IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 17:44
Swego czasu trafiłam do jasnowidza i mogę Wam go spokojnie polecić. Przyjmuje
w Płocku, nazywa się Mirosław Brzeziński, ma w Płocku gabinet
bioenergoterapii. W porównaniu z Aidą, u której również byłam, jest
bezkonkurencyjny. Dużo dokładniejszy i duuużo tańszy (Aida bierze 400zł i
dostanie się do niej graniczy z cudem).
Obserwuj wątek
    • anszy Re: jasnowidz 27.07.06, 13:22
      jesli mozesz to podaj mi namiary na tego jasnowidza
      anszy@go2.pl
      dzieki
      • hindi2 Re: jasnowidz 27.07.06, 14:08
        ile kosztuje seans u tego jasnowidza?
    • andzia353 Re: jasnowidz 27.07.06, 14:23
      ja też poproszę
      andzia353@gazeta.pl
    • Gość: fila Re: jasnowidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:50
      i ja też bardzo proszę
      fila19@vp.pl
    • Gość: ewa151260@wp.pl Re: jasnowidz IP: *.dgpp.pp / *.poczta-polska.pl 10.08.06, 14:45
      ja tez poproszę o namiary na tego jasnowiidza i kwotę jaka bieże za wizytę.
      Pozdrawiam
    • margo1415 Re: jasnowidz AMALA 05.12.14, 13:41
      Ja szczerze nie polecam Amali jasnowidz. Niedawno przeczytałam o tej kobiecie na forum negatywna opinię, że "jest nastawiona na kase babą" i po mojej ostatniej wizycie u tej pani w październiku uważam tak samo. Ta kobieta pseudojasnowidz przyjmuje tez w Warszawie, obok galerii centrum. Byłam u niej w ciągu 2 lat 3 razy i ta trzecia wizyta jest ostatnia. Pani ostatnio przepowiedziała mi ze w firmie nie dostane podwyżki, ale będę tam pracować jeszcze w przyszłym roku. Tak naprawdę jeszcze w tym samym miesiącu zwolniono mnie z pracy. Wiec w ogole nietrafiona ta przepowiednia. Dodam, ze ta osoba bardzo wykorzystuje swoich klientów, bo przy mnie na wizycie rozmawiala ze swoja corka o biletach na samolot z Warszawy do Gdanska. Mowiła mi tez ze właśnie wrociła z Łodzi. Fakt może ta osoba jeździ po całym kraju i przyjmuje ludzi, ale jej wygórowane ceny to po to by mogła sobie latac samolotem. Pisze to dla tych ktorzy myśla aby isc do tej pseudojasnowidz . przemyślcie czy warto. Jeśli ktoś tak bardzo wysoko się ceni to powinien mieć sprawdzalność 100%. A ta pani definitywnie nie ma. Poza tym niedawno znowu zbłaźnila się w telewizji TVN Style w programie Miasto Kobiet?Kto oglądał ten wie?
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka