Dodaj do ulubionych

sen o prosektorium

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 15:07
Czy któś wie co symbolizuje sen o prosektorium? Nie pamietam go dokładnie,
ale wiem że było ono w ciemnej piwnicy i że bałam się tam przebywać.
Wybiegałam stamtąd schodami w górę, było ciemno, nagle otworzyłam drzwi i
ujrzałam słoneczny dzień.... Jeśli ktoś wie to proszę o przetłumaczenie.
Dziekuję.
Obserwuj wątek
    • chocolate.coffee Re: sen o prosektorium 27.08.05, 15:49
      1. Czy nick jest adekwatny do rzeczywistosci i jezeli tak moglabys powiedziec
      co studiujesz?
      2. Nie jestes czasem przed sesja poprawkowa czy cos w tym guscie?

cc.
      • Gość: studentka sen o prosektorium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:52
        :) Dokładnie. Mam poprawke z farmakologii za 2 tygodnie, a studiuje
        pielęgniarstwo na Akademii Medycznej. Faktem jest, że bardzo się boję tego
        egzaminu bo niewiele osób go zdaje, a poziom mojej wiedzy w tym momencie jest
        marny:( A zajecia na prosektorium to mialam na pierwszym roku studiow, wiec nie
        sadze zeby mi sie to snilo, bo raczej mnie to wtedy nie przerazalo ogromnie i
        nie snilo mi sie to samo prosektorium tylko calkiem inne. Jesli moglabyś mi
        pomoc przetłumaczyć mi ten sen to bede wdzięczna. Pozdrawiam.
        • chocolate.coffee Re: sen o prosektorium 28.08.05, 15:02
          Niezdany egzamin to chyba nie jest jakas najciekawsza perspektywa. Boisz sie
          egzaminu: strach, obawa co bedzie dalej, kombinowanie co jezeli sie nie uda...
          Czarny kolor, ciemnosc, pesymizm, prawda? Prosektorium - oryginalne ;) Mnie sie
          nigdy nie snilo, nawet w zyciu w takim miejscu nie bylam. W Twoim przypadku
          jakies tam masz do czynienia z tym tematem, a samo prosektorium mimo wszystko
          kojarzy sie z czyms przykrym generalnie wszystkim - no nie powiesz mi, ze bylo
          tam fajnie jak na najlepszej imprezie ;) Zatem mamy Twoj strach, obawe, mamy
          okropne czarne miejsce, miejsce w ktorym sa ci, ktorym cos nie wyszlo (no w
          przenosni...)... ale na koncu bylo swiatelko :)))))

powodzenia i pozdrawiam :)
          cc.
          • Gość: studentka sen o prosektorium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:19
            :) Dzieki. No wlasnie... światło... mam nadzieję, że zdam ten egzamin:)
            pozdrawiam
    • agrentowy4321 Re: sen o prosektorium 07.03.23, 10:35
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: sen o prosektorium 28.04.23, 01:21
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka