowac:-)choc i tak jest cudownie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona baran Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 08:23 Hmmm....Jakby na to nie patrzec ja mam troche inne zdanie na ten temat.Moze i mamy slomiany zapal ale nasz zwiazek jest dobry i sadze ze swietnie do siebie pasujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baranek Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.aster.pl 22.01.06, 15:28 Hmm.. troche w tym prawdy, ale nie do konca. My swietnie się dogadujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.k.vip Re: BARAN - BLIŹNIĘTA 22.01.06, 22:22 ;-) my w tej konfiguracja sie switnie uzupelniamy. ja postrzelona a on trzezwo myslacy lub odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nusia Re: BARAN - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 22:42 hmm,to nie łatwy związek ,z okazywaniem uczuć faktycznie bardzo się róznimy ,ale przyjaźń jest prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veela baran - bliźniak IP: 217.197.79.* 09.02.07, 14:54 Nie zgadzam się tak do końca! Jeżeli kobieta baran jest pełna zrozumienia i ceni sobie własną niezależność, to nie ogranicza tym samym pana bliźniaka! W ten sposób żyją wspierając i uzupełniając się nawzajem. Pani baran nie musi dążyć do zdominowania, jeżeli żyje w związku partnerskim, a pan bliźniak nie szuka przygód na boku, jeśli ma wszystko przy sobie, czego mu potrzeba. Nie uważam, żeby takie poświęcenie było dla kobiety poniżające! ;] Ja dbam o niego, on dba o mnie - i tyle! ;] Odpowiedz Link Zgłoś